Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom ebben mi ujdonsag van. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
@
Nem linkelné régebbrõl is képeket,hogy összehasonlítsam velük,mert nekem nem tûnik olyan borzasztóan rossznak a rajzolás....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
edit: talán az effektek lettek jobbak...
edit2: talán azok sem 😄
@
bár tény, hogy nem szoktam kirakni teljes képernyõbe, inkább kisebben nézem mostanában, mert egyszerûen CSÚNYÁN van minden kidolgozva.
Pl Chadonak szerintem ebben a részben különösen torz feje volt 😛
am csak nekem tûnik úgy mintha másképp néznének ki a karakterek? vagyis a rajzolásuk... kicsit más volt mint általában sztem...
@
@
am sztem lesz 2-3 duplarész egymás után a fõharcoknál ^^ (vagyis majd egyszer 😄)
@
btw mikor jön már dupla rész, rohadt régen volt :0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Amugy epp nemreg beszeltem valakivel errol a luffballondologrol es kozoltem vele is, hogy en utalom ha egy rajzfilm/kepregeny a valosagot akarja majmolni. Szerintem jol nez ki a nagy mell egy mangafiguran, nagyon birom pedig valo eletben egyaltalan nem vagyok mellmanias egyszeruen jol mutat. Ha a szemek nagyok a mell is legyen nagy. A mangaban amugyis mindig elvannak tulozva az aranyok, gondoljunk csak a hosszu labakra, hatalmas szaj durvara dus haj stb.. szamomra mutatos a nagy mangamell. <#szeret>#szeret>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Egyebkent en imadom a nagymellu mangakaraktereket, Rangikut meg foleg. 😄
Ráadásul mangába sok szereplõ mondta hogy Rukia halálraítélése túlzás még akkor is, hogyha nemesi családból származik. (Ezt konkrétan Aizen mondta Renjinek.
@
Itt annyira moe a Rangiku... <#szeret>#szeret>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ennyivolt a mangaspoiler kérésem 😄
a másik csak az volt hogy legyen jelölve ha mangával kapcsolatos xD 2 sor között látatlanban meg ottvan még az hogy "-mert akkor azt nem olvasom el" ^^
@
ááááh :S biztos elfogom olvasni de nemakarom...nemakarom...nemakarom...
nem fogok kísértésbe esni, nem jelölöm ki... nem szabad O.o
@
Most kezdhetek nyomozni utánuk. 😄
elvileg köv részben megismerjük az összes Espadat szal reménykedem ^^
Aizent eleinte nagyon nem csíptem mert olyan kétszínû dög volt :K de az új frizkóval meg stylejával megkedveltem ^^ Ichimarut sem nagyon csíptem eleinte, de aztán mostanában más a véleményem xD (bár nem sokat szerepelt -.-) Tousent viszont nagyon nem bírom :\ Grimmjow és Ulqiorra
a legjobbak :K kár hogy megfognak halni :C (legalábbis meg kell halniuk... vagy nekik... vagy a shinigamiknak... ám utóbbi esetben vége lenne a Bleachnek nem? 😄)
Mangásoktól egy kérdés: lesz még Hollow Ichigo? ^^ (mármint nem a Vaizardos maszkos ichigo hanem a belsõ hollowja :K)
Mangásokhoz egy kérés: ha nem az aktuális résszel spoilereztek hanem a mangából ami ugye valamivel a sorozat elõtt van, akkor azt valahogy külön jelöljétek plz !
@
LE a slozin ha ez ilyen lassú lesz.. akkor megint majd a minor bossokkal 5-6 részen keresztül fognak szórakozni...
Dragonball Z effect...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
openinget azért megnéztem... képileg nem rossz, zene az... hááát Asian Kung-fu Generationnek van jobb száma is 😄
@
az opening erõs közepes, az ending gyenge. a háttér: végig egyszerû, világos falak, nem sokat kellett rajta dolgozni...