King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persil
Olvastam hivatalos fórumon, hogy sokaknak ugyanez a probléma.
Csak az angol verzióban van, több helyen is, pl a teknõsnél is.(mielõtt valami szuperintelligens elkezdene okoskodni, szólok, hogy nem feltétlen jön elõ mindenkinek, a bug már csak ilyen... )

Elvileg kikerülhetõek, pl a teknõsös fagyás tutira, mert nekem is jó lett végül.

Viszont,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mirabelle (gondolom nála vagy)csak némi bónuszt ad a kalózoknak, tehát szerintem kár vele foglalkozni.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Köszi!! Addig akkor szenvedek az angollal.
ott ahol a királyhoz bementel van egy teleport oda lemesz, és kb 2 mobcsoportnyira van a vár 😛 egy 24 es hero van elötte + ami bent 😄
Találtam egy bugot:

Ha azt a szöveget választom, hogy "James and the horrible Kraken are dead", akkor 100% kidob a játékból.

Sephi: a sátras rettentõ erõs lett és a vártól picit balra a dombon lévõ is az (zászlót õriz). Sõt, pók se könnyû, ami a zászlós közelében sétál.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

[Jakuza]
Varoshaza elott kell a tengeresszel beszelni a Nyugati szigeteknel.
O majd visszavisz, ha Darionos szoveget valasztod.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

mar kinyirtam a teknost (ezutan mentem at asszem auton a szigetekre) meg mindenkit mar a ket szigeten akit lehetett de nem talalok vissza :S
persil
Értelek akkor, azzal a lovaggal nem volt gondom, lehet valamivel késõbb öltem meg😊
A sátras viszont erõs, ahogy mész arlaniaba az úton (amin a rabló is volt az elsõ királyi küldetésben) balra.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Sephi
Nem talalom a satrat 😞(((

Az lehet, hogy nekem az nincs, mert Mage vagyok???

JAAAAA varjal en nem arra gondotlam! Kastelytol keltre van az amit te beszelsz.

En nyugatra mondom... egy zaszlot oriz eppen.

A pok meg azon az uton van amerre a Robber HQ van 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

persil
Valaki mondja már meg legyenszíves, hogy a törp király fiát merre kell megmenteni:S
Annyit mond, hogy a bányában, de ez ideáig 3 olyan bánya volt, ami szóba jöhet, és utóbbi 2 nem kicsi, egyelõre nincs kedvem felderíteni õket.

persil
*muszáj

persil
Ha úgy érezted, hogy múszáj volt belémkötni a kritikus/kritikális miatt, akkor gratulálok, szerezz életet... 😊

Azért szoktam így mondani, mert a kritikusról az ember a filmkritikusra(mûvészkritikus stb) gondol, a kritikális meg jobban hasonlít a critical angol szóra. Remélem így tiszta.

persil
Melyik részét nem érted?😄

Lesz, idehaza magyarul jelenik meg, jelen állás szerint novemberben.
izsook
Próbáltam laptopon futattani MSI PR200, X3100 VGA, 2 GB ram, Vista Ultimate. Esetleg ha valakinek van valami ötlete vagy próbálta már elindítani.

Lesz ennek a játéknak a közeljövõben magyar verziója??
Kritikális?!
persil
A lovag mögött van egy sátor, vehetsz onnan pár db horseman-t ami a játék eleje felé baromi jó egység (késõbb is nagyon jó mondjuk). Szóval ha van türelmed, akkor 2-3 reload-al meg lehet oldani, hogy elcsalogatod, beszaladsz mellette megveszed a lovagokat, és kijössz😊

Majd késõbb ha már úgy érzed, hogy megy, akkor visszamész elverni a srácot.
A pókot nem tudom melyikre gondolsz, nekem a játék elején az elsõ térképen csak a lovag volt olyat, akit nem tudom megölni.

persil
Én a zombicsajt visszaakartam változtatni Hake-nek, hogy örüljön, erre azt mondja, hogy isten ments, mert ennél jobb testõrt keresve sem találna, nem eszik, nem kell neki fizetni etc... 😄 Akkor mondom jó, léjél zombival, barom😄

Én lucky James nõjét kérdeztem meg, hogy nem akar-e hozámjönni(mondjuk jelenleg a békanõ van, de majd elküldöm😄) és kitalálta, hogy öljem meg a polipot... Jó, bevertem, pedig aranyos volt. Erre most az fáj neki, hogy még él lucky, szóval õt is meg kéne ölni pedig õt sincs kedvem 😄(a király küldetésében nem öltem meg, nem feltétlen kell)

Sephi
Koszi 😊

Eleg para, amikor ilyen atom enemy setal a kezdo helyhez kozel... ha nincs scope talentet konnyen beszivhatod.

Pl a pok meg az a uber knight 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

persil
A játék elején még semmire. Ahogy haladsz a király küldetéseivel(a jegyzetben koronával jelölt elsõdleges küdetések) egy bizonyos quest után automatikusan megkapod a ****-t és onnantól már tudod használni a *****-eket, amihez kelleni fog a rage😊
Megpróbáltam nem lelõni a poénokat😄

Egyébként maga a rage, mint olyan határozza meg a kritikális ütések elõfordulási esélyét, meg a kritikális sebzések nagyságát is.

Ha megcsináltad a küldetést, akkor kell.

Elkéred a gyûrût, elvised a mágustoronyhoz (demó pályán, vár közelében), megmutatod. Akkor utána jobbkatt, supress, megint a torony. Utána malom és végül a paraszt.

Nekem 4 gyerekem van a játékban: +20% mana, +10% mana, +10% XP minden harcban és +10 rage. Amúgy vettem egy itemet, az is ad +10% XP-t harconként, tök jó 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sephi
En Mage-et inditottam, de nem ertem mire jo nekem a RAGE ...

Avenger
Köszi, még próbálkozok akkor a párbeszédekkel. Remélem nem a quest elvállalásakor kell hanem amikor már fejezem be, a gyûrû elszedése meg a quest befejezése van még hátra.

Elf szigeten van egy nagyon jó zene, amiben valami csaj is dúdol 😄 nagyon hangulatos 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

persil
Oks kösz, akkor visszamegyek majd keresgélni, mert elõször nem láttam és azt hittem majd máshol lesz 😄

Jakuza és azt is észrevetted, hogy a fele küldetés 2-3 féle képpen is meg lehet csinálni?😊 Baromi jó, hogy ennyi mindenre figyeltek.

[Jakuza]
Hat ez nagyon uber.
Van mar vagy 34 varazslatom es meg mindig talalok szamomra teljesen ismeretlent az 5. napon is. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Count Adyn
Laptopom sajna nem igazán bírja el a játékot😞 Bár úgy érzem holnap úgyis egész nap a töröl gombot fogom nyomkodni a fifa topikban😄

Persil: ott bent van, és nem balra!😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

persil
Keresek mint az állat, de merre keressem?😄 Bent abban a kastélyban, vagy nyugodjak meg, mert máshol lesz? Engem ez érdekel csak 😊

Freedomra mentél? Mert akkor hajóztál és a vár elõtt áll egy törpe. Beszlgetés és a harmadik válasz. Ha viszont teknõsbosshoz igyekeztél, akkor le kell gyõznöd a tekit, beszélni az orkkal, utána a teknõssel és éghajó.

Avenger: a zombicsajt meg kell venni 5k goldért, utána duma vele és a feloldozás (asszem harmadik válasz).

Hapi: csak azokat tudod, amihez oda van írva, hogy You can blabla upgrade. Egy kis harc és kész is (persze amiket én próbáltam, elég izzasztóak voltak level 12-n is).

shaba23
az vicces volt, hogy egy questben megnéztem, hogy mi történik, ha a questadó gyerek intézi a veszélyes feladatot...persze meghalt, erre a seregem egy része fellázadt ellenem és le kellett (volna) õket vernem😊
shaba23
már a kezdõ várban is volt egy kard, a mocsárban meg egy druida staff, aminek +2 szintje is van
Avenger
Lehetséges, nekem is eddig egy gyûrût lehetett 14. szintig, bár vehettem volna már olyat amit lehet. Van egy ilyen kis lista a tárgy leírásánál ha fejleszthetõ, kivannak szürkítve benne a következõ fokozatok, meg jobbklikk és kell ott lennie upgrade-nek.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

lehetséges az hogy egyetlen tárgyamat sem lehet upgradelni? pedig már 11es szinten vagyok és televagyok mindenféle kacattal.
Nem jobb gomb a tárgyon és upgrade? Vagy valamit elnéztem?
Avenger
Ja akkor használtam el pont mikor mentettem a képet 😊 A zombicsajt hogy lehet feleségül venni? bár lehet azért nem sikerül mert már van feleségem 😊

Sziasztok!

hogyan tudok a szigetekrol visszamenni az "alapfaluba"? ha jol emlekszem leghajoval mentem at de nem talalom h merre kene visszamenni :S
En Mageel tolom, eleg komoly, bar en meg nem tok 5-6k-kat sebezni, de erdekelne h hogyan kell 😊
Koszi a valaszokat elore is!
shaba23
Engem most az érdekelne, hogy ki miylen egységekkel, milyen taktikával haladgat.
Botond
Ott van az, csak keress figyelmesebben.
persil
Meg van nekem is, de miért nem használod a képességét, jó az a 10 ingyen rúna😊
Meg verlonban találtam egy botot, ami alapból 250 leadershipet ad, de ha tökig felupgradelem, akkor +1000.

persil
Tárgyakból 2k leadershipem van, szal bittos nem az a különbség x)
Meg van nekem is a skill amirõl beszélünk, de a leírásnál nem írta a szemét, hogy guardsman-re is vonatkozik, és felrevezetett, azt hittem azoknak nincsen 😄
Szal megyek lecserélni xD

Én ha akarnék se tudnék az elsõ körben ölni, már csak kasztból adódóan is tök máshogy játszunk. És ebbe a seregbe baromi jó egység szerintem😊
Egyáltalán nem volt még olyan, hogy "tizede marad" meg hasonlók😄

A többezeríjászról jut eszembe egy quest. A verlon erdõben volt egy kastály, amiben festményekre klikkelve ugrott rám némi szellem, meg párszáz csontváz. Nah azon a helyen találtam egy csontvázat, aminek nincs feje, és automatikusan meg is kaptam a questet, hogy keressek neki. Nem tudod, hogy ezt csak késõbb találom meg, vagy figyelmesebben kéne keresnem?

Avenger
Ez így nekem ott volt a kezdõvárosban a játék elején:

Avenger
Szintlépéskor sokszor ilyen +6-800 leadershipet választok, meg vagy egy +800as zászlóm, +300as sisak, +300as gyûrû, meg nem is tudom még mi 😄

Guardsman skill lehet csak akkor van ha raktál rá a warrior ágon rúnát. Nekem mindig is volt, meg tüzes nyíl az íjjásznak 😊

most sikerult a törpökkel szövetséget kötni, nem olvastam le és régi mentésem , van a király elküldött valami Kitanohoz hogy menjunk at az elfekhez, merre van ez a kitano ?
[Jakuza]
Nem csak azert nem pazarolok, hanem azert is, mert nem jo egyseg. 😉
Lehet belole neked rengeteg, ha nem te lepsz elsore es nem ersz oda ahova kell vele.
Marpedig lenyegesen gyorsabb egysegek vannak a jatekban nala.
Marpedig ha elkezdik utni eloszor, mivel eleg vekonyka szazasaval pusztulhat el, es mire a tavba ersz mar a tizede nincs meg az egysegnek, akkor meg loturot nem fog mar sebezni.
Marpedig lesznek olyan ellensegek, ahol tobb ezer ijasz illetve tavolsagi, vagy gyorsabb egyseg van.

persil
Tippeknél azt írja, hogy ellenségek, traderek meg bevásárolható egységek is randomra generálódnak új játék indításakor.

Avenger köszi, akkor csinálom a törpös balhét, kell a lovas 😊
Guardsman-nek nincs is skillje!? :S Vagy nálam miért nem mutatja?O.o

Közben azon gondolkodom, hogy neked (avenger) hogy volt 12esen 8800 leadershiped, amikor nekem csak 7200(kb) és 13 vagyok😄 (minden zászló meg van, ahol eddig jártam, és lvl up-nál is mindíg azt választom)

Jakuza, látod, ez bizonyítja, hogy elég nagy differencia van a kasztok közt, mivel Te nem pazarolsz mass haste-re(és egész máshogy ölsz 1-2 kör alatt), én meg csatát nyerek vele😊Eléggé el lett találva, ha lesz erõm, majd kezdek egy játékot varázslóval is 😄
Most azt találtam ki, hogy inkvizítor helyett goblin katapultot használok elég jó szerintem, meg baromi aranyos, hogy újratölt stb 😄

[Jakuza]
Dehogy Archmage jobb mert magasabb a HPja es jobban is sebez, mint az inquisitor tomegben.
Tamasztani meg nem kell mivel szinte senki sem hal meg. 😉
Swordsman meg nem jo, mert nem er oda, mass hastera pedig nem fogok pazarolni se manat se varazslatot, mivel ket varazslattal szinte az egesz ellenseges sereget kinyirom.
Hunter az elfeknel talalhato, majd ha kibekitetted a torpeket, odamehetsz.

Avenger
A törpöktõl visszatérve lovasból végtelen számú lesz a fõvárosban. Nekem a sátorban csak 8 darab volt, de még mindig ott vannak 😊 Guardsman ilyen 4000t üt a skilljével, mondjuk ez függ az ellenfél védekezésétõl is. Most így 14esen 10k+ a leadershipem már, elfér akár 6 zöldsárkány is 😊

Botond
Én elvettem a zombilányt. 😄 Kimondom a varázsszavakat akkor ember, kimondom megint akkor zombi. 😄 Csináltam neki 4 gyereket ember formában, és elég tápos statjai vannak a gyerekeknek, nem találtam még jobb itemet azoknál. Ilyen +30% attack/def meg +5 attack/def a 4 gyerek asszem.
én azon gondolkodom hogyha maget vagy warrit inditok , (ujra játszás miatt) miben lesz más a játék ? másfajta egységek a városokban ? .. szal mennyire ujrajátszaható a game.
persil
Én úgy értelmeztem, hogy nem használhatom a seregem egy részét, lehet trehányul olvastam el:/
Kösz, hogy felvilágosítottál😊

persil
"Az elsõ térképen a játék legelején vettem 13at, azóta reserve-ben pihennek, mert nem találok utánpótlást:/" 😄

13 db volt, azt mindet meg is vettem, de már nincs több ott. 12es szintû vagyok, de szép komótosan haladok, minden apró questet stb-t megcsinálom, de akkor felkeresem a törp királyt, nagyon bejött a lovas 😊

Archmage helyett inkvizítort használnék a helyedben, hasznos a feltámasztás is, sokkal többet vehetsz belõle, és nem több annyival az archmage attack-ja, hogy jobb legyen.(mert az alapsebzésük ugyanannyi).

Hunter merre szereztél?😊

A swordsman sokkal erõsebb, mint az ember elõször hinné😊 Gyakran ezreket üt a skilljével, és hála az alacsony leadership igénynek+az iron fist skillnek, egy rakatot vihetek magammal.Meg az sem hátrány, hogy minden sarkon tudok belõle venni😄 Hátránya, a csak 3 lépéspont, de általában mass haste varázslattal indítok😊
Azt nem mondom, hogy nem szoktam egységet veszíteni, mert sokszor direkt veszek egy halom szutyok bandát, amit le lehet ölni és nem fáj érte a szívem, a nehezebb tárgy upgrade csatákat így csinálom meg, és a normál seregemben így nincs veszteség. De átlag nekem sem hullanak néhány egység veszteséggel megúszok mindent 😊

BlackShadow
az egyáltalán nem bug 😊 épp azt írja ott a játék, h, ha nem vagy mágus v nincs x intelligenciád elveszted a sereged felét!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"