49
-
nipponia #9 A Hamlet az egyik kedvenc drámám, nem bántani
Cat, van abban igazság amit mondasz. Tény és való, hogy a színészek neve adja el a filmet, pláne egy ilyen folytatásban. De azért az is igaz, hogy ha kifognak két jó forgatókönyvet, amire adnak 70-70 millió dollárt, akkor megszerezhetnek olyan színészeket hozzá mint Tom Hanks, Antony Hopkins, George Clooney, Matt Daemon, Ben affleck stb. Mert ők nem kérnek ennyit ha egy jó történettel megalkotott filmekkel mennek hozzájuk. És mindegyik nagyságrendekkel nagyobb színész náluk. Én jobban örültem volna a csapás széria folytatásának. -
jin #8 Ez egy nagyon jó vígjáték akció. Akinek nem tetszik, nézzen Hamletet. -
Csaba42 #7 Láttam már angolul jóval a magyar premier előtt, és attól eltekintve, hogy a szöveg túlnyomó részét nem értettem, rendkívül élvezetes volt! -
pauly #6 Na ja,nem gondoltam volna hogy Chris Tucker többet kap mint Jackie Chan
Az Owen Wilsonos nekem sokkal jobban tetszett,Christ Tucker-t sosem szerettem,tényleg elég idegesítő szerintem is. -
Hoz_Hun #5 Jackie Chantól nem sajnálom a pénzt, de ez a Chris Tucker egy pofátlan disznó. Ő egy senkiházi Jackie Chanhoz képest. Más filmben még csak nem is láttam a disznaját és ezekben a filmekben is idegesítő. Úgy emléxem még össze is vesztek Jackievel mert ilyen árat szabott meg. Én nem adtam volna meg neki a film akkor is sikeres lenne, mert Jackie a lényeg. Na mindegy. Amugy a másik párosból Owen Vilson vagy ki, az sokkal szimpatikusabb és jobban is fexenek a poénjai mint ennek.
A filmet blokkolom, mert Hiroyuki Sanada az egyik kedvenc Japán szinészem és amúgy is érdekel a stori, meg hát Jacki Chan. -
Szuli #4 nagyon jó film volt. Mondjuk Tucker nélkül nem sokat ért volna az tény. Jók a poénok és egyáltalán nem erőltetett. Itt a bizonyíték, hogy a folytatások nem mindíg szarok. -
winnie #3 így van. sok pénz, mocsok sok pénz, de ők azok, akik még több pénzt termelnek, szóval beléjük megéri fektetni. amúgy tényleg, tucker mit csinál, ha nem forgat rush hourt? gondolom nem színházban játszik és nem standup komédiázik. -
Cat #2 Viszont feltételezem erre a filmre (két sikeres résszel a háta mögött) könnyebb volt összekalapozni 140 millió dollárt, mint két másikra 70 - 70 milliót. Gondolj bele, ha a TE PÉNZEDRŐL van szó, egy üzletileg biztosan sikeres filmbe fektetnéd (ez), vagy kockáztatnál? Milliárd forintokról van szó! -
nipponia #1 Pofátlanul sok pénzt kapnak manapság a színészek, és a nagyját mégcsak színésznek sem méltatnám. Ráadásul a véleményem szerint borzasztóan uncsi lett a harmadik rész, totálisan kiszámítható. Olyan mint Steven Seagal xy-ik filmje. Vártam ezt a filmet, de baromi nagy csalódást okozott. És erre kidobni 140 millió dollárt. Ha a studiónak lett volna esze, ebből a pénzből két normális filmet is készíthetett volna, aminek esetleg még értelme is lenne. Akkor már inkább a bad boys harmadik része legyen mint ez:).