47
  • dez
    Ilyen nem lesz. A protokollfordítást megoldják a csomóponti szerverek.
    (Az "internet" eredetileg eleve azt jelenti, többféle netből álló nagy hálózat.)
  • wanek
    Ez a japós dolog nemrég volt hír. Még hányszor lesz elsütve?
  • item
    Reméljük erre nem kerül sor, az elég gáz lenne.
  • waterman
    igazán hálás dolog lenne, ha az amerikai az európai meg a japán meg a mák tudja hogy még kik, nem egyenként csinálnának valamit, hanem egy egységest fejlesztenének. már látom ahogy a jövőben a világhálóval is megismétlődik a blueray és hddvd párharc..
    akarmilyenoldal.jp --> "az ön internete nem támogatott, az oldal megtekintése lehetetlen.."
  • item
    Nem állunk azért olyan rosszúl szerintem, pl itt a chello 10-20Mbit/s es nete is. Én nemrég váltottam ADSL-ről, ott 4Mbit/s volt a max mert a vonalam nem birt többet miközben ugyan úgy fizettem a 9900Ft ot. (Ez a 8Mbit/s es net ára ugye) Szóval ez a 10Mbit/s nekem elég jól jött és ha minden igaz még olcsóbb is lesz (8900ft /hó)
  • dmegyesi
    Kész élmény lesz majd eligazodni ~10-15 év múlva a különböző sorszámú Internet-típusok között...bár van egy gyanúm, hogy a mi kis országunkban mi lesz majd akkoriban.
  • item
    A fejlődés nem áll meg, de jólenne ha az adattárolók is ilyen formában fejlődnének. Ekkora sávszélességet "sima" adattárolással képtelenség fogadni irni,olvasni. Mondjuk az 1Gbit/s sem tudják már megfelelően lekezelni az adattárolók (HDD) ami ugye max 120MB/s. Talán majd az SSD-k..