Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Post USSR 1,4 egy önkicsomagolós-telepítõs exe, sajna orosz a telepítõje, ha elindítod, elvileg ezt a képet kapod:
Itt ha jól emlékszem, a legfelsõ gombra kattintva indul el a kicsomagolás, belerakja a fájlokat a mod mappába.
Az említett Mapa Polski-t itt találod: Letöltés
Jelszó hozzá: AbyZrozumiec
1,3-as patch: hivatalos honlapra katt, és itt megkeresed, hogy neked melyik nyelvi változat kell, azt letöltöd, belemásolod a Program Files mappában a játék mappájába, és onnan indítod a telepítést.
Szép gépek <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Én is Lertonozok,befejeztem az SSC-m 😄D
Hétvége:

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
Sajna én nem vagyok olyan penge, hogy tudjak szerleszteni magamnak saját gépet, így "csak" a letölthetõ kamionok közül válogathatok, de megpróbálok én is dobni két képet.
Letöltöttem a Post USSR Mod-ot de, nem tette fel mert telepítés közben mindig befagy, nem tudom mi baja lehet....
1.3 : A Mario féle mix map jól hangzik, csak nem tudom honnan szedhetném le az 1.3-as PATCH-et, mert 1-et leszedtem de az egy külön játékként tette fel, német nyelvû volt és kifagyott, meg nem volt jó valami... :S
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
1.0-hoz: Post USSR Mod (1,4-es a legjobb, illetve az újabb származékai), Mapa Polski by Michcio és néhány változata (ez gyorsan bejárható, de tele van "bundes" utakkal, ami kellõen változatossá teszi), EU Map by DejanM (ez elég nehezen fellelhetõ sajna, de változatos, nagy), ill. Romanian Map Ovidiu (Románia térkép, ez volt az elsõ, amiben sétáló gyalogosok voltak, annó nagy szám volt).
1.3-hoz: Mario-féle mix map-ok (hatalmas terület, extrém helyek), KFK Mix Map, Mixmap umbau von willers beta 1.1, BEQUILLEMAN-V2-europe (ez inkább Franciaországra koncentrál kidolgozásban).
Nagyjából ennyi, a letöltõ oldalakon megtalálod nagy részüket.
#133637, harcos: jó gép & kép. <#eljen>#eljen>
#133647, Töki: tetszik. (lehet, csak én látom rosszul, de a napellenzõn a felirat mintha nem középen lenne, szembõl nézve én picit balra vinném)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
ETS-be szeretnék valami mapot betenni (1.0-ás vagy 1.2-es verzióhoz) , de valami olyat ami nem fagy ki és nincs tele hibával...
Esetleg valaki tudna mondani map neveket, vagy oldalakat ?? :/
Jószar géped van!<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
<#hawaii>#hawaii>

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Csináltam magamnak logót, majd egy saját céget.. 😄
Egyenlõre csak a billencs pótkocsim van kész, hamarosan elkészül a ponyvás pótkocsim is.... 😄

Köszönöm, gyönyörû a szerelvényed!

Ez egy zsír új 440 pacis Volvo! <#vigyor>#vigyor>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
<#puszis>#puszis>
és itt a gépsasom: ) ezt a drágaságot kaptam 😄

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
Szerelvényben:
Kapott új ledes indexeket ami világításra is világít ezen a képen most csak a világításost mutatom az indexest nem
Világítás nélkül így látszanak a ledek
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)

#133624 , úgy van ahogy mondod! Van bennük valami ami a többiben nincs!
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.

(Installation:
- extract the archive "Oldschool-Tieflader-by-Ventures87-ETS.rar" to
My Documents\Euro Truck Simulator\mod\
- Add following line to your trailer_storage.sii:
@include "definition/semitief.sii"
@include "definition/semitief1.sii"
- Add following line to your cargo_storage.sii:
@include "cargo/treifen.sii"
@include "cargo/paletten.sii"
- Add following lines to your Company files:
in_cargo[]: cargo.permanent.treifen
in_cargo[]: cargo.permanent.paletten