3291
  • Black Hawk
    ez a hét anime és manga szempontjából is gyenge volt
  • Mirk
    ja, le is adott egy másodperc alatt 2-3 kilót az oldalából:)
  • macleod2005
    Hát ajánlom is hogy Rangikunak ne legyen baja :) bár most kicsit "fogyókúrára" fogta Allon.
  • armageddon666
    Mayurinak amúgy mi most ez az idióta kinézete? :D
  • faláb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Kenpachi harc jó lesz, Mayuri vs Szayel meg abszolút tudósok közötti harcként zárul...
    Utána flashback, majd jönnek a tömény harcok, vagy a fillerek.
  • armageddon666
    Senbonzakura Kageyoshi...
    Bleach197, nem volt rossz... bár valahogy egyre uncsibb az egész :\ de a vége jó volt ^^ Byakuyát bírom :D
  • Black Hawk
    ez a manga rész most nagyon jó volt :D az egyedüli ami bosszant hogy mindenki túl fogja élni
  • Timbo
    hát annyira ez a rész sem volt nagyszám :D ezek a harcok is még vagy 3 részen át fognak tartani :D
  • NEOreg3
    szerencsére már csak az a 3 ribanc fraccion maradt, ha azoknak kampec, akkor jöhetnek az igazi csaták >:)
  • Mirk
    én inkább a mangát várom ulquiorra/halibel/stark/baragan released formját:)
  • Black Hawk
    nem tudod ... :D
  • armageddon666
    na végre normális rész... várom következőt ^^

bár nem volt valami eredeti ez a jönnek imbulni, aztán jajjszarban vannak aztán kiderül hogy mégsem mert sokkal imbábbak...

köv rész végén gondolom benyomják az ébredésüket az espadak (kivéve Szayel Apollot XD ő már lámul :\) aztán az azutáni rész közben vagy végén shinigamik a bankait azt vége :\ vagy nemtom ^^
  • BEAST #959
    Jah :d nagyon varom mar a kovetkezot :)
  • Black Hawk
    Ez a rész kellemesen odabaszós volt :D
  • NeverwinterKING
    én már el is felejtettem h létezik :D
  • BEAST #956
    Omg ez az uj resz erdekes volt, semmi kulonos, egeszen a vegeig... meglepodtem :O
  • NEOreg3
    a fasza részek után végre jönnek a mégfaszább részek=)
  • faláb
    Az első kockákon most is eléggé zavart volt az arckifejezése, és most se hagyta ki az "Aizen taicho"-t...
    De azért remélem a támadása végzett a 3 fraccionnal és jöhetnének már a fontosabb harcok :)
  • Black Hawk
    beszarááás :D tényleg ő :D
  • Black Hawk
    kint van a 3ik OST
  • Timbo
    ezért kell több animet nézni egyszerre :D
  • Mirk
    nem bírom már.
    a manga részeket is várom mint a marha, alig bírom kivárni az egy hetet amig kijön a legújabb rész és akkor az ikszedik mellékszereplő mellékharcának a legmellékesebb jelenetét mutatják egy csokor nevetséges és oda nem illő poénnal, 18 oldalon keresztül
  • Timbo
    nagyon igaz..
  • Mirk
    de még mindig csak húzzák az időt ahelyett hogy történne valami
  • macleod2005
    Na végre, kezd emelkedni a színvonal 194 es rész kegyetlen jó lett
  • faláb
    A spekulációk szerint Hinamorit. Hát nem tudom tényleg ő-e, legutoljára mikor szerepelt a mangában nem nézett ki bevethető állapotúnak.
  • Black Hawk
    vajon kit látotott Matsumoto? Mondjuk azt hittem Halibel frakciójával elbír
  • ronihun
    most értem haza megprobálok csinálni egy-kettöt
  • faláb
    Nyakbaugrálósnál még véknyított is, de a végén már elfogadható volt a hangja mikor Noitora feltűnt megint.
  • faláb
    194.
    Neliel's Past
  • Black Hawk
    ez egy nagyon "odabaszós" rész volt :D csak Nel hangjától kapartam a falat :D de meg lehet szokni :D
  • BEAST #940
    Szerintem annyira nem rossz a hangja, meg lehet szokni. Melyebb, komolyabb hang nem is passzolna a nyakbaugralos-kisbugyuta stilusahoz :D
  • armageddon666
    hááát nemtom... sztem meg pont akkor gáz ha a régi más :D mert akkor tényleg, teste visszatért hangja nem? de amúgy szerintem következő... hát következő részben nem hiszem hogy szerepelni fog, de a következő olyan részben mikor szerepelni fog már normálisabb lesz a hangja szerintem.
  • faláb
    Azonnal kellett volna mélyítenie, mert már nem szerepel sokat ebben a formában...
    Én nem ilyennek képzeltem volna el a hangját, ha a teste visszatért a régi állapotába akkor a hangja miért nem? Kiváncsi leszek a flashbackjében milyen hangja lesz, ha mélyebb akkor talán elfogadható lesz számomra.
  • armageddon666
    nem feltétlen meghatározó a kor hang szempontjából..

na megnéztem a részt, sztem nem olyan szörnyű... ha elengedné a hangját a seiyuu akkor tökéletes lenne... mikor a duplacerot ellőtte akkor jó volt :D illetve mikor ráugrott Ichigora, bár ott már talán kicsit vékonyabb votl mint kéne ^^"... de sztem csak azért lett ilyen mert váltás az előző szerepről aztán még nem állt rá vagy valami... sztem ez még meg fog változni...
  • faláb
    Halibelnek se ilyen egérhangja van, pedig ebben a formában nem lehet nagy korkülönbség köztük.
  • armageddon666
    jah, eleinte énis mélyebbre gondoltam, de a Heat the Soul 5ös hang nem rossz sztem :D meg attól hogy széles csípője meg nagy mellei vannak még nem kell neki egyből valami mély hang... vékonnyal kicsit extra ^^ ettől függetlenül a mostani vékony... hát... most szedem majd meglátom...
  • armageddon666
    esetleg egyből többet is :D legyen miből választani.
  • armageddon666
    csinálj, csinálj :)
  • faláb
    Mostani részekhez illő banner kellett.