King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magenek melyk csaj volna jo es azt hol lehetne osszeszedni? 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Valaki meg tudná mondani pontosan, hogy hol lehet olyan egységet venni amit fel lehet áldozni a hüllõ spiritnek? Azt olvastam hogy a mocsárba, de melyik árusnál?
ez ien random hülyeség volt amugy sztem😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
http://www.kbmods.nm.ru/eng/
klikk az utsóra, és fasza lesz 😊
De ha csak nem akarsz kalózokat használni, akkor Mirabelle rossz választás.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Segítséget kérnék: hol találok egy bizonyos Tempel of the Deceased Souls-t?
Köszi a segítséget.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Az az érdekes, hogy csak a törpöknél tartok(még mindíg, viszont "mögöttem" már az ég adta világon semmi sincs, ami megölhetõ, megvehetõ stb stb) de már most több questem van készen, mint a records-ban a "csúcstartónak" 😄
Nincs failed questem xP
Mindent meg lehet oldani, hogy ne legyen failed, és a quest adókat is ki lehet játszani. Lucky James-nél volt, hogy õt is meg az ellenségét is meg akartam ölni, és némi trükközés után mind két quest sikeres lett 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Failed questért nem kapod meg a jutalmat szerintem, nem is tudom nekem van e olyan, de elég elágazóak a questek, így lehet hogy egy failed de kaptál helyette egy másikat amit meg tudsz csinálni.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Questlogba meg van ket Failed quest es nem igazan ertem miert... ez rossz nekem ?
Õsi vámpírokat nagyon nem szeretem, fõleg amikor zsinórban 6szor tér ki a támadás elõl :S Taktikusan kell fellépni ellenük, mivel denevér formában nincs kitérésük 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nekem ez a játék most ebbõl a szempontból egy új baldurs gate😊 (persze ezerszer komolytalanabb, de ez egy teljesen más játék)
Szerezd be azt a néhány lovagot, amirõl már volt szó itt.(arlania felé egy sátorban. rohadt erõs a csapat elõtte, de ki lehet csalni, megveszed ami kell, és menekülsz)
Mocsárban van royal snake, elég jó egység, verlon forestben egy jópár inkvizítor, meg elsõ térképen darionban egy kazalnyi medve, ami szintén erõs.
Azért nem jó, mert ha sok "felesleges" leadershiped van, tehát sok egység férne még be, akkor valamit elrontottál(nagy veszteséges csaták etc) szóval mive törekszünk a maxos seregre ezért nem lesz extra, amivel az átálló csapatokat irányítani tudnád. A másik dolog, meg hogy ritán vannak ugyanolyan seregek az ellenségnél mint neked. 5-10csatánként meg nem igazán ér meg, hogy átáll 10-15 ijász... 😊
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ezt a konyvtarat erdemes kedvencekbe tenni, mert folyamatosan frissitik az allomanyokat^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Nekem nincs ods könyvtáram ott ahol irtad , csináltam egyet , de ugy nem müködik.... te hogy csináltad ?
Diplomácia: Az ellenséges seregbõl amit megtámadsz bizonyos %nyi lény átáll hozzád ha van ugyan olyan egység a seregedben ami nincs kimaxolva leadership ügyileg 😊
A jatekban nem lehet allitani a harci sebbeseget?
Spontan Auto Harc nincs? Most mentem a mocsarba de mar 80%-a a moboknak weak 😛
Szerintem nekem az elsõ sziget is lesz vagy 20-30 óra, de minden meg lesz az biztos.
global: muse elf lvl 160+
At utolso szigetn kik vannak ? murdok vagy mi .. oda jutok a demon portalon keresztul ?
Csak utána lehet. De elég inkvizítort lehet venni a játék elején, ha vigyázol rájuk és mire többet tudnál venni, mint amit árulnak valszeg már lecseréled egy jobb egységre, ezért tök felesleges az egész.
(félreértelmezted, a másik nem 1.6.7 hanem 1.6b7
Volt, hogy a hõsöm a hajóból túl messzirõl szállt partra, szinte "kiugrott" és nem tudtam visszaszállni a hajóba... 😄
A másik még mókásabb, amikor a hajóval csak néhány méterre álltam meg egy teleporttól, így amikor visszaszálltam a hajóba, akkor egyszerre történt meg a két dolog és lám, bekerültem a dungeon-be hajóstól együtt... 😄 Ez addig volt mókás, amíg ki nem derült, hogy ugyan nagyon faszán megy a vitorlás a föld alatt is, de teleporton már nem fér át(ergo ki nem tudtam jönni).
Szóval úgy tûnik érdemes menteni egyet partraszállás elõtt, és kipróbálni, hogy jó helyen vagyunk-e 😄