140239
Euro Truck Simulator
-
Sóschips #111754 nyugi már pls...csak lejáratod/játok a fórumot..egész sg erről fog beszélni
lassan meg márát lehet nevezni ezt a topicot:/=feszültség levezető topik,vagy netes nindják topikja
-
Honnan tudod? -
Te sem dolgozol úgyhogy vágd magad kusba
-
Dolgozni kell mert nem lehetsz olyan csöves mint egyesek. -
Lenne mire te faszopó hólyag ;) -
Hiába próbálsz a semmire beoltani, nem fog sikerülni. ;) Fogadd el... -
Én meg támasztottam a falat és akkor mi van? -
Hehe:D Csak az a különbség hogy én ma mint mindenki más dolgoztam ;) -
Várjá csak!
idézek:
"Én részemről ezt befejeztem"
Látom hogy befejezted ügyes vagy
Nem akarlak én felidegelni csak nem szeretem ha beszólnak! Főleg ilyennel hogy takony meg stb... Te sem vagy különb mivel te is itt ülsz velem és vissza írsz :D -
Ha arra pályázol h felidegelj elárulom hogy hiába ;) -
Na látod számolni sem tudsz!
Nyald ki a csokimat úgyis csak ehhez értesz :D -
Osztom a véleményt;) -
Már 6 éve túl tárgyaltuk a témát.Úgy látom h nem tetszik ha valaki megmondja az igazat :D Gép elött nagy az arcod kis gyerek, megnézném élőbe hogy húzod a szád :D -
-
Ez is benne lessz a magyar mapba:)
-
Vágom.De még sincs fegyelem :S -
Szobi30. -
Tényleg? És ki az új HG?A jogot is megkapta? -
Már van új HG de kedves modik basznak kicserélni a nevet. -
Ez is a drága HG miatt van.Nem értem miért nem lehetne már valahogy lecserélni?Modi topicba nem irtatok még? -
Itt már hiába kérsz segítséget van aki nem válaszol van aki pedig flegmán úgy közli a választ,hogy a másiknak nem teccik tehát ebben a topikban nincs meg a kellő "tiszelet". -
jo megertelek lehet hogy hibas vagyok enis de en csak segitseget kertem nem mast erted -
nyugalom legyen már
-
Teljesen egyetértek veled... ez egy fóruim és a segítségekért van... szerintem és ha arról van szó hogy napi 12 óra az kevés mert én napi 16-17 órákat itt ülök ja és nem okoskodni akartam:) -
Azért visszavehetnél elég szépen tudja a grafikai munkákat,az hogy nem ért a moddoláshoz az nem minden. -
teged leszarlak magasbol nagy buszke vagy magadrol es nem tudsz semmit en csak segitseget kertem nem mast nem olyan a forumotok mint a romanoknak mert ott latja az ember ha van de itt nem nagyon lehet latni :D es nem fonoskodom mert nincs miert de ha lesz egy jo ceg fogok veled Veress versenyezni km -be hogy mutassam meg neked ki az igazi sofor enyit akartam :D bocsasatok meg ha valakinek hibaztam :d -
szep a volvom ugye + belsoje is van -
Figyelj,ahogy időm engedi én segítek ha tudok.Arról nem tehetek hogy vannak ilyen beképzeld kis taknyosok a fórumon akik azt hiszik h ők a valakik mert napi 12óránát gép előtt növesztik a hátsójukat ahelyett h értelmes elfoglaltságot választanának.Én részemről ezt befejeztem ezt a témát nem tehetek arról h Veress96 és társai leugatnak mindenkit akik segítséget kérnek... -
"Azért van hogy segítsünk egymásnak." na ja.... ennek a mondatnak kellene mindenki szeme előtt lebegnie.......
-
Lehetne ezt ám szebben is.Amúgymeg nem tudom min húzod fel az agyadat? Ha nem tudnál róla ez egy fórum.Azért van hogy segítsünk egymásnak.Ha annyi ész nincs h szépen leírd akkor szerintem neked kéne vissza venni.Ez nem a Mónika Show öreg...Könnyebb leugatni a másikat ahelyett h segítenél.Büszke lehetsz magadra...Amúgy meg nagy ívben teszek arra hogy miket fogsz nekem erre a hsz-re írni.Ha az a 96 valós akkor bőven nem izgat h egy 4 évvel fiatalabb nekem mit próbál beszólni...Bizonyíts az életben és utánna beszélhetünk;) -
Leírom ahogy én szoktam megcsinálni, aztán bogozd ki... :D
A kamion mappája: vehicle->truck itt találsz olyat h definition, nézd meg h melyik alap kamiont cseréli le a DAF. A truck mappába csinálj még egy mappát és a neve a lecserélt kamion neve legyen, pl.: ha mercit cserél akkor mercedes_actros. Ebbe a mappába (most mercedes actros) tedd bele az "interior" mappát, amit az interiorod .scs-ében fogsz megtalálni ha kattingatsz egy darabig (ebben vannak a .dds-ek). Raktározással belerakod és már kész is. Máshogy nem bírtam leírni, remélem segítettem. ; ) -
Ha sikerült akkor jó.
Ha nem foglalkozott vele senki akkor dobd fel a problémádat újból, valószínű, hogy elsiklottunk felette! -
NiQ #111721 Köszi mindenkinek!! -
Ejnye bejnye.. :) -
Bazdmeg azt a kurva céget 2 hete nem hallunk mást mint hogy céget "keresel" mert ugyebár mi keressünk neked azt is!
Keress magadnak google pl vagy bánomis én mi de meglehet találni szép cégeket!
Úgyhogy ha gondolod befejezheted nyugodtan ezt a cégezés dolgot mert már a tököm kivan vele...! -
Újj megfenyegettek.. 
Na hát jó ha vannak ilyen magabíztos emberek sok kilométerrer.. :)
De hagyad Blum. Ő a főnök.. :P -
jaj de szíp -
ez tetszős -
volvooo #111715 Újabb képek:
További képek:
Jó utat mindenkinek! :) -
Sziasztok!
Megérkezett az újabb csapattag: