Dobó Kata amerikai scifiben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább valami jövõben játszõdó sokadik kategóriás akciófilm.
Dobó Katához meg annyit, mindenki jobban járna ha abbahagyná.
Nekem egy Resident Evil utánzat jutott eszembe, amikor megláttam, hogy Dobó Kaka és Sci-fi. <#vigyor3>#vigyor3><#levele>#levele>
Egyszeru Dal
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A narrátor hangja tényleg ciki, a shower-shovel szintû poénokért pedig vannak olyan helyek a Földön ahol ölnek...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az egész trailert már maga a narrátor hanglejtése nevetségessé teszi... <#banplz>#banplz>
A hihetetlen minõségû akciójelenetrõl nem is szólok inkább... <#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt>
Eleve undoritó ez a csaj, hogy annó Vajnabácsin hátán akart bejutni Hollywoodba. Gusztustalan egy nagy nulla ez a csaj.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
😄D
Mennyibõl is készült a superman? 250 millió $ ? 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
a masik meg hogy ezesetben "Kinek a faszát tisztelhetjük benne?" Andrew mar kirugta addig ertheto volt, de most ki tolja bele a filmekbe?
Sic vis pacem para bellum
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
ööö, valamit benéztél😊 armageddon 2-3 nincs. van egy magyar címû, alcímes armageddon 2, ami ugye kamu cím, de az elemi ösztön 2-ben nem csak a producer személye azonos az elsõ részével, de ugyanaz a színész ugyanazt a fõ karaktert alakítja. szóval teljes jogú folytatás.
Gondolom az még a cikírónak is tiszta, hogy ennek a ******-nak annyi köze van az Elemi Ösztönhöz, mint az Armogeddon II-III stb. filmeknek az Armogeddonhoz. Semmi.
Lehet Dobó Katának is be kellett volna próbálni valami középesen nézett sorozatot ahelyett hogy volt pár másodperce a CSI-ban és annyi.
http://videodrome.freeblog.hu/
Nameg tehetség is kell, az pedig neki nincs.
Ha valamihez nem ért az ember, csináljon mást. Én igy vagyok a magyar filmek nagytöbbségével is. Egyszerüen szarok.
Van egy olyan, hogy szinészi játék, és hogy az a karakter megfogjon téged egy filmben, legyen az jó vagy rossz szereplõ.
Én mindig az Üvegtigrist szoktam felhozni. Az vérprofi mindenben, nem akartak túljátszani, csak adták a tehetségüket.
Ez a csak miben nyújtott valamit? Semmiben.
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Manchester United! Catherine Zeta-Jones!
Ha csak ezen múlna szerintem sok világhíres szinésznõnk lenne <#nevetes1>#nevetes1>
Ha meg nem kerülsz be, akkor lehetsz bármilyen tehetséges is, max videófilmekben kapsz fõszerepet.
Ahhoz pedig hogy bekerülj ahogy már irták lejebb igen erõs hátszél kell, megkockáztatom a bugyit is le kell tolni néhány esetben.
Nagyjából ennyi. Igy aztán egy magyar lánynak amerikában nem sok esélye van.
pedig egyébként bár egyesek mindig hajlamosak dobó katát lesajnálni, szerintem jó szinésznõ, a magyar filmjei alapján. Csak beleesett abba a hibába, hogy elhitte hogyha majd kimegy amerikába egybõl fõszerepet kap a kasszasiker filmekben.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
http://youtube.com/watch?v=jV1bRfLHA3A
Dobó meg elég jó színésznõ lett mára (pl Csak szex c. filmben sem pocsék az alakítása, hanem elég jó)...