Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati hogy áll a TGX-ed? :)
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Áldott,békés,boldog karácsonyi ünnepeket és egy örömteli,boldog újévet mindenkinek :)
Driver: atyla
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Hamarosan megkapom a potot is!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
RS:Kicsit világos majd sötétitem:)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Az antenna teszik!
És neked is boldog karácsonyt.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
A lámpát kicsit furcsállom.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
(És köszönöm a kommenteket :) )
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Boldog karácsonyt!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Köszi!
Én meg az Auchanba voltam az egy hófehér magnum húzta az SR2-es lamberettet,szép volt:)
Mi equipo favorito: Real Madrid
de aszondta h õ a jézuska.
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
★ G E R Y ★