Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen kétfajta megrajzolás? Van egy, akivel a saját tudatában harcol, meg van egy, amikor félig van rajta a maszk, azaz fizikailag is átveszi az alakját... dehát ez természetes hogy különbözõen néz ki a kettõ
vagy nem tudom mirõl beszéltek -.-
armageddon666
Jaja ^^
Hollow Ichigo és Grimmjow Jagerjaques a kedvenceim XD

@

Black Hawk
Pont kerestem ezt 😄 hogy különbséget néztem. Amúgy Hollow Ichigo Rulz akárhogy is nézzen ki. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
ittmég gagyi :S legalábbis itt nagyon nem jött be XD mikor Ichigon félig van a max, meg mikor késõbb feltûnik az már jóó :K

http://www.youtube.com/watch?v=AQ6u_zEZSKg
episode 123 😄 ez a jóó ^^

@

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
olyan soká? akkor még régi style és fekete a foga asszem ugye? mert tom hogy 2fajta megrajzolása is van (ha nem több) és hogy a régi nem tetszett XD

@

Black Hawk
37-38 valahogy így mikor Zaraki eltöri Zangetsut és leszúrja Ichigot...

Hanyadik részben szerepel elõször?

Adam5
Jaja, az érdekes lesz .<#wilting>

Black Hawk
Milyen lesz majd a LIDÉRC Icsigóé 😄

NEOreg3
jut eszembe Kon hangja is borzalmas<#vomit>

remélem Renji, Kenpachi, Byakuya hangját nem fogják elkúrni:| Hitsugaya-ét biztosan elfogják, a lehetõ legnyálasabb gyerekhangot fogják neki adni, úgy érzem😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
jaja... hamár japánban is az angol Hollow meg Soul Society van mi miért fordítottuk le? -.- na mind1 ^^ Sado... hmm... rettenetes... szerencsére halk szereplõ xD ha az újabb részekig írunk petíciót még lecserélhetik 😄

@

NEOreg3
Ichigo hangját elkúrták, nagyon. De Sado hangja se kutya, a többiekével úgy különösebb bajom nem volt eddig. Na meg valahogy a Hollow lidércre fordítása se tetszik nekem:\

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
Anime topicban ki lett tárgyalva nagyjából 😄 most Death Note szinkront várjuk x)

@

Nézi valaki a magyar szinkronnnal?Máshol izzik a fórum a szinkron szidásától itt meg semmi. 😛

Vegre sikerult folzarkoznom ujra a mangaban... Majuri meg mindig a legjobb arc az egesz sorozatban (Gin mellet persze), bar az uj karakter dizajn nem nagyon tetszik. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyre inkabb ugy gondolom, hogy Gin valami nagy turpissagra keszul amirol meg Aizen se tud. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

sweech
wtf 😄

NeverwinterKING
tegnap megnéztem 31 bleach részt 😄D
elkezdtem elölrõl...

\"You are fucking crazy people!\"

Black Hawk
Jó az aláírásod 😄

NeverwinterKING
ahaa kösz szépem^^

Adam5
Hát egy normális feliratos verzió...beletelhet fél évbe is! Vagy 1-be. Nem vicc. Minden a DVD megjelenésétõl függ, ami ennyi idõ. Kamerás verzió gyakorlatilag már bármikor felbukkanhat. (sõt, már lehet hogy most is van valami japán torrent oldalon...)

NeverwinterKING
és mikorra várható a normális? 😄

Adam5
Jelenleg úgy tudom még nincs kamerás verzió.

NeverwinterKING
movierõl nem tudtok semmit?

Black Hawk

Black Hawk

Black Hawk
Az is jöhet 😄

Adam5
Sztem ez az egész Mayuri potion erõltetett volt...jó hogy zseni meg minden, de sokkal egyszerûbb módot is választhattott volna a mangaka Szayel kiírásához. Mind1, mostmár Kenpachi vs Noitora végre 😄. Amúgy állítólag (már megvan erõsítve hogy ezt mondta a legutóbbi Shonen Jump fesztiválon) Kubo félbe fogja hagyni a jelenlegi storyt 1-2 hónapra hogy kigondolja mi legyen...és ez idõ alatt háttér storykat fogunk kapni a jelenlegi karikról. Kb mint a Hitsus chapter volt. Nem örülök neki...de legalább nem áll le teljesen 😛.

Black Hawk
Úgy is kevesen nézik ezt a fórumot 😞
Amúgy az új endingnek tiszta füllbemászó zenéje van

armageddon666
ehh 😄 spoilerbe is rakhattad volna ^^na mind1 :d hálisten kukkot sem értek belõle XD am most nézem xD

@

Black Hawk
Manga: Mayuri-t eddig se csíptem de ezekután már várom hogy meghaljon valahogy.
Anime: Aroniero lándzsáját sokkal jobban megcsinálták mint reméltem, a souren sokatsui meg olyan mint egy félresikerült Kamehameha. Mindent összevetve már rég volt olyan rész amibe nem tekertem bele. 😄

Black Hawk
Beleugrott Rukia kardjába. Shiba Kaien volt Ganju bátyja.

Frosty01
az akit az erdõben csináltak ki?

practitioner of the forbidden arts of death

armageddon666
Rukia felettese volt. Hadnagy asszem? akibe belement a hollow és ilyen hülyén nézett ki aztán meggyakták :c tökre olyan volt mint Ichigo ^^

@

berlinboy6329
Öhm...Hallottam már valahol ezt a nevet,de már nem emléxem ki volt az..Ki az a Kaien-dono?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Adam5
chap 304

Nemtudom ki betegebb, Szayel vagy Kubo <#ticking>. Azért sok mindent láthattunk már Szayeltõl, de teherbe ejteni Nemut...aztán meg szájon át megszületni :S (szegény Nemu olyan lett mint valami múmia <#szomoru1>). Kiváncsi leszek Mayurit mennyire fogja érdekelni hogy mi lett Nemuval (bár sejtésem szerint semennyire...mert tud csinálni helyette másikat.) De lehet hogy ez is a terve része 😛.

armageddon666
remélem hamarabb kikerül mint az elõzõ :S

@

Black Hawk
nah túl 153-on lehet csak én vagyok túl bizakodó de úgy érzem a színvonal kezd a régihez hasonlítani. Amúgy ki mit tud az új movieról?

armageddon666
eddigi legjobb rajzolás akkro volt sztem mikor Grimmjow és Ichigo harcoltak és arcukat mutatták közelrõl oldalrról :K meg úgy az egyik legjobb harc is az volt talán :K (a másik mikor maszkkal harcolt Grimmjow ellen :K) elsõnél még megvolt mind2 keze... meg is keresem ^^ minnyá írom a részt 😄

EP 121 - 11:34-17:25

12:26-12:29-es kis pattogás naon faca még ^^
15:34-16:22 ittvannak a sirályos arcok ^^

@

Adam5
<#eljen> Fõleg a zenékkel a háttérben ^^.

Habár a maszk szvsz elég "gagyin" lett megcsinálva :/.

Black Hawk
152- határozottan jó rész volt. Hosszú idö óta az elsö ami tetszett.

NEOreg3
a falat kaparom akkor is ha az új narutot tolják el, szal...😄

Frosty01
háhá, bleach rajongük tipikus bleachelvonási tünete <#gonosz2>

practitioner of the forbidden arts of death

NEOreg3
akkor ne szórakozzanak, ez nem vicces!😄

Black Hawk
Már kint van a RAW csak DB szórakozik velünk

armageddon666
a héten nem lesz új rész?! O.o

@

NEOreg3
a héten nem is lesz új rész?😞

Dani182
Nagyszerû! Köszi!

Nesze!
http://www.sg.hu/galeria/1039939510/10399395101195855995.jpg

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Black Hawk
-||- 😄
de ennek a résznek az akció fele az tetszett 😄