Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
tudtok vmit arról, h hány részes lesz ez az ócska filler, mármint h nem-e egy nagyobb filler fejezet jön utána?
(a végén még átállok mangára, rohadjak meg... most volt tavasszal vége egy majdnem egy éves fillernek erre tessék, kapjákmárbe xD)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

CharrDen
Vagy nem, ki tudja mit hoznak ki belõle... Remélem jön a régenvárt csata

Lelouch
Nem is nagyon lehetett volna mit írni róla. A következõ fejezet lesz érdekes.
LeventeV
a multheti mangarol emlitest se tettunk... el is felejtettem elolvasni. ma reggel jutott eszembe.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Hiyori sérülése az animében.

Mekkora csalódás...<#szomoru2> Bár nem tudom mit vártam. 😄
CharrDen
Mi ez már, még mindig nincs kinnt 😞

Lelouch
A fejezet még nincs kint sehol. Ezek csak spoilerek.
CharrDen
ezt hol láttad? mármint még manga streamen nincs

LeventeV
en is arra gondoltam. a visszatekintesek azok bejottek eddig.

Lelouch
Az új fejezet címe: "Deicide18: The End"
Ezt is megéltük. XD

Ja és egy nagy spoiler még:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy néz ki, hogy Gin meghalt...
Lelouch
Ott szerintem Kubo a karakterrajzokon kívül sok szerepet nem kapott. 😄 Azért pár részbe besegíteni és ötletet adni nem ugyanaz, mint egy kb. 20 részes filler-sztorit teljesen megírni a stúdió helyett. A zanpakuto-fillerben a megtestesült formáknak sincs sok köze az eredetikhez. Elég megnézni Zabimarut vagy Hyorinmarut.
armageddon666
mint a Zanpakutós filler-arcban?

@

Lelouch
Az ilyen manga kiegészítések általában jók szoktak lenni. Pl. ott vannak az Ashido-s részek, szerintem azok jók voltak. Vagy most Harribel múltja. Ezeknél Kubot is kikérdezik gondolom.
LeventeV
hat ha igen akkor remelem jobb lesz mint az eddigiek.

Lelouch
284
0Fritz0
Anime hanyadik résznél jár?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

armageddon666
animében fillerként benne lesz majd 😄

@

Lelouch
Engem is érdekelne amúgy, mert ez a training nem csak a Final GT-rõl szólt már, hanem a hollow-erõ terén is érdekes fejleménnyel szolgálhatott.

Amúgy úgy tûnik, hogy most végre értelmet nyer a Tensa Zangetsu elnevezés is...
"Ichigo arrives on the scene with his arms wrapped in chains, hair slightly longer, and shouldering his father."
LeventeV
hat akkor csunyan fogok nezni...

Lelouch
A bankai training lényegi részét se láttuk. Lehet ennél is így lesz...
LeventeV
na hat azert remelem, hogy ha nem is ebben a fejezetben de valamelyikben mutatni fogjak.

Lelouch
Az nem lesz... Legalábbis az eddigi spoilerek alapján semmit nem mutatnak belõle.
Csak a fejezet végén lesz Ichigo, a cliffhanger kedvéért.
LeventeV
akkor remelem ebbe a reszbe csak a hollow ichigo - zangetsu vs. ichigo harc lesz

Lelouch
Ja, most tényleg jó részek lesznek majd. (De csak Tousen után...<#vigyor>)

Amúgy van manga spoiler...
A lényeg, hogy a fejezet végén megérkezik Ichigo.
CharrDen
Igen, de ha most nem lesz semmi változtatás, akkor a következõ néhány rész izgalmas lesz (mangában az volt)

Lelouch
Hm, az animében Harribel kapott egy résznyi flashbacket.
Lelouch
Azért ilyet nem nagyon szoktak elõre elmondani. 😄
LeventeV
azt lehet tudni, hogy kb meddig huzza meg kubo a sztorit aizennel? csak hogy tudjam, hogy egy baratok koztre szamitsak vagy meg az iden befejezi?

Lelouch
Én még mindig abban reménykedem, hogy a következõ arc-ra összeszedi magát Kubo... A mostani Aizen ilyen mértékû túltápolása miatt már nem nagyon érhet véget normálisan... :S
armageddon666
<#eljen>

Azért más egy teljesen újat alkotni, és egy meglévõben megtalálni a hibákat. Azért idegesít a Bleach, mert jó is lehetett volna...

@

Lelouch
Kubo twitter:

"Sometimes there are people who don't get this so I'll explain. Readers do not have the right to change the work. They only have the right to choose whether or not to read it. If you don't like it, then don't read it."

"If you can make a better manga than BLEACH why don't you become a mangaka? If it will be indeed better than BLEACH, I welcome that. If you say you can't draw, then can still become an editor and promote good manga. Nevetheless, if you have talent, you will be welcomed everywhere."

<#nevetes1>
ronihun
Gin az egyik legjobb karakter a Bleachbe, erre aláadnak egy ilyen gagyi bosszulos sztorit, meg szerintem nemsokára ki is nyírják mivel Aizent másnak kell megölni... nagyon szar lett a bleach sajnos.

...

armageddon666
Bleach, ahol a mangában is filler van!

Ez gecijó reklámszlogen lenne! Csak az eredménye lehet nem megfelelõ...

@

Lelouch
2010-09-07
287.
Side Story! Ichigo and the Magic Lamp

Na ez meg mi lesz?<#buck>
CharrDen
Eh... A naruto legalább jó volt, abban történt valami.

Lelouch
A következõre meg 2 hetet kellesz várni elvileg.
CharrDen
ennyi? ez kb 2 perc volt, és erre vártunk 1 hetet? 😞

CharrDen
bocs, biztos nem vettem észre, csak most keltem 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Pont ott olvastuk pedig.<#vigyor>
CharrDen
Hol olvassátok a mangát? Angol felirattal? Manga streamen csak holnap lesz 😞

Lelouch
Na jó, nem pontosan ezt mondta, de ott is léphetett volna, és sokkal logikusabb lett volna még a bábállapot elõtt lépni.
Elvégre az árulásra is számított Aizen...
De mindenesetre, mégha benne is voltak ezek Gin tervében, attól még nem lesz jó. 😊
Lelouch
Pont az elõzõ fejezetben mondta Gin, hogy már FKT-ban is megléphette volna ezt, nem?<#nemtudom>
armageddon666
Minden kellett a nagy tervhez... végülis
Sikerült Aizent átbasznia... még ha (mily meglepõ) nem ment vele semmire se akkor is.

@

Lelouch
A "jó" státuszt szerintem már ott elveszítette, hogy Hiyorit kettészelte, plusz végignézte a többiek bukását FKT-ban. A flashback szerint mindent csak bosszúból csinál.
LeventeV
egyetertek, ez valoban gyenge volt... de akkor most Gin jo?

vixo
Ilyen semmit mondó mangát is régláttam,kérdem én mi a fészkes fene folyik itt????? O_o????

Lelouch
Matsumotot bántották Aizen emberei, de amúgy én se nagyon értettem.
tommyknockers
Én amúgy nem értettem a flashbacket, mit kellett volna ott látni? Azt tudom, hogy volt fiatal Gin, meg Matsumoto, meg Aizen, de a történetet nem tudtam sehogy kivenni. Vagy csak én nem vagyok gyakorlott manga olvasásban?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."