140239
Euro Truck Simulator
-
ronaldo86 #107193 és mit kell átírni mire? -
[center]Új CB hívó & zászló ;)
Végleges
-
Doneckben :D -
igen az sii ben átlehet írni! -
ronaldo86 #107189 miért ki lehet választani h melyiket cserélje le? -
rokerkamionos #107188 Jah am lehet jelentkezni aki úgy gondolja! 
-
rokerkamionos #107187 SC-TRANS.KFT
|---->SC-TRANS.KFT HONLAPJA<----| -
Az a kamion privát nem tölthető!
És bármelyik gép helyére érdemes lenne berakni ha tölthető lenne tök mindegy hogy mit hova raksz :D
Tudom hogy sokat segítettem xD :L De most kb ez az állás :) jó gurit kivánok -
Ami VERES 96-nak van a 2. oldalon Waberer's-es DAF kellene nekem....
És azt a DAF-et melyik kamion helyére érdemes berakni? -
ronaldo86 #107184 jaja :DDD -
Oké! -
Lényegében igen, de majd rá fogsz jönni, egy pöttyet összetettebb a dolog
-
Tehát semmit nem kell tennem ami nyitva van az mukod ami nem az nem. 
Köszönöm!
-
Sehogy, ennek a szerkesztendő kamion fájljai között így kell szerepelni pl. "scania.pmg" vagy "truck.pmg". De megnyitni csak úgy tudod hogyha a .scs fájlból kimásolod egy külön mappába a dolgokat, itt ugye arra fájlra gondolok amit be kell másolnod a "mod" mappába. Máshogy nem tudod megnyitni, de van amit így sem fogsz tudni, mert le van zárva, feltörni meg csúnya dolog. -
És erre hogyan konvertáljam? -
ETS esetében .pmg fájlt kell keresni, vagy esetleg .z3d -
Ugyanazt kérdeztük? -
De milyen formátumba kell a modellnek lenni? -
ronaldo86 #107175 és milyen fájlt kell megnyitni Zmodelerrel? -
#107173 File/import, vagy CTRL+H vagy a menüsoron van egy kék nyíllal jelölt valami, arra katt.
#107172 Azért mert mind a két letöltött mód egy azon kamiont cseréli le, így értelem szerűen nem fog a kettő egyszerre menni, vagy a másik lehetséges, ha nem néztél körül akkor lehet hogy berakta, mert az egyik a Magnumot, a másik meg mondjuk az Actrost cseréli. -
Zmodiba hogy kell berakni a szerkesztendő modellt? Előre is kösz!
-
ronaldo86 #107172 Az miért van h betettem egy DAFot...lecserélt egy MAGNUMot és ha még beteszek egy DAF fülkét akkor az nem cseréli le hanem marad az eredeti MAGNUMos...? -
Helolo mindenki én itt töltöttem a étvégém de holnap hajnalban már lépek is tova :D
-
ronaldo86 #107170 vagyis mégse működik...ha átírom a modos kamion árát akkor már nincs benne a játékba amire lecseréltem..csak az eredeti -
-
Visszakerült a légterelő, így marad szerintem
-
Na szóval ez az új gépem nem a magnum (sajna nem találtam jó pótot hozzá ami meg volt az meg mindenhol felakadt és nem láttam értelmét úgy fuvarozni hogy mindenhol fent akadok)
IVECO STRALIS AS :) Nekem nagyon tetszik :D Névtáblára még nem találtam ki a nevet.... Valami új nevet akarok :)
katt a képre a nagyobb felbontásért :) -
Ha csak a festésen akarsz módosítani (skinezés) akkor DXTBmp és bármilyen képszerkesztő kell.
A definition mellett van egy másik mappa, abba vannak a .dds (és még sok más) fájlok azokat kiteszed az asztalra és onnan DXTBmp-be húzod.
save as--->24 bit .bmp image és elmented (az asztal a legjobb hely mert gyorsan megtalálod).
Onnan a képszerkesztőbe, a Paint is jó.
Onnan vissza DXTBmp-be és save as---> .dds texture elmented ugyanazon a néven
Ahonnan kiszedted, ugyan oda rakd is vissza és ugyan azon a néven. A régit természetesen töröld ki. Remélem érthető volt : )
Ha komolyabban is akarsz módosítani a gépen/póton akkor regisztrált Zmodeler kell, de előbb a skinezést csinálgasd.... ; ) -
Kamiont szerkeszteni Z Modeler-el lehet.
(használása nem a legkönnyeb de gyakorlással belelehet jönni:)...) -
Zmodellerel tudod kedved szerint alakítgatni a kamionokat,persze csak regisztráltal,és csak nyitott pmg-et. -
Sóschips #107163 sztem ne rakd vissza rá,énis ilyenre csináltam meg,csak pont ott sz*rt be zmodi és nem tudtam elmenteni 
-
ronaldo86 #107162 kösz szépen....működik :)....és még vmi..milyen programmal lehet a kamiont szerkeszteni?....h pl:saját magam tetszése szerint megcsinálni...vagy nem tudsz vmi tutorial vidit? -
Szerintem rakd vissza rá,sokkal jobban mutat majd,amúgy gratulálok a munkádhoz. -
Kössz szépen! Ez már régi hívó majd csinálok egy újat! Több féle variációban láttam már így légterelő nélkül. (Billencs, tartályos, konténeres stb.) De elképzelhető hogy visszarakom rá. -
Katt a képre a nagyobb képért. -
Nagyon fasza "CSÁMPI" ! :D
légterelő nélkül nekem kicsit csupasznak tűnik.... -
Nem találtam 5 oldalon tovább nem keresem ha nem bánod......
ronaldo86: megnyitod winrarral a kamion .scs fájlját és: vehicle----->truck----->definition----->találsz benne egy .sii fájlt és azt jegyzettömbbel szerkezted (a price jelenti azt, h mennyibe kerül) átírtad mentés és kész is.
Speedway: szép gép! Orosz map? : ) -
Rég jártam erre, legalábbis régóta nem írtam.
Unalmamban összedobtam egy Volvot.
-
ez az belső tölthető???
ha igen akkor légyszi megdobnál egy linkkel??:) -
rossi24 #107154 Én határozottan emlékszem rá, hogy volt egy olyan mód ahol a váltó 6 sebességes volt és 90 km/h-nál 1200-1300-at perdült a motor. Gerypapa képein láttam egy scania műszerfal kijelzőjén meg is kérdeztem , hogy honnan lehet letölteni meg is volt nekem ez a mód csak aztán közben volt egy számítógép csere és elveszett.