Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Szuksegem lenne a segitsegetekre. 😊
1.0 van meg, és mikor pecselni szeretnem azt irja ki hogy nem talalja a jatekot. (bemasolom a jatek mappajaba, stb.)
Nem tudom én voltam-e csak vak de kb. 1 ora guglizés utan gondoltam irok ide, hatha tud valaki segiteni.
Elore is koszi!
Strami
Ha azt akarod, hogy az álmaid valóra váljanak, ne aludj túl sokat!
A kürtöt nem adod ki?
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
#61006: A FileFront törölt (szinte) mindent.
The Truck Is My Life
www.szobi.picturepush.com
De egy hasonlót tudok ajánlani, szintén én készítettem, és ez jobban kidolgozott. (Bár én a Post USSR mod 1.4 full-t használom, és ajánlom <#vigyor0>#vigyor0>)
LETÖLTÉS (sendspace)
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
TUdsz 1 kicsit jönni msn-re?<#wink>#wink>
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
ha nem õ akkor bocs tõle
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
★ G E R Y ★
I met God. She's black
Inkább linkbe.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Nekem is van<#idiota>#idiota>
Am...megnéztem neked lory oldalán van 1 trailer pack..abba van EDY-s pótkocsi.csak a link halott.nézz utána<#wink>#wink>
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!