140239
Euro Truck Simulator
-
Nem kell várakoznod a teljes kapacitás közben:) -
Az gáz...
Nemtok segíteni,mert még nem jött le teljesen... -
Valakinekvan már ADR vizsgája a gamben?:D -
Nem. Akkor is elkezdi,ha nem esik. -
Csak esőbe indul be?? -
ez mire jó? -
Nemtom nektek mért ilyen bugos nekem semmi gond nincs vele -
No nekem is megvan,érdekes ti nem vettétek észre,hogy önmagától elkezd működni az ablaktörlő? Nálam ezt csinálja és hát...kicsit zavaró tud lenni. Hiába nyomogatom a kikapcsoló gombját,neki kezd megint. -
nono 26 #3612 Sziasztok!Megjelent már a játék?Mert itt láttam hogy béta!! -
Vártam egy kicsit és jólett,jön,úgyhogy köszönöm!! -
Ez nem a ját hibája ha nem a videokártyádé vagy az oprendszeredé régen volt a mási gépemen ilyen amikor vista volt.Nem támogatta az open gl-t és ugyan ez volt nekemis...tel uj oprendszer és rakj ugy drivereket -
www.vcamo.com
Vedd ki a pipákat és szúrd be az url-t. -
Szaragépedszia-.- .. -
Nekem ezt írja ki: "Sorry, the free service is at full capacity." de bízom benne holnap jó lesz...
De azért KÖSZÖNÖM LeWyTy!!!

-
Sztem nálad van gond mert ilyet kb senkinél nem csinált eddig -
heyman8909 #3605 Nem a kép sikeredett félre, hanem folyamatosan ilyen a kép, hol eltűnik a műszerfal, hol belóg az aszfalt. De töltsd csak le, majd meglátod.
Remélem a rendes verzió nem lesz ennyire bugos. -
Hát sztem pár még jobb és szebb modell a játékba (ha egyáltalán csinálnak a modderek) és tökéletes. -
az is lehet hogy csak férle sikeredett a kép nem kell egyből a roszra gondolni nézd emg a többi képet -
-
Ott a pont -
Nézd már meg az anyagi lehetőségeiket.. Nem egy EA Games vagy Ubisoft.. és szerintem nagyon is jóra sikeredett... bárkicsit néha a vezetés unalmas.. de rengetek változás van ... :)) -
heyman8909 #3599 Nagy fos ez a game, itt a magyarázat:
-
Nem .. Azt aki warezra elküldi a játékot.. -
Mert?:D -
Már megint a GTA-hoz hasonlítják!: / -
pf -
heyman8909 #3593 Az biztos hogy ha rendesen nekifeküdnének a programozók, kilehetne 2-3 év alatt hozni egy álomba illő szimulátort, mondjuk gta 4 szintű grafikával. Kilehetne dolgozni rendesen a környezetet, blabla...
Azonban ez olyan sok pénzt emésztene fel, ami biztosan nem térülne meg, nem úgy mint pl a gta sorozatnál. -
Na kipróbáltam. Ez olyan mint egy 5 éves játék. Nagyon gagyi. Kár is ilyenre pazarolni az időt.
-
De akk először egy német tesztelő töltötte fel? -
Mik? Mert én nemvettem semmit észre -
Szabi1991 #3589 lehet, de 2008ban azért ez még mindig kevés... -
Miértis ? Sztem az összes SCS game közül ez sikerült a legjobban -
Hát most nemtudom de van benne még bug rendesen. Vagy csak nálam? -
Szabi1991 #3586 ha ez a teljes játék, akkor nagy bukás előtt állnak.... -
sztem Full.. -
De mire jó ha csak Béta? Sok értelme volt feltenni. -
de hogy ez beta !! nem demo ugye?? ne röhögjetek ki pls! -
cargame #3582 Na ez gyonyoru latom mar mindenkinek megvan...meghogy nem warezol senki mesg stb....allszent dolog de mind1... -
na "karcsinho"-nak köszönhetően Magyarország majdnem legnépszerűbb torrent oldalján is megtalálhatjuk!
-
PENGEinno3d #3580 Sziasztok! Hogy kell ráerőltetni az élsimítást?