Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtok vmit arról, h hány részes lesz ez az ócska filler, mármint h nem-e egy nagyobb filler fejezet jön utána?
(a végén még átállok mangára, rohadjak meg... most volt tavasszal vége egy majdnem egy éves fillernek erre tessék, kapjákmárbe xD)
(a végén még átállok mangára, rohadjak meg... most volt tavasszal vége egy majdnem egy éves fillernek erre tessék, kapjákmárbe xD)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
a multheti mangarol emlitest se tettunk... el is felejtettem elolvasni. ma reggel jutott eszembe.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Az új fejezet címe: "Deicide18: The End"
Ezt is megéltük. XD
Ja és egy nagy spoiler még:
Ezt is megéltük. XD
Ja és egy nagy spoiler még:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy néz ki, hogy Gin meghalt...
Ott szerintem Kubo a karakterrajzokon kívül sok szerepet nem kapott. 😄 Azért pár részbe besegíteni és ötletet adni nem ugyanaz, mint egy kb. 20 részes filler-sztorit teljesen megírni a stúdió helyett. A zanpakuto-fillerben a megtestesült formáknak sincs sok köze az eredetikhez. Elég megnézni Zabimarut vagy Hyorinmarut.
Az ilyen manga kiegészítések általában jók szoktak lenni. Pl. ott vannak az Ashido-s részek, szerintem azok jók voltak. Vagy most Harribel múltja. Ezeknél Kubot is kikérdezik gondolom.
Anime hanyadik résznél jár?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Engem is érdekelne amúgy, mert ez a training nem csak a Final GT-rõl szólt már, hanem a hollow-erõ terén is érdekes fejleménnyel szolgálhatott.
Amúgy úgy tûnik, hogy most végre értelmet nyer a Tensa Zangetsu elnevezés is...
"Ichigo arrives on the scene with his arms wrapped in chains, hair slightly longer, and shouldering his father."
na hat azert remelem, hogy ha nem is ebben a fejezetben de valamelyikben mutatni fogjak.
Az nem lesz... Legalábbis az eddigi spoilerek alapján semmit nem mutatnak belõle.
Csak a fejezet végén lesz Ichigo, a cliffhanger kedvéért.
akkor remelem ebbe a reszbe csak a hollow ichigo - zangetsu vs. ichigo harc lesz
Ja, most tényleg jó részek lesznek majd. (De csak Tousen után...<#vigyor>#vigyor>)
Amúgy van manga spoiler...
Amúgy van manga spoiler...
A lényeg, hogy a fejezet végén megérkezik Ichigo.
Igen, de ha most nem lesz semmi változtatás, akkor a következõ néhány rész izgalmas lesz (mangában az volt)
azt lehet tudni, hogy kb meddig huzza meg kubo a sztorit aizennel? csak hogy tudjam, hogy egy baratok koztre szamitsak vagy meg az iden befejezi?
Én még mindig abban reménykedem, hogy a következõ arc-ra összeszedi magát Kubo... A mostani Aizen ilyen mértékû túltápolása miatt már nem nagyon érhet véget normálisan... :S
<#eljen>#eljen>
Azért más egy teljesen újat alkotni, és egy meglévõben megtalálni a hibákat. Azért idegesít a Bleach, mert jó is lehetett volna...
Azért más egy teljesen újat alkotni, és egy meglévõben megtalálni a hibákat. Azért idegesít a Bleach, mert jó is lehetett volna...
@
Kubo twitter:
"Sometimes there are people who don't get this so I'll explain. Readers do not have the right to change the work. They only have the right to choose whether or not to read it. If you don't like it, then don't read it."
"If you can make a better manga than BLEACH why don't you become a mangaka? If it will be indeed better than BLEACH, I welcome that. If you say you can't draw, then can still become an editor and promote good manga. Nevetheless, if you have talent, you will be welcomed everywhere."
<#nevetes1>#nevetes1>
"Sometimes there are people who don't get this so I'll explain. Readers do not have the right to change the work. They only have the right to choose whether or not to read it. If you don't like it, then don't read it."
"If you can make a better manga than BLEACH why don't you become a mangaka? If it will be indeed better than BLEACH, I welcome that. If you say you can't draw, then can still become an editor and promote good manga. Nevetheless, if you have talent, you will be welcomed everywhere."
<#nevetes1>#nevetes1>
Gin az egyik legjobb karakter a Bleachbe, erre aláadnak egy ilyen gagyi bosszulos sztorit, meg szerintem nemsokára ki is nyírják mivel Aizent másnak kell megölni... nagyon szar lett a bleach sajnos.
...
Bleach, ahol a mangában is filler van!
Ez gecijó reklámszlogen lenne! Csak az eredménye lehet nem megfelelõ...
Ez gecijó reklámszlogen lenne! Csak az eredménye lehet nem megfelelõ...
@
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Na jó, nem pontosan ezt mondta, de ott is léphetett volna, és sokkal logikusabb lett volna még a bábállapot elõtt lépni. De mindenesetre, mégha benne is voltak ezek Gin tervében, attól még nem lesz jó. 😊
Elvégre az árulásra is számított Aizen...
Pont az elõzõ fejezetben mondta Gin, hogy már FKT-ban is megléphette volna ezt, nem?<#nemtudom>#nemtudom>
Minden kellett a nagy tervhez... végülis
Sikerült Aizent átbasznia... még ha (mily meglepõ) nem ment vele semmire se akkor is.
@
A "jó" státuszt szerintem már ott elveszítette, hogy Hiyorit kettészelte, plusz végignézte a többiek bukását FKT-ban. A flashback szerint mindent csak bosszúból csinál.