3291
-
#811 -
én nem próbáltam ki, szal...de nem hiszem hogy nagy szám^^
-
#809 mangával kicsit lemaradtam az utóbbi időbe: 3 új kötet :DD -
#808 ok, megnéztem kicsit utána ;)
aug. 20.-án jön majd japánba a kövi -
#807 ha a heti bleachem elmarad, holnap bankaiban fogok rohangálni egész nap... :P -
#806 mi van a 184. résszel?
-
faláb #805 Még fillerek mennek, és az ismert részcímek alapján a köv 3 rész is az lesz még, hogy utána mi lesz majd kiderül ha lesz infó a további epizódcímekről. -
#804 hogy áll most az anime? ha még fillerek mennek akkor jöhet a spoiler xD 178nál hagytam abbba. -
tamas5534 #803 InnenInen leszedheted az összes rész szinkronosan vagy feliratosan. -
#802 k -
faláb #801 Akkor amikor odaérsz chapterek szerinti sorrendben, hogy miért? Mert a flashback vége összefonódik a flashback utáni fejezetekkel. -
#800 azt nem értettem h mikor olvassam el a flashback mangát. -
faláb #799 akkor meg mit kell kérdezősködni nem értem -
#798 mér miaz?:O
am nem nézem ám az animét, neeem ááá úgyan már :O -
faláb #797 Csak akkor olvasd ha már tudod hogy mi az a vaizard. -
#796 de mér? -
Fbn Lx #795 mert MUSZÁJ most elolvasnod. azonnal. -
#794 mer? -
faláb #793 Nem. -
#792 akkor mind1 h mikor olvasom el őket mi?:D -
#791 hát a flashback mangák jóval az első rész előtt vannak :D -
#790 am ezeket a flashback mangákat hova kell tenni? hányadik rész után vannak? -
faláb #789 További 4 párosítás, jövőhéten vagy ezek a párosok harcolnak, vagy jönnek a következő párosítások. -
#788 na ebben a mangában szinte nem volt semmi:\ -
#787 #776
-
faláb #786 Nincsenek 246-tól 289-ig magyar fejezetek, de ha visszajön nyaralásból a fordító akkor folytatja a fordítást. -
zoli4 #785 köszi.
úgy kb. 246-tól 289-ig nincsenek magyar fejezetek?
amúgy az oldalat már ismerem csak azt hittem, h. valahol van több is.
-
faláb #784 katt -
faláb #783 AZ összeset magyarul még sehol se találhatod meg, amúgy itt van a legtöbb magyarra fordítva: katt -
zoli4 #782 Csátok! Nem tud valaki adni egy linket ahonnan le lehet töltenia mangákat?(lehetőleg az összeset, ja és magyarul). -
#781 Bleachnek van pilot része?:O -
#780 nem is akarta legyőzni... csak le akarta állítani... lazán hazavágta volna maszkal. A kardot is kézzel megállította. És ezek normálisabbak mint a bounto fillerek szerintem. -
#779 178...
hát ez valami hihetetlenül szar ^^ szánalmas hogy Hollow maszkot is használni kellett és még így sem ő győzte le xD na mind1... remélem nem lesz rá utalás... ennél még a Bounto fillerek is jobbak voltak. -
#778 mer manga jobb mint balatonon pancsolni :D -
#777 miért nem mész el te is? :D -
#776 byakuya haza jöhetne már a nyaralásből -
#775 értem
köszi az infot ! hát már nincs olyan mesze
remélem hogy enek a Filler story-nak is hamar vége lesz ! -
#774 Szeptember 3-án. -
#773 Szerintem a mostani Filler Arc után fog megjelenni. Esetleg télen majd. De húzzák rendesen mert amíg nincs DVD addig nincs fansub sem XD -
#772 Tudjah esetleg valaki mikor jelenik meg a második movie DVD -n ?
elöre is köszi a választ !