140239
Euro Truck Simulator
-
Írjátok le hol mert kíváncsi vagyok rá! Hajrá Tinka!!! ;D -
grat janó.annyi lenne a hozzászolásom, hogy a világításod rossz helyen van, mert az alsó az a fék lámpa lenne. -
Én most befejeztem :D De nagyot röhögtem rajta, mert röhej a gyerek
-
Blum #105669 Nem is kell lenyelned,majd kapod a bant,aztán nézelődhetsz.
mellesleg a vitát meg a szitkozódást te robbantottad ki. Szóval inkább maradj csöndben és húzd meg magad. -
Blum #105668 Hagydd a francba,te is büntipontot kapsz,aztán akkor nem vagyunk előrébb. Majd jönnek a modik,aztán eltávolítják ezt a kis férget.
ne reagálj a hülyeségeire és ne ereszkedj le ennek a hülyének a szintjére,mert ott tényleg megaláz minket :) -
Már kezdheted is!
Le játszhatjuk! Hol, Mikor?
Mellesleg hány éves is vagy te?
Mert kb a 9 éves hugom okosabb nálad!: ) -
Blum #105664 Már kaptál 2 büntipontot.....mindjárt kapod a párját,aztán 1 hétre mész szépen pihenni. :) -
Le lehet állni !
Ha jól tudom senki nem kötött beléd csak kijavitottak, és nem ugyanaz először gondolkodjál utána irjál!
APÁMARÓL MEG LESZÁLLSZ ! Meg anyámrol is mert apontozott rész az róla szól!
Értve vagyok?
-
Lelehet álni.........:S -
SZiasztok! -
Na csá kisköcsög elhuzhatod a beledet ; D
Am meg kuuurvára nem mind1 mit irsz!
Csicskageci! -
Kislendület #105658 köszi de sajna ez a link is halott!:S valaki tudna még linket rola? -
Immigrants #105657 Bal alsó kép: kerék dummy-n állíts
egyébként szép grat! -
-
Tess [LINK] -
Kislendület #105654 valaki lécci betudná linkelni nekem a schmitz cargobull hütős potot a régit aminek az oldalán rajt van hogy schmitz vargobull kerestem de nem találtam lécci aki tud róla az irjon vagy dobjon egy linket pls fontos lenn!elöre is köszi a segítőknek!! -
[URL=http://www.mediafire.com/error.php?errno=320]"Sima wheelpack"[/URL]
Am jó reggelt!
-
Link
Ezen az oldalon találsz minden márkához kereket;) -
SuSu1992 #105651 valaki be tudna linkelni nekem egy sima wheelpackot? mert BDF wheelpackom már van, de azzal nem érek semmit egy 2 tengelyes kamionnál! -
Tiger 2 #105650 Ezt már próbáltam, de nem jó a link!! -
no há minnyá jób 

-
thx -
fajintos lett 
-
Napot mindenkinek szép a gépe!
Ahogy megígértem kijavítom a ledproblémát a póton
Vélemény jöhet!
Íme
-
Most már ténleg abba hagyhatod!!!
Am addig mást te ne oktas ameddig te nem tudod felfogni h használd a VÁLASZ ERRE gombot!!! -
akos #105644 Semmi gond, csak a kepfeltöltőn vacakul lehet átméretezni a képet. :S De majd kipróbálom, amit linkeltél. Köszi :) -
akela #105643 Köszönöm mindenkinek.
Remélem ez az iménti intermezzo most már nem állandó,mint régebben volt.
sjani: végülis jól láttad,az első modell bordó volt.Később festettem át ezüstre. -
Blum #105642 Szép munka!
-
Már nagyon nem tudok újat mondani, nagyon szép és grat hozzá!!!!!
Egy kérdés: Ez ugye annak a DAF-nak az interiora ami az első képen van akkor az interiornál miért pirosak azok a részek aminek elvileg szürkének kellene lennie (pl.:visszapillantó stb.)?
Nem piszkálásból csak észrevettem.
Látom valakinek rossz napja volt és itt akar kitűnni a többiektől..........hát.........nemkéne -
Blum #105640 Ezt nem tudtam. Ez esetben az a gond,hogy nem megfelelően méretezted át a képet. Töltsd fel ide LINK. Amikor betallóztad a képet,akkor ott alul vannak kis ikonok,mellette kockák. Balról a másodikat kipipálod,megadod neki a 800X600-at és automatikusan faszán átméretezi neked. -
Blum #105639 Csillagozásért nem csak én szóltam,mert teljesen nagy hülyeség.
A mappás dologban meg nem értem mi a kötözködés. Te kezdtél el balfaszozni,meg hőbölögni,meg felháborodtál,hogy az igenis teljesen mind1,
Bocs "haver",de igazam van. És tök mind1,hogy mit durrogsz itt nekem,akkoris bannolva leszel innen. Na visszhall,innentől leszarlak. -
Sziasztok mindenkinek! Festegettem egy kicsit, íme: -
Sóschips #105637 nyugi már pls!Nem piszkálásból mondta,nézz át gts-re és nekem is mondta h mi a rossz az autón,de nem kezdtem el vitázni,meg ilyenek,szóval relax:D -
akos #105636 Kolléga!!! Ez a kép 4x-es elsimitással készült, csak 1280x1024-es képfelbontásban. És amikor feltöltöttem, akkor úgy töltöttem, hogy 800x600-as felbontású legyen, és ahogy átméretezi a képet, ilyen vacak lesz. Engem is marhára zavar, de mit tehetnék ez ellen??? :( -
mijuska #105635
ma 20:47 | privát | válasz erre | #105618
De minek csillagozni? Szétbarmolod a topikot. Mellesleg:
nem "mappa" hanem map.
mintha ezt te írtad volna, vagy csak a látszar csal?
Ráadásul te áldoztál még arra is időt hogy betegyél két képet, hogy megmutasd milyen "OKOS vagy..taps haver
-
mijuska #105633 Maradjál már magadnak te szerencsétlenrakás, én nem mondtam olyat hogy azt is tudom amit amugy nem (ellentétben egyesekkel) hanem segítek amiben TUDOK, és a csillagozásra meg pont a "te féle" emberek miatt kellett mert egy csomó szarságot feltölt mert megvette a viptagságit, és nem olvassák vissza a kis egysoros kérdést.. És legközelebb akkor pofázz ha Tőled kérdezek hülyegyerek, nem hinném hogy lett volna sok értelme a kötöszködésednek azt leszámítva hogy csak megmutattad, milyen "értelmes vagy".. -
Blum #105632 Jó,de azért ha már ennyire osztja itt az észt,gondoltam ebben is tud nekem segíteni.
Elvégre mégiscsak akkor szájjal van itt,ő tuti mindenhez ért.
-
nyugi, sztem már nem sokáig lesz itt...(moderátor topicba jelentettem) -
Blum #105630 Jólvan öcskös,igazad van,örüljél. :)
Btw,egyik kamionon nem ég egyik lámpa sem,kivéve a normál lámpák. Tudnál segíteni?
Illetve a lökhárító világosabb a többi cuccnál. Calculate parancs megvolt,nem tudom mi lehet a probléma...
Látom,nagyon nagy góré vagy itt én meg újreg,gondoltam vagy olyan jófej és nagy tudású,hogy tudsz ebben segíteni,hamár így arcoskodsz errefele.
Várom a válaszod! -
mijuska #105629 Mivan te paraszt? Neked nem volt barátod te szarrágó? Na huzzál a pecsába ok?