140239
Euro Truck Simulator
  • ronaldo86
    és mit kell átírni mire?
  • Taki 122
    [center]Új CB hívó & zászló ;)

Végleges
  • VERESS 96

Doneckben :D
  • VERESS 96
    igen az sii ben átlehet írni!
  • ronaldo86
    miért ki lehet választani h melyiket cserélje le?
  • rokerkamionos
    Jah am lehet jelentkezni aki úgy gondolja!
  • rokerkamionos
    SC-TRANS.KFT
    |---->SC-TRANS.KFT HONLAPJA<----|
  • VERESS 96
    Az a kamion privát nem tölthető!
    És bármelyik gép helyére érdemes lenne berakni ha tölthető lenne tök mindegy hogy mit hova raksz :D

Tudom hogy sokat segítettem xD :L De most kb ez az állás :) jó gurit kivánok
  • Tanker56
    Ami VERES 96-nak van a 2. oldalon Waberer's-es DAF kellene nekem....
    És azt a DAF-et melyik kamion helyére érdemes berakni?
  • ronaldo86
    jaja :DDD
  • Mark98
    Oké!
  • DJKonya
    Lényegében igen, de majd rá fogsz jönni, egy pöttyet összetettebb a dolog
  • Mark98
    Tehát semmit nem kell tennem ami nyitva van az mukod ami nem az nem.Köszönöm!
  • DJKonya
    Sehogy, ennek a szerkesztendő kamion fájljai között így kell szerepelni pl. "scania.pmg" vagy "truck.pmg". De megnyitni csak úgy tudod hogyha a .scs fájlból kimásolod egy külön mappába a dolgokat, itt ugye arra fájlra gondolok amit be kell másolnod a "mod" mappába. Máshogy nem tudod megnyitni, de van amit így sem fogsz tudni, mert le van zárva, feltörni meg csúnya dolog.
  • Mark98
    És erre hogyan konvertáljam?
  • DJKonya
    ETS esetében .pmg fájlt kell keresni, vagy esetleg .z3d
  • Mark98
    Ugyanazt kérdeztük?
  • Mark98
    De milyen formátumba kell a modellnek lenni?
  • ronaldo86
    és milyen fájlt kell megnyitni Zmodelerrel?
  • DJKonya
    #107173 File/import, vagy CTRL+H vagy a menüsoron van egy kék nyíllal jelölt valami, arra katt.

#107172 Azért mert mind a két letöltött mód egy azon kamiont cseréli le, így értelem szerűen nem fog a kettő egyszerre menni, vagy a másik lehetséges, ha nem néztél körül akkor lehet hogy berakta, mert az egyik a Magnumot, a másik meg mondjuk az Actrost cseréli.
  • Mark98
    Zmodiba hogy kell berakni a szerkesztendő modellt? Előre is kösz!
  • ronaldo86
    Az miért van h betettem egy DAFot...lecserélt egy MAGNUMot és ha még beteszek egy DAF fülkét akkor az nem cseréli le hanem marad az eredeti MAGNUMos...?
  • CzUKi
    Helolo mindenki én itt töltöttem a étvégém de holnap hajnalban már lépek is tova :D
  • ronaldo86
    vagyis mégse működik...ha átírom a modos kamion árát akkor már nincs benne a játékba amire lecseréltem..csak az eredeti
  • szazoltan
  • Taki 122
    Visszakerült a légterelő, így marad szerintem
  • VERESS 96
    Na szóval ez az új gépem nem a magnum (sajna nem találtam jó pótot hozzá ami meg volt az meg mindenhol felakadt és nem láttam értelmét úgy fuvarozni hogy mindenhol fent akadok)

IVECO STRALIS AS :) Nekem nagyon tetszik :D Névtáblára még nem találtam ki a nevet.... Valami új nevet akarok :)

katt a képre a nagyobb felbontásért :)
  • sjani1995
    Ha csak a festésen akarsz módosítani (skinezés) akkor DXTBmp és bármilyen képszerkesztő kell.
    A definition mellett van egy másik mappa, abba vannak a .dds (és még sok más) fájlok azokat kiteszed az asztalra és onnan DXTBmp-be húzod.
    save as--->24 bit .bmp image és elmented (az asztal a legjobb hely mert gyorsan megtalálod).
    Onnan a képszerkesztőbe, a Paint is jó.
    Onnan vissza DXTBmp-be és save as---> .dds texture elmented ugyanazon a néven
    Ahonnan kiszedted, ugyan oda rakd is vissza és ugyan azon a néven. A régit természetesen töröld ki. Remélem érthető volt : )

Ha komolyabban is akarsz módosítani a gépen/póton akkor regisztrált Zmodeler kell, de előbb a skinezést csinálgasd.... ; )
  • vadkamionos
    Kamiont szerkeszteni Z Modeler-el lehet.

(használása nem a legkönnyeb de gyakorlással belelehet jönni:)...)
  • szazoltan
    Zmodellerel tudod kedved szerint alakítgatni a kamionokat,persze csak regisztráltal,és csak nyitott pmg-et.
  • Sóschips
    sztem ne rakd vissza rá,énis ilyenre csináltam meg,csak pont ott sz*rt be zmodi és nem tudtam elmenteni
  • ronaldo86
    kösz szépen....működik :)....és még vmi..milyen programmal lehet a kamiont szerkeszteni?....h pl:saját magam tetszése szerint megcsinálni...vagy nem tudsz vmi tutorial vidit?
  • szazoltan
    Szerintem rakd vissza rá,sokkal jobban mutat majd,amúgy gratulálok a munkádhoz.
  • Taki 122
    Kössz szépen! Ez már régi hívó majd csinálok egy újat! Több féle variációban láttam már így légterelő nélkül. (Billencs, tartályos, konténeres stb.) De elképzelhető hogy visszarakom rá.
  • szazoltan

Katt a képre a nagyobb képért.
  • sjani1995
    Nagyon fasza "CSÁMPI" ! :D
    légterelő nélkül nekem kicsit csupasznak tűnik....
  • sjani1995
    Nem találtam 5 oldalon tovább nem keresem ha nem bánod......

ronaldo86: megnyitod winrarral a kamion .scs fájlját és: vehicle----->truck----->definition----->találsz benne egy .sii fájlt és azt jegyzettömbbel szerkezted (a price jelenti azt, h mennyibe kerül) átírtad mentés és kész is.

Speedway: szép gép! Orosz map? : )
  • Taki 122
    Rég jártam erre, legalábbis régóta nem írtam. Unalmamban összedobtam egy Volvot.

• Szobi30
    ez az belső tölthető???
    ha igen akkor légyszi megdobnál egy linkkel??:)
  • rossi24
    Én határozottan emlékszem rá, hogy volt egy olyan mód ahol a váltó 6 sebességes volt és 90 km/h-nál 1200-1300-at perdült a motor. Gerypapa képein láttam egy scania műszerfal kijelzőjén meg is kérdeztem , hogy honnan lehet letölteni meg is volt nekem ez a mód csak aztán közben volt egy számítógép csere és elveszett.