King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Lucky Jamest vagy kit próbálom elkapni, aki a bányában van. Na most kérdés, hogy ez az a bánya, ami elõtt az õr áll és nem tudok lejutni még? 😊 Mert akkor visszamászok a kontinensre, vagy egy a kalóz melleti víz alatti barlang?
botond , ua mint neked paladinnal , de semmi gáz amelyik küldivel átküldenek isle of freedomra azt végig lehet csinalni egy csata nélkl , csak ügyesen kell hajozni. Isle of freedom east szigetne pedig talasz egy nomad campet ha part melett hajozol ott levagod az oroket, és tudsz venni level 4 monsterekt.. Aztan vissza királyhoz aki leküld a bányába hol a kastélyig vezetö utat végig kell komandozni.. a kastély egy vicc aztan ott meg lehet venni level 5 gianteket 900 hp val.. na onantol megzunnek a gondok 😛
3. föküldi utan kapod
Nem tudja valaki a választ a kérdésemre? mi kell ahhoz, hogy a Rage-t használhassam? A demoban az elsõ küldi adta...a fullban mi kell?
Botond
Eredeti szigeten majdnem mindenki halott, két küldi fõboss él, de ilyen 500-600xp questreward, ennek megfelelõ sereggel. Isle of freedom (vagy mi) meg kicsit kemény.
Az nem jó, sokáig nem tudod tartani.
Gyengébb ellenfelek nincsenek másfele?

Botond
lvl11, és új nehézséggel szembesültem. Minden harcban meghal az egész sereg kb, és bevásárlásnál egyszercsak elfogy a zseton. 😄 Vicces lesz ez így. Persze, hogy paladin. 😊
Sosem. De ha pl a kezdõvárnál majd újrafognak és nem lesz rajtuk limit. Ehhez egy küldit kell megcsinálni majd.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Voltan
Az egységek mikor termelõdnek újra a várban? Fogytán vannak a katonák 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ha jól tudom azzal lehet fejleszteni a varázslatokat a spellbook -ban denem biztos
Valaki tudja mire jó a Magic Crystal? Találtam egy csomót, de nem jöttem rá.
Nekem is kérdés, hogy mikor lehet Raget idézni? A demoban az elsõ küldi után. Itt megcsináltam, lvl6 vagyok, de nem tudok idézni.😞 Valaki tud segíteni?
gandrus
Letöltöttem az angol verziót, és kipróbáltam. Tényleg az orosz verzió miatt nem lehetett eladni a tekercseket. 😊

gandrus
A beholder nem kizárólag D&D szörny. Might&Magic és Heroes of M&M szériában és egyéb játékokban is megtalálható volt.

Dara84!

Miután megcsináltad a király elsõ küldetését.

LoL, most találkoztam egy beholderrel 😮 Legalábbis a D&D-s beholderek pontos másával -.- Még a támadásmódja is ugyanaz. Ez vmi lopás, vagy a beholder nem kizárólag D&D szörny?
Raget mikor tudok idézni, most lvl5 vagyok, vagy meg kell keresni valamilyen tárgyat?
gandrus
Akkor nem értem, hogy nekem miért a dropot adja be. :S Lehet, hogy más verzió? Na mindegy. Azért köszi.

[Jakuza]
Azert van jo par kuldetes, amit a rossz oldalrol is meglehet kozeliteni. 😄
Hogy eleg lesz e a stat poont, hat, arra nem tudok valaszt adni,de ha igy haladok mint eddig, szerintem boven. Bar meg csak lvl10 vagyok, de igy is a legerosesebb varazslatokat ismerem, van amelyiket mar kettes szinten, mondjuk en mar az elejetol fogva celiranyosan fejlesztek es szerencsem is volt, mert talaltam egy olyan itemet, ami 10 magic stat pontot adott az 50. csata utan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BlackShadow
aki elõrébb jár annak célzom a kérdést.. lesz elég "stat" pont, h szórakozni lehessen a talentekkel, vagy meggondoltan, célirányosan kell osztogatni a pontokat? még az elején vagyok, de jó lenne tudni 😊
vmi jó kis sötét mágusra gondoltam eddig.. csakhát mivel minden küldetést kb elvállalok s segítek a pórnépnek, ezért annyira már nem leszek sötét 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

dante3
Értem, köszike!
Amúgy nemrég kezdtem, csak lvl2 vaok!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

[Jakuza]
Csata kozben jobb oldalt alul, van egy varazskonyv ikon, abban keresd a varazslatokat, amiket hasznalni szeretnel.
Ha megtanultad csak ra kell kattintani az ikonjara es megcelozni, amelyik ellenseget akarod sebezni vele.
Ha nincs megtanulva, akkor a tekercsekbol lehet varazsolni, csak akkor a felhasznalt tekercs is eltunik a konyvbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Jo, akkor nem ugy kell.

dante3
Azt a tûzlabdát mivel tudom elõhozni, nemigen vágom ezt a játékstílust, de tetszik! Amikor hagyom, hogy a gép csatázzon helyettem, néha jön egy tûzgolyó, de én még nem tudtam elõhozni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gandrus
Igen, és arra beadja a drop-ot, ami a 284-ben belinkelt képen tökéletesen látható is...

Castle Kronbergben voltam ekkor.

[Jakuza]
Na igen, aki harcost inditott, annak lehetnek nehezsegei, de a paladinnal meginkabb.
Ellenben a Mage az szuper a tuzlabdajaval. ;P

[Jakuza]
Mar leirtak neked.
Bemesz egy varba (nem szimpla kereskedesbe), ahol ranyomsz a Spells ikonra es jobb klikk a tekercsen.

nekem ua ez van a masodik szigeten..... majdnem megölnek bárkivel csatázok es semmi normáis seregfajt amit megvehetnék... pedig level 9 en jöttem át ugy hogy 2 quest maradt megoldatlan..
gandrus
Nem tudja valaki, hogy kell eladni a tekercseket?

A kastélyban ha megnyitom a varázskönyvet, jobb egérgombra csak a drop-ot adja be, nekem viszont egy rakás tekercsem van, amit jó lenne eladni, ha lehet. Márpedig az egyik skill-nél írja a scroll eladással kapcsolatban, hogy jobb áron lehet eladni, szóval biztos el lehet adni valahogy.

Nem a mocsár a köv pálya hanem minden a köv pálya. Arra kell menni ammerre nincsenek erõs ellenfelek hogy folyamatosan tudj fejlõdni.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

shaba23
nekem az a furcsa, hogy bár minden leadershipet növelõ zászlót összeszedtem az elsõ pályán (greenwood asszem), maxos a seregem, megvettem az összes itemet, megcsináltam minden questet, összesen 3 mobcsapat él (2 crusader és egy csapat pók), szóval elméletileg jó vagyok, mégis ha átmegyek a követekzõ pályára (jelen esetben a mocsár), minden csatám elég necces. A várban megvásárolt kard upgradelése közel lehetetlen, vagy legalábbis a seregem erõs leamortizálásához vezetne. Pedig nekem úgy tûnik, hogy a mocsár a következõ pálya😊 És nem hinnám, hogy a taktikámmal lenne a baj, mivel nagyon sokat toltam a heroes-t (kivéve az 5. részt) Szóval ez így természetes, vagy valamit mégis elcsesztem? 😊 (de legalább a molnárról leszedtem az átkot)
Jól beszélsz! <#worship>

Nekem inkább az furcsa, hogy te megvetted. Ne értsd félre, én is meg fogom, de inkább a dobozos változatot.

szerintem is nagyon durva lett a játék!
az a kérdésem hogy ti hogy tudtátok megcsinélni az elsö sziget össze questjét ? mert pl amikor a arhmagus toronyba kell a staffot megütni nem tudom .... pedig 9 es szintu vagyok , nem mentem meg at isle of freedomra , szerettem volna megcsinalni elobb itt a questekt , de nem lehet
izsook
Nagyon über a játék Én anno a sima King' Bounty-t számtalanszor végig jácottam most a végefele már éhségsztrájkot folytattam, hogy kijöjjön és ha megjelenik megfogom venni most a törtel jáccom, de ha fizikailag is kapcsolatba lehetne lépni a játékkal biztosan meg b+-nám 😊

Botond
Nagyjából ugyanez a meglátsom, annyi kivétellel, hogy a HOMM4 nekem nagy kedvencem, szerintem abban a legkiforrottabb a hõs fejlesztési rendszer. 😊
Na pár észrevétel srácok.
1. A gép nem csal. Sok értelme nem is lenne.
2. Összeszedve: A boxban az elsõ lényt csak rá kell beszélni, hogy beálljon, a másodiknak kígyókat kell feláldozni.
3. Iszonyat igényesen meg van csinálva a játék, ritka, amikor ennyi apróságra odafigyelnek, mint itt.
4. A csíkot, amely csata közben az életerõt mutatja, ALT-tal lehet ki-be kapcsolgatni.

Nagy HOMM rajongó voltam, de a 4. és az 5. rész elvette a kedvemet az egésztõl. Ez a játék ismét hozza a régi hangulatot. Hosszú órákat (napokat) töltöttem már el vele, és nem bánom, hogy megvettem. Ilyenkor fura, hogy itt meg majdnem mindenki a hekkeltet játssza és/vagy fikázza. Az ATARI-tól letöltött verzióhoz, nincs ugyan kézikönyv, de minimális angol tudással s egy kis próbálgatással mindenre rá lehet jönni. Ez a játék a legapróbb részletekig ki van dolgozva, s a HOMM-mokkal ellentétben valóban (nem nyögvenyelõsen, szintlimites marhasággal) egy hõssel tolod végig az egész sztorit, méghozzá olyan hõssel, amelyet a magad szája íze szerint alakíthatsz.

Inkább oylan mint a Spellforce Heroes-al keverve. Kár hogy elõbb volt mint a heroes.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Prince23
Eza játék majdnem olyan mint a heroes
nem jön be amúgy, majd ha lesz magyarral akkor talán adok még egy esélyt

Rip
Meg kell gyõzni a csajt, hogy adja oda. Próbálkozz.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Botond
Kösz! 😊
shaba23
most nézem, hogy Botond vagy😊 Gratulálok márc15-höz
shaba23
hát nemtom...beszéltem a rablóval és a nõjével, most ott tartok, hogy rá kéne jönnöm, hogy hogy lehet megszüntetni az átkot a gyûrûn...de a csaj nem adja ide a gyûrût, valamint bárkivel beszélek, sehol nem esik szó az átok eltávolításáról😊 valahol valamit kihagytam, vagy wtf? ráadásul mintha eltünt volna egy questem, amit a rabló adott, és a nõjét kellett volna megmenteni az átoktól😊
gandrus
Ahh. Köszi. Azért nem tudtam, hogy mi van, mert írta, hogy kígyó vagy pók kell neki, de a nálam lévõ tojásokból kikeltek ezek szerint nem jók, mert azokat nem sikerült megetetnem vele.

Botond
A minden spell az 4 oldalnyi spellt jelent.
Botond
Nem véges. Én megtanultam minden spellt eddig. Vagy a kristályod fogyott el, vagy nincs meg mind a három varázslatosztály "talentja".
Botond
Hajóval, amikor már engedi a király. Amikor a fõ (koronás) küldi oda küld akkor tudsz odamenni.
Botond
Mocsárban veszel 25 kígyót és azt feláldozod neki.
az Island of Freedom -ra hogy lehet átmenni már 2 quest is ott folytatható de nem találom a megoldást
7es szintû vagyok

és még 1 kérdés : sok pók ellen mivel ajánlatos menni?
gandrus
Egy kis pontosítás:

- Level 5 alatt is lehet hajózni, csak akkor kétszerannyiba kerül a hajó.
- Nem a rablótól vette a gyûrût a molnár, hanem neki adta el, mivel a rabló orgazda is. A molnár a sírokat feltúrva jutott a gyûrûhöz.

Egy kérdés:

Tudja valaki, hogy lehet megetetni a második spirit of raget (hüllõt)?

[Jakuza]
Tessek, rajonni, mert az ugy nem franko ha mas csinalja meg neked, ugy nem sok ertelme van jatszani. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szepen elmesz a varazstoronyhoz, ahol megkerdezik, nem valami elatkozott targyatol van e az atvaltozas, majd vissza a molnarhoz, ahol kiderul egy rablotol vett egy gyurut (a haza fent eszak-nyugaton talalhato a terkepen), szepen elsetalsz hozza, vagy elhajozol, hiszen lvl5-tol beleulhetsz hajokba is es szepen elmesz a volt tulajdonoshoz, akitol meglehet szerezni a gyurut. Ezekutan vissza a varazslotoronyba, ahol elmondjak, hogy kilehet uzni a gyurubol az atkot. (supress)

Én csak a demóval játszottam még, de ott elég egyértelmû volt:
a mágusokhoz kell elmenni.

Egyébként mennyi a varázskönyv kapacitása?
shaba23
spoileres kérdés
a zombi miller questben, amikor a zombi csaj bajára kell megoldást találni, az merre van? mert a quest leírásban semmit nem írnak (szokás szerint)