King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Ez elég durva lett! Mintha visszamentünk volna az idõben, de úgy, hogy a videókarit is magunkkal vittük. 😊) Tényleg jó poénok vannak benne! 😄

Igen, nagy poénok vannak benne 😊 Rohadt jó a game! Tetszik, hogy nem az egész körökre osztott, hanem csak a harc az.
Holnap akartam õket felhívni. Mást sikerült tõlük megtudni (lesz-e CE, opcionális lesz-e a maygar nyelv, mikor jelenik meg)?
Köszönöm. Reméljük a legjobbakat. 😊
Seven M.

Honnan van az információ?
Ha jól tudom, lesz magyarított kiadás.

Lammer
egypercotvenot van hatra!4!4!NEGZ

szerk: INSTALLALODIK!!!44444444444444444445 VAAAAAAAaaa <#idiota>

szerk2: NAGYON JOOO!!! loal! trezsor kereso lettem 😄😄😄
meg megtalaltam a tréner vasfogat xD nagyon tetszik, hogy van benne finom humor xD
viszont ami igy kapasbol negativ, hogy nem tudom az "egesz" terkepet gorgetni, hanem csak a hos korul a kamerat... ez engem kicsit zavar(vagy bena vagyok es van benne? 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

A demó angol. Szedjétek!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Szedem én is. Gamershellen azt írják angol. Holland szerverrõl szedem, 30 és 50k között jön.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

rotator
Megnéztem pár mirrort, a hivatalos ftp már szétcsúszott, 30k-nál gyorsabban sehonnan nem jön. 😞((

Ez is lengyel demo? Sehol sem írja, sztem angol... De majd kiderül 😛
rotator
Jaj ne, akkor ebbõl is külföldi rendelés lesz...

Pontosan. Ráadásul Lengyelországban igencsak népszerûek ezek a játékok, a Witcherig a HoMM V tartotta az eladási rekordot.

Ettõl függetlenül nem zárnám ki a magyar nyelvû megjelenést, elvégre a seven m-nek is szokása honosítani, csak ez gyakran féléves csúszásokkal jár.
Lammer
pfffoghatunk, de jogos abszolut... volt is egy cikk regen, hogy a lengyeleknel miert eri meg honositani(sokkal tobben vannak... de az egy fore juto legalais jatek eladasi mutatok is sokkal jobbak, mint nalunk r-go -> soxoros eladas hozzank kepest rgo megeri honositani)
😉

Kandurex
lengyel? pf...ez minden nyelven lesz? csak magyarul nem...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lengyel demó

Nekem nem sikerült telepíteni. Remélem az angollal nem lesznek ilyen problémák.
Tales from Endoria Episode 5

Letölthetõsben még nem találtam (persze nyilván innen is megoldható), de jobbnak tûnik a YouTube-féle verziónál.
Lammer
JOJJONMARNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGY4444444444444444!
<#idiota>

Vass Gábor
Még nincs is fent, össze tévesztettem a Sacred-2-vel, még csak ezek után rakják fel csak.

Kandurex
meglessük! jónak ígérkezik, bár ez a szivárvány hatás kicsit visszataszító...mikor lesz már disciples 3? 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát én nme találom sehol a cdgalaxisnál....
Vass Gábor
Már nem sokára játszhatunk vele, alig várom már hogy milyen lesz.

formatuq
amcsiba is szep 23-re igertek

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Lammer
"soundtrack z gry"

ENNYI, KELL!!!!444444444444444NÉGY5

rotator
Ez már durva... <#wow1>

Akutyafáját! Nagyon jól néz ki!
Vass Gábor
A cd galaxisneten van fent a játék, és 3 hét múlva jön is, bár ezen az oldalon késõbb lesz.

Lengyel/cseh/szlovák CE

Na hasonlóval már elégedettek lennénk mindannyian. Csak sajnos nálunk nincsen már Cenega, mindne bizonnyal a seven m-hez kell fohászkodnunk.
ez oké... de sehol sincs az eu megjelenésröl , hivatralos dáum /
Tény, a Witcherhez járó Bestiárium igencsak jópofa és az audio CD-t is szoktam olykor hallgatni (illetve a CD-t nyilván nem nyúzom ezért külön). Szerintem is sovány ez a tartalom, csak én a Witcher esetében is a lengyel verziót tekintem igazi CE-nek. Talán jó lenen azt is beszerezni, de elég korrekt lesz ez az Enhanced Edition is, amit kiadnak. Vajon a nyelvi fájlok is letölthetõek lesznek számunkra ingyen?

A Wow Battle Chest tényleg nem CE, de viszonylag ritkán találni a korongok mellett közel 500 oldalnyi színes, majdnem A4 méretû útmutatót, meg úgy az egész kiszerelés iszonyúan ízléses, mindezt 7000 pénzért.

Blizzard, ilyesmire õk figyelnek. Mellesleg ezeknek a Prima Guide-oknak (ha egyáltalán õk készítik ezeket még nekik) önmagukban is elég borsos áruk van. Nekem csak a Dungeon Keeper 2-höz van ilyesmi, de az sajnos nem színes <#rinya>
rotator
Na látod, neked is inkább csak a doboz tetszik! 😊 Azért a Witcher CE-ben volt olvasnivaló bõven, a Bestiárium pedig felfogható volt egyfajta artbooknak is, az audio CD-rõl nem is beszélve, az volt a legjobb. Engem a pólók, nyakláncok, karperecek, szobrok nem igazán szoktak lenyûgözni, poszterem pedig egy volt, egy van, és egy is lesz, azt én le nem cserélem. 😛
A Wow Battle Chest tényleg nem CE, de viszonylag ritkán találni a korongok mellett közel 500 oldalnyi színes, majdnem A4 méretû útmutatót, meg úgy az egész kiszerelés iszonyúan ízléses, mindezt 7000 pénzért. <#csodalk>

Azt én is hiányolom, nem szokás kihagyni, ráadásul mintákat már tettek letölthetõvé belõle, azt várná az ember, hogy akkor a játék mellé is adják. Azért még reménykedem. Legrosszabb esetben játék közben leszek kénytelen hallgatni 😊
Lammer
audiocdt belerakhattak volna :C

Blizzardhoz eleve nem mérném (bár a BattleChest nem is CE), de annyival többet a Witcher CE sem tud (idehaza Artbook sincs benne, ugye - mondjuk a 32 oldal kevésnek tûnik, hacsak nem A4-es méretû 😊. Mindenesetre én sem a tartalomtól vagyok elájulva (a régi szép idõkben ez normál kiadásnak talán elment volna...), hanem a doboztól, és a ténytõl, hogy már egyre közelebb van.
rotator
A doboz nagyon gusztusos, de a tartalma nem túl meggyõzõ. Azt hiszem, a WoW Battle Chest és a Witcher kicsit felrakta a mércét. 😊

És ez angolnak tûnik 😊
GC08 tréler - nem éppen HD...
Tales from Endoria: Episode 3
Tales from Endoria: Episode 4

King's Bounty: The Legend Collector's Edition

- Ein 32seitiges Artbook mit Concept Arts, Artworks etc. von Kings Bounty
- Ein Tshirt (wie genau das aussieht weiß ich noch nicht)
- Ein A2 Poster
- Eine Bonus-DVD mit folgenden Inhalten
--8 Tales from Endoria movies
-- Web Fan kit
-- Goodies : wall papers, screens saver
-- Artworks, sketches and an exclusive artwork.
-- Die Endoria map
-- Alle King’s Bounty trailer
-- Exclusive developer interviews

Forrás

Juj, de rettenetesen kell ez nekem! GTA IV LE el lesz felejtve (egy darabig), ha lesz ebbõl angol nyelvû is.
Old King' Bounty Letöltés PC-re:
Link:Gamempire.extra.hu

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Old Games: King's Bounty Games Download PC-re!:
Link:URL=http://gamempire.extra.hu/downloads.php?cat_id=2]gamempire.extra.hu[/url]
Játék leírás:
Link:Gamempire.extra.hu
News:Gamempire.extra.hu

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Lammer
AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa

STONE! <#vigyor2>

Prince23

Legalábbis preview copy "angolságát" tekintve jobb, ha dolgoznak még rajta... 😊 Egyébként nem hiszem, hogy csak a fordításról van szó, a fene tudja, hogyan állapodtak meg az Atarival.

Lammer: Hivatlaos iformációt még nem adtak ki, egy ideig az amazon.com szolgált ezzel (tehát semmit nem jelent), de a mai napig számos komolyabbnak mondható tematikus oldlaon tartja magát az október 31-i NA és a szep. 23-i EU megjelenés. Bár a 1UP-on dec. közepére teszik...

Szóval a sötétben tapogatózunk, és csak reménykedni tudunk, hogy mindannyian megkapjuk október környékén a "fa" alá.
rotator
Nagyon jópofák! 😊 Vajon miért ülnek rajta addig az angol kiadáson? Ennyire sok szöveg van benne?

Lammer
micsudi? oktober? KIZAAART 😄
(oktober -> monnyuk lehetne szulcsinapom kornyeken is, meglepi gyanant^^)

Azóta elkezdtek egy nyolcrészes bemutató szériát is, itt az elsõ kettõ, talán ez vigasztal októberig(?):

Tales from Endoria: Episode 1
Tales from Endoria: Episode 2
Lammer
UJ TREEEELER -> VAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MOST AKAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM^^

egy szot tudnek ramondani: Varazslatos ^^

Új tréler

Játékmenet videók az orosz hivatalos oldalon, eddig elkerülték a figyelmemet.
rotator
Jól van, most már elég lesz a nyálcsorgatásból! >😊
Bár ma végre megjött a Heroes V Goldom, úgyhogy témabarát módon fogok nyomulni az elkövetkezendõ hetekben. :9