Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként ezt manga alapján mondod, vagy csak megérzés?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
na, én már kíváncsi vagyok mi lett Ishidával, igendúrva lett-e :D
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mázlim volt, mert a nagy keresgélés közepette találtam egy felhasználót, aki feltöltötte az összes openinget és endinget (egy verziót mindbõl), utána meg találtam egy másikat, aki feltöltötte a több változatosakból a hiányzó darabokat.
Várom a meséket!
Endingeket nem szurod be? Azokrol is lehet mesélni. ;) - #118
<#eplus2>#eplus2><#vigyor5>#vigyor5>
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Link után írtam, hogy melyik epizód(ok)ban szerepel.
Az 5-ös openingnek van egy, a Memories of Nobody múvit reklámozó verziója, ahol a zene ugyanaz, de a videó a filmbõl van. Ugyanígy, ugyanazon részek alatt az ending is ilyen (9-es), a zene ugyanaz, a képek a filmbõl vannak.
A 3-as ending összesen 13 rész végén volt látható, bemutatva így egyesével az összes divizsönt.
Opening 1 1-25
Opening 2 26-51
Opening 3 52-74
Opening 4 75-97
Opening 5a 98-105, 110-120
Opening 5b 106-109 (Movie reklám)
Opening 6 121-? (jelenleg 142)
Ending 1 1-13
Ending 2 14-25
Ending 3a 26 (6th Division)
Ending 3b 27 (3rd Division)
Ending 3c 28 (11th Division)
Ending 3d 29 (12th Division)
Ending 3e 30 (4th Division)
Ending 3f 31 (2nd Division)
Ending 3g 32 (9th Division)
Ending 3h 33 (7th Division)
Ending 3i 34 (5th Division)
Ending 3j 35 (10th Division)
Ending 3k 36 (1st Division)
Ending 3l 37 (8th Division)
Ending 3m 38 (13th Division)
Ending 4 39-51
Ending 5 52-63
Ending 6 64-74
Ending 7 75-86
Ending 8 87-97
Ending 9a 98-105
Ending 9b 106-109 (Movie reklám)
Ending 10 110-120
Ending 11 121-131
Ending 12 132-? (jelenleg 142)
@
Bleach ED2
Ez az abszolut kedvenc, rohadtul atatja a Bleach hangulatot.
Bleach ED3 (12)
Bleach ED3 (3)
Ja amugy utalom az endingeket es a DragonBall-os Angel-t kiveve sose nezem vegig oket. :D
1) A kedvencem bar utalom a hipphopp stilust, sott semmibe nezem, de itt a zenere nagyon jo hangulatot ad a zene. Tokeletesen illik a bleachre. Egyetlen egy intro amit mindig vegignezek. Es sokat hallgatom csak a nezejet is.
2)1-2x talan veigneztem, zene jo, metalos, tetszik csak hat ez nem bleach hangulatu.
3) Ugyanaz igaz, mint eggyel fentebb.
4) Sose lattam, biztos bountos intro. Az animacio tetszik a zene marhara nem.
5) Tetszett, bar nem egy nagy eresztes.
6) Uristen! Utalom, egyszer se neztem vegig. Hanyinger keringet ha meglatom!!! :D
...
kb. 10 másodpercig, addig bírtam. Kb. 20-adszorra futottam neki, mire elõször végig tudtam nézni, mert megfogadtam h minden animében legalább 1-szer végignézem az openinget meg az endinget is, legyen bármennyire fos. :p
és még valakinek tetszik is D:
2.) zenével nemtom mibajotok, de nekem bejön az is :D úgy összességében meg ez is jól illik a Soul Societys részekhez ^^
3.) na egyik kedvencem :D a zene is nagyon jó, meg olyan kis sötét hangulata van :K ez nemis tudom már mikor ment :S
4.) na ezt nagyon nem bírtam :S egyetlen jó pont a civilruhás shinigamik xD azok a legjobbak :P (szal OVAk végét szeressem ^^)
5.) na ebben is vannak civilben, meg van benne hollow ichigo is, meg a zene sem rossz, szal ez is bejön :D
6.) ezt elején nagyon nem bírtam :S de aztán valamiért mégis továbbjutottam a legelején mikor Kon énekel és megnéztem, és nagoyn jó :D ezt minden résznél megnézem ^^
7.) erre meg majd kiváncsi leszek :P
http://youtube.com/watch?v=4MEuRhcYwUc
ettõl az endingtõl rémálmaim voltak azt tudom O.o de ezt szó szerint kell érteni! x.x
@
link
@
a videóhoz nem tok hozzá szólni, ezt a card captort nem ismerem. szerencsére :p
http://uk.youtube.com/watch?v=hYww6i6VxBQ
én ezt a részt szeretem :P meg az összes hollow ichigosat xD
tényleg akik olvassák a mangát: ez a "gonosz" Hollow Ichigo fog még szerepelni? :K
@
Szerintetek ki változott meg a sorozat folyamán a legjobban?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
megpróbáltam ichigobol hollow ichigot csinálni :D
ittvan nagyba... a ruhája itt invertálva van ezért valahogy nemjó sztem :S meg a kard maradt fekete még mert azzal nemtudtam mit kezdeni :( kicsibe annyira nem feltûnõ... meg még gondoltam hogy olyan vigyort vagy mit rajzolok még neki de hát nem jött össze :K
És hogy legyen egy kicsit on-abb:
mikor jönnek ki a részek? :S asszem hetente ugye? de melyik nap?
@
Mármint az egyetemi diplomához.
Mar lassan lassan 3x-ra is eljutod ehhez a reszhez. <#idiota>#idiota>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amugy a Hirako is rettento arc a Kansai-ben tajszolasaval egyutt. :D