Dobó Kata amerikai scifiben
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Huhh, ez a trailer odavert 😊
Rosszabb volt, mint amire a szoveg alapjan szamitottam 😄
Rosszabb volt, mint amire a szoveg alapjan szamitottam 😄
Szeretni valakit valamiéért<#banplz>#banplz>
"Dobó Katát meg ha Andy Vajna nem tudta feljebb juttatni az már valamit elmond a színésznõi képességeirõl. "
ööö, szerintem ez vajna amerikai befolyásáról mond el valamit. lehet valaki bármilyen rossz, ha van hátszél nem számít. és lehet jó, de ha nincs hátszél, nem ér el semmit.
ööö, szerintem ez vajna amerikai befolyásáról mond el valamit. lehet valaki bármilyen rossz, ha van hátszél nem számít. és lehet jó, de ha nincs hátszél, nem ér el semmit.
Errõl a trailerrõl most frankón a "worst movies ever" válogatás ugrott be, Egybe be lehetne vágni az egészet, fõleg az a nagydarab csávót, te úr isten...
Dobó Katát meg ha Andy Vajna nem tudta feljebb juttatni az már valamit elmond a színésznõi képességeirõl.
Dobó Katát meg ha Andy Vajna nem tudta feljebb juttatni az már valamit elmond a színésznõi képességeirõl.
Ez a katasztrófa nem a nukleáris háború !
a 12 éves unolaöcsémék csinálnak ilyen minõségû filmeket
2 gagyi analóg kamerával poénból<#help>#help>
a 12 éves unolaöcsémék csinálnak ilyen minõségû filmeket
2 gagyi analóg kamerával poénból<#help>#help>
Asszem Harrison Ford mondta, hogy borzasztóan fél attól, hogy rosszúl választ és olyan filmben fog szerepelni, amit nem kellett volna elvállani, mert elindítja lefelé a lejtõn.
Nos Katánknak ettõl már nem kell tartania.
Nos Katánknak ettõl már nem kell tartania.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ööö, nem lesz. van. már megjelent. az amazon-helyezés önmagáért beszél😊
← ElőzőOldal 2 / 2