3291
-
faláb #691 Hát ezen a 175. részen majdnem elaludtam, de viszont a következőben harcok lesznek úgy néz ki!! -
#690 Ki volt az a szemét... -
#689 itt van -
#688 64 már filler -
#687 még egy kérdés, ugy éreztem a 64 rész már filler, mikortöl kezdödik a filler? csak azért kérdezem mert valaki azt mondta nekem hogy a 65 résztöl kezdödik -
#686 ja és a bountos részek fillerek.de nagyon hoszu és én a végén már nem is néztem amiatt a bleachet.én az ucsco 5 bountos részt már nem birtam megnézni olyan rosz volt sztem.de nézz bele azért.utána viszont nagyon jo lesz.
tudnám ezt mért akartam spoilerbe irni -
#685 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen elvitte azt a kis kockát(hogyoku) és a segítségével erősebb hollow-kat(magyarur lidérc?) tud csinálni. Az ilyen lények neve Arrancar lesz. Rohadtul erősek, de csak a 110. rész körül fogsz velük előszőr találkozni.
Most még jönni fog egy új ellenség a neve Bounto.
Orihimével semmi komoly dolog nem fog történni. Komolyabb dolog majd a 130. rész körül lesz vele. -
#684 Arrncar enciklopédia meg jólérzem hoogy volt már? kicsit naon iusmerős... pfff ez már szánalmas :\ -
#683 Bleach 174
szokásos fillernek indul > fail
4:16nál kik jelennek meg?! > epic fail
:\\ nembaj az assassinok fegyvere legalább fasza -.- -
#682 Megnéztem 64 ig a sorozatot, :S volt pár meglepetés a történetben :D
Lene két kérdésem
Csak az olvasa el a spoilert aki látta a sorozatot a 64 es részig!!! vagy megbánja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen mit vitt el és mi lesz a következménye? Orihimével mi fog történi a következö részekben?
Még1x csak az olvasa el a spoilert aki látta a sorozatot 64.ig legalább, vagy meg fogja báni ha elolvasa -
#681 nah ez a 174 nem is volt annyira rossz... -
#680 jó le vagyok maradva :D thx -
#679 mi lenne ? :D má nnem a sour szerverén van... -
#678 hmm mi van az otakuval?:O -
#677 hu 2résszel le vagyok maradva XD
basszus! :D -
faláb #676 Na szerintem a 174. rész már tetszeni fog neked. Nekem legalábbis tetszett. -
#675 Dattebayo? de ott már csak a torrent van tudtommal én meg passzív vok :D szal nem fenékig tejfel az élet. :D -
Fbn Lx #674 débéről gyorsabban jön =) -
#673 akkor addig kéne leszednem amíg tudom :S -
#672 hát 100 giga talán eléri :) -
#671 mert az régi és már senki nem törődik vele
szal az fennvan és fennhagyták... Bleach meg Naruto viszont olyanok hogy folyamatosan kell felrakni + részeket... + így sok helyet nyerhettek vele...100gigát legalább ^^ sztem :D mármint Narutoval együtt lenne annyi kb. -
#670 ja pont azért lett leszedve, de azt nem értem miért van fent a gözösön a slayers :) az is licenszelt -
#669 énis (gonosz)
am persze hogy leszedik.... hamár licenselve van hunon... akkor le köll különben perek etc...
ezé nem tudok Negima!?-t nézni mert licenselve van külföldiában és nincs fansub hozzá :'( -
#668 és van pár ember aki szavaza a naruto leszedését is :( -
#667 Szomorú de úgy tűnik igen. -
#666 amugy a gözösröl levették a bleachet :( -
#665 ja nem ezt keresem
kösz :) -
#664 Tudom nem erre gondoltál de csak ezt találtam hirtelenjében. amúgy HPD Biomage :D -
#663 shinigami golden cup
-
Fbn Lx #662 kon halál isten viccek rulz :D -
#661 A shinigami goldenekre gondol de szerintem csak japánul van. :D -
#660 az animaxon látható az elözetes után egy poénos beszolást, amit legtöbbször kon mond, minden rész végén mond valamit -
#659 én pl. azt se tudom mire gondolsz :D -
#658 enyi idö alatt tuti valaki belinkelt volna valami videot, ugy hogy nincsen :( kár -
#657 Hali
Én nézem ezt az animét az Animaxon, és lene egy kérésem :), na szóval valaki tudna adni valami linket olyan youtubeos videoról ahhól az öszes legalább is sok, kon halál isten vicc halható rajta.
elöre is kösz -
#656 az utolso tenyleg egesz jo volt :) vicces paros az biztos ;p -
#655 nekem nincs bajom ezekkel a részekkel, néha kell a komolytalanság. én pl. röhögtem a virágos poénon, 173-ban meg kenpachin :D -
Mirk #654 ilyen részeknél csak a manga tartja bennem a lelket az szerencsére nagyon jó most ezekkel a régi epizódokkal -
#653 bepótoltam én is a lemaradásom a 172.részig...
hát öcsém a 172.részben az a virágos támadás az nagyon gáz...persze vicces ahogy Ichigóék fikázzák, de ááááh... -
#652 hihetetlen hogy Ichigoból bébicsőszt csináltak :S