140239
Euro Truck Simulator
  • ronaldo86
    h lehet átírni a kamionok árát?
  • DJKonya
    Én is ilyet kerestem, és csak kinevettek....
  • rossi24
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem, hogy tud valaki valamilyen fizikai módot vagy váltó módot a játékhoz, mert őszintén szólva én mindenhol kerestem márt, de nem találtam. Nem nagyon tetszik, hogy 90 km/h-nál 2000/perc a fordulat vagy még nagyobb. Teljesen irreális. Ha valaki tudna ilyen módot azt megköszönném
  • péistike
    meik map?mert tetszik!
  • szazoltan
    Sehogy sem,ha beraksz egy kamiont,mindig cserél valamit.
    Péistike,fogalmam sincs,már régóta benne van,nem szoktam játszani a játékkal.
  • Speedway

• péistike
    meik mapon tolod?
  • ForceindiaFisi
    sziasztok!

azt hogy lehet megcsinálni,hogy ha berakok egy kamiont,akkor ne valamelyik helyére menjen?
  • szazoltan
    Transportes figeiredo.
    Skin by szazoltan.

További képek itt.
  • DJKonya
    Melyikre gondolsz?
    Először is nyilván le kell tölteni egy DAF-ot mert az ETS nem tartalmaz alapból DAF-okat. Be rakod, le cseréli valamelyik kamiont és egy kis okossággal akár legelső kamionnak is megveheted. Vagy a mentésed írod át hogy több pénzed legyen, vagy használsz egy csaló kódot, vagy a kamion definíciójában írod át az árat.
  • Tanker56
    Hello

Azt a DAF XF-et mikortól lehet vezetni a játékban? Vagy gyárilag nincs is benne?
    Ha nincs el tudod küldeni lécci?
  • Mark98
    Ez mien map?
  • DJKonya
    Veress kolléga a wabis szerelvényed nem eladó?
    Igazából mennék én is a cégedhez dógozni' csak nincs ótóm'
  • DJKonya
    Szerintem a screenshot a legkisebb gond, a lényeg hogy fut a játék. Képeket meg tudsz egyéb programokkal is mint pl a Fraps, erre a célra tökéletes.
  • imihaver
    Igen open gl de ha direct x-re állítom úgy fut, de ha képet akarok csinálni akkor meg a screenshot mappába egy nagy szürke lap jelenik meg.
  • Tomikahh
  • VERESS 96

Sziasztok!

Új gépem! Ott hagytam a Waberer's-t és magánfuvarozó lettem :D Kicsit furcsa a gép az XF után de majd megszokom :P

(félreértés ne essék a Wabi céget vezetem csak nem fuvarozok! csak hogy valamelyik sofőröm nehogy azt higgye hogy bezártam)

Vélemények jöhetnek hogy mit alakítsak :)
  • DJKonya
    Open 3D?
  • imihaver
    Már újratelepítettem de nem lett jó.
  • Blum
    Telepítsd újra a játékot,aztán annyi.
  • imihaver
    Sziasztok! segítsen valaki pls. kidob a játék pedig nincs semmi a mod mappába és néha belelép néha meg nem de legtöbbször nem pedig eddig nem volt eza problémám:
  • imihaver
    Sziasztok! segítsen valaki pls. kidob a játék pedig nincs semmi a mod mappába és néha belelép néha meg nem de legtöbbször nem pedig eddig nem volt eza problémám:
  • LezFiddler
    Az nem hiszem, hogy probléma lenne.
    Szerintem maga a v1.3 a gond de majd talán a többiek érdemben hozzá tudnak szólni!
  • blackben
    helo, igen. a real logo mod!
  • LezFiddler
    Sziasztok!

Lehet gond az 1.3 patch megléte! Tedd fel csak az alap játékot (1.0).
    Más mod van még a mappában?
  • Tinka123
    Nincsmit én 2 napja nem hallgatok mást mint ezt :D
    Napközis igy van a legeslegjobb:D!
  • blackben
    Jo reggelt. Valaki segitsen! Bármilyen map ot beteszek mindig hibát ir mikor elkezd betölteni a játék. Mi lehet a baj ? 1.3 mas-om van
  • sjani1995
    Én nem tudok róla....
  • DJKonya
    Hát talán nem?
  • sjani1995
    Van váltó mod? :O

Nincs multi max fejbe

Köszöntem szépen Tominho! bár nem biztos h ez az
  • PttM Fa
    Esélytelen....
  • DJKonya
    Hali!
    Valaki tudna nekem adni egy normális váltó módot? Mert az új Mergámban valami hihetetlen idegesítő hogy alig félgázon is pillanatok alatt 90-100on van és 90-nél 2000 fölött forog a motor....
  • ronaldo86
    KATT ezzel lehet multizni?
  • Sóschips
    köszi a zene címét:Dezt keresem már amióta meghallotam a rádió1-en:D
    Napközis jó kis vidi lett
  • Tominho94
    Ha jól tudom ez az..
  • sjani1995
    A normális lenygel mapot valaki belinkelné NEM a GTS-est NEM a tél modost és NEM a googlet

Köszi
  • Napközis
    Azt hiszem az alap játéknál ez az opció nem működik, meg kell patch-elni a játékot az 1.2-es vagy 1.3-as patch-el és azután működik. Alaphelyzetben az "R" billenytűvel hozod elő a játékba beépített lejátszót és ott már tudsz navigálni a számok között.

Remélem tudtam segíteni.
    További kellemes estét/éjszakát.
  • ronaldo86
    és lehetne benne zenét hallgatni?mert én átkonvertáltam betettem de nemtudom lejétszani vagyis melyik gombbal kell elindítani?
  • RS
    De jó újra látni a mapot.
  • Napközis
    Nem! A zene Winamp-ban, teljesen feleslegesnek tartom a kinlódást, míg átkonvertálom őket .ogg-be.
    A sípolás az index lenne.

Tinka123: A legeslegjobb!