Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Azt szeretném kérdezni hogy melyik az újabb map az 1.3 Mega Mix Map Plus vagy a Mario féle 14-es?
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Ez a Rába valóban létezett ugyan így és azért olyan magas mert ezt a felépítményt utólag rá gyártották és oldal lemezek vannak rajta...
::::::::MAN TGX TGS TGA::::::::
Peti nagyon Cool Grat
oda bemásolod, raktározással vissza rakod ugyan oda ahol volt... és durván ennyi..(mondjuk ats base.scs-t néztem, mert nincs ets-em)
de nekem általában ez a módszer kifagyott!
lehet új játékot is kell kezdened
Még tegnapi kép jó kinyomtam a szimit neki 😄

Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
A mai munkámmal végeztem, lenyomtam 3 forduló Lisabon-Rómát. 😊
Vett a cég egy 700 lovas 8x4-es Volvo-t a billencses munkához.! 😄
Reggel 9:00-ás elsõ rakódás...
Tankolás,kaja, majd indulás tovább az utolsó fordulóra.!
* CB| Rollєя™ | www.truckz.roller460.fotoalbum.hu *
lerakóó
hétfõn lesz csak visszaáru..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Konkrétan ilyen sárga figyelmeztetõ jelzést szeretnék rátenni, mint amilyen ezen a vontatón is van.
Tudom, ez ETS, és nem PTTM, de PTTM fórumon jóformán már senki sincs, én még inkább azzal nyomom, de kellene egy kis segítség.
Van egy vontatóm, kész a skin, de nem modelleztem soha, így nem tudom hogy kell sárga figyelmeztetõ jelzést tenni ami mûködik is, nem csak díszként van fent. Ha valaki ráérne foglalkozni ezzel, esetleg maradt PTTM-bõl egy már nem használt SCANIA R szériás vontatója amit átadna, vagy elmondaná - leírná - mit hogyan kell csinálni egy már meglévõ vontatón, megköszönném, és a segítséget is köszönöm!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Azt akarom kérdezni hogy: nincs rá valami olyan mód hogy "Real Time Mod" hogy a valós óra szerint menjen tehát ne menjen olyan gyorsan az idõ és a valós óra szerint menjen és ha például a játékban este 10 óra van akkor rendesen sötét is van. Segítséget elõre is köszi.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
A kipufogó dobja meglazult így hát fel álltam a rámpára , hogy orvosoljam bajt:
45 perc:
Mára ennyi végre meg ihatok egy jéghideg sört <#pias>#pias> befügönyözve :

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Egy kép tõlem.

és köszi: ))

Olyan problémám lenne,hogy mikor átskinezek egy verdát, és elmentem PS-be , majd behúzom DXT-be és elmentem DDS-ként akkor még jó a skin, viszont mikor már megnyitom újra a DDS-fájlt hogy megnézzem valóban jó-e vagy átszerkesztés miatt akkor már tiszta homályos az össze felirat....
Játékban szint úgy... mikor távoli kamera állásból nézem tiszta homály a felirat és csak akkor tisztul ki ha közeli kamera nézetben nézem, hogy szinte csak a felirat látszik...
Nem tudja valaki miért lehet ez ? :/
The Truck Is My Life
Am jó gép! 😄 Mióta nyomulsz Volvoval? 😮
Opel Movano 2.8DTi
Hát igen, nekem is ezt a képet adta ki, gondoltam a felsõre kell menni mind szinte minden telepítésnél, ki is választottam a "mods" mappát és rámentem,hogy "Install" aztán ugye kiírta,hogy "POST USSR 1,4 copy ........Dokumentumok-ETS-Mods" és akkor a csík meg nem ment semmit, rákattintottam simán a telepítõ ablakra,hogy csinál e valamit, erre kifagyott... -.-" Ezt csinálja minden egyes próbálkozásnál.. :/
A PATCH-at szintén köszi, én amit leszedtem egy külön programként tette fel, csodálkoztam is,hogy az 1.2-t is úgy kellett hogy bemásoltam ahova feltettem és akkor telepítés........ ez meg egy önálló program lett. :S