King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Can you edit the images? 'Cause I'd really like to have gay marriage possible."
😄DDDDDDDDDDDD
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Nem szeretek semmi szemetet felpakolgatni, amíg nem tudom mit csinál😊)
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Demon vilagnak mi ertelme ? nekem semmi q oda , megtalaltam a portalt , meg ilyenek de q semmi... lehet az elfek utan kuldenek vissza ?
titeket nem idegesit, hogy a demon vilagban a lebego "liftek"-et ki kell varni mig atlebeg? baromi unalmas... valahogy jolenne azokat "skippelni" :C
raadasul ugye galoppozol 3 centit... lebeges... 5 centi lebeges... jajjjj otthagytal valamit... lebeges... G*ci vontatott :C
jaes!
van egy nagyon jo mod(jo van tobb is 😄)!
Interface mod
(ez mukodik a legalis letoltos verzioval meg az amcsi dobozossal is!)
zipbol a kfs fajlt masoljatok bele a:
".\Jatek installja\data\mods" dirbe ^^
Oks, köszi 😊
Egyébként most õket használomn:
bowman 200~
horseman 80~
griff 150~
cannoner 60~
giant 8
Én a törp király kalapácsát kaptam meg, az 10%ot ad.
global: muse elf lvl 160+
de a +30% Crit esély se gyenge cucc 😊 már félek elõre hogy mik fognak szembejönni ha ilyen erõs a hõsöm 😊
De nem offolok, bocs mindenkitõl😊)
Jaja anno sok Wizards of the coast (remélem jól emlékszem) játék volt (Baldurs gate1-2, icewind dale 1-2...stb) ahol ha sokat dumáltál lehetõleg mindenkivel mindenrõl és mindent meg is csináltál akkor nagyon jó plusz cuccokat kaphattál)
Klikk a saját lényeidre, majd valamelyik üres kockára és elteszi neked.
A mind skill ágon van egy skill, a reserve, ez ugyanezt csinálja csak a félretett lények jönnek veled.(max 2 csapat)
Én mostanában kitapasztaltam dolgokat, és rájöttem, hogy sokszor egyszerûen nem szabad az adatoknak hinni, mert gyakorlatban máshogy szerepelnek az egységek.
Pl archmage vs inkvizítor. Le lehet hurrogni, de az inkvizítor egyszerûen erõsebb😊 Kipróbáltam mindkettõt max mennyiségben(aktuális leadership-emhez) jópár féle szörnyön is.
De sok ilyen eset van, amikor a látszólag gyengébbik egység pusztán az alacsony leadership cost-ból adódóan erõsebb.
Nah ez a játék pont jó ehhez a stílushoz, eszméletlen sokáig le lehet maradni mindenhol, annyi minden van 😊
-a várakban félre lehet rakni maradék seregeket késõbbre. (nem muszáj feloszlatni
ezt, hogy kell csinálni? simán átmozgatom az egységeimet a várba vissza???? Mint mondjuk a Heroes-okba??
A upgradedben szinte biztos csak hibajavítás van, esetleg némi mobcserebere a térképen.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hapi: köszönöm a tippcsokrot, hasznos volt!
Én már számûztem a seregembõl a parasztgyereket vasvillával, meg az íjjászt, meg a mágust. Azért, mert intellekre gyúrok és ez hatással van a spellekre is (meg manára) és inkább egy defense-bõl remekül álló válogatást teszek elébe az ellenfélnek. A medve az abszolút kedvencem, imádom, neki mindig van helye. Akkor most vettem 4db Kõgólemet, baltás törpöt, ágyús törpöt és van még ez a lebegõ ufó (piros színben).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Élõholt fõváros valami nagyon durva, maradt vagy 50 lovasom meg 200 íjjászom mire levertem 😄
A feleségekkel az a baj hogy elviszik a pénzed ötödét, szóval csak óvatosan a válásokkal 😄 Én már a 3. feleséget fogyasztom, a zombinõtõl a gyerekek alig adtak normális bónuszt 😞 Elf hercegnõ van most.
Próbáltam kevésbé spoileresen fogalmazni, remélem sikerült 😊
MIndig megcsinálom az összes küldetést minden játékban mert pepecselõs típus vagyok😄 (Final Fantasy-t nagyon szeretem és hozzászoktam, hogy mindenhol mindent megcsinálok, mert a jó poénok és tárgyak mindig el vannak rejtve)
Fizikai fájdalmat okoz ha egy küldi nincs kipipálva.
Na akkor gyúrok még egy kicsit a paladin-ra.
Az elsõ szigeten amúgy is van még olyan brutál sereg több is ami most még esélytelen. pl: Razo tower, az a rohadt bot a legfelsõ szinten mindíg lenyom, és még sorolhatnám😊
-a várakban félre lehet rakni maradék seregeket késõbbre. (nem muszáj feloszlatni)
-sereg meg scroll vásárlásnál néha van 1 pici nyíl amivel lapozni lehet. tehát nem csak 2-3 féle sereg van a várban (ezt sajna benéztem)
-scrollokat be lehet írni a varázskönyvbe
-beírt varázslatokat lehet fejleszteni
-fejlesztett varázslatokból lehet az alacsonyabb szintût kérni (shift)
-scrollokat is el lehet adni (shift)
-ha betelt a varászkönyved scrollal venni nem tudsz de amiket találsz az még belefér...( tehát nem veszik el)
-néhány tárgyból sereg lesz ha jobb click után use-t nyomsz. pl.tojások,magvak
-némelyik tárgyat upgradelni lehet, szintén jobb click és upgrade
-ritkán tárgyat kell "nyugtatni" jobb click és supress vagy valami hasonló 😊
-hardon az elején érdemes használni a talált tárgyakból seregeket (pók,kígyó,lepke,virág) mert nincs elég arany
-keresni kell a weak ellenfeleket és sokáig kerülni a csatát mert nincs arany pótolni a seregeket.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. level 14. harcossal hardon a törpöknél járok, most még human seregekkel:
-ijjász 180
-swordsman 277
-griffek 96
-a level 4es mágus 42
-és ork shaman 😊 39
persil: Nem, nekem még a régi demó van csak meg, de jelenleg nem játszom azzal sem, a teljesre (EU CE) tartogatom már magam.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Apropó kövek. Nekem van kb 40+ might (piros) és 30+ magic (kék) kövem, de mind (zöld) hihetetlen kevés. Egyszerûen alig találtam. Így a fejlõdés lassabb, mivel kellenének a skillekhez. Na mindegy.
Hiba semmiképp sem volt, talán egy picit nehezebb az eleje.(mert harcos már hamar fel tud állítani relatíve nagy sereget, a varázslónak meg korán jönnek az erõs spellek)
De nincs rossz választás 😊
Hát a mivel össze-vissza kell mászkálni a térképek közt, ezért nem igazán lehet megmondani mennyi a max szint. Ha csak végig rusholsz a király feladatain, akkor igen hamar átjuthatsz a következõ szigetre, viszont akkor lehet számítani, hogy az elsõ csapat megerõszakol😊 Szóval érdemes csinálni a questeket, elvégre nem verseny.
Nekem legalábbis mindíg azt jelenti egy játék, hogy lekössön, szórakoztasson.
Végig olvastam majdnem az összes hozzászólást és igen jól szórakoztam.
Jól vontam le azt a következtetést, hogy hiba volt Paladinnal kezdeni a játékot??😊
Nem tûnik erõsnek.... 9-ik szinten járok és elvagyok, csatázgatok, mászkálok és fejlõdök rendesen. Viszont se nem erõs harcos és a varázslatai sem a leghatékonyabbak. Olyan manager típus, mindenhez ért egy kicsit😊
Kezdjem elõrõl és legyek varázslóval, vagy lesz a paladin is erõs csak türelem kell hozzá????
Még az elsõ szigeten vagyok és csinálom a számtalan küldetést. Nagyon viccesek ám, ha az ember veszi a fáradságot és elolvassa/megérti õket.
az elsõ szigeten kb. mi a max szint amit a hõs el tud érni???
De spec én a teljesen játszok(gondolom Te is) szóval különösebben nem érdekel 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Onnan csak az elsõ néhány skill fontos, azok viszont eléggé.(scouting, learning 1-esen, meg a leadership és reserve)
/Mielõtt a sokadik szintûek leszólnak, CSAK a saját véleményemet mondom, határozottan a játék elsõ szakaszára, hátha ez segít neki... 😊 /
Érdemes a játék elején beszerezni a horseman-eket, elég erõs, a mocsár legelején pedig van pár db knight, ami szintén erõs.(tudom lassú mint az állat, de a játék elején 100x erõsebb mint 10-20 paraszt, meg hasonló borzalmak)
És nagyon jó egység a játék elején a medve is, brutálisakat tud sebezni.
Barbár, berzerker, kalóz meg ilyen dolgokat meg akkor sem vennék be a csapatba, ha õk fizetnének 😄 Az emberi (és a semleges állatok) egységek a játék elején sokkal erõsebbnek bizonyultak.
Es mar nyilasom sajnos egy sincs... a Barbar meg ultra brutal ha van erserk de armor az nuku neki.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha valaki megtalálta segítsen már mert bárhogy keresem sehogy nem találom.
Sõt, legalább látom, hogy valaki figyel még manapság erre.
Engem is zavar az ilyesmi, fõleg, ha tv-ben hallom, ahol pont példát kéne ilyen téren statuálni.
Szóval nálam a hiba, nekem természetes ez a szó, holott tudom helytelen.
"Mindenesetre én még hiszek abban, hogy a többség képes a hasonló alakú - és ezúttal jelentésû - szavakat a szövegkörnyezet segítségével értelmezni..." Én már sajnos nem ... 😄
De tényleg nem támadásnak szántam, ahogy ezt a néhány mondatot sem. Nem is kívánok tovább offolni a témában.