King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyengébb ellenfelek nincsenek másfele?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nekem is kérdés, hogy mikor lehet Raget idézni? A demoban az elsõ küldi után. Itt megcsináltam, lvl6 vagyok, de nem tudok idézni.😞 Valaki tud segíteni?
Dara84!
Miután megcsináltad a király elsõ küldetését.
Hogy eleg lesz e a stat poont, hat, arra nem tudok valaszt adni,de ha igy haladok mint eddig, szerintem boven. Bar meg csak lvl10 vagyok, de igy is a legerosesebb varazslatokat ismerem, van amelyiket mar kettes szinten, mondjuk en mar az elejetol fogva celiranyosan fejlesztek es szerencsem is volt, mert talaltam egy olyan itemet, ami 10 magic stat pontot adott az 50. csata utan.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
vmi jó kis sötét mágusra gondoltam eddig.. csakhát mivel minden küldetést kb elvállalok s segítek a pórnépnek, ezért annyira már nem leszek sötét 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Amúgy nemrég kezdtem, csak lvl2 vaok!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ha megtanultad csak ra kell kattintani az ikonjara es megcelozni, amelyik ellenseget akarod sebezni vele.
Ha nincs megtanulva, akkor a tekercsekbol lehet varazsolni, csak akkor a felhasznalt tekercs is eltunik a konyvbol.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Castle Kronbergben voltam ekkor.
Ellenben a Mage az szuper a tuzlabdajaval. ;P
Bemesz egy varba (nem szimpla kereskedesbe), ahol ranyomsz a Spells ikonra es jobb klikk a tekercsen.
A kastélyban ha megnyitom a varázskönyvet, jobb egérgombra csak a drop-ot adja be, nekem viszont egy rakás tekercsem van, amit jó lenne eladni, ha lehet. Márpedig az egyik skill-nél írja a scroll eladással kapcsolatban, hogy jobb áron lehet eladni, szóval biztos el lehet adni valahogy.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nekem inkább az furcsa, hogy te megvetted. Ne értsd félre, én is meg fogom, de inkább a dobozos változatot.
az a kérdésem hogy ti hogy tudtátok megcsinélni az elsö sziget össze questjét ? mert pl amikor a arhmagus toronyba kell a staffot megütni nem tudom .... pedig 9 es szintu vagyok , nem mentem meg at isle of freedomra , szerettem volna megcsinalni elobb itt a questekt , de nem lehet
1. A gép nem csal. Sok értelme nem is lenne.
2. Összeszedve: A boxban az elsõ lényt csak rá kell beszélni, hogy beálljon, a másodiknak kígyókat kell feláldozni.
3. Iszonyat igényesen meg van csinálva a játék, ritka, amikor ennyi apróságra odafigyelnek, mint itt.
4. A csíkot, amely csata közben az életerõt mutatja, ALT-tal lehet ki-be kapcsolgatni.
Nagy HOMM rajongó voltam, de a 4. és az 5. rész elvette a kedvemet az egésztõl. Ez a játék ismét hozza a régi hangulatot. Hosszú órákat (napokat) töltöttem már el vele, és nem bánom, hogy megvettem. Ilyenkor fura, hogy itt meg majdnem mindenki a hekkeltet játssza és/vagy fikázza. Az ATARI-tól letöltött verzióhoz, nincs ugyan kézikönyv, de minimális angol tudással s egy kis próbálgatással mindenre rá lehet jönni. Ez a játék a legapróbb részletekig ki van dolgozva, s a HOMM-mokkal ellentétben valóban (nem nyögvenyelõsen, szintlimites marhasággal) egy hõssel tolod végig az egész sztorit, méghozzá olyan hõssel, amelyet a magad szája íze szerint alakíthatsz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
nem jön be amúgy, majd ha lesz magyarral akkor talán adok még egy esélyt
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
7es szintû vagyok
és még 1 kérdés : sok pók ellen mivel ajánlatos menni?
- Level 5 alatt is lehet hajózni, csak akkor kétszerannyiba kerül a hajó.
- Nem a rablótól vette a gyûrût a molnár, hanem neki adta el, mivel a rabló orgazda is. A molnár a sírokat feltúrva jutott a gyûrûhöz.
Egy kérdés:
Tudja valaki, hogy lehet megetetni a második spirit of raget (hüllõt)?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként mennyi a varázskönyv kapacitása?