Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha nem menne így, akkor szóljatok. :-)
Helyesbítek, elõbb még azt írtam, hogy nem valami hû de nagy szám, na az utolsó 20 perc az valami fergeteges! 😄
Egy óra 50 percen keresztül megy a sztori, utána stáblista, majd kezdõdik a móka, ajánlom mindenkinek! :-)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Színházas, élõszereplõs felvétel, nem valami hû de nagy szám, olyan japánosan aranyos! :-)
A jelmezek viszont nagyon jók!<#eljen>#eljen>
Új opening és ending is van. :-)
igen, asszem az 😄 nagoyn jó ^^ kerestem is youtuben de nemvolt fenn :c
@
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Itt a teljes hír, aláhúzva azokkal a részekkel, amik eredetileg nem szerepeltek benne, utólag kerültek bele:
"Dattebayo picks up Genshiken Season 2, Bleach dropped
2007/10/11
Dattebayo is proud to announce that we will be subtitling the show "Genshiken Season 2". We encourage you to first watch the hilarious season one of Genshiken available on DVD from AnimeWorks, who generally does a good job with releases.
Genshiken 2 is a 12 episode extension of the original 12 episode and 3 Genshiken OAV series.
This show is a lot different from our normal fare and introduces some new staff members to our team. Please send us your feedback and let us know what you think of the show.
--The Genshiken Team
Due to complexity of the new series and also due to schedule conflict with Bleach, Dattebayo regrettably announces that Genshiken will replace Bleach on our anime lineup."
Õszintén remélem, hogy igazad lesz és nem hagyják abba. ^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A felirat jó itt is, persze nem szóról szóra ugyanaz, az intro és az ending felirata is más kicsit, de szerintem van olyan jó, mint a Dattebayo. F-R-nél is vannak magyarázó feliratok felül, amikor szükséges.
Továbbá ahogy nézem ennek a két csapatnak közel ugyanannyi idõt vett igénybe egy rész elkészítése.
Az mkv verzió meg kapóra jön majd azoknak is, akik magyar felirattal nézik (feltéve persze, ha a fordítóknak is erre esik a választásuk), csak kikapcsolják az angol feliratot és nem lesz egyszerre kettõ a képen.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Fordíthatná újra a Lunar, õk elég jó fordításokat csinálnak
Technikai adatok:
Mindkettõ Flomp-Rumbel verzió képe 640x480-as, 24 fps-sel.
Az xvid-es verzió 170 megás, rá van égetve a felirat és 128 kbit-es sztereo MP3 hangja van, az mkv pedig 140 megás H264-gyel kódolva, 128 kbit-es sztereo OGG hanggal és kapcsolható felirattal.
Noha a kép felbontása és frémrátája ugyanaz mindhárom esetben, de mintha egy picit szaggatósabb lenne az F-R anyagokon. A képek minõségét nézve nem látok különbséget a két csapat kiadásai között.
A hang alapból hangosabb a Flomp-Rumbel verzióknál és sajnos az alapzaj is nagyobb. Leszámítva ezt a hallható alapzajt, nem hallok különbséget a DB és az F-R verziók között.
A kettõ Flomp-Rumbel verzió között pedig végképp nem tudnék különbséget tenni, ha nem tudnám a technikai adatok, csak elém tennék, hogy nézzem meg, azt hinném, hogy kétszer játszották le ugyanazt.
Ahogy nézem minden részbõl csinálnak két verziót, egy olyat, mint a Dattebayo (DivX, ráégetett felirattal) és egy mkv-t, ahol ki/be kapcsolható a felirat.
Épp most töltöm a legutóbbi rész mindkét verzióját minõségellenõrzés céljából.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
de még 1 rész mire megérkeznek oda:S
de már várom 😄
\"You are fucking crazy people!\"
"...
Due to complexity of the new series and also due to schedule conflict with Bleach, Dattebayo regrettably announces that Genshiken will replace Bleach on our anime lineup."
Másik forrás után kell néznem sajnos. Kár érte, mert Dattebayo-ék nagyon minõségi rilízeket csináltak.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
@
Amugy kovesd a peldam, varj meg mig osszegyulik 20-30epizod vagy 40-50 fejezetnyi manga es lass neki egybe. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
@
@
Amit leírtál az mind igaz.
Ugyanakkor én az akciódúsabb animéket kedvelem és ahogy ebben a topikban is írtam a Bleachet is leginkább ezen tulajdonsága miatt kezdtem el nézni, ebbõl a szempontból pedig a véleményem változatlan.
Azzal viszont teljes mértékben egyetértek, hogy közel sem volt olyan rossz rész ez, mint például a nyári adagból jónéhány. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval szerintem azért ebben a részben kúrvára sokminden történt ahhoz képest, hogy csak 20 rész volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azért írtam, hogy alapvetõen filler, mert ezt az egész részt meg lehetett volna oldani 10 percben.
kár, hogy egyszer majd úgy is le fogják vágni:C
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bódottá:
1., Grimmjow újra 6-os Espada, valamint;
2., Isshin újra Shinigami öltözetben.
Kevésbé bódottá:
Isshin még mindig komolytalan és csak azért veszi fel ezt a ruhát mert jól áll rajta. 😄