140239
Euro Truck Simulator
-
sehonnan .. ő csinálta -
jóa cucc -
király!a pótot honnan lehet letölteni? -
Hi all! Szedtem a játékhoz 2 skint, DXTBmp-m is van, csak azt nem tudom a játék eredeti pótjainak a dds-ét hol találom. Danke -
danyr #7636 na a legjobb lemaradt : (
-
danyr #7635 na végre befejeztem ;)
[IMG]http://picload.org/image/5a73293ec45d43c609d102c05ff57764/nyitott.png[/IMG -
Danyi000 #7634 Valki nemtudja hogy a kiskerekes scania-ba hogy lehet megcsinálni hogy világítson a lámpa mert betettem a játékba és nincs rajta világítás
előre is köszi! -
kcst #7633 Sziasztok, a segítségeteket kérem!
Teljesen jogtiszta Vistában full rendszergizdaként hol a túróban tudom elérni a config fájlokat (modhoz)? A játék telepítőkönyvtárában nincs, az XP alatt javasolt Doc & Settings/ Felhaszn. /stb. alatt nincs is Eurotr. Sim könyvtár... :-(
Előre is kösz! -
Rakok egy normális képet. 
-
Nem magos kicsit?!
-
Végre elkészült a pótkocsim! És sikeresen benne van a játékba! jebóóóó!
-
Hungi2 #7627 Akinek nem működik valamelyik skin, nyissa meg a Documents and settings mappában lévő eurotrucks.log fájlt, abban le lesz írva, ha valamelyik mod betöltése sikertelen. Nekem pl a wabereres pót nem emgy, ha jól emlékszem, unknown compress type-t ír, vagy valami hasonlót. Próbáltam a dxtbmp-vel szerkeszteni, de mentésnél van vagy 8-10 féle mentési formátum, és egyikkel sem akart megjelenni.
Azok, akik a privát kamionjaiknak, pótjaiknak képét beteszik, mit éreznek? Na, ilyeneket tudok csinálni, ti meg nyaljátok meg a ... ? Nemértem... -
Nagy ügy.
-
mégegy új skin a traktort nézzétek ne a pótot privát!!!!!!!

-
Az új Dalija Sped-es skinem!!!!
A gép és a pót is saját!!!!!!!!

-
passz! akkor a nagy felbontású lesz! szinezd át skintemplate alapján és jónak kell lennie! -
értem.. hát nekem az orange.dds kis felbontású és narancssárga az egész... a color.dds pedig nagy felbontású szürke az egész (a kereskedőnél a kamion kék színű) meg van vagy 3-om fekete téglalap... -
hát, nem csodálom, hogy a régi arcok közül nincs itt senki..... -
Általában color.dds vagy orange.dds stb.. a skin neve! raktározáásal úgy rakod vissza hogy amikor visszatennéd megjelenik egy ablak és ott van a bloldalon majdnem alul egy fül és az van írva hogy normal! azt változtatod store/raktároz) ra és úgy teszed vissza! -
na meg még annyi hogy kicsomagoltam és a kocsi mappájába megnéztem minden dds fáljt de egyiken sem láttam a fülke alakját.. akkor most ilyenkor mivan?
az előző oldalon amit linkeltem kép Actros arról lenne szó...
-
én pont igy csináltam de a játékban a pótnak eurogodies skinje van és sehol az amit én csináltam -
ne röhögj 
és hogy tudom visszatenni raktározással?
köszi
-
arra teszed amelyik skin-éppen a kamionon van! ha hűtössel vagy akkor a reefer-re teszed és ha monnyuk eurogoodies-es skin van a póton arra teszed a skint és tessék! ott ficeg a skin!! -
Hali! Csáltam egy skint, egy póthoz, de az a bajom hogy nemtom meikre mentsem! vVan a plain.dds azt serkeztettem és szeretném hamegmondanátok hogy érdemes azt felülírni vagy egy másikat kell (merthogy lehet az alap pót és a játék nem használja) ill ha felülírom van valami truck néző???
-
én meg a 8x4-es Dafjainkkal üresen is elindulok 5.-el :DD de a gameba az actrossal póttal 3.-al nagyon nehezen bír elindulni 1-essel szépen elindul de 2-tól nem bírja 3.-ig felpörgetni osk idő kell hozzá :S de oankor 3.-ba váltok és a nyomaték dolgozik csak ugye parton felfelé sokszor csak 1-esbe bír menni mert gyors 1-be meg már nem bír menni :S -
a hungarkamionos skin tolem van
-
Jó lett a skined te
!! hehe! De tök jó télleg!
Most úton láttam egész pofás kamion-t! jól ki volt cicomázva! egy Scania Topline! Dalija sped vagy mi a tököm! tök jól nézett ki! egy olyant gyárthatnál nekem! vagy csináljam meg én?? Mér nem lehet letölteni az ets honlapjáról a demo-t?? -
de amúgy van a skinezésről egy leírás!!
GYÍK
keresd meg a skinezést! ne zavarjon hogy a PttM-hez van! -
Janos78 #7607 Euro Truck Simulator Demo
Multi-language demo of the game is released today, with support for languages including English, German, French, Italian, Dutch, Spanish, and Portuguese.
2008.08.29
Itt -
max100 #7606 Nekem csak "scs" formátumban vannak a kamionok ezért nem találja a skinező progi 
-
De mi ezt nagyon jol tudjuk hogy ugyebár kamionnal üresen 3.al indulunk rakottan meg 2.
Legalábbis jóapám ígyszokta az actrosal. -
És még a pótot is húzza xD
-
ugyértette hogy a ford transit mod beteg 
-
Hali.Nincs kedve valakinek egy kamera módot csinálni?Mondjuk hogy kivülről hátulról messzebről lehessen látni a kamiont :)
Igaz én belülről vezetek,de néha kivülről is kell :) -
Na jó nem igazán értek a képek beszúrásához :-) !!
-
boyboy #7597 nekem egy elég furcsa problémám van
Amikor elindítom a játékok odáig eljutok hogy beállítom a grafikai dolgokat de amikor indítaná a játékot akkor a gép lefagy. (ez van a hivatalos oldali demo-val)
a tört játék amikor még nem jelent hivatalosan meg a demo akkor ment nagyszerűen akadás mentesen a játék
gép konfigot egyenlőre nem írok mert elég normális gépem van tuti vinné
vki help pls -
Ez beteg
. Ford Transit ami a Renault C osztályát helyettesíti
-
ok thx
-
A magyar pálya még nincs kész, a letöltött dolgaidat pedig az ETS mod mappájába pakold -
Egészen pontosan hol is vannak ezek a dds fájlok mert nem találom őket pedig egyet meg akarok berhelni