Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!Nemtudjátok hogy lehet egy kormányt és egy joystickot összekapcsolni?Mert az ETs-be csak egyiket lehet beállítani és így nem tok váltani??HELP

aki ki tudja cserélni a volvon a kerekeket az írjon pls

allock

#hhwnd

RS
Ponyvás 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

RS
500-asból ez igen szép 😊
LETÖLTÉS (FileFront)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

luspaydavid
Új szerelvény szerintetek elsõ vagy a második pót? vagy ponyvás?

The Truck Is My Life

Falkon
Köszi.<#eljen>

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

zsolt015
köszi csak nekem a topline kéne nem a longline

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

RS
LETÖLTÉS (sendspace)

Strami11
Sziasztok!
Szuksegem lenne a segitsegetekre. 😊
1.0 van meg, és mikor pecselni szeretnem azt irja ki hogy nem talalja a jatekot. (bemasolom a jatek mappajaba, stb.)
Nem tudom én voltam-e csak vak de kb. 1 ora guglizés utan gondoltam irok ide, hatha tud valaki segiteni.

Elore is koszi!

Strami

Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!

Falkon
Sokkal.
A kürtöt nem adod ki?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

péistike
a kamionokat hova kell helyezni hogy a játékban legyen?

GTS

RS
Így szebb <#hawaii>

belisz

LETÖLTÉS

Ha tetszik...

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

<#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

zsolt015
sziasztok egy scani R580as kamiont akarok szerezni akinek van linkje dobjon

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

RS
BOSCH halogen for Renault Premium
Alap: Kamil
Szerkeszette: AkosRS
LETÖLTÉS (Speedy Share)

RS
Nem fogom már folytatni.
#61006: A FileFront törölt (szinte) mindent.

Szerintem is folytasd ha gondolod segítek én itt lakok sümegen erre tom mi merre hogyan.Ha meggondoltad szólj és dumállunk msn-en

Csoszi78
Jó Napot !
rakomány felvéve azt utra fel .

Ha folytatod, akkor lehetne benne Veszprém 😄 meg Keszthely valamien Balcsis hangulattal 😄

luspaydavid
Mi van itt a linkeknél pusztít valami vírus? <#idiota> De azért köszi!

The Truck Is My Life

Szobi30
és ennek folytatása nem lesz?? csak mert ez hatalmas sikert aratott...és ha még építenéd tovább szerintem az egyik legjobb lenne(nem kétséges ígyis az csak most kicsi!)

www.szobi.picturepush.com

szevasztok linkeljetek már be egy "A" kategóriás kamiont lécci.köszi elõre
RS
Ez régi map, március 21.-én jelent meg.

DeerHunter01
Ezer köszi.
Faszául néz ki,nem csak az a monoton autópálya

\"Erről van szó!\"

Szia!Szép map de megkérdhetném, hogy az a hosszú út mi Berlinbõl.De kül szép mapot hazarek a munkahelyrõl le is töltöm

nem, csak letöltöttem egy szép,új,kidolgozott pótot, és szeretném már húzni 😄

RS! http://www.eurotruckers.net/download-f26/--> ezen az oldalon én úgy megtudom nézni a letöltéseket, hogy csak azok jelenjenek meg amit te készítettél?

RS
Azt már sajnos sehonnan 😞
De egy hasonlót tudok ajánlani, szintén én készítettem, és ez jobban kidolgozott. (Bár én a Post USSR mod 1.4 full-t használom, és ajánlom <#vigyor0>)
LETÖLTÉS (sendspace)

szevasztok linkeljetek már be egy "A" kategóriás kamiont lécci.köszi
csipa94
Halott linkek vannak mindenütt<#szomoru1>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

szabii98
Éppezért írtam hogy állítólag.<#kacsint>

I met God. She's black

luspaydavid
Tudtok adni egy jó linket ?

The Truck Is My Life

csipa94
csáó gery!
TUdsz 1 kicsit jönni msn-re?<#wink>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Speedway
nemtudom õ e az aki a schmitzekekkel vagánykodott hogy privát aztán meg megtaláltam a neten
ha nem õ akkor bocs tõle

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

aki tud nekem segíteni kerékcserével kapcsolatos ügyben, az segítsen pls!

gerypapa95
kezdjük azzal ha már egy valami 2 embernek van meg az már eleve nem privát ! szóval..

&#9733; G E R Y &#9733;

Hopp... mellényomtam😄 privát lett volna..

Hello Te csináltad a Volvo fh16 700-ast?

szabii98
Már bocs hogy bele szólok de tominak minden megvan ami állítólag privát(szinte...)

I met God. She's black

Falkon
Ez nem megy ma.
Inkább linkbe.

devid1414
Már vagy 5 oldalt végignézetm ahol van edy-s skin de mind hlott linkel!<#szomoru1><#wow3>

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Falkon

Falkon
Ez is olyan:

csipa94
De én csak válaszoltam azoknak az embereknek a nevében akiknek van EDY-s szerelvényük.
Nekem is van<#idiota>
Am...megnéztem neked lory oldalán van 1 trailer pack..abba van EDY-s pótkocsi.csak a link halott.nézz utána<#wink>

Atikah
elmondom neked hogy ez nem XL-es ...

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Tomika boy
És neked honnan van meg ha megkérdezhetem?Erre kiváncsi vagyok gyere föl msn re!

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

Tomika boy
Nagyon szép lett gratulálok!<#eljen><#smile>

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

lorci
Leakarsz nyúlni belõle pár üveggel azért olyan fontos?<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!