Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I met God. She's black

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kicsit csinálgattam a DAF-ot (nem úgy látszik,pedig tényleg sok munka volt/lesz vele 😄)
Még közel sem 100%-os,csak megtetszett így,gondoltam dobok 1 képet <#vigyor3>#vigyor3>
Ha valaki tudna nekem adni min. 4-5 tagú zászlót,DAF-ba való asztalt,azt nagyon megköszönném!!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Lámpás Jimy
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
[/url][/img]
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
MINDENKINEK LEGYEN BOLDOG A KARÁCSONY ÉS AZ ÚJ ÉV!!
GTS
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Boldog Karácsonyt MINDENKINEK!!!!!!!!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Kellemes karácsonyt kívánok minden Euro Truck Simulator-osnak
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ui: ponyvásra,kaphatnék tõlled wabi-skint??
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
No music, no life....
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Az lenne a kérdésem hogy zmodban, hogy tudok árnyék, és króm hatást elérni?
Ha valaki megmutatná ill elküldené a módszerét azt nagyon megköszönném!!!😊