3291
-
Mirk #731 ja
ryujin jakka -
#730 na a manga kezd végre felpörögni:) -
Mirk #729 nah számomra az új fillerben eddig a 175. rész volt a legidegesítőbb
ez a rész arról szól, hogy miről fog szólni a következő rész. ezen kívül más nem történik benne
reggel megnézen a duplát -
#728 nemtom észrevettétek-e de eösszesen 4 ilyen extra kard van... nem több... ezért vitték mindig vissza -.- -
faláb #727 Az a "kardsuhintás után fal keletkezik" effektes kard is volt már... -
#726 jah és a végén a Quincy bemutatós rész is volt már sztem O.o előszedik újra a régi cuccokat vagy mi a fene van? :\ -
#725 a 2. része a duplaepizódnak jó volt. Chad és Rukia harca tetszett ^^ (meg a zene alattuk)
Ichigo fillerekben nagyon béna.
kiváncsi vagyok most wtf van :\\ Chadonak ott az óriás meg az ördög keze, ishidanak a seele schneidere... -
#724 Sado harca nagyon jóra sikeredett a mostani részekben. És a többiek se voltak vészesek. De számomra kezd egy csöppet elcsépeltnek tűnni a kardon a tükör efekt. -
faláb #723 Bleach 176-177
Végre komoly harcok, jó részek voltak. -
#722 a fájl CRC-jére rákerestem az anidbn, és nincs irva sub :) úgy hogy kösz a gyors segitséget -
#721 l33t raw-ok nem tudom milyen gyorsan jön de én csak róluk tudok... -
#720 egy nagy kérésel fordulok hozátok, olyan video fájlt szeretnék a 41 részböl amiben nincs sub vagy kikapcsolható "pl MKV" nagyon gyorsan kéne, segitsen valaki -
#719 vége van a flashback mangáknak:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jelen meg úgy folytatódik ahogy nagyon reméltem :D A Vaizardok beszállnak Aizen ellen a háborúba. -
#718 a hadnagya hívja mindig így :D -
#717 én addig mást nézek. majd ha lesznek normális részek akor majd nézem de ilyen baromságot én nem fogok letölteni -
#716 én nem hagytam abba, majd ha összejön olyan 10 rész megnézem egyben
Narutoval is így vagyok -
#715 szerintem hülyeség fillerek miatt abbahaagyni :\ én csakazért is végigszenvedem :K (heti 20 perc lazán belefér...) -
#714 ugy éreztem nem tudná lenyomni kenpachit :D
amikor megnöt a róka arcu, hogy mosolygot kenpachi :D
ja igen hogy merészeled kenpachi kapitányt chan ak szólitani a helyes megszólitás kenpachi kapitány -
#713 :DD
tousen milyen nagyra volt a bankai-ával pfff...ken-chan simán lenyomta :D
meg a rókafejű is, de ott megijedtem h baja lesz kenpachinak :D -
#712 :DD
tousen milyen nagyra volt a bankai-ával pfff...ken-chan simán lenyomta :D -
#711 ez igy van :D azon a viccen nagyot nevetem amikor tousen meg az a kutya arcu megtámadta kenpachit :D mondta, tévedtem ez a támadás még anyira sem volt erös mint a nap bemelegitö kurája :D -
#710 ezért nem is nézek bleachet. -
#709 én ott azt vártam h leverik aizent is. :( tök gáz h nem :( -
#708 engem is, nem gondoltam volna, hogy a bountos részeknél van lejjebb is, hát van:C -
#707 Nagyon felbasz engem, hogy a Hueco Mundo részek helyett ilyen hülyeségeket adnak. -
#706 Filler duplarész? pfff remélem ez azt jelenti hogy hamarabb lezárul -. -
#705 a jövő héten DUPLA rész érkezik...remélem nem lesz untató:) -
#704 kenpachi a király :] -
Fbn Lx #703 semmi köze nincs a számozásnak az erőhöz :c -
#702 ja télleg. akk mind1.a lényeg h ichimaru a legjobb -
#701 sztem nem. mer a 10. csapat a legerősebb. a 4. meg a leggyökerebb mer azok takarítanak meg gyógyítanak. -
#700 én mostmár nemtudom mivan rég volt dee kenpach ia 10. csapat kapitánya.nem tudom h mi alapján jönnek sorba a kapitányok beugrott h talán erejük szerint csökkenek de már nem tudom teljesen elfelejtettem a régi részeket -
#699 sztem kenpachi mindenkit szétvágna :D
yamamotonak meg is láttuk az igazi erejét. mivel nem fejezte be a harcot. -
#698 igen jól emlékszel van egy erölista amin kempachi a 10 helyen van :D, ki tudja miért :D
-
#697 öö sztem kenpachit ichimaru szétszedné ^^ -
#696 kb 34 filler részt kell kibírni sztem ^^ aztán lehet hogy kevesebbet :D -
#695 jaaa ok elnéztem erölista akkor ok -
#694 öö lehet h én emlékszem rosszul de a 3. Ichimaru
és a 10.Kenpachi nemde? a többit nem vágom nagyon -
#693 te raktad össze? :D sztem nem... igazából én úgygondolom mindengyik kapitány másfajta harcmodorban erős... Kenpachi odaáll aztán csapkodod, mikor megunja 2é szel... ellenben Byakuya szintúgy odaáll viszont nem bírod eltalálni sem ^^ -
#692 Seth:nem te voltál :)
Eszembe jutot még1 kérdés :)
Ez igy jó? ha nem esett volna le ez egy erö lista kapitányokból
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. Yamamoto Genryuusa
2. Aizen Sousuke
3. Zaraki Kenpachi
4. Ichimaru Gin
5. Soi Fong
6. Komamura Sajin
7. Kyouraku Shunsui
8. Kuchiki Byakuya
9. Ukitake Juushirou