Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kurocucsi pedig a tipikus elvakult tudos, nem elolenyeket lat csak kiserleti patkanyokat, a dög! 😄
Apropo valaki nemtudja honann lehet Japan Bleach mangat beszerezni? Animeboltba 2000/db aron hozzak, nemtudom annyit meger-e nekem. 😛
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
na, szóval nekem pl. kifejezetten tetszett néhány bountos rész, amikor soul societyben voltak, azok már nagyon jók voltak. Fõleg a Kariya-Ichigo-Byakuya harc. Tény, hogy uncsi volt kicsit a részek többsége, a harcok meg vontatottak voltak. Én azt nem bítom pl, hogy ichigo igencsak megerõsödött elõtte, a nagydarab bount(nemtom a nevét) mégis elverte mint a szart. Azaz sokszor nem látni benne a fejlõdést. Pl. amikor Ichigo elõször elérte a bankait, rohadt gyorsan mozgott, de most, amikor grimmjow-val harcolt, pusztán bankai-al rohadt lassú volt és tehetetlen. Minden fejlõdés után ugyanolyan gyengének tûnik mint a legelején, aztán megy a lelki harc, megerõsödik, gyõz, újra gyenge lesz, lassú, és elverik... szóval nem érzem benne a fejlõdést.
A karakterek minõségének romlását meg én pl. nem vettem észre, lehet azért mert fokozatosan hozzászoktam. De most hogy megnézem az elsõ részt, szerintem nem a karakterek kidolgozottsága romlott -sõt, az inkább fejlõdött- hanem a speckó effektek... Pl. az elsõ rész végén Rukia kardjával állt, és az energianyaláb ami körülvette gyönyörûen áramlott. Nah ilyen szép effekteket mostanába nem nagyon látni. Jah, az utóbbi részek mérete le is csökkent rendesen, 175 megáról 145-re kb. Ennek mi az oka? nincs rá keret? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Utálom: Sado-t, Orihime-t, a módosított lelkeket (nem csak a bounto detektorokat, hanem Kon-t is) és persze a legunszimpatikusabb karaktert Kurotshuchi-t is
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tousen az akit nagoyn nem bírok :\ ahogy Vegeta is mondja: kétszinû... bár igazából nem is mert biztos hogy úgy cselekszik ahogy helyesnek gondolja de olyan ellentmondásos az egész :\
Kenpachi is szimpi xD meg Byakuya :K Sou Societys résznél aszittem Byakuya gonosz... aztán végig Rin-re gyanakodtam hogy õ lesz áruló (bár az is lett, de aszittem csak õ 😄) :K
Akit még komálok az Ichigo Hollow énje ^^ tényleg spoilerban valaki hogy
@
nemtudom hogy el akarja e árulni aizent bár nemhiszem😊
Aizen nem annyira jön be...nem mondom hogy nem szeretme de nincs benne olyan dolog mi eddg megfogott
...
nem gondoltam volna hogy õ is:S
Én Byakuyat is megszerettem mert az amikor megmentette rukiát az nagyon szép votl tõle😊 végig azthittem õ a rossz😊
...

En Tószent nem birom, olyan ketszinu. Amugy engem az fogott meg nagyon a Bleach-be hogy az osszes karakter a vegletekig atgondolt es kidolgozott.
Igazabol mindegyik karakternek van olyan tulajdonsaga ami miatt vonzo vagy szeretheto.
Bar az elobb nem emlitettem, de Kurocucsi a masik nagy kedvenc Gin mellett. ^^
Hueco Mundoban is lesz pár karakter ami vér idegesítõ😄
de kedvenc karakter pedig változatlanul Zaraki Kenpach
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ichigo
Grimmjow Jaggerjack
Urahara
õk a kedvenceim 😄 bár minden karakterben van amit szeretek 😊 kivéve a mod soulok -.- meg Urahara boltjában a kölykök :S és mikor harcolnak :'(
ilyeneket miért raknak bele? :S
@
Kar hogy Icsimaru parancsnok keveset szerepel. ^^
házigazdaság 500 hsz.
ÉS miután futó sorozat símán lehet olyan aktív mint a Naruto vagy a DBZ totyik...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
btw: saga általában hoszabb mint egy évad (szerintem) az arc pedig rövidebb😊
De tökmindegy annak hívod aminek akarod.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
és majd megkérem a moderátorokat hogy irját a Bleach mögé hogy (TV)
mint minden ilyen topiknál van😉
Házigazda jogot csak akkor lehet kérni ha 500 hsz minimum megvan?
na mindegy korai még😊 lehet hogy nem lesz aktiv annyira...Amugy egy kérdésem lenne....A Bountok után az Arrancarok jönnek?
...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
...
totál felesleges kihagyható lett volna. Ahogy számoltam a Bounto részek pont egy évadot tettek ki.
Az elsõ évad kitûnõ látványvilággal rendelkezett amelyet sajnos csak a moviekban lehet viszonlátni már.
A 3 extra mod soul aki nem szerepel a MANGában hihetetlen idegesítõ és felesleges és minden kibaszott részben szerepel...😞
Mindenesetre manga 292-nél jár és végre az anime is felvette az eredeti fonalat.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
A manga nagyon jo, a rajzok is nagyon szepek, bar nemtetszik ahogy a tortenet folytatodott a lelektarsadalmas reszek utan. :S
Velemenyem szerint Icsimaru Parancsnok es szemelyisege a legutosebb az egesz sorozatban. Ilyen tagot meg egy animebe/mangaba nem lattam.
A ket kedvencem amugy Rangiku es Fehérke-csan. 😉
Nekem a kedvencem Ichigo😊
Az eleje a Hollowos részek már kicsit unalmasak voltak a vége felé de utána a Soul Societys rész hát az vmi szuper volt😄
Én még csak a Bountoknál járok de nem akarom nagyon elsietni mert várhatok majd éniss heteket az uj rézsekre^^
...

A nyár elég szar volt, a sok filler epizóddal és nem egyszer volt két hét szünet, de most úgy néz ki újból kezdenek felpörögni az események. :-) Végre...
A második múviból mikor lesz dvd?
Ha jól tudom a japán mozikban decemberben kezdik vetíteni, éppúgy, mint tavaly az elsõt, de remélem ennek a dvd kiadására nem kell majd annyit várni.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
hirako + urahara rox
Ismertetõ
Nagyon jó anime...vicces izgalmas érdekes...
Tudom hogy Anime topikban is lehetne beszélni de a Narutonak és a DBZ-nek is van külön topikja...Szeretném ha itt csa a Bleachrõl Beszélnénk...A Sorozat 142. rész tegnap jött ki...
...