21
-
Su0my #21 legjobb banda: amelyiket én fogom most alapítani, plusz a MEGADETH és a GAMMA RAY
-
KLT #20 De igen.
Ne magadból indulj ki!
:)) -
#19 Legjobb banda.
Módszerre én is csak azt tudom mondani hogy mennyire jó. -
Su0my #18 főleg, ha esetleg emberünk hirtelen késztetést érez arra, hogy a 'dobozos' változatot is megvegye.. direkt zsebpéz a zenészeknek! reméljük, áttérnek erre a módszerre a zenekarok, bár én szomorú lennék, ha eltűnnek a Bookletes, nyomtatott CD-s változata az albumoknak, mert ha nem is gyönyörű szép bakelit, de ennek is megvan a hangulata. kijön az évek óta várt united abominations pl, még aznap megvenni és sietni haza, remegő kezekkel betenni a lejátszóba, booklet kinyit, végigolvas, hallgat, közben hidegrázás a gyönyörtől na mind1 a lényeg az, hogy ne szűnnyön meg a bolti változat sem (nem is fog, kezdő zenészek hogy reklámozzák magukat? kiadót sosem fogják tudni kiiktatni a dologból!), de azért ezek az új ötletek kellenek, mert a már befutott zenészeket ugyanúgy leveszik(a kiadók), mint a kezdőket (utóbbit még megérteni, ugye).. -
xen #17 "CD-t, bónusz anyagokat és a letöltésre is feljogosító kupont tartalmaz" Ez kerül 57 Euróba. Amúgy szerintem is sok. Egy bolti lemez ára általában 4-5e ft. Ebből az együttes kb 1000-1500ft-ot tehet zsebre darabomként. Ha ennyiért letöltik az emberek akkor szerintem megéri nekik, amúgy ha úgy vesszük ennyi tényleg nem sok érte. -
HUmanEmber41st #16 Azért 57 EU egy nagylemezért..hát... -
#15 nem az albumra hanem az étermes dologra válaszoltam
olvas néha vissza ;) -
Robi000001 #14 Azért én igen szomorú lennék, ha nálunk csődbe menne egy ilyen próbálkozás. Amúgy meg aki közvetlenül a zenésznek se utalna át némi pénzt, az a boltban sem venné meg a lemezt. -
Wittgen #13 Ezzel a módszerrel a bankok is nagyon jól járnak -
Lame #12 Ma mar igen. Ennek megfeleloen fol is mentek a koncertjegy arak.
Egyebkent tenyleg jo otlet.
Szerintem atlagban igy sokkal tobb penz jon be nekik az eladasokbol mint amit a kiadotol kapnanak ... -
#11 Gyönyörű!
ÍGY lehetne visszaszorítani a warezolást, nem a sok f*szom ökörséggel a jogvédők részéről... -
KoS #10 Sajnos szerintem is csodbe mennenek nalunk. :(
Viszont nagyon orulok, hogy Londonban mukodik a dolog! :) -
#9 Áhh, ez is csak pluszbevétel nekik. Tudtommal a koncertek, hozzák a legtöbb pénzt. Okos döntés volt tőlük. -
#8 nálunk tuti csődbe mennének :D -
Dambrush #7 Tiszta kommunizmus. Jól van ez így. :D:D -
#6 1Ft? -
kernerster #5 tiszta anarchia -
#4 asszem ez nálunk nem működne... :( -
Emmegki #3 De szép is a bakelitlemez -
#2 teljesen jó módszer -
BlackRose #1 Londonban van egy étterem ahol ugyanezt a módszert alkalmazzák, és virágzanak. Ha a vendég elégedett fizet ammenyit szerinte ért a kaja, ha nem... senki sem állja útját.