King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az angol verzióban van, több helyen is, pl a teknõsnél is.(mielõtt valami szuperintelligens elkezdene okoskodni, szólok, hogy nem feltétlen jön elõ mindenkinek, a bug már csak ilyen... )
Elvileg kikerülhetõek, pl a teknõsös fagyás tutira, mert nekem is jó lett végül.
Viszont,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Sephi: a sátras rettentõ erõs lett és a vártól picit balra a dombon lévõ is az (zászlót õriz). Sõt, pók se könnyû, ami a zászlós közelében sétál.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
O majd visszavisz, ha Darionos szoveget valasztod.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A sátras viszont erõs, ahogy mész arlaniaba az úton (amin a rabló is volt az elsõ királyi küldetésben) balra.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Az lehet, hogy nekem az nincs, mert Mage vagyok???
JAAAAA varjal en nem arra gondotlam! Kastelytol keltre van az amit te beszelsz.
En nyugatra mondom... egy zaszlot oriz eppen.
A pok meg azon az uton van amerre a Robber HQ van 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Annyit mond, hogy a bányában, de ez ideáig 3 olyan bánya volt, ami szóba jöhet, és utóbbi 2 nem kicsi, egyelõre nincs kedvem felderíteni õket.
Azért szoktam így mondani, mert a kritikusról az ember a filmkritikusra(mûvészkritikus stb) gondol, a kritikális meg jobban hasonlít a critical angol szóra. Remélem így tiszta.
Majd késõbb ha már úgy érzed, hogy megy, akkor visszamész elverni a srácot.
A pókot nem tudom melyikre gondolsz, nekem a játék elején az elsõ térképen csak a lovag volt olyat, akit nem tudom megölni.
Én lucky James nõjét kérdeztem meg, hogy nem akar-e hozámjönni(mondjuk jelenleg a békanõ van, de majd elküldöm😄) és kitalálta, hogy öljem meg a polipot... Jó, bevertem, pedig aranyos volt. Erre most az fáj neki, hogy még él lucky, szóval õt is meg kéne ölni pedig õt sincs kedvem 😄(a király küldetésében nem öltem meg, nem feltétlen kell)
Eleg para, amikor ilyen atom enemy setal a kezdo helyhez kozel... ha nincs scope talentet konnyen beszivhatod.
Pl a pok meg az a uber knight 😛
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megpróbáltam nem lelõni a poénokat😄
Egyébként maga a rage, mint olyan határozza meg a kritikális ütések elõfordulási esélyét, meg a kritikális sebzések nagyságát is.
Nekem 4 gyerekem van a játékban: +20% mana, +10% mana, +10% XP minden harcban és +10 rage. Amúgy vettem egy itemet, az is ad +10% XP-t harconként, tök jó 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Elf szigeten van egy nagyon jó zene, amiben valami csaj is dúdol 😄 nagyon hangulatos 😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Jakuza és azt is észrevetted, hogy a fele küldetés 2-3 féle képpen is meg lehet csinálni?😊 Baromi jó, hogy ennyi mindenre figyeltek.
Van mar vagy 34 varazslatom es meg mindig talalok szamomra teljesen ismeretlent az 5. napon is. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Persil: ott bent van, és nem balra!😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Avenger: a zombicsajt meg kell venni 5k goldért, utána duma vele és a feloldozás (asszem harmadik válasz).
Hapi: csak azokat tudod, amihez oda van írva, hogy You can blabla upgrade. Egy kis harc és kész is (persze amiket én próbáltam, elég izzasztóak voltak level 12-n is).
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nem jobb gomb a tárgyon és upgrade? Vagy valamit elnéztem?
hogyan tudok a szigetekrol visszamenni az "alapfaluba"? ha jol emlekszem leghajoval mentem at de nem talalom h merre kene visszamenni :S
En Mageel tolom, eleg komoly, bar en meg nem tok 5-6k-kat sebezni, de erdekelne h hogyan kell 😊
Koszi a valaszokat elore is!
Meg verlonban találtam egy botot, ami alapból 250 leadershipet ad, de ha tökig felupgradelem, akkor +1000.
Meg van nekem is a skill amirõl beszélünk, de a leírásnál nem írta a szemét, hogy guardsman-re is vonatkozik, és felrevezetett, azt hittem azoknak nincsen 😄
Szal megyek lecserélni xD
Én ha akarnék se tudnék az elsõ körben ölni, már csak kasztból adódóan is tök máshogy játszunk. És ebbe a seregbe baromi jó egység szerintem😊
Egyáltalán nem volt még olyan, hogy "tizede marad" meg hasonlók😄
A többezeríjászról jut eszembe egy quest. A verlon erdõben volt egy kastály, amiben festményekre klikkelve ugrott rám némi szellem, meg párszáz csontváz. Nah azon a helyen találtam egy csontvázat, aminek nincs feje, és automatikusan meg is kaptam a questet, hogy keressek neki. Nem tudod, hogy ezt csak késõbb találom meg, vagy figyelmesebben kéne keresnem?

Guardsman skill lehet csak akkor van ha raktál rá a warrior ágon rúnát. Nekem mindig is volt, meg tüzes nyíl az íjjásznak 😊
Lehet belole neked rengeteg, ha nem te lepsz elsore es nem ersz oda ahova kell vele.
Marpedig lenyegesen gyorsabb egysegek vannak a jatekban nala.
Marpedig ha elkezdik utni eloszor, mivel eleg vekonyka szazasaval pusztulhat el, es mire a tavba ersz mar a tizede nincs meg az egysegnek, akkor meg loturot nem fog mar sebezni.
Marpedig lesznek olyan ellensegek, ahol tobb ezer ijasz illetve tavolsagi, vagy gyorsabb egyseg van.
Avenger köszi, akkor csinálom a törpös balhét, kell a lovas 😊
Guardsman-nek nincs is skillje!? :S Vagy nálam miért nem mutatja?O.o
Közben azon gondolkodom, hogy neked (avenger) hogy volt 12esen 8800 leadershiped, amikor nekem csak 7200(kb) és 13 vagyok😄 (minden zászló meg van, ahol eddig jártam, és lvl up-nál is mindíg azt választom)
Jakuza, látod, ez bizonyítja, hogy elég nagy differencia van a kasztok közt, mivel Te nem pazarolsz mass haste-re(és egész máshogy ölsz 1-2 kör alatt), én meg csatát nyerek vele😊Eléggé el lett találva, ha lesz erõm, majd kezdek egy játékot varázslóval is 😄
Most azt találtam ki, hogy inkvizítor helyett goblin katapultot használok elég jó szerintem, meg baromi aranyos, hogy újratölt stb 😄
Tamasztani meg nem kell mivel szinte senki sem hal meg. 😉
Swordsman meg nem jo, mert nem er oda, mass hastera pedig nem fogok pazarolni se manat se varazslatot, mivel ket varazslattal szinte az egesz ellenseges sereget kinyirom.
Hunter az elfeknel talalhato, majd ha kibekitetted a torpeket, odamehetsz.
Kösz, hogy felvilágosítottál😊
13 db volt, azt mindet meg is vettem, de már nincs több ott. 12es szintû vagyok, de szép komótosan haladok, minden apró questet stb-t megcsinálom, de akkor felkeresem a törp királyt, nagyon bejött a lovas 😊
Archmage helyett inkvizítort használnék a helyedben, hasznos a feltámasztás is, sokkal többet vehetsz belõle, és nem több annyival az archmage attack-ja, hogy jobb legyen.(mert az alapsebzésük ugyanannyi).
Hunter merre szereztél?😊
A swordsman sokkal erõsebb, mint az ember elõször hinné😊 Gyakran ezreket üt a skilljével, és hála az alacsony leadership igénynek+az iron fist skillnek, egy rakatot vihetek magammal.Meg az sem hátrány, hogy minden sarkon tudok belõle venni😄 Hátránya, a csak 3 lépéspont, de általában mass haste varázslattal indítok😊
Azt nem mondom, hogy nem szoktam egységet veszíteni, mert sokszor direkt veszek egy halom szutyok bandát, amit le lehet ölni és nem fáj érte a szívem, a nehezebb tárgy upgrade csatákat így csinálom meg, és a normál seregemben így nincs veszteség. De átlag nekem sem hullanak néhány egység veszteséggel megúszok mindent 😊