140239
Euro Truck Simulator
  • Fagyas Trans
    Írjátok le hol mert kíváncsi vagyok rá! Hajrá Tinka!!! ;D
  • melory80
    grat janó.annyi lenne a hozzászolásom, hogy a világításod rossz helyen van, mert az alsó az a fék lámpa lenne.
  • Tinka123
    Én most befejeztem :D De nagyot röhögtem rajta, mert röhej a gyerek
  • Blum
    Nem is kell lenyelned,majd kapod a bant,aztán nézelődhetsz.

mellesleg a vitát meg a szitkozódást te robbantottad ki. Szóval inkább maradj csöndben és húzd meg magad.
  • Blum
    Hagydd a francba,te is büntipontot kapsz,aztán akkor nem vagyunk előrébb. Majd jönnek a modik,aztán eltávolítják ezt a kis férget.

ne reagálj a hülyeségeire és ne ereszkedj le ennek a hülyének a szintjére,mert ott tényleg megaláz minket :)
  • Tinka123
    Már kezdheted is!
    Le játszhatjuk! Hol, Mikor?
    Mellesleg hány éves is vagy te?
    Mert kb a 9 éves hugom okosabb nálad!: )
  • Blum
    Már kaptál 2 büntipontot.....mindjárt kapod a párját,aztán 1 hétre mész szépen pihenni. :)
  • Tinka123
    Le lehet állni !
    Ha jól tudom senki nem kötött beléd csak kijavitottak, és nem ugyanaz először gondolkodjál utána irjál!
    APÁMARÓL MEG LESZÁLLSZ ! Meg anyámrol is mert apontozott rész az róla szól!
    Értve vagyok?
  • Ricsi234
    Lelehet álni.........:S
  • Ricsi234
    SZiasztok!
  • Tinka123
    Na csá kisköcsög elhuzhatod a beledet ; D
    Am meg kuuurvára nem mind1 mit irsz!
    Csicskageci!
  • Kislendület
    köszi de sajna ez a link is halott!:S valaki tudna még linket rola?
  • Immigrants
    Bal alsó kép: kerék dummy-n állíts
    egyébként szép grat!
  • Tescobetyár

• Laaccoo
    Tess [LINK]
  • Kislendület
    valaki lécci betudná linkelni nekem a schmitz cargobull hütős potot a régit aminek az oldalán rajt van hogy schmitz vargobull kerestem de nem találtam lécci aki tud róla az irjon vagy dobjon egy linket pls fontos lenn!elöre is köszi a segítőknek!!
  • sjani1995
    [URL=http://www.mediafire.com/error.php?errno=320]"Sima wheelpack"[/URL]
    Am jó reggelt!
  • vadkamionos
    Link
    Ezen az oldalon találsz minden márkához kereket;)
  • SuSu1992
    valaki be tudna linkelni nekem egy sima wheelpackot? mert BDF wheelpackom már van, de azzal nem érek semmit egy 2 tengelyes kamionnál!
  • Tiger 2
    Ezt már próbáltam, de nem jó a link!!
  • pesta963
    no há minnyá jób
  • djano
    thx
  • kislancos
    fajintos lett
  • djano
    Napot mindenkinek szép a gépe!
    Ahogy megígértem kijavítom a ledproblémát a póton
    Vélemény jöhet!
    Íme
  • vadkamionos
    Most már ténleg abba hagyhatod!!!

Am addig mást te ne oktas ameddig te nem tudod felfogni h használd a VÁLASZ ERRE gombot!!!
  • akos
    Semmi gond, csak a kepfeltöltőn vacakul lehet átméretezni a képet. :S De majd kipróbálom, amit linkeltél. Köszi :)
  • akela
    Köszönöm mindenkinek.
    Remélem ez az iménti intermezzo most már nem állandó,mint régebben volt.
    sjani: végülis jól láttad,az első modell bordó volt.Később festettem át ezüstre.
  • Blum
    Szép munka!
  • sjani1995
    Már nagyon nem tudok újat mondani, nagyon szép és grat hozzá!!!!!

Egy kérdés: Ez ugye annak a DAF-nak az interiora ami az első képen van akkor az interiornál miért pirosak azok a részek aminek elvileg szürkének kellene lennie (pl.:visszapillantó stb.)?
    Nem piszkálásból csak észrevettem.

Látom valakinek rossz napja volt és itt akar kitűnni a többiektől..........hát.........nemkéne
  • Blum
    Ezt nem tudtam. Ez esetben az a gond,hogy nem megfelelően méretezted át a képet. Töltsd fel ide LINK. Amikor betallóztad a képet,akkor ott alul vannak kis ikonok,mellette kockák. Balról a másodikat kipipálod,megadod neki a 800X600-at és automatikusan faszán átméretezi neked.
  • Blum
    Csillagozásért nem csak én szóltam,mert teljesen nagy hülyeség.
    A mappás dologban meg nem értem mi a kötözködés. Te kezdtél el balfaszozni,meg hőbölögni,meg felháborodtál,hogy az igenis teljesen mind1,

Bocs "haver",de igazam van. És tök mind1,hogy mit durrogsz itt nekem,akkoris bannolva leszel innen. Na visszhall,innentől leszarlak.
  • imihaver
    Sziasztok mindenkinek! Festegettem egy kicsit, íme:
  • Sóschips
    nyugi már pls!Nem piszkálásból mondta,nézz át gts-re és nekem is mondta h mi a rossz az autón,de nem kezdtem el vitázni,meg ilyenek,szóval relax:D
  • akos
    Kolléga!!! Ez a kép 4x-es elsimitással készült, csak 1280x1024-es képfelbontásban. És amikor feltöltöttem, akkor úgy töltöttem, hogy 800x600-as felbontású legyen, és ahogy átméretezi a képet, ilyen vacak lesz. Engem is marhára zavar, de mit tehetnék ez ellen??? :(
  • mijuska

ma 20:47 | privát | válasz erre | #105618
    De minek csillagozni? Szétbarmolod a topikot. Mellesleg:

nem "mappa" hanem map.

mintha ezt te írtad volna, vagy csak a látszar csal?

Ráadásul te áldoztál még arra is időt hogy betegyél két képet, hogy megmutasd milyen "OKOS vagy..taps haver
  • mijuska
    Maradjál már magadnak te szerencsétlenrakás, én nem mondtam olyat hogy azt is tudom amit amugy nem (ellentétben egyesekkel) hanem segítek amiben TUDOK, és a csillagozásra meg pont a "te féle" emberek miatt kellett mert egy csomó szarságot feltölt mert megvette a viptagságit, és nem olvassák vissza a kis egysoros kérdést.. És legközelebb akkor pofázz ha Tőled kérdezek hülyegyerek, nem hinném hogy lett volna sok értelme a kötöszködésednek azt leszámítva hogy csak megmutattad, milyen "értelmes vagy"..
  • Blum
    Jó,de azért ha már ennyire osztja itt az észt,gondoltam ebben is tud nekem segíteni.
    Elvégre mégiscsak akkor szájjal van itt,ő tuti mindenhez ért.
  • Szobi30
    nyugi, sztem már nem sokáig lesz itt...(moderátor topicba jelentettem)
  • Blum
    Jólvan öcskös,igazad van,örüljél. :)

Btw,egyik kamionon nem ég egyik lámpa sem,kivéve a normál lámpák. Tudnál segíteni?

Illetve a lökhárító világosabb a többi cuccnál. Calculate parancs megvolt,nem tudom mi lehet a probléma...

Látom,nagyon nagy góré vagy itt én meg újreg,gondoltam vagy olyan jófej és nagy tudású,hogy tudsz ebben segíteni,hamár így arcoskodsz errefele.

Várom a válaszod!
  • mijuska
    Mivan te paraszt? Neked nem volt barátod te szarrágó? Na huzzál a pecsába ok?