Más a pedofílok agya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha az elsõ reakciód az lenne, hogy helyben megölnéd... te sem vagy jobb mint õk.
Szerintem igenis jó módszer a börtön. Ott majd úgyis megkapja a napi tágítást a cellatársaktól.
Egyébként meg ez valóban jó hír mindenkinek, mert ha leeht kezelni, és valóban azt mutatja ki, akkor az jó mindenkinek.
Csak a végén nehogy az legyen, hogy mindenkit bevisznek kezelésre😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
találsz ebben a hereevésben vmi izgatót? szerintem igen
javaslom, a vágóhíd felkeresését, ott biztos lehet kapni mindenféle herét, amit megehettek 😊))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"A fele már igen csak aktív nemi életet él,"
Ja, max esténként Nick Carterre gondolva... ne a romákból indulj ki, ahol 13 évesen már gyereke van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel csak arra akarok utalni, hogy minden éremnek két oldala van...
A szûlõk persze segg hülyék, mert még a 18 éves lányukrol is azt hiszik, hogy szûz. Pedig hát...
És a szülõk felelõsek azért ami a gyerekkel történik: minden szart megengednek, éjszakázhat "szórakozóhelyeken", fogyaszthat alkoholt, "fiúzhat", nemcsoda, hogy egy két pedó is elkapja.
Szóval ez a helyzet egy kicsit a szülõk hibája is.
(Kiváncsian várom, most vajon ki fog mindenféle ... elmondani. Csak mert -megint- leirtam az igazságot.)
Egyrészt ha valakinek megmérik a koleszterinszintjét és magas akkor abból megállapitható hogy kezelés nélkül x éven belül akár a halálát is okozhatja pl szivinfarktus formájában.
Ez dettó. Ha megvizsgálják valaki agyát és erre utaló jeleket találnak akkor abból megállapitható lesz hogy van rá hajlama. Ettõl még nem feltétlen lesz pedofil és még ha igen is, nem feltétlen fog ez bármiféle gyakorlati dologra kihatni. De ettõl még nem árt ha kezelik akárcsak a koleszterinszintet.
2, Az hogy "beteg" valaki szerintem nem mentesitõ körülmény ha van rá kezelés/gyógyszer. Sõt ha nem kezelteti én dupla sullyal számolnám, akárcsak úgy ahogyan külföldön pl drogos befolyásoltság alatt valaki balesetet csinál, akkor az duplán büntetik. Persze magyarországon ebben is ellenpélda mert itt pont az számit enyhitõ körülménynek jó példa rá az az énekes fickó csak nem ugrik be a neve...
3, és végül az sem mentség hogy õ úgy született, ugyanugy ahogy az sem mentség ha valaki napi kétszer elájul magától és ezt letagadja az orvosnál mikor a jogsiját csináltatja, majd ez miatt karambolozik
Szóval ha ezt ki tudnánk mutatni szerintem mindenki csak jól járna, mert aki érzi a hajlamot elmegy dokihoz megvizsgáltatja magát, és ha úgy tünik hogy hajlamos akkor kap rá kezelést és ennyi.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Hogy miért lesz pedo valaki, annak szerintem fõleg pszichés okai vannak (magatartászavarok, identitás zavarok, gátlások stb).
Ha valakit azért csuknak le, mert abnormális elváltozást tapasztaltak az agybán, akkor a lakosság 2/3-a börtönbe rohadna meg, szvsz...
És vannak, akik "csak" ilyen tartalmú képeket, videokat gyûjtenek, és arra élveznek. Ezeket összegyûjteni, elítélni, hûvösre tenni nagyobb + költségesebb feladat, mint amekkora haszna lenne. Ezek tkp. nem ártalmasak a társadalomra nézve, még ha a társadalmi normák alapján elítélendõ dolgok mûvelnek sem.
megvizsgálnak, már mehetsz is a börtönbe,
- hádde eszembe sem jutott gyerekkel...
- nem baj, majd akkor fox, te görény, goto prison
szerintem már gyerekkorban ki kéne mindenkit vizsgálni, aztán aki pozitiv, mehetne a vatikáni énekkarba (gyk: golyók nélkül)
kezeltesd magadat, szerintem
Ez a homokosoknak nagyon sokat jelentett.
Most u.e. lehet a helyzet a pedókkal, hiszen nem azért ferdék, mert egyszerûen ilyen kedvük van, hanem azért, mert agyi szinten különböznek, lehet, hogy késõbb kiderül, hogy a hajlamot itt is egy gén okozza.
Viszont! Ha már kiderült, hogy gyógyszerrel megoldható a dolog, akkor nem kell megszégyeníteni õket, mert betegek, a büntetés is enyhébb lehet számukra.
És igen, ez a pedóknak jó, hír, mindenki másnak rossz, hír, mert eljöhet az idõ, hogy nem ért veled egyet a rendõr amikor halálraversz egy ilyen embert, mert az belecsípett a 12 éves lányod fenekébe.
Szóval ez a kutatás igen komoly fordulópontot hozhat!
Csak a tetteid számítanak semmi más.
Volt valami ilyesmi film is nem? <#sniffles>#sniffles>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ahogy a zsenik és örültek agya is más mint az átlagemberé úgy a pszichopaták, skrizofrének, pedofilek és melegek agya is más szerintem, akár be van bizonyitva akár nincs még.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Az egész Yale monnyonle <#gunyos1>#gunyos1>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Jó ötlet, de tényleg csak kiegészõ kényszer-gyógykezelésként, ugyanis mire kiderül valakirõl hogy ilyen hajlama van, már valószínû elkövetett valami bûncselekményt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3