3291
-
#2531 Miből gondolod? -
#2530 szerintem még előtte jön filler -
#2529 Az belefér még, de ha Aizen után nem függesztik fel az animét, akkor vagy 2 éves filler jönne. -
#2528 következő rész alapból filler :\ -
#2527 kivancsi vagyok, hogy mi lesz par resz mulva. abbahagyjak vagy filler? -
#2526 hú már ott tart a zanime? -
#2525 Én is arra gondoltam de, hogy az majd mit tud kezdeni Aizen-el, érdekes lesz. -
#2524 Don Kanonji -
#2523 ez egyértelmű, a szellemírtós pasas -
#2522 Szerintetek a 302-es rész végén ki a szemüveges alak? -
#2521 Pótoltam egy nagy hiányosságot, és megnéztem a 2. movie-t. Nagyon gyenge volt szerintem. -
#2520 a 3. film is pontosan a dvd megjelenés napján került fel, szóval fellehet készülni, hogy egy ideig még nemlátjuk a filmet xS -
#2519 Nem, még vannak fillerek. -
#2518 Hello 167-ig leszedtem az animét, az lenne a kérdésem, úgy olvastam hogy 64-109ig filler az egész. Csak az a két évad filler ebből az intervallumból? -
#2517 A 299. rész nekem nagyon bejött. :O Jó kedvcsináló volt a movie-hoz, ez a poklos téma nagyon érdekesnek ígérkezik. -
#2516 nem kamu
DVD Megjelenés: 2011. szeptember (Ekkor lehet majd netről letölteni, és ekkor lesz hozzá magyar felirat!) -
#2515 Tuti nem lesz fent 5-én. -
#2514 odabaszós volt a mostani "fillér rész"
mi ez a kamu h hozzánk csak 1év múlva jön a movie 4, beszarnék ha dec 5ödikén nem lenne fent... -
#2513 kivancsi vagyok mit hoznak ki ebbol az arcbol. erdekesen indul, aztan meglatjuk. -
#2512 Megint készült speciális OP és ED az aktuális movie miatt.
-
#2511 De egyébként tudod, hogy itt csak szítom a hangulatot :D Annyira leülepedett a topic, kicsit meg kell kavarni! :D -
#2510 féligmeddig...
gondoltam ránézek az új mangára...
YOROZUYA ICCHAN!
baaazzzz kreatív.... de nem szóltam volna meg ha kussban marad. Master Troll Kubo -
#2509 Ezt most komolyan gondoltad? -
#2508 Bleach mióta lett Gintama ripoff? :DDD bazz és Kubo leszólta a moeblob cuccokat, hogy ugyanolyanok xD -
technext #2507 mire gondolsz pontosan? -
dvid95 #2506 csö jol sejtem hogy a bleachnak töb verzioja is van vagy csak tévedek -
#2505 Ha jól sejtem, akkor csak az anime-t nézed, mert ez esetben lesz még részed meglepetésben a Kenpachi-Byakuya duótól, szóval fel a fejjel. :)
(Az espada-s harcok alapján a főparancsnok után ők a legerősebb kapitányok) -
#2504 Bleach-ben nem szabad logikát keresni -
Aaron1212 #2503 Akkor is abszurdum.
Kenpachinak ki kellett volna kapnia az 5-ös espadatól. -
#2502 Ichigo+Shiaki+elszántság az egyik oldalon, Kenpachi önerőből és marhulva a másikon. -
Aaron1212 #2501 De akkor ichigo hogy "verhette" el bankai nélkül? -
#2500 ne feledd kenpachi anno 2 kapitanyt levert. nem gyenge o, csak nem veszi mindig komolyan. -
#2499 1. Kenpachi nem teljes erővel harcolt Ichigo ellen, hiszen pl. nem használta ellene a "két kézzel fogom a kardom" idiótaságot.
Eddig amikor Kenpachi igazán komolyan vette a harcot, akkor ott bizony mindenki megdöglött, a vöröskével meg csak mulatott egy jót.
2. A kis vöröst Byakuya anno simán leverte (illetve saját magát merítette ki a bankai-al) és csak a benne lakó hollow-nak köszönhette a túlélését és paraszthajszálnyi győzelmét. -
#2498 >Grinjo
>Biakuya
:)))
gondolom edzettek ők is, meg nem is voltak teljesen komolyak, meg mittomén...
Ezaz! Mekkora ötlet az animének! Flashback Captain Training Arc!!!! :DDDD -
#2497 -
Aaron1212 #2496 ELég felháborító dolgok vannak a mesében.
Az milyen már ,hogy Kenpachi partiban van az 5. espadaval mikor Ichigo bankai nélkül anno leverte Kenpachit?Abszurdum! Ráadásul Grinjotól (6-os espada)egy szinttel gyengébb espadat meg Rukya bátya mondhatjuk hogy egész könnyen leveri.Mikor egyértelmű hogy Ichigo meg maszk nélkül verte le Biakuyat régebben. -
#2495 Nekem szörnyű volt, pont a régi miatt... Annyira untam, hogy ugyanazokat a jeleneteket adják le már 5ödszörre, megmutatják eddig mi történt... -
#2494 Azért volt ilyen képarány a régi jeleneteknél, mert csak simán bevágták a régi 4:3-as felbontású anyagokat a mostani 16:9-esbe. Nem kerülhetett túl sok pénzbe és fáradtságba az eheti rész... :D -
#2493 295-ös rész nem is volt annyira szörnyű.
Csak az zavar, hogy attól, hogy vannak benne régi jelenetek még nem kéne ilyen nyomorék képaránnyal adni. -
#2492 nem tudom, hogy mit vártam
de ezen az arc-on már most azt érzem, hogy erőltetett lesz