Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Két napot szívtam mire rájöttem!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Azén ajándékom,ha kell,7 db jövõ évi naptár Jenni Kohutovával.
Jenni Calendars 2010
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
#95965-Szép szerelvény!
SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Õ az eredeti:

Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
még messze nincs késsz,azt szerettném tölletek kérni,valaki adna normális skintrá? Waberer's-est,a kamion szine semjó..a puttonyra nincs skinem:S valami szép kellene,elõre is köszönöm!
Szerintem elég kafa:|
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Aki nem értené, a kerék az 'O' betû<#smile>#smile>
#95953: Atikah bocsesz a logo koppintásért, én kértem egyet és ezt csinálták, ha gond akkor lecserélem😊
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Látom már mindenki pihen, csak én dolgozok.
Ki kellett venni a 45perc pihenõt, bár este 10kor kezdõdik a stop, csak haza érek Odesszába<#smile>#smile>
+egy napfeljövõs kép.
#95950 Te mióta laksz itt?<#idiota>#idiota> Eddig még egyszer se találkoztunk<#idiota>#idiota>
Boldog Karácsonyt!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Megbeszéltem már Varsányival...
Mi equipo favorito: Real Madrid
De már nem sokáig mert említettem,hogy ki lesz adva...
#95953 Ha meg lenne az raj lenne :G
Mi equipo favorito: Real Madrid
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Pót:Kazai&Nenus
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Boldog karácsonyt mindenkinek!<#wink>#wink>
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Nálam is megjött számotokra a Jézuska! Akik kérték azoknak itt a magam által készített TGX belsõ!
Letöltés / Download
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com