3291
-
#971 ez a hét anime és manga szempontjából is gyenge volt -
Mirk #970 ja, le is adott egy másodperc alatt 2-3 kilót az oldalából:) -
#969 Hát ajánlom is hogy Rangikunak ne legyen baja :) bár most kicsit "fogyókúrára" fogta Allon. -
#968 Mayurinak amúgy mi most ez az idióta kinézete? :D -
faláb #967 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Kenpachi harc jó lesz, Mayuri vs Szayel meg abszolút tudósok közötti harcként zárul...
Utána flashback, majd jönnek a tömény harcok, vagy a fillerek. -
#966 Senbonzakura Kageyoshi...
Bleach197, nem volt rossz... bár valahogy egyre uncsibb az egész :\ de a vége jó volt ^^ Byakuyát bírom :D -
#965 ez a manga rész most nagyon jó volt :D az egyedüli ami bosszant hogy mindenki túl fogja élni -
#964 hát annyira ez a rész sem volt nagyszám :D ezek a harcok is még vagy 3 részen át fognak tartani :D -
#963 szerencsére már csak az a 3 ribanc fraccion maradt, ha azoknak kampec, akkor jöhetnek az igazi csaták >:) -
Mirk #962 én inkább a mangát várom ulquiorra/halibel/stark/baragan released formját:) -
#961 nem tudod ... :D -
#960 na végre normális rész... várom következőt ^^
bár nem volt valami eredeti ez a jönnek imbulni, aztán jajjszarban vannak aztán kiderül hogy mégsem mert sokkal imbábbak...
köv rész végén gondolom benyomják az ébredésüket az espadak (kivéve Szayel Apollot XD ő már lámul :\) aztán az azutáni rész közben vagy végén shinigamik a bankait azt vége :\ vagy nemtom ^^ -
#959 Jah :d nagyon varom mar a kovetkezot :) -
#958 Ez a rész kellemesen odabaszós volt :D -
#957 én már el is felejtettem h létezik :D -
#956 Omg ez az uj resz erdekes volt, semmi kulonos, egeszen a vegeig... meglepodtem :O -
#955 a fasza részek után végre jönnek a mégfaszább részek=) -
faláb #954 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első kockákon most is eléggé zavart volt az arckifejezése, és most se hagyta ki az "Aizen taicho"-t...
De azért remélem a támadása végzett a 3 fraccionnal és jöhetnének már a fontosabb harcok :) -
#953 beszarááás :D tényleg ő :D -
#952 kint van a 3ik OST -
#951 ezért kell több animet nézni egyszerre :D -
Mirk #950 nem bírom már.
a manga részeket is várom mint a marha, alig bírom kivárni az egy hetet amig kijön a legújabb rész és akkor az ikszedik mellékszereplő mellékharcának a legmellékesebb jelenetét mutatják egy csokor nevetséges és oda nem illő poénnal, 18 oldalon keresztül -
#949 nagyon igaz.. -
Mirk #948 de még mindig csak húzzák az időt ahelyett hogy történne valami -
#947 Na végre, kezd emelkedni a színvonal 194 es rész kegyetlen jó lett -
faláb #946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A spekulációk szerint Hinamorit. Hát nem tudom tényleg ő-e, legutoljára mikor szerepelt a mangában nem nézett ki bevethető állapotúnak. -
#945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon kit látotott Matsumoto? Mondjuk azt hittem Halibel frakciójával elbír -
#944 most értem haza megprobálok csinálni egy-kettöt -
faláb #943 Nyakbaugrálósnál még véknyított is, de a végén már elfogadható volt a hangja mikor Noitora feltűnt megint. -
faláb #942 194.
Neliel's Past -
#941 ez egy nagyon "odabaszós" rész volt :D csak Nel hangjától kapartam a falat :D de meg lehet szokni :D -
#940 Szerintem annyira nem rossz a hangja, meg lehet szokni. Melyebb, komolyabb hang nem is passzolna a nyakbaugralos-kisbugyuta stilusahoz :D -
#939 hááát nemtom... sztem meg pont akkor gáz ha a régi más :D mert akkor tényleg, teste visszatért hangja nem? de amúgy szerintem következő... hát következő részben nem hiszem hogy szerepelni fog, de a következő olyan részben mikor szerepelni fog már normálisabb lesz a hangja szerintem. -
faláb #938 Azonnal kellett volna mélyítenie, mert már nem szerepel sokat ebben a formában...
Én nem ilyennek képzeltem volna el a hangját, ha a teste visszatért a régi állapotába akkor a hangja miért nem? Kiváncsi leszek a flashbackjében milyen hangja lesz, ha mélyebb akkor talán elfogadható lesz számomra. -
#937 nem feltétlen meghatározó a kor hang szempontjából..
na megnéztem a részt, sztem nem olyan szörnyű... ha elengedné a hangját a seiyuu akkor tökéletes lenne... mikor a duplacerot ellőtte akkor jó volt :D illetve mikor ráugrott Ichigora, bár ott már talán kicsit vékonyabb votl mint kéne ^^"... de sztem csak azért lett ilyen mert váltás az előző szerepről aztán még nem állt rá vagy valami... sztem ez még meg fog változni... -
faláb #936 Halibelnek se ilyen egérhangja van, pedig ebben a formában nem lehet nagy korkülönbség köztük. -
#935 jah, eleinte énis mélyebbre gondoltam, de a Heat the Soul 5ös hang nem rossz sztem :D meg attól hogy széles csípője meg nagy mellei vannak még nem kell neki egyből valami mély hang... vékonnyal kicsit extra ^^ ettől függetlenül a mostani vékony... hát... most szedem majd meglátom... -
#934 esetleg egyből többet is :D legyen miből választani. -
#933 csinálj, csinálj :) -
faláb #932 Mostani részekhez illő banner kellett.