Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
legközelebb használj spoiler-t pls......xD
van aki még nem látta az új rész😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jól sejted

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
jó példa rá (legalábbis haverom szerint) a D. Gray-man. Õ olvassa a mangát is és azt mondja hogy az anime nagyon jól visszaadja, és mivel a manga gyorsan halad így a fillerek még talán jól is jönnek az animébe ^^ meg lestem is mikor aztmondta filler, mert azért bleachben észrevettem hogy a bountos részek "picit" gyengébbek, aztán kiderült hogy fillerek -.- D. Gray-mannél nem volt iylen ^^
---

most jól sejtem hogy Grimmjow meggyógyíttatja Orihimével Ichigot?

@

Nemegeszen ez a helyzet. 😛 (De ezz mar offtopik.)
A rovid animek altalaban max 10kotetes mangabol keszulnek vagy nem is mangabol, ami megrosszabb.(a kesz anime minosege szempontjabol.)Ovak pfuuuuuuj! 😛 Amikor szerializalt mangat kell kepernyore vinni az mindig problemat okoz, hiszen az anime gyartasa joval gyorsabban megy a manga megjelenesenel, szoval szinte elkerulhetetlen a fillerek alkalmazasa. (sajnos) Ebben egyebkent nem volna semmi rossz, ha a fillerek minosege egyenerteku lenne az eredeti tortenet szal minosegevel. Mert bizony van ilyen is.
Az meg hogy kinek mi az igenytelen csak nezopont kerdese. Nyujtani altalaban nem nyujtanak, az igenyeket probaljak kielegiteni.

A kerdesedre a valasz pedig: Azert mert eleve sokkal kevesebb az anyag amibol dolgozni kell, illetve amit fel kell dolgozni. Gondolj vissza az "igenytelen fight animek" elso nehany epizodjara. Azt is igenytelennek tartod? Mert akkor tovabbiakban befejezhetjuk. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Bucser
????

Mármint az igénytelen fight animek az ilyenek... Amiket nyújtanak mint a rétestészta.

Mert egy normál 2 szezonos animeben miért lehet megoldani, hogy konzisztens legyen a minõség?...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

NEOreg3
Stark ennyire gyors lenne, vagy tud teleportálni?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Az animek mindig ilyenek sajnos, bele kell kalkulalni. 😉 Manganal nincs jobb. 😊

Bucser
Hát amikor a nevenincs arrancarok jönnek egymás után és továbbra sem képesek 3-4 rész alatt legyakni õket na akkor lett tele a hócipõm az egésszel... inkább abbahagytam. Belenéztemaz elsõ Hueco Mundo-s részbe hát ott is kritikán aluli volt az egész...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

http://gportal.hu/portal/bleach-anime/
Bar rendkivul rossz, potntatlan forditas koszonhetoen annak hogy valamek angol valtozat lett leforditva.
Jobban teszed ha megtanusz japanul. 😛

A focizos nekem is bejott. A bountos fillereket kihagytam. 30-40epizodon keresztul nekem ne fillerezzenek, de ha 2-3-4 fillert betesznek vhova, akkor erdemes megnezni szerintem.

NeverwinterKING
még minidg jobbak voltak mint a bountos részek xD

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
a focizós nekem is... ellenben a tortasütõs meg kendós már kevésbé :K

@

a focizós rész nekem nagyon tetszett pedig 😄 meg a kendos is.
érdekes volt látn ezeket a szereplõket a való életben boldogulni.
armageddon666
a bountok azok már a fillerek 😛 aztán vége a bountos részeknek, jönnek az arrancarok, aztán nagyon gyorsan megint fillerek.

igazából mikor észreveszed hogy kurvára leesett a színvonal akkor jönnek.
asszem az elsõ ilyen filler mikor Hitsugaya focizik. de lehet hogy már elõtte is van.

@

Mangát hol lehet találni magyarul?

ronihun
nem...nemhiszem
nekem már egyszer lett herotom a bountokbol utálom azokat a részkeet én biztos nem nézek fillereket...a kérdésemre nem kaptam választ

...

armageddon666
szerintem 125nél már vannak a fillerek xD

@

Bucser
nézd csak õket nyugodtan és megtudod, hogy párunknak miért lett herótja a sorozattól...

ronihun
most tartok a 125. résznél itt jönnek fillerek? és ha igen mettöl meddig lesz filler? mert azokati nkáb kihagynám

...

Black Hawk
a 24:02 perces animból 5:22 az op meg a flashback. ezt a részt csak Grimmjaw jelenléte dobta fel :S

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
egyik legjobb rész volt xD

@

NeverwinterKING
ez benne volt animeba O_o

ronihun
kedvet kaptam folytatom a bleachet...ugyis most jönnek nekem az arrancarok😊 110-nél járok van mit behoznom...

...

Bulykin
gyóó..ilyen jó az új rész?😄 lol...már töltöm is akkorXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

armageddon666
Grimmjow már azóta kedvenc hogy megjelent :K Ulquiorra most lett az xD már elõzõ részben is gondolkodtam rajta hogy az lesz, meg ahogy egyre többet szerepelt XD

@

NEOreg3
Ulquiorra egy f*sz, egyik arrancar sem lehet olyan király, mint Grimmjow😄

armageddon666
én írtam róla valamit O.o lol, lehet rossz helyre? XD mind1... a lényeg hogy nagyon bejött és többet akarok XD és Ulqiura kedvencek közé került :K

@

Black Hawk
na mi van? Új rész frenetikus volt. Végre vissszatért az igazi Bleach hangulat. A grafika a toppon és a harcjelenetek. Elõször LoL azt OMG azt Zomg aztán fák még egy hét 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk

Black Hawk

Black Hawk
na jó kilógott a kép fele de benne volt 😄

bele, de kemenyen

armageddon666
mangából betennétek azt a képet mikor Lupit lezúzza Grimmjow? ^^

@

Black Hawk
azt ismegoldottáka maguk módján amikor Grimmjaw átlukasztja lupi-t és ellövi a fél testét egy ceroval. amúgy lolynak aszem csak eltöri valamiét.

macleod2005
Azért arra kíváncsi leszek hogy a következõ (vagy azutáni részbe) mennyire fogják részletezni azt a rész, amikor
Grimmjow széttépi lolit és menolit
, mert mangába az eléggé brutálisra sikeredett

Al Age
Sejtettem, hogy valami ilyen van a háttérben. Gondolom nem akartak még egy komplett filler évad-szerûséget csinálni, most meg már kényszerbõl húzzák-halasztják, mert nem tehetnek mást.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Black Hawk
az a probléma hogy ez a rész a mangában asszem a 270 ik volt. azt a manga csak 310/11 nél jár és állítólag Kubo most egy kicsit szünetetltetni akarja 1-2 hónapot (bár az utóbbi remélem csak kamu)

armageddon666
jaja :S 6 perc ismétlés kifejezetten pofátlanság...

@

Al Age
Lesz itt qrva világ, ne aggódj. :-)
Én már pár het azt várom, hogy mikor jönnek a shinigamik, de az új epizód címeket elnézve ez a pillanat még várat magára. Nagyon húzzák-halasztják, nekem úgy tûnik, aztán persze az is lehet, hogy a manga is ilyen lassan indult be.
Az viszont gáz, hogy már nem csak az összefoglalóban van ismétlés.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

armageddon666
Hát ilyen szar nap (hét... 2hét :S elõre tekintve -.-) után (közben XD) kurvajólesett és naonnaon bejött és wááááá xD duplaepizódot akarok :K persze ne haljon meg se Ichigo se Ulquiorra :C ha Rukia meghalna az jólenne ^^ mármint persze, hiányozna meg minden, de Byakuya kiváncsi vagyok tudna-e higgadt maradni, meg elkeseredés meg minden és muhahaha ^^

na nemtok normálisan írni xD felpörögtem ezen 😄 naon jó volt ^^

@

Black Hawk
szóval tetszett 😄

armageddon666
Ez az új rész ez...
graf az csúcs.
elején mondom PFF mennyi flashback
aztán BAH Renji...
aztán LOOL
aztán ZOMG Ulqiorra
utána WÁÁÁÁ 😄 várom a köv részt 😄
egyre több Arrancar lány tûnik fel x)))

@

Black Hawk
nah 161 grafika a helyén. Shiffer hozta a megszokott terror adagot.😄

Black Hawk

armageddon666
jaja nagyon bejött X)

@

Black Hawk
160 egész jó volt ez a rész is. 😊

NeverwinterKING
most h ezt megnéztem megin meg kell néznem az egészet xD

Black Hawk
Mikor jön már ki a rohadt OST olyan jó számai vannak :@

Black Hawk
Egy újjab ok arra miért nézd megint végig 😄

jah hát én ilyen apróságkat nem figyelek meg :p 😄
armageddon666
nem tudod mirõl beszélünk 😛
nézd meg Hollow Ichigot mikor elõször tûnik fel (Kenpachis harcnál) meg nézd meg amikor már a Vaizardok vannak. nagyon más... elsõnél nagyon torz a feje, feketék a fogai, meg szerintem a hangja az kevésbé van torzítva vagy nemtom 😄 a késõbbi meg már perfekt :K

@