164
Ki hova szeret randizni járni?
  • Nuki
    kösz.
  • magus
    nézzétek meg a zuhanórepülést fél 11-től, garantáltan nem lesz senki a moziban -.-
  • spy803
    Sajna az sem megy olyan egyszerűen, de közeleg az őszi szünet. :)
  • hykao #81
    Saját szoba?
  • spy803
    Ez a baj, nála is és nálam is mindig van valaki.
  • hykao #79
    Nálad vagy nála. :)
  • spy803
    na de ahol senki sincs? :)
  • hykao #77
    Pláza. :)))
  • Nuki
    Francba engemis :D

Mondjuk teázó az elcsépeltnek tűnhet sokadik alkalom után...
  • spy803
    engem érdekellne!
  • Nuki
    Fedettpályás randihelyek, így ősz tájékára? :)
  • WaRnInG666
    http://www.sex-csajok.mlap.hu
  • skristof
    nagymama palacsintázója :]
  • Nuki
    Jólvan jó mókát :D
  • zmeor
    hát jah:S nem a legközelebbi!
    de télleg jó!
    nekem bejött.. majd a héten élesben is ki lesz próbálva:D
  • Nuki
    Ja bocs :P

Hát mi autótlanok bkv-ban gondolkozunk...és úgy másfél óra...
  • zmeor
    én kocsival gondolkodom:)
    és ugy nem :)
  • Nuki
    Ez nagyon messze van, főleg az Őrs Vezér terétől...
  • Nuki
    Eredetileg az "éjjel szolgáltatásaikat áruló nénik"-et akartam mondani, na hogy ez most melyik, azt nem tudom. Valószínüleg az, amelyiket te mondod.. :D
  • zolo
    Kecskeméten ismertek a témához kapcsolód helyet?
  • magus
    mi? azt tudom, hogy most elmaradt, de egyáltalán nem lesz több? nemár : /

ez a teepee a zöld teknősben jónak tűnik : ) persze első randira nem feltétlen : D
  • zmeor
    hármashatárhegy letesztelve :)

jóó hely:)
  • CzGobe
    fennt dohányzó és vizipipa :P tuti hely, csak néha megjelenik 1 csapat egyetemista (pl mi) és szétröhögik magukat a hülye poénjaikon :P

Amúgy WestEnd tetőkert a kedvencem nekem is^^ (ha leülős-beszégetős-nézelődősről van szó, amúgy mindig vmi elfoglaltság [mozi, billiárd...] köré szervezem a talit)
  • Balidani
    egy kocsma, vagyis inkább egy pub mindig jó
  • spy803
    Kamareardő is jó hely, az égvilágon senki sincs ott, szabad a pálya.
  • Z
    Jáh, tényleg. Ha a hybrid gombra rákattintasz, akkor még az utcaneveket is megmutatja. Amúgy én oda is járok futni, a Fekete Salak-Guckler Károly útvonalra. Éjjel is nagyon jó az a hely. Egy lánnyal régebben kimentem a Fekete salakra éjszakai kutyasétáltatásra. Igencsak mély hó volt már, mire kiértünk, és még esett is. Van néhány pont, ahonnan belátni a fél várost. Ajánlott egyszer kipróbálni.

Ha teaház, akkor még elég jó a Zöld Teknős Barlangja is. Van tee-pee-jük, ami egy indián sátor belsejére hasonlító szoba. Elhúzzák a függönyt, és amíg nem szólsz, senki nem jön be. Nagyon diszkrétek.
  • Szeszmester
    Szerintem már max csak randizni fogsz kimászni oda, több illegalparty sajna nem lesz.
  • Aspyrin
    Remek! Ha még meg is erőszakolnának szúrás előtt akkor öt csillagot érdemelne! :D
  • csabiks
    A legjobb Miskolcon : Szonditelep -kurvaromantikus hely, ha jön egy cigány és nyakonszúr, azután a barátnőd ölébe vérezhetsz el, hát van ennél romantikusabb?
  • magus
    elég nekem évente 2x kimászni oda illegalpartyra, nemhogy még randizni is odamenjek-.-

kár h a dunapart olyan mintha egy hajléktalan nappalijába lépnél be, pedig még az is lehetne jó hely :/
  • Aspyrin
    Angyalbár, Capella
  • Amse
    ez a hármashatárhegy, viszont jó paca (vagyis a kanyartól jobbra lévő) és tényleg jó hely. a rekettyés nevű hely ami a kanyartól balra lévő házaknál van meg jó utána beülős beszélgetősnek... nagyon jó kis kandallós, foteles házikó, télen forraltborral, teával kajával.
  • Taranov
    Szerintem ez a Hármashatárhegy.
  • Szeszmester
    Nem akarok hülyeséget mondani, de talán ez az, a barna paca.
    Kövesd az utat lefelé.
  • hykao #50
    Most akkor éjszakai lepkéket láttál vagy "éjszakai pillangókat"? :)))
  • The Garrett
    sryz nevekböl hulyevagyok :D
  • The Garrett
    egyatalan nemhosszu... mindennap feltekerek arra. Busszal meg el lehet menni normafaig, vagy valami libegő is jár arra, ugy meg kb 200m -t kell setalni :D
    teny hogy kicsit a vilag vegen van, de legalabb nyugis hely ^^

• Nuki
    Én egyszer késő este felé gyalog hazajövet láttam éjszakai lepkéket súrún a népliget-határ úti szakaszon...
  • Nuki
    Margitsziget jó hely, csak magányos ápolatlan külsejű alakok szoktak néha mászkálni, és kukkolnak mikor vagy úgy elfoglalva a pároddal hogy ne tudj odafigyelni a táskádra hogy elvegyék. Jópárszor amikor kinn voltunk, volt egy visszajáró vendégünk, mi már ismertük, de ő nem jegyzett meg minket. (ezt így inkább az erdős részeken ahol nincs mindig tömeg)

Vörös Oroszlán teaház még jó, a Kálvintérhez közelebb lévő.

Jó így végigolvasgatni a többiek tanácsait, +fav
  • hykao #45
    Hát már jóideje köztudott dolog ez. Mellesleg saját szememmel is láttam nem egyszer, amikor a barátnőmmel ott sétálgattunk, és ránkesteledett...(nem félreérteni! a csajom született nőnemű lény... :D)

Amúgy a Duna-korzó is köztudottan ilyen hely. :) Ott talán annyi a különbség, hogy inkább csak fiatalabbak, és főként külföldiek után sóvárgó homokosok prostituálják magukat... :)

Most mi van? Erzsébet-hegyi kilátó a János-hegyen vagy mi? :))) (okok, tudom. Erzsébet-kilátó a János-hegyen)