3291
-
#771 jah csak én nem hallottam még róla -
#770 :) csecsemőnek minden új :) -
#769 loál mit találtam: Bleach Rock Musical
Year:2005
Directed:Takuya Hiramitsu
Genre:Musical
Runtime:2 hrs 20 min
Country:Japan
Language:Japanese
Ichigo Kurosaki -Tatsuya Isaka
Rukia Kuchiki - Miki Satō
Orihime Inoue - Rei Yoshii
Yasutora Sado - Naofumi Yoshida
Kisuke Urahara - Yousuke Ito
Gin Ichimaru - Yuichi Tsuchiya
Sōsuke Aizen - Kengo Ohkuchi
Momo Hinamori - Kumiko Saitō
Byakuya Kuchiki - Shūji Hayashi
Renji Abarai - Eiji Moriyama
Tōshirō Hitsugaya - Takashi Nagayama
Rock Musical BLEACH is a rock musical jointly produced by Studio Pierrot and Nelke Planning, based on the Bleach manga by Tite Kubo. The musical is directed by Takuya Hiramitsu, with a script adaptation by Naoshi Okumura. The music is written by playwright Shoichi Tama; the music in the show is completely original and not taken from the anime soundtrack. The initial performance run of the Bleach musical was from August 17 to August 28, 2005 at the Space Zero Tokyo center in Shinjuku.
This first musical centers around Ichigo Kurosaki becoming a shinigami, Rukia Kuchiki going back to Seireitei, and the trio of friends arriving in Seireitei, ending when Abarai Renji is defeated by Ichigo. -
#768 -
#767 még mindig... -
#766 Még mindig ilyen szar részek mennek vagy már újra Hueco Mundo-ba vannak? -
#765 jaja nagyon úgy fest -
#764 nem tudom :D ... en elvagyok most eurekaval meg gundam seedekkel megint -
#763 sorozat hogy áll most ? XD duplarésznél elmentem Eureka7-t meg Hayate no Gotokut meg egyebeket nézni, azóta nem láttam ^^ történt már valami? -
#762 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tűnik Barragan a No.1 Espada -
#761 szentségit már Blícs múvit akarok :D -
Mirk #760 egyszerű, szép színekkel, semmi csicsa animálás meg ilyesmi
ilyet se láttam még -
#759 ilyet se mondott még senki..köszi :)
a tied is nagyon jo inuyasha favorite anime ^^ -
Mirk #758 szép a logód -
#757 tehát nemsokára meglesz a hiányzó rész?:D jupiiii -
#756 dolgozik rajta hétről hétre folyamatosan készül nemsokára beéri a mangát:D -
#755 :|
az gáz. de az h van 43at kihagytak és utána fojtatták? :D
am thx -
faláb #754 Gondolom a magyar mangára gondolsz, 246-289-ig még nincs lefordítva. De angolul megtalálhatod külföldi mangás oldalakon. -
#753 még egy kérdés leginkább Black Hawknak: a 28 kötetben 246ig van, után én csak 289től találtam meg. hol van az a maradék 43 rész? :O -
#752 nagyon szivesen -
#751 kösz szépen :] -
#750 hát a flashback az visszatekintés...ebböl én gondolom azt h a régebbi dolgokrol beszélő v azokat a történéseket bemutato manga :) -
#749 lehet h hülye kérdés de mi az a flashback manga? :-o -
#748 Nem emlékszem, hogy valaha is szükségem lett volna olyan hülyeségre, mint a józan ész
Brumi, Tündérke, Gorilla, Pálcika
Ezek, meg még egyéb dolgok ütöttek rendesen XD
-
#747 mangásoknak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a mangába mér hívják kenpachit: saraki tsurugihachinak? meg zabimarunak is más a neve :| -
#746 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo rohanására meg az újbóli találkozásra gondoltam :D ichigo belépője is teljesen kiszámítható volt :D amúgy Ishida hol marad feltúrja Mayurival és Nemuval Aporro laborját :D -
faláb #745 Nagyot ütött? Szerintem pont ellenkezőleg, már az agyamra ment Ulquiorra és Orihime párbeszéde. -
#744 Doh ez a manga rész is nagyot ütött :D bárcsak már mozgó verzsönben is látnám :D -
#743 az biztos jó -
faláb #742 Újabb remek résszel lettünk gazdagabbak -
#741 jaaaa... az már az előző előtti vag ymelyik részben is látszott -.- meg úgyis olyan Szayel Apollo vagy hogyhívják feje van :D -
faláb #740 A lila szemüveges shinigami, Amagai kapitány osztagában van. -
#739 Nincs vége. egyszerűen csak "Stop the pendulum for now" -
#738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!melyik az a kifune? XD
amúgy csak szerintem szánalmas hogy Ishida használja az 5 Seele Schneideres trükköt, Chad a fehér karját, Ichigo meg a Hollow maszkot? :\\\ de már eleve a legelején hogy ilyen apró hollowok ellen is bankaijal ment ... ez kész :\
Ez a mostani fillerszezon szerintem rosszabb mint a bountos -.- talán rövidebb is lesz ha minden jól megy ^^ -
faláb #737 Én már megnéztem a RAW-ot, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!első 10 perc megint előhozták az Ichigo anyuka szálat,utána egy közepes harc, ami során ichigo előveszi a hollow maszkot, aztán a lila hajú emberünk felrobbant, utána az egyetlen túlélő(?) aki Ishifával harcolt visszavitte a kardokat majd megtámadta a főgonosz vénembert, akit megvédett Kifune, aki úgy néz ki hogy áruló.
Mindent összevetve nem volt valami jó rész. -
#736 Amit tudni lehet az eheti részről: valószínűleg a múlt héten elkezdett harcok befejezését láthatjuk, illetve, hogy pontos legyek, Ichigo harcát, úgyhogy aggodalomra semmi ok, jó rész lesz az eheti is:) -
#735 köszi, nem is kellett semmit tölteni, ez már viszi :) -
#734 használj GOM playert, az mindig figyelmeztet ha nincs fent vmilyen codec(vagy mi) és ad linket a letöltéshez(legalábbis nálam:D) -
#733 a 168dik résztől fölfelé mit kell letöltenem h megtudjam nézni a részeket?
vmi codec féleséget? -
#732 Itt volt már az ideje remélem sok jól szét rugják egymás seggét és megérte ennyit várni :D