164
Ki hova szeret randizni járni?
-
#124 nemzeti hidegen hagy, a természettudományi az jó lehet, arról is mindig lekések, ami éppen érdekel. a hadtörténeti meg barátnőmet nem érdekli... Vannak időszaki kiállítások, amik ilyen nagy durranások (aztékok pl), de azt mindenki megnézni gondolom
színház viszont jó dolog, mi elég gyakran szoktunk járni. -
Nuki #123 Járnak, csak azok nem olyanok mint mi, hogy ide leírjuk. :Ð
Vagy egyáltalán nem is fórumoznak. -
#122 Repes a szívem hogy valaki még jár kultúrális helyekre is. :)
Ez most komoly, minden irónia nélkül! -
Nuki #121 #118: mi például eddig Természettudományiban és a Szépművészetiben voltunk. (kettesben)
#116: Ez utóbbiban azt mondom ha 1 vagy 2 képet felismertem sokat mondtam, és ugyanígy volt vele a barátnőm is. Inkább arról beszélgettünk hogy mennyire tetszik az éppen aktuális kép vagy mit ábrázol vagy éppen valami vicces van rajta, ilyesmik.
-
#120 A hadtörténeti lehet ilyen. Van ott egyenruhától kezdve fegyverig minden. -
Orionk #119 sztem bármilyen múzeumba lehet menni, csak érdekelje mindkét félt. -
#118 Ki mondta, hogy csak művészeti múzemumba lehet menni? Nemzeti, természettudományi, hadtörténeti... -
Orionk #117 egyébként szerintem a terror házát is meg lehet nézni csajszival randiként, ha mind a ketten érdeklődnek iránta, csak egy terror házában tényleg furcsa lenne a smárolás :D -
#116 múzeum azért elég nagy beégés tud lenni, ha ketten álltok tök kukán egy vmi aktuális idióta szar képe előtt, és azt se tudjátok mit néztek... vagy ha meg egy ismertebbet néztek, nem árt előtte azért egy minimálisan felkészülni előtte a művészből...
arról a rohadt egyiptomi kiállításról meg lecsúsztunk : / -
#115 Attól függ milyen... -
Nuki #114 #111
Köszönöm a biztatást és hozzászólást :)
(Több mint másfél éve együtt vagyunk)
A kb. 110 üzenet alatt még senki nem említett múzeumot, jól látom?
Pedig azok is jó helyek ám!
[apro](nem, nem a terrorházára gondolok ) -
#113 nem para, az a legjobb ha egyikőtök se tud, és együtt szerencsétlenkedtek... ha te tudsz és ő nem, akkor fárasztó ahogy nyafog, ha ő tud és te nem, akkor fáj a büszkeségednek : ) ha most jöttetek össze, ha régebbóta együtt vagytok, akkor is jó. (illetve ha most jöttetek össze, akkor lehet "furán"kapaszkodni : D )
Orionk: ajánlom ezt: http://kavehazak.hu/ , bár a népligetnél nem tudok mondani kapásból semmit, nem az a romantikus hely sztem... -
Orionk #112 Sziasztok!
Van köztetek budapesti?
Tud valaki egy kávézót randihelynek budapesten a nepligeti buszállomás közelében? -
#111 Nincs olyan, hogy bénázás szerintem. Senki sem úgy születik, hogy mindent tud. Sőt, ezt őérte is teszed. Van ennél nemesebb gesztus? :)
Mellesleg, ha már ennyire közeli kapcsolatban vagytok nyugodtan összekapaszkodhatsz vele.
És a röpis cimbijeimmel mentem először 4 éve. Akkor az egyik cimbi szintén először volt életében. Azóta sem tanult meg még annyira sem mint én, de akkor is jött a bandával többször is, mert a barátnője imád korizni. -
Nuki #110 Na én is ilyen csodában reménykedek, ha évfolyamtársaim el akarnak vinni korizni... Barátnőm azt mondta szeret korizni, de még együtt nem voltunk, hát nem előtte szeretnék bénázni, habár tudja rólam hogy nem tudok. -
#109 Úgy még jobb. Kapaszkodhat belém a hölgy. :)
Én sem vagyok egy virtuóz, de a jég hátán is megélek. :)
1,5 óra alatt megtanultam. Hátrafele korizás nem megy, de a hokis megállás 50%-ban sikerül. :) -
#108 Pl én
Egyel kevesebb a választási lehetőség -
Nuki #107 Jogos, habár vannak olyanok akik nem tudnak korizni -
#106 A Városligeti Műjégpályát még nem mondta senki? Pedig jó. :) -
kretyás #105 Örshöz nem messze nem tudtok vmit? -
Downfaller #104 Szóval igen köszi, csak haver volt beloggolva -
Narusco #103 köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket :) ezek közül lesz valamelyik ugy néz ki, nekem tetszik a biliárdos, meg a csokis, dde a teaház is esélyes... =) morrisonsba elv. még ne mengednek be -
Nuki #102 Ezt meg én köszönöm, megvan már hová megyünk legközelebb. :) -
#101 ja és ha nagyon unatkoznátok lehet kikérni mindenféle kártyát meg társast -
#100 a forrócsokik viszont nem annyira drágák, 600-700 Ft egy db, és én pl a felét tudtam csak meginni, de asszony simán megitta az enyémet is.
és a fülbevalós pincérnő miatt megéri odamenni ; ) -
#99 Noir Chocobar. Nagyon jó kis beülős hely, forrócsokik tömkelege, vannak teák is, meg egy jó (bár nem túl olcsó, 2000 körül) csokifondü. Az Oktogonnál van, a Liszt Ferenc téren, a Paulay Ede u. sarkán, az Írók Boltja, és a Menza mellett kell elmenni. Nem árt asztalt foglalni szerintem ilyenkor, két ünnep között sztem tuti tele lesz. -
Nuki #98 Vörös oroszlán teaház, van egy a Kálvin tértől indulva a Ráday utcában, kb. 2-3 perc gyaloglásra jobb kéz felé (most nem jön be az oldal azért nem tudok címet írni), mellesleg sok helyen is ott vannak.
Link hátha működik valamikor.. :P
A teaházban van egy világosabb, vidámabb hangulatú, ilyen hungarocell-golyócskás-foteles helység;
illetve egy sötétebb romantikusabb beállítottságú párnán ülős helység,
de van normális asztalos-székes lehetőség is.
Az ára az pedig olyan, amit egy-két találkozóig a pénztárcád kibír (legalábbis ennyi nekem még simán belefér). Egy kancsó (kb. 0,5 liter) tea 500 forint körüli áron van, két főre 1.000 forint, szerintem kibírható. -
#97 A második helyen éppen most hétfőn voltam. :)
A harmadik helyen meg olyan cirka 5 éve... -
#96 hát nekem van ötletem
ha beszélgetős iszogatos hely kell ahol senki se zavar titeket meg nézegett
http://morrisons.hu/opera/
ha billiárd esetleg darts csocso akkor egy nagyon kellemes helyet tok ajánlani kényelmes fotelek is vannak lent elehet ottis lenni
http://www.noiret.hu/
aztán elmehetek palcsintázni egyet ne mindig a szokásos gyorskaja meg drága éttermekbe
http://www.nagyipali.hu/ -
Downfaller #95 sziasztok. barátnőmet vmi jó helyre kéne vinnem következő találkozáskor, de gőzöm sincs hogy hova tudnám, Budapesten kéne. tizenéves, mozi nem, vmi szép hely is szóba jöhet de inkább beülős, vagy beltéri, ahol mert ilyenkor nem szeretek kint sétálni. minél több helyet írjatok légyszi, ahol voltatok ti, stb. visszaolvastam, de nem nagyon találom a nekem megfelelőt. előre is köszi :) -
#94 van Budán is, a Móricztól 2 percre a Villányin.
légyotthely, lift, szék, pad, asztal, korlát, híd, busz, villamos, troli, metro, wc, zuhanyzo, furdokad, mozi, tied a vilag -
Nuki #93 Jó hát ha világmegváltást várunk el tőle akkor nem. De amúgy jó hely :) -
#92 vörös oroszlánban voltam elso alkalomkor :D nem annyira nagy szám... -
Nuki #91 Budán nem ismerek, de kálvin térnél vagy ha rákeresel gúglin akkor egy Vörös oroszlán, vagy egy akármilyen teázó első alkalomnak jó választás lenne ;) -
Aries1984 #90 Sziasztok, azt szeretném kérdezni Tőletek, hgoy tél elejére, úgy decemberre milyen helyet tudnátok mondani első randira Budán ami akkor szép, vagy valami beülős helyet? előre is köszi mindenkinek! -
#89 hálószoba -
spy803 #88 Légyotthelyet nem tud valaki? tapasztalatok sem ártanának. (mármint, a helyről és nem arról, hogy mit csinált. :) ) -
#87 Másik kategóriába (természetben andalgós) jelőlném a Kis-Háros szigetet és a vele szembe húzódó bicikli utat. -
Nuki #86 Azt még nem tehetem meg. -
skristof #85 ez tényleg nyerő dolog :)
legvégső esetben.. bár a saját lakás jobb mégis :]