Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
hát ez az új opening valami kegyetlen sz*r lett😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Al Age
Link.

Ha nem menne így, akkor szóljatok. :-)
Helyesbítek, elõbb még azt írtam, hogy nem valami hû de nagy szám, na az utolsó 20 perc az valami fergeteges! 😄
Egy óra 50 percen keresztül megy a sztori, utána stáblista, majd kezdõdik a móka, ajánlom mindenkinek! :-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

armageddon666
linket!! (musical 😄)

@

PogEe
Huhu de nagyon jó volt ügyes aki csinálta<#worship>

Al Age
Jut eszembe a múltkori "másik csapat után nézésem" abból a szempontból jó volt, hogy a Rumbel honlapján megtaláltam a Bleach musical-t. :-)
Színházas, élõszereplõs felvétel, nem valami hû de nagy szám, olyan japánosan aranyos! :-)
A jelmezek viszont nagyon jók!<#eljen>

Al Age
Na végre tényleg kezdenek felpörögni az események, király az új rész! :-)
Új opening és ending is van. :-)

armageddon666
Animeconos Tankcsapdás Bleaches videó?

igen, asszem az 😄 nagoyn jó ^^ kerestem is youtuben de nemvolt fenn :c

@

http://ssmaac.atw.hu/video/ssmaac_bleach_tankcsapda.divx
Al Age
<#vigyor2><#bohoc>

Adam5

Höhö, ezek a vicces fiú xD.

Count Adyn
Na tényleg csak szórakoztak, van új rész DB n😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Rise Against
ejj, akkor nálad a bleach agysorvasztása már nagyon elõrehaladott stádiumban van. Én még próbálok ellenállni, de néha habzik a szám D:

Black Hawk
Rohanok haza mint a hülyegyerek lehuppanok gép elé. Gyorsan felmászok a Db oldalára nézem, sehol Bleach elkezdem csapkodni az asztalt meg hatalmasakat káromkodok. Ezekután kapcsolok hogy csak szerda van 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Al Age
Van benne valami amit írsz, ugyanis úgy emlékszem elõször a hírben (amibõl idéztem) nem volt Bleach-re vonatkozó rész, az egész csak arról szólt, hogy mostantól a Genshiken-t is feliratozzák.

Itt a teljes hír, aláhúzva azokkal a részekkel, amik eredetileg nem szerepeltek benne, utólag kerültek bele:

"Dattebayo picks up Genshiken Season 2, Bleach dropped

2007/10/11

Dattebayo is proud to announce that we will be subtitling the show "Genshiken Season 2". We encourage you to first watch the hilarious season one of Genshiken available on DVD from AnimeWorks, who generally does a good job with releases.

Genshiken 2 is a 12 episode extension of the original 12 episode and 3 Genshiken OAV series.

This show is a lot different from our normal fare and introduces some new staff members to our team. Please send us your feedback and let us know what you think of the show.

--The Genshiken Team

Due to complexity of the new series and also due to schedule conflict with Bleach, Dattebayo regrettably announces that Genshiken will replace Bleach on our anime lineup."

Õszintén remélem, hogy igazad lesz és nem hagyják abba. ^^

NEOreg3
szerintem minden erejükkel a Pokemon Diamond And Pearl-re akarnak koncentrálni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Adam5
Ugyanis a héten nem volt Bleach, így csináltak egy rész abból az animebõl. Szal szvsz kacsa.

Adam5
Nem biztos hogy dobták. A DB-s srácoknak sajnos van egy ilyen szemét stílusa, hogy idõnként kiraknak ilyen kacsa híreket, és aztán meg egy jót kacagnak a sok bejövõ rinya üzenet miatt 😊. Azthixem eddig a Bleachet már 4 vagy 5ször bejelentették hogy dobják xD. Nem ismerem ezt a Genshiken animet, de kétlem hogy dobnák Bleachet érte 😊. Hixen az emberek 80%-a a Naru és Bleach miatt tölti õket xD. Ha meg tényleg kiderülne hogy igaz a hír...<#zavart2>.

Al Age
Ebbõl a szempontból jó a Flomp-Rumbel is.
A felirat jó itt is, persze nem szóról szóra ugyanaz, az intro és az ending felirata is más kicsit, de szerintem van olyan jó, mint a Dattebayo. F-R-nél is vannak magyarázó feliratok felül, amikor szükséges.
Továbbá ahogy nézem ennek a két csapatnak közel ugyanannyi idõt vett igénybe egy rész elkészítése.

Az mkv verzió meg kapóra jön majd azoknak is, akik magyar felirattal nézik (feltéve persze, ha a fordítóknak is erre esik a választásuk), csak kikapcsolják az angol feliratot és nem lesz egyszerre kettõ a képen.

Bucser
A DB azért volt jó, mert gyorsak voltak elfogadható minõségben. A Lunarnak mindig kellett 3-4 nap.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rise Against
á tuti hogy egy ilyen nagyszabású animét nem hanyagolnának, most biztosan rá fog kapni több csapat is.
Fordíthatná újra a Lunar, õk elég jó fordításokat csinálnak

Al Age
Az elõbb elírtam, Flomp-Rumbel helyesen a csapat neve.

Technikai adatok:
Mindkettõ Flomp-Rumbel verzió képe 640x480-as, 24 fps-sel.
Az xvid-es verzió 170 megás, rá van égetve a felirat és 128 kbit-es sztereo MP3 hangja van, az mkv pedig 140 megás H264-gyel kódolva, 128 kbit-es sztereo OGG hanggal és kapcsolható felirattal.

Noha a kép felbontása és frémrátája ugyanaz mindhárom esetben, de mintha egy picit szaggatósabb lenne az F-R anyagokon. A képek minõségét nézve nem látok különbséget a két csapat kiadásai között.
A hang alapból hangosabb a Flomp-Rumbel verzióknál és sajnos az alapzaj is nagyobb. Leszámítva ezt a hallható alapzajt, nem hallok különbséget a DB és az F-R verziók között.
A kettõ Flomp-Rumbel verzió között pedig végképp nem tudnék különbséget tenni, ha nem tudnám a technikai adatok, csak elém tennék, hogy nézzem meg, azt hinném, hogy kétszer játszották le ugyanazt.

Al Age
Igen, szerencsére van, a Flomp-Rumble.
Ahogy nézem minden részbõl csinálnak két verziót, egy olyat, mint a Dattebayo (DivX, ráégetett felirattal) és egy mkv-t, ahol ki/be kapcsolható a felirat.
Épp most töltöm a legutóbbi rész mindkét verzióját minõségellenõrzés céljából.

berlinboy6329
Van még másik csapat aki fordítja?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

NeverwinterKING
nem lesz bleach?😮

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
:'( annyi másik projectjük van... miért pont bleacht szüntetik be? ... hate 'em :@

@

NeverwinterKING
most jönnek a jó részek bazz! 😄
de még 1 rész mire megérkeznek oda:S
de már várom 😄

Al Age
Újabb rossz hírt kell közölnöm:

"...
Due to complexity of the new series and also due to schedule conflict with Bleach, Dattebayo regrettably announces that Genshiken will replace Bleach on our anime lineup."

Másik forrás után kell néznem sajnos. Kár érte, mert Dattebayo-ék nagyon minõségi rilízeket csináltak.

Ismeros helyzet. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

armageddon666
legutóbb összegyûlt 10... csak sajna exponenciálisan nõtt az izgalom és minõség és így 1 nap alatt lepörgött xD

@

Inkabb legyen kethetente egy normalis epizod mint hetente egy filler. 😄
Amugy kovesd a peldam, varj meg mig osszegyulik 20-30epizod vagy 40-50 fejezetnyi manga es lass neki egybe. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Al Age
Dupla rész, hajaj... nem is emlékszem már. 😊

NEOreg3
de még új Naruto Shippuden sincs a héten, hát tiszta ideg vagyok:C

armageddon666
Nemáááá :S pedig erre vártam :'( nyáron volt rendesen, de sok szar filler, mostmeg... 2 hetente van már csak jóformán -.- és mikor volt már utoljára dupla rész? :S

@

Al Age
A héten nincs Bleach anime epizód. :'(

armageddon666
Tankcsapdát nem szeretem de tankcsapdás Bleach AMV ^^ Conon volt 😄 gondolom kifog kerülni valahova 😊 akkor majd linkelem 😄

@

NeverwinterKING
ez jó volt. 😮 a zene is tetszett^^

ronihun
Al Age
Ahány ember annyiféle megítélés. 😊
Amit leírtál az mind igaz.
Ugyanakkor én az akciódúsabb animéket kedvelem és ahogy ebben a topikban is írtam a Bleachet is leginkább ezen tulajdonsága miatt kezdtem el nézni, ebbõl a szempontból pedig a véleményem változatlan.
Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy közel sem volt olyan rossz rész ez, mint például a nyári adagból jónéhány. 😄

Bucser
Vesd össze a bounto saga egyes részeivel és azután mond, hogy kevés dolog történt benne. (gondolok arra mikor egy egész rész arra megy el hogy földbõl kijövõ sziklákkal harcolnak...)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megtudod, hogy Ishida miért segít és hogyan magyarázza az apjának a dolgot. Kiderül, hogy Isshin és Ishida apja ismerik egymást. Megtudjuk, hogy Orihime erejében óriási potenciál van és Aizen ki akarja ezt aknázni. Visszatér Grimmjow fullpowerben, elhullik az egyik Espada, és megtudjuk, hogy Ayesawa-ék is speciálisak (ugye Sado és orihime képességei is csak onnan indultak hogy sejtették a Hollow-k jelenlétét, de nem látták õket és hogy látták Ichigo-t szellemalakban).

Szóval szerintem azért ebben a részben kúrvára sokminden történt ahhoz képest, hogy csak 20 rész volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Al Age
Nem olvasom és a #151-es komment tökéletesen megegyezik a véleményemmel. Kicsit unalmas, vontatott volt ez rész, ahogy írtam a #143-ban is.
Azért írtam, hogy alapvetõen filler, mert ezt az egész részt meg lehetett volna oldani 10 percben.

Rise Against
inkább csak nagyon húzták, hogy kitegye azt a 20 percet. Annyi minden történt hogy kb. 10 percben le lehetett volna adni. De ezt úgyis megszoktam már a többszáz részes animék esetében D:

Bucser
Olvasod te a mangát? mert ez minden volt csak nem filler...

NEOreg3
ez a Grimmjow de beteg, imádom😄

kár, hogy egyszer majd úgy is le fogják vágni:C

armageddon666
Nah megnéztem 😄 jóvolt 😄 Grimmjow egyre szimpibb ^^ csak úgy lesett aztán bámm x) meg úgy Aizen sem oylan ellenszenves mán :K meg Orihime eddig olyan idegesítõ volt, mosmá lehet nemlesz az 😄 Meg Isshin is volt meg Chad is mondott 2 mondatot ^^ ez egyre jobb lesz XD

@

Black Hawk
Jövöhéten nincs is??

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Most bírok magammal és nem olvasom el!!! elõbb megnézem gyorsan ^^

@

Rise Against
már asszem a 3. rész harc nélkül zsinórban. Mi lesz így velem? 😄

Rise Against
nem baj az, nekem az opening meg az ending is kellõképp tetszik msot :p

Al Age
Csak aki már látta a 143-at:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ez a mostani elég felemásra sikeredett. Lassacskán haladtak az események, alapvetõen filler, de volt benne egykét meglepõ dolog.
Bódottá:
1., Grimmjow újra 6-os Espada, valamint;
2., Isshin újra Shinigami öltözetben.
Kevésbé bódottá:
Isshin még mindig komolytalan és csak azért veszi fel ezt a ruhát mert jól áll rajta. 😄

armageddon666
lejött 143. rész ^^ majd vacsi közben megnézem ^^

de már belekukkantottam és, nincs új op :S nem úgy volt hogy lesz?

@