Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szvsz a Bleach animacioja mar a kezdetektol fogva elegge kozepszintu. Rengeteg a bandzsa, rossz perspektivban abrazolt arc. Osszahasonlitva a 10 majdnem 20eves DragonBallal eg es fold a kulonbseg.
Nemtudom ebben mi ujdonsag van. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Adam5
Nem kell annyira hátra menni. Nézd meg pl ezt az oldalt. Ezek képek az ep 139-bõl. Nah itt és az e körüli részekben szvsz kifejezettem jó volt az animáció. Azóta lett megint gagyibb amióta Hueco Mundora értek.

armageddon666
Nézd mondjuk Ichigo fejét... de igazából állóképen nemlátni. Nézd meg a legújabb és mondjuk a... 14. részt. vagy 1. részt vagy valami 😄 és azért látszik...

@

berlinboy6329
Te figyeljé má'!

Nem linkelné régebbrõl is képeket,hogy összehasonlítsam velük,mert nekem nem tûnik olyan borzasztóan rossznak a rajzolás....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

armageddon666
Belenéztem elsõ és 2. részbe... hát rá sem ismerek 😄 messze sokkal szebb az egész mint most... pedig régen is hetente volt új rész nem ? :S szal nemlehet az az indok az igénytelenebb animációra hogy sûrûbben kell kiadniuk vagy tévedek? belehúzhatnának kicsit -.- vagy legyen megint olyan céép mint régen, vagy adják ki sûrûbben a részeket.

edit: talán az effektek lettek jobbak...

edit2: talán azok sem 😄

@

Adam5
Tudjuk hogy ahogy telt az idõ úgy változott a mangaka, és így az anime rajzolása is. De most konkrétan ezekrõl van szó:

Kép1
Kép2
Kép3

Ez nem máshogy rajzolás. Ez az anime csapat gagyi munkája 😊. Fillerekben volt még anno ilyen pocsék az animáció.

macleod2005
Noitorának viszont nagyon eltalálták a hangját, ugyanolyan tenyérbemászó mint maga a karakter <#idiota>

macleod2005
folyamatosan más a rajzolása a karaktereknek, ha lesz idõm valakirõl összedobok egy evoluciós képet (valószínû Ichigoról)

Rise Against
nekem csak az elõzõ nem tetszett, még ichigo is idétlenül volt megrajzolva. Most már jobb volt egy fokkal...
bár tény, hogy nem szoktam kirakni teljes képernyõbe, inkább kisebben nézem mostanában, mert egyszerûen CSÚNYÁN van minden kidolgozva.

Dani182
Nekem is úgy tûnik...az utóbbi részekben mintha az egész egyre igénytelenebbül lenne rajzolva 😞
Pl Chadonak szerintem ebben a részben különösen torz feje volt 😛

armageddon666
Nah, gyorsan jött felirat 😄 ezek a részek egyre rövidebbnek tûnnek O.o de jó volt 😄 Aizen nagyon durva ám ^^ ki vok megen kövi részre 😄 szegény Grimmjowt miért bántyák mindig? 😞( miért nem harcolhat?

am csak nekem tûnik úgy mintha másképp néznének ki a karakterek? vagyis a rajzolásuk... kicsit más volt mint általában sztem...

@

armageddon666
remélem :S ez egyre jobb és jobb 😞( sajnálnám ha végelenne 😄 pedig kezdem megkedvelni Aizent is 😄 meg ha vége van akkor meg kell halnia Grimmjownak 😞(

@

Rise Against
azt mondják, télen lesz a nagy showdown... ami azt jelenti hogy max februárig fog tartani, de az már csak vagy 20 részt jelentene, nem hiszem hogy olyan hamar vége lesz... sok lesz a duplarész? :p

armageddon666
émmeg várom magyar feliratot -.- de igen...DUPLARÉÉÉÉSZT XD

am sztem lesz 2-3 duplarész egymás után a fõharcoknál ^^ (vagyis majd egyszer 😄)

@

Rise Against
na ez már jobban tetszett, most legalább történt valami.
btw mikor jön már dupla rész, rohadt régen volt :0

Al Age
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem Grimmjow-t is kirázta. 😛

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

NEOreg3
huh, most Aizen-tõl kirázott a hideg😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Adam5
manga spoiler:

Nekem pl most Nell felnõtt formája nagyon bejön. És nem csak azért mert nagy mellei vannak (habár ez nem minusz pont ^^), hanem mert az egész karater nagyon kawaii 😊.

Adam5
Jahm , ráadásul Kubo jól is tudja rajzoli "õket" ^_^ 😄.

Jo de epp errol beszeltem hogy a moe nem azt jelenti hogy szexi magyaran egyaltalan nem a mellere utaltam hanem az édi mosolyra es szemekre. 😊

Amugy epp nemreg beszeltem valakivel errol a luffballondologrol es kozoltem vele is, hogy en utalom ha egy rajzfilm/kepregeny a valosagot akarja majmolni. Szerintem jol nez ki a nagy mell egy mangafiguran, nagyon birom pedig valo eletben egyaltalan nem vagyok mellmanias egyszeruen jol mutat. Ha a szemek nagyok a mell is legyen nagy. A mangaban amugyis mindig elvannak tulozva az aranyok, gondoljunk csak a hosszu labakra, hatalmas szaj durvara dus haj stb.. szamomra mutatos a nagy mangamell. <#szeret>

armageddon666
én meg csak úgy megjegyeztem hogy nekem meg nemjönnek be ezek a lufballonok xD

@

Black Hawk
ecchi 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Moe-t mondtam, nem szexit. 😄D
Egyebkent en imadom a nagymellu mangakaraktereket, Rangikut meg foleg. 😄

macleod2005
Miért vágta falhoz Yami az orvosis arrancart, amikor mangába "belapította", miért mutatták Luppinak csak a lábát, mikor Grimmjow félbeszedte, mikor a mangába fullra mutattak mindent.
Ráadásul mangába sok szereplõ mondta hogy Rukia halálraítélése túlzás még akkor is, hogyha nemesi családból származik. (Ezt konkrétan Aizen mondta Renjinek.

armageddon666
nekem Matsumoto mellei nem tetszenek :c már Orihime mellei is eléggé túlméretezettek sztem 😄 bár nemtom ^^ azok még talán nem 😄

@

macleod2005
Ilyen mellek is csak a mesében vann... izé, bocsánat, Anime-ben vannak <#wow1><#idiota>

Eleve nem neztem bountos reszeket. ^_^"
Itt annyira moe a Rangiku... <#szeret>

NEOreg3
a Bounto-s részek után ilyen apróságokon még meglepõdsz?😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az animeban Kúkakunak miert van mukarja? Es Gin miert csak epphogy megvagta Dzsidambó karjat, mikor a mangaba egy az egybe le is vagta!? 😄

Black Hawk
Remélem Grimmjaw tényleg fog még szerepelni mellesleg a feltört formája nagyon bejött 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

HA véletlenül megtalálod a no clouds in the blue heavent jó mínõségben nekem is szólj.
ronihun
ennyi spoilert 😄

...

macleod2005
Manga Spiler utáni találgatás:

Én azt se tartom kizártnak hogy Noitorát Grimmjow fogja hátbadöfni, vagy valami. Van egy olyan érzésem hogy grimmjow még fog egykét dolgot csinálni. Megaztán Aiten is átállt a hollowok oldalára, Grimmjow is elfér Ichigoék mellett <#idiota>

Adam5
chapter 296 spoiler:

Loool, Kubo kicsit sem perverz 😄. Peshe ahogy lenyúlt és kihúzta a kardját, kicsit sem látszott az elsõ képen másnak mint ami lol. Plusz elkezdi mindjárt spriccelni az infinite slicket és akkor Game Over Szayelnak. Nell-el kapcs pedig shock!! Kicsit sem váratlan fordulat, könyöröm most jöjjön a hõs Ichi aki megpróbálja megvédeni, de Noi megveri, és akkor Hollow Ichiiii xD. De persze Ulqira és Halibellre nagyobb az esély >_>. Amúgy jó Nell releaselése 😊.

Bucser
Bleach manga 296 spoiler

Bazze... a francért kellett visszaváltoztatni Neliel-t azzá a gügyögõ micsodává... hihetetlen... Ahelyett, hogy kinyírta volna Noitrát... Bahh... a picsába... remélem az animeben nem zöld hajat csinálnak neki, mert akkor sírni fogok...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Black Hawk
isszonyat jó kis harc volt a mangába Ichigo és Grimmjaw között 😄 csak most ugyanott vagyok mint a Narutoval. :S kifogytam mindenbõl. 😄 még jó hogy aránylag türelmes ember vagyok.

armageddon666
"lesz még Hollow Ichigo? ^^"

ennyivolt a mangaspoiler kérésem 😄
a másik csak az volt hogy legyen jelölve ha mangával kapcsolatos xD 2 sor között látatlanban meg ottvan még az hogy "-mert akkor azt nem olvasom el" ^^

@

Rise Against
akkor minek kértél spoilert a mangásoktól, ha úgysem akarod elolvasni? 😄

armageddon666
nemolvasomel...nemolvasomel...nemolvasomel...nemolvasomel...nemolvasomel...

ááááh :S biztos elfogom olvasni de nemakarom...nemakarom...nemakarom...

nem fogok kísértésbe esni, nem jelölöm ki... nem szabad O.o

@

macleod2005
Grimmjow Manga Spoiler
Ne temesd annyira Grimmjowot, túl sokat mondanak el róla hogy meghalhasson, meg különben is Bleachbe ritkán halnak meg <#idiota>

Al Age
Akkor oké, nem tudtam, hogy mindet kiadták dvd-n is. <#wow2>
Most kezdhetek nyomozni utánuk. 😄

Mivel fõleg már csak akkor lehet megszerezni, amikor megjelenik dvd-n, ezért bátorkodtam azt írni, hogy kiadták, mert egy musicalt többször is elõadnak.
Adam5
Armageddon666:

Sajna nem 😞, pedig én is azt várom a legjobban 😄.

armageddon666
Hááát igen... sztem ez mondjuk nem volt spoileres 😄 nade: mostani arrancarok tényleg elég rondák voltak :S meg hogy a harc ketté lett vágva O.o... egy ILYEN harc... pfff... meg az egész rész tiszta sötét volt -.- de Chad rengeteget beszélt XD ezért már megérte megnézni ^^ de lesz ez még jobb is 😛

csak engem zavar ez a pwnzolnak aztán instantba pwnzolunk? pl az erõfelengedéses mutatvány ami volt... néhány szánalmas arrancar ott szadizta a kapitányokat, aztán mikor felengedték az erejüket akkor meg szinte egybõl gyõztek -.- mostani részben ez úgy volt hogy nemtudnak hozzá sem érni az ellenfélhez, aztán a rsz vége felé rájönnek hogy hoppá cserélni kéne (mikor chad nem találta el a repülõ arrancart elõször egybõl tudtam hogy cserélni kéne :\) aztán cserélnek és jéééé pwnage...

elvileg köv részben megismerjük az összes Espadat szal reménykedem ^^

Aizent eleinte nagyon nem csíptem mert olyan kétszínû dög volt :K de az új frizkóval meg stylejával megkedveltem ^^ Ichimarut sem nagyon csíptem eleinte, de aztán mostanában más a véleményem xD (bár nem sokat szerepelt -.-) Tousent viszont nagyon nem bírom :\ Grimmjow és Ulqiorra
a legjobbak :K kár hogy megfognak halni :C (legalábbis meg kell halniuk... vagy nekik... vagy a shinigamiknak... ám utóbbi esetben vége lenne a Bleachnek nem? 😄)

Mangásoktól egy kérdés: lesz még Hollow Ichigo? ^^ (mármint nem a Vaizardos maszkos ichigo hanem a belsõ hollowja :K)
Mangásokhoz egy kérés: ha nem az aktuális résszel spoilereztek hanem a mangából ami ugye valamivel a sorozat elõtt van, akkor azt valahogy külön jelöljétek plz !

@

Bucser
A legfeháborítóbb az, hogy

borzalmas a rajz minõsége (az arrancarok nagyon bugyután néznek ki, ilyen rajzolást talán utoljár a powerpuff girlsben láttam) És ezt a harcot 2 felé bontani...

LE a slozin ha ez ilyen lassú lesz.. akkor megint majd a minor bossokkal 5-6 részen keresztül fognak szórakozni...

Dragonball Z effect...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Al Age
Adtak elõ inkább, mintsem ki, vagy tévedek? Egyébként sajnos a Wikipedia sem ír róla valami sokat.

Amúgy Bleach rock musicalt eddig 5-öt adtak ki és jövõ márciusban jön még 2. De ebbõl csak a Saien feliratos egyenlõre.
armageddon666
Én még várok a magyar feliratra... holnap mire hazaérek már lesz (remélem 😛)
openinget azért megnéztem... képileg nem rossz, zene az... hááát Asian Kung-fu Generationnek van jobb száma is 😄

@

Rise Against
hát, én többet vártam ettõl a résztõl...
az opening erõs közepes, az ending gyenge. a háttér: végig egyszerû, világos falak, nem sokat kellett rajta dolgozni...
a történeti jelentõsége 0, idétlenkednek ott ichigóék, és az új támadások bemutatása, ennyi az egész. Hát, ez a harcjelenet gyenge volt. Ishida új íjja, ami 1200 kis gagyin kidolgozott nyilacskát lõ ki egyszerre, hát nó komment. D: Pedig eddig bírtam ishidát.

berlinboy6329
Nem csak szerinted :S

😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/