Jövőre érkezik az OpenOffice.org 3.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az M$ ezt nagyon ügyesen kitalálta, és csak nyer az illegális használatból is. Ha lenne hasonló befolyással bíró konkurenciája, akkor az oktatási intézményeknek (és diákjainak, dolgozóinak) nem kedvezményes lenne az ár, hanem a cég fizetne, hogy az õ szoftverét tanítsák, és a cég ingyen tanítaná be az oktatókat. Ez lenne az egészséges piaci állapot, úgymond verseny.
Aki meg azt mondja, hogy mindez az egész nem érdekli az hagyja magát és másokat is kizsákmányolni a M$ által, viszont arra büszke lehet, hogy õ is hozzájárult néhány dollcsival a világ leggazdagabb emberének vagyonához.<#mf2>#mf2>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Céges laptopon írom, mert az mindig nálam van, és ott windowsra vagyok kényszerítve, azért alakulhatott ki ez a fura helyzet. És tudom hogy a LaTeX olyan okos hogy visszabeszél, meg minden, de nekem így jobb. OOo-val szépen PDF-be tudom menteni amit írtam, elégedett vagyok vele.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
"Exel" izé nem jól lett írva, az "Excel" akar lenni... <#vigyor5>#vigyor5>
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
"eredeti windows - valódi elõnyök 😊
anyám vette pedagóguskedvezménnyel, 3ezerért (a komplett packot: windows xp + ms office)
ennyi..."
Errõl annyit, hogy édes jó anyád ezt fogja ajánlani (te is) és a sok tanítvánnyal ezt fogja megvetettni. Mivel más program kezeléséhez sik hülyék lesznek az emberek, ezt fogják megvenni.
Tanuld meg kicsi fiam, hogy micisoftnál a marketingesek tudják mit csinálnak...
Anyucid helyet majd más fog fizetni. Kamatostul
Nálunk a cégnél 7 gépre telepítettem fel az open office-t. Teljesen jó. Néha van pici kompatibilitási gond a microsoft táblázatokkal, de mindig megoldható a probléma. A 7 ingyenes telepítéssel sporoltunk majdnem fél millát. Cserébe a gépeket feltuningoltuk, és mindenkinek LCD monitora lett. Nem mindegy!
Nekem nincs Exelem, max Fõsulin tom megnézni.
Én itthon OO használok a 0.641 béta óta.
És nagyon sokat fejlõdtek azóta.
Kiváncsi leszek a 3.0 ra. (jelenleg még mindig a 2.0 verzióját használom, pedig már láttam 2.2 is..)
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Új elkurt felület mellé jár egy MS féle szorzó tábla.
Javítják vagy majd az OOXML szabvány része lesz😊
.
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Az Outlook az maga egy PIM (személyi információs manager) ami az Office része...
"emellett lesz egy MacOS X verziója is"
Itt a lényeg az Aqua használata. Eddig is volt MacOS X-re csak az X11-en futó
változat.
/*WTF?!*/
Egyébként meg tök fasza, esetleg a sebességén kellene még javítani (pl. indulási idõ). A FF fejlesztõi pl. minden egyes változatnál optimalizálnak a sebességen, és a memória használaton, ígéretük szerint a FF 3 sem lesz ez alol kivétel...
anyám vette pedagóguskedvezménnyel, 3ezerért (a komplett packot: windows xp + ms office)
ennyi...
másrészt: akárki letöltheti, teljesen ingyé' 😉
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia