140239
Euro Truck Simulator
  • leho94
    sehonnan .. ő csinálta
  • leho94
    jóa cucc
  • sombre
    király!a pótot honnan lehet letölteni?
  • dodo60
    Hi all! Szedtem a játékhoz 2 skint, DXTBmp-m is van, csak azt nem tudom a játék eredeti pótjainak a dds-ét hol találom. Danke
  • danyr
    na a legjobb lemaradt : (
  • danyr
    na végre befejeztem ;)

[IMG]http://picload.org/image/5a73293ec45d43c609d102c05ff57764/nyitott.png[/IMG
  • Danyi000
    Valki nemtudja hogy a kiskerekes scania-ba hogy lehet megcsinálni hogy világítson a lámpa mert betettem a játékba és nincs rajta világítás
    előre is köszi!
  • kcst
    Sziasztok, a segítségeteket kérem!

Teljesen jogtiszta Vistában full rendszergizdaként hol a túróban tudom elérni a config fájlokat (modhoz)? A játék telepítőkönyvtárában nincs, az XP alatt javasolt Doc & Settings/ Felhaszn. /stb. alatt nincs is Eurotr. Sim könyvtár... :-(

Előre is kösz!
  • RS
    Rakok egy normális képet.
  • LeWyTy
    Nem magos kicsit?!
  • Contrecast
    Végre elkészült a pótkocsim! És sikeresen benne van a játékba! jebóóóó!

• Hungi2
    Akinek nem működik valamelyik skin, nyissa meg a Documents and settings mappában lévő eurotrucks.log fájlt, abban le lesz írva, ha valamelyik mod betöltése sikertelen. Nekem pl a wabereres pót nem emgy, ha jól emlékszem, unknown compress type-t ír, vagy valami hasonlót. Próbáltam a dxtbmp-vel szerkeszteni, de mentésnél van vagy 8-10 féle mentési formátum, és egyikkel sem akart megjelenni.
    Azok, akik a privát kamionjaiknak, pótjaiknak képét beteszik, mit éreznek? Na, ilyeneket tudok csinálni, ti meg nyaljátok meg a ... ? Nemértem...
  • RS
    Nagy ügy.
  • Scania R580
    mégegy új skin a traktort nézzétek ne a pótot privát!!!!!!!

• Scania R580
    Az új Dalija Sped-es skinem!!!!
    A gép és a pót is saját!!!!!!!!

• Contrecast
    passz! akkor a nagy felbontású lesz! szinezd át skintemplate alapján és jónak kell lennie!
  • csaba90
    értem.. hát nekem az orange.dds kis felbontású és narancssárga az egész... a color.dds pedig nagy felbontású szürke az egész (a kereskedőnél a kamion kék színű) meg van vagy 3-om fekete téglalap...
  • gumikacsa
    hát, nem csodálom, hogy a régi arcok közül nincs itt senki.....
  • Contrecast
    Általában color.dds vagy orange.dds stb.. a skin neve! raktározáásal úgy rakod vissza hogy amikor visszatennéd megjelenik egy ablak és ott van a bloldalon majdnem alul egy fül és az van írva hogy normal! azt változtatod store/raktároz) ra és úgy teszed vissza!
  • csaba90
    na meg még annyi hogy kicsomagoltam és a kocsi mappájába megnéztem minden dds fáljt de egyiken sem láttam a fülke alakját.. akkor most ilyenkor mivan? az előző oldalon amit linkeltem kép Actros arról lenne szó...
  • kucsi08
    én pont igy csináltam de a játékban a pótnak eurogodies skinje van és sehol az amit én csináltam
  • csaba90
    ne röhögj és hogy tudom visszatenni raktározással?köszi
  • Contrecast
    arra teszed amelyik skin-éppen a kamionon van! ha hűtössel vagy akkor a reefer-re teszed és ha monnyuk eurogoodies-es skin van a póton arra teszed a skint és tessék! ott ficeg a skin!!
  • tenkenorman
    Hali! Csáltam egy skint, egy póthoz, de az a bajom hogy nemtom meikre mentsem! vVan a plain.dds azt serkeztettem és szeretném hamegmondanátok hogy érdemes azt felülírni vagy egy másikat kell (merthogy lehet az alap pót és a játék nem használja) ill ha felülírom van valami truck néző???
  • csaba90
    én meg a 8x4-es Dafjainkkal üresen is elindulok 5.-el :DD de a gameba az actrossal póttal 3.-al nagyon nehezen bír elindulni 1-essel szépen elindul de 2-tól nem bírja 3.-ig felpörgetni osk idő kell hozzá :S de oankor 3.-ba váltok és a nyomaték dolgozik csak ugye parton felfelé sokszor csak 1-esbe bír menni mert gyors 1-be meg már nem bír menni :S
  • atylaRO
    a hungarkamionos skin tolem van
  • Tökkelütött
    Jó lett a skined te !! hehe! De tök jó télleg!
    Most úton láttam egész pofás kamion-t! jól ki volt cicomázva! egy Scania Topline! Dalija sped vagy mi a tököm! tök jól nézett ki! egy olyant gyárthatnál nekem! vagy csináljam meg én?? Mér nem lehet letölteni az ets honlapjáról a demo-t??
  • Contrecast
    de amúgy van a skinezésről egy leírás!!
    GYÍK
    keresd meg a skinezést! ne zavarjon hogy a PttM-hez van!
  • Janos78
    Euro Truck Simulator Demo

Multi-language demo of the game is released today, with support for languages including English, German, French, Italian, Dutch, Spanish, and Portuguese.

2008.08.29
    Itt
  • max100
    Nekem csak "scs" formátumban vannak a kamionok ezért nem találja a skinező progi
  • daf xf
    De mi ezt nagyon jol tudjuk hogy ugyebár kamionnal üresen 3.al indulunk rakottan meg 2.
    Legalábbis jóapám ígyszokta az actrosal.
  • dodo60
    És még a pótot is húzza xD
  • Robez84
    ugyértette hogy a ford transit mod beteg
  • Attila889
    Hali.Nincs kedve valakinek egy kamera módot csinálni?Mondjuk hogy kivülről hátulról messzebről lehessen látni a kamiont :)
    Igaz én belülről vezetek,de néha kivülről is kell :)
  • kalee
    Na jó nem igazán értek a képek beszúrásához :-) !!

• boyboy
    nekem egy elég furcsa problémám van
    Amikor elindítom a játékok odáig eljutok hogy beállítom a grafikai dolgokat de amikor indítaná a játékot akkor a gép lefagy. (ez van a hivatalos oldali demo-val)

a tört játék amikor még nem jelent hivatalosan meg a demo akkor ment nagyszerűen akadás mentesen a játék

gép konfigot egyenlőre nem írok mert elég normális gépem van tuti vinné
    vki help pls
  • dodo60
    Ez beteg. Ford Transit ami a Renault C osztályát helyettesíti
  • szijartomark
    ok thx
  • dodo60
    A magyar pálya még nincs kész, a letöltött dolgaidat pedig az ETS mod mappájába pakold
  • dodo60
    Egészen pontosan hol is vannak ezek a dds fájlok mert nem találom őket pedig egyet meg akarok berhelni