123
  • who am I 7
    DE ÍÍÍRIIIGYYYY VAGGYYYY
  • DjDano
    Jön a tripla idiótizmus! Hurrá!
  • stevyxix
    a kettő nem éppen egy kategória :D nem is értem, hogy lehet őket összahasonlítani, de ha már itt tartunk a kocsiba több az anyag 800kb~2000kg-ig(mondjuk)(még egy szuzukiba is :D) míg egy videókártya 0,6 kg :D (most csak írtam valami sacc/kb-t
    full nincs értelme az egésznek, egy ilyen 8800-as vga egymagában megeszik 120 wattot terhelésen meg 200 fölött zabál ha kettő van akkor nyílván 2 ennyit esznek, míg teljesítménynövekedés csupán 20-30% talán (ha van és valahol ennyi sincs :D)
    úgy mellesleg egy ilyen 8800 gts is majdnem minden játékot maximális beállításon futtat elég magas felbontásokon is, de a leginkább használt felbontásokon 1024*768 ill 1280*960 szinte mindent fullon visz egymagában, akkor minek több vga egy gépbe? inkább vegyél kocsit :D
  • Tinman #40
    Kizárt, hogy erre épeszű ember irigykedne... egyszerűen NINCS értelme, ez kb. olyan, mint az arany WC papír tartó.
    Már 1 GTX is képes max grafon bő 50-70 FPS-el pl. az Obliviont mozgatni.
  • Tinman #39
    60 FPS.... fúúúúvááááóó!
    Azt mondják a szemem jóval ügyesebb, mint az átlag...28 FPS nekem még szaggatósnak tűnik helyenként, 30-nál ritkán tűnik fel de feltűnik, 35-től már én sem látom. A 23 FPS-es Div-x filmek, nekem elég rémálom.

Akkor hova is kell neked 60 FPS? Nem értem, vagy lehet, hogy neked közel 2x érzékenyebb a szemed a mozgásra, mint az enyém? ^^
  • Tinman #38
    160-ért konzolt venni is az...
  • who am I 7
    Pont az ilyen hülyék nyomják mindig a LÁTOM IRIGYKEDSZ témát.Akik, ha látják kurva drága a cucc és az emberek, azt sugallják, h kurvára nem praktikus és qvára fölösleges, akkor azok már csak irigyek lehetnek...idióta.LOL.Birom az ilyen szűklátókörű csírákat... Tudod, irigy fóbiás kisember, szerintem sokkal jobb lenne, ha rámennének a kisebb csíkszélre és még complexebb felépítésre, a fogyasztás és teljesítmény jegyében.Ahelyett, hogy 3 ilyen xart kelljen össze pakkolni 1000 wattos fogyasztással stb stb.Ez egyszerűen üzlet, nem fejlesztés.
  • avman
    rendben. irigy vagyok, minden este telesírom a párnámat, miért nincs nekem pénzem gigamegaultraűbercsúcsszuper konfigra, hogy a heti uszkve 2 órában 10000 fps-el tolhassam azt a pár játékot, ami 1-2 évvel ezelőtti, mert kb. most jutottam el hozzá. és esz a sárga irigység, h nincs pénzem 20 millás ferrarira, amit helyváltozatásra használnék, mert a vezetés élménye számomra kimerül abban, h eljutok a pontból b pontba.
    basszus mi van ma, front, h összefújja a szemetet a szél?
  • formatuq
    minek ez a felhajtas.....

egy nyomorek SLI se megy rendesen vista alatt, hat akkor ez?
    egy nyomorek 8800gtx se megy rendesen vista alatt, hat akkor ez?

Display Driver Stopped Responding and Has Recovered

Nem dutom ki hibaja (nvida, ms) de mindig elejon, es csak egy megoldas van: ATI raktam bele. Bazdmeg, ezt kellett megelnem!!!!
    config: abit IN9 32X-MAX, QX6700 @ 3500, 4gb ram, 7800gtx volt, most 1950ATI
    OC ki, letezo osszes bios, OS (win 2003/64, Xp/64, vista/64), driver es meg mindig csinalja)

osszegezve: gyokerseg!
  • Godefroy
    Sok az irigy ember.

Már az SLI is irigykednek, pedig kb 250 000 Ft bol van 2db 8800 GTX SLI kártyád.
    Ha a gép mondjuk nagyon jó alatt az is max 200 000 Ft esetleg 250.

Te3hát 500 000 Ft ból van egy olyan gép amivel elég kevés ember rendelkezik.

Akkor mit szolnak azok akik itt fikáznak rendszeresen, amikor egy auto minimum 2 millió?

És vannak akik 20-30 millióért vesznek autokat.

Hol van az ehez képest?

Egyszerű irigység az egész.
  • avman
    magasról és ívben tennék rá, mert nem érdekel iq fájterek nyomora. aki beugat, annak visszaugatnak, így működik ez a kegyetlen világ.
  • szombi
    ÉLJEN A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS!!!!!!!
  • avman
    a sorba kötött vga hol fejlődés? milyen lapok lesznek alá? mennyit fog zabálni? lesz-e arányos teljesítménynövekedés, vagy csak megint valami parasztvakítás, aminek a driver supportja is akadozni fog. sorolhatnám. mondtam, drága játék hülyegyerekeknek, aminek semmi értelme és jövője sem sok. ez a fanyalgás amely az egyhelyben toporgásnak és lehúzásnak szól, akinek irigységként jön le, az sztem többet ér, ha fejleszti a szövegértés nevű képességet.
  • Hedgehunter #30
    Ebben semmi uj nincs tenyleg... Inkabb a ketmagot eroltetnek itt is.....
  • davos80
    sz-á-n-a-l-m-a-s
  • oneman
    ebben rohadtul nincsen semmi újítás...
    fejlődés az lenne, ha negyedannyit fogyasztana, 4x gyorsabb lenne, és harmadakkora helyen elférne, az fejlesztés, ez NEM
  • 12346
    nah ja így esetleg ja:D bár az sincs kicsukva, hogy csak egy vérkocka az illető:c
  • barret
    En mar latom a fenyes jovot!!! (Latnok lennek?)
    Nemsokara Nvidia villanyorakat is fog gyartani,Povered by Nvidia felirattal!
    Ez lesz a kovetkezo elkerulhetetlen lepese...
  • Hobot
    Én azért irigykedek azokra, akik ezt meg tudják venni, mert azt jelenti, h rohadt sok a felesleges pénzük. Bár erre biztos nem költenék.
  • 12346
    aham csak ebben nincs fejlődés^^ rákúrtak még1 csatit, a már meglévő fejlesztésnek, azt' heló. nem irigykedés. ha nem tűnt volna föl, 23 hsz-ből kb 18-19 fikázza. nem ok nélkül, nem irigykedésből. az mondjuk már inkább fejlődés lenne, ha a jelenlegi cumók mennének egy p3-hoz való, közel 90 wattos táppal. mondjuk ez költői túlzás, de egye fene, álljon meg 3-400 wattnál a téma^^ és jah.. mint ahogy már említették is, egy videókari árából megvan egy konzol:/ (pofázások elkerülése végett jelzem: nem vok konzolos, puszi).
    de ez itt egy picsafüst sry
  • nobses
    ehh, 3 ien picike vga-nak a hangja is jó lehet... mondjuk sima pci slotok hiánya miatt, vagy még ha csak 1 lenne mellé, nekem akkor se kéne ingyen se biztos xD pénzért meg pláne, nincs is rá annyim, nem is lesz nagyon, de ha lenne sem venném meg.
  • peterx
    Irigykedés alatt az értettem, hogy elég szánalmasok azok az emberek (mint Te is) akik a fejlődés ellen vannak ha már 2 vagy 3 vga kártyát kell összekötni, vagy AZÉRT mondják egy cuccra, hogy szar mert nem tudják megvenni (ahogy én sem de én örülök hogy jönnek ki ilyen dolgok)...
  • bootsector
    Nem kell ehhez irigység! Gondolni lehet, hova fog ez "fejlődni". 5 éven belül 20 kártyát kötünk egymáshoz, 8 procit, 100000W-os táppal üzemeltetve,... mi a picsának???
    Ebben a szarásig elüzletiesedett világban, csak azt nézik, ki lesz a következő réteg, aki ekkora baromságra pénzt ad. Szánalmas már az egész!
  • kow83
    Vagy tudnak valamit, amit mi még nem... a játékfejlesztőcégek szoros együttműködésban vannak a grafkártya szállítókkal.
  • mflex #19
    áááá,nem normálisak...
  • RecoPhile
    szép csak 1 milka lenne maga a gép, mondjuk én már össze állítottam egy 21 millás gépet is o,O
  • kuci06
    fú, de jó :/
    most komolyan, minek kell 3db 8800gtx-et összekötni?
    mekkora táp kell ennek a szörnyszülöttnek??
  • Keldor
    Miért jön minden irigy anyuci, apucival? Mivan ha apuci, nauci halott? Arra mit lépnél észlény?
  • C4ine
    Off:
    Jólmegmondtad.
  • neoG
    tényleg úgy néz ki páran itt irigykednek.meg nem tudom mit kell értetlenkedni.minden termékben vannak olyan luxus kategóriák amik iszonyat drágák és mégis gyártják és megveszik.az nem zavar senkit?még biciklibe is lehet annyiért kereket venni, hogy annyiért más autót venne...
  • SpeedXHUN
    3x8800Ultra kell nekem:D

• Csirke4
    Lassan külön gépház kell a videókártyáknak...
    Mostani játékokra meg 1 darab 8800-as kártya is elég szvsz.
    Már ha nem akar valaki 200 FPS-st full grafikán.
  • avman
    mire is, az iq-dra és anyuci, apuci pénzére? kösz, de nem...
  • kow83
    Ha ez kell a crysis 60FPS-es full full grafikájához, sokan lesznek, akik megveszik, mert annyi pénzük van, hogy nem tudják hova tenni.
  • LADA Kalina
    ha jól látom ez az atx házban szokásos 7 slot közül 6ot lefoglal, ha valaki nem eléxik meg az alaplapi hangkártyával és tesz bele egyet, és esetleg még mondjuk tv kártyát is szeretne (vagy bármit) akkor ráb*szott
    télleg van erre igény? csak én tartom elvetemült barmoknak akik 1 fél számítógép árát képesek kifizetni, hogy valami idióta játék 10-20 fps-sel többel menjen rajta?
    hát szerintem nagyon eltorzult a világ...
  • Dzson
    Szánalom.
  • peterx
    Öröm látni, hogy irigykedsz!
  • Rocko
    ehhh egyáltalán belefog ez férni valami házba?? így is a 3 kártya 6 helyet foglal el... na meg mekkora lap kell hozzá... gondolom ha valaki vesz egy ilyet nem integrált hangot akar hallani és akkor még a többi bővítésről nem is beszélünk
  • C4ine
    Max Quadroknál van értelme, amikor az ember több millió poligonnal dolgozik mondjuk modellezés közben, egyébként meg feles.
  • avman
    értelmetlen, felesleges baromság. ostoba játék, gazdag hülyegyerekeknek. még kinti mércével is.