King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most a "zombi" csaj a felesegem, de igazabol nem eri meg a 4 gyerkoc bonusza helyett "rapakolnek" cuccost ami hasznosabb =)
Magenek melyk csaj volna jo es azt hol lehetne osszeszedni? 😊
Találtam olyan kígyót amit meg lehet venni, de az csak sima kígyó volt, és hiába volt belõle 41, nem tudtam sehogy feláldozni
BlackShadow
pl pókok/kígyók .. alap helyszínen lehet venni kígyót az "állatmenhely"nél 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani pontosan, hogy hol lehet olyan egységet venni amit fel lehet áldozni a hüllõ spiritnek? Azt olvastam hogy a mocsárba, de melyik árusnál?
Count Adyn
xD
ez ien random hülyeség volt amugy sztem😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

persil
Bug az angol verzió ban már írtam errõl😊

http://www.kbmods.nm.ru/eng/
klikk az utsóra, és fasza lesz 😊
De ha csak nem akarsz kalózokat használni, akkor Mirabelle rossz választás.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Botond
Hogy b*szodnál meg, amiért lelõtted a poént, te nub. 😛
Mirabellat (a kaloz csaj) amikor felesegul vennem kilep, gondolom ez vmi bug, van mar vmi patch v ilyesmi erre?
kozben meglett =)
Count Adyn
Nah most értem a végére 28 as szinten😊 Vége harc poén volt, nyomott egy olyan spellt ami sebzett mindenkin, és az összes saját egységét leirtotta vele, nekem meg állva maradt pár😄DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bare Hornet merrefele lakik emlekszik vki? 😊
Sziasztok!
Segítséget kérnék: hol találok egy bizonyos Tempel of the Deceased Souls-t?
Köszi a segítséget.
persil
A skillekrõl meg jut eszembe, akit érdekel a törp király fiánál(megmentése után) lehet venni rúnákat... rohadt drága, de ha épp 1-2 hiányzik a köv. jó kis skillhez, akkor megéri.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Erre már gondoltam én is, már most 16oson is "felesleges" skillekre pakolok, mert amit fontosnak tartottam az mind meg van, szóval ebben igazad van, ha nincs más jobb, amibõl elõnyöd származna, akkor rosszul nem jön.

persil
#466 😊

Az az érdekes, hogy csak a törpöknél tartok(még mindíg, viszont "mögöttem" már az ég adta világon semmi sincs, ami megölhetõ, megvehetõ stb stb) de már most több questem van készen, mint a records-ban a "csúcstartónak" 😄

Nincs failed questem xP
Mindent meg lehet oldani, hogy ne legyen failed, és a quest adókat is ki lehet játszani. Lucky James-nél volt, hogy õt is meg az ellenségét is meg akartam ölni, és némi trükközés után mind két quest sikeres lett 😊

Sephi
Haha 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Avenger
Ja most néztem, az az egyetlen failed questem nekem is 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sephi
Konkretan nem akartam megolni a barbart a parton mert rajottem, hogy ertelmes arc ... ez a Baron-nak nem tetszett es Quest Failed lett 😛

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Avenger
Megtanultad a mind ágon a legalsó skillt? csak akkor lehet gondolom fejleszteni a papokat.
Failed questért nem kapod meg a jutalmat szerintem, nem is tudom nekem van e olyan, de elég elágazóak a questek, így lehet hogy egy failed de kaptál helyette egy másikat amit meg tudsz csinálni.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Sephi
Van sima Priest-nek van egy upgrade gombja de mindig szurke... hol lehet oket Inquisitorra upgedelni?

Questlogba meg van ket Failed quest es nem igazan ertem miert... ez rossz nekem ?

Avenger
Én diplomáciával már zöldsárkányt is csaltam el az ellenség seregébõl 😄 jól jön néha, meg más értelmesre se nagyon tudok rakni így 24es szinten már 😊
Õsi vámpírokat nagyon nem szeretem, fõleg amikor zsinórban 6szor tér ki a támadás elõl :S Taktikusan kell fellépni ellenük, mivel denevér formában nincs kitérésük 😊

persil
Azért azt hozzáteszem, hogy a gyíkok csak késõbb állnak rendelkezésre, mivel elég erõsek.. 😄

Sephi
A fene! En a deli reszt pucoltam ki es most vagyok a mocsárba 😛

persil
Eddig 4 félével találkoztam, szóval akad 😄

Lammer
micsoda? en mage-el tolom es most veszem a 10ik Green Dragont(sajnos csak ennyi liiidersipem van :| )^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sephi
Te, van a jatekban konkret sarkany? ugyertem amit a csapadotba tudsz rakni ?😄

persil
Hát van benne pár óra az tutti😄 (fõleg ha nincs túl sok idõd, vagy szeretsz sokat babrálni, mint pl én)
Nekem ez a játék most ebbõl a szempontból egy új baldurs gate😊 (persze ezerszer komolytalanabb, de ez egy teljesen más játék)

persil
Unikornist jó sokáig nem is fogsz, oriás csak a törpöknél lesz😊
Szerezd be azt a néhány lovagot, amirõl már volt szó itt.(arlania felé egy sátorban. rohadt erõs a csapat elõtte, de ki lehet csalni, megveszed ami kell, és menekülsz)
Mocsárban van royal snake, elég jó egység, verlon forestben egy jópár inkvizítor, meg elsõ térképen darionban egy kazalnyi medve, ami szintén erõs.

persil
A diplomácia tökéletesen hasztalan skill, gondoltam szólok mielõtt pazarolsz rá😊

Azért nem jó, mert ha sok "felesleges" leadershiped van, tehát sok egység férne még be, akkor valamit elrontottál(nagy veszteséges csaták etc) szóval mive törekszünk a maxos seregre ezért nem lesz extra, amivel az átálló csapatokat irányítani tudnád. A másik dolog, meg hogy ritán vannak ugyanolyan seregek az ellenségnél mint neked. 5-10csatánként meg nem igazán ér meg, hogy átáll 10-15 ijász... 😊

Teknõshöz? Level 5-6 bõven elég. Alig sebez, csicskásai nincsenek.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

penge25
Én maggel tolom hard szinten, ami szerintem elég nehézke de szeretem a kíhívásokat, viszont nem tudom mi lesz majd ha fekete sárkányokat kell legyakni, mivel õk immunisak minden spellre, és a magenek nem a leadership az erõssége, na majd meglátjuk ha majd ott járok 😊

Lammer
SKACOK!

ezt a konyvtarat erdemes kedvencekbe tenni, mert folyamatosan frissitik az allomanyokat^^

shaba23
teknõshöz mekkora sereggel érdemes menni? vagy hanyas szinten? vagy azt hagyjam akkorra, ha végeztem a kezdõ szigettel?
Sephi
Koszi!

penge25
A játéknak lehet állítani a sebességét az optionsba game animation speed asszem a menû neve elég nehéz észrevenni tedd highra, és akkor gyorsabbak lesznek jóval a csaták 😊

* mods könyvtár és az interface modra gondolok 😄
köszi a választ!

Nekem nincs ods könyvtáram ott ahol irtad , csináltam egyet , de ugy nem müködik.... te hogy csináltad ?
Avenger
Utolsó szigeten orkok vannak.

Diplomácia: Az ellenséges seregbõl amit megtámadsz bizonyos %nyi lény átáll hozzád ha van ugyan olyan egység a seregedben ami nincs kimaxolva leadership ügyileg 😊

Hali! A Diplomácia skill mire jó? nincs megfelelõ skillem a lefordításához 😊

Sephi
Ket dolog :

A jatekban nem lehet allitani a harci sebbeseget?

Spontan Auto Harc nincs? Most mentem a mocsarba de mar 80%-a a moboknak weak 😛

Penge 25: átérzem, nekem is van oldalbordám meg két porontyom😊

Szerintem nekem az elsõ sziget is lesz vagy 20-30 óra, de minden meg lesz az biztos.

global: muse elf lvl 160+

kb 80-100 ora tuti az elsöre.

At utolso szigetn kik vannak ? murdok vagy mi .. oda jutok a demon portalon keresztul ?
penge25
Kb mennyi játékidõ lehet ebben a játékban, mert lehet nekem kitart akkor egy fél évig, mert én sajna max 5-6 órát tudok hetente vele nyomulni, ilyen ez amikor az embernek már felesége és pici babája van, bizonyos dolgokról le kell mondani 😊 off dolog Fairy Elf az final fantasykat én is imádom/tam minden részét végigtoltam 1-12-ig kivéve a 12 azt még nem viszi a ps2 emu, mostanság meg a melóhelyen a nds ff-eket tolom 😊

köszi persil😄 oké. én kb level 7 körül mozgok és questet elig csináltam még,m ivel angolból nem vagyok olyan jó, meg nem sezretek szõrözni fõleg így,de majd a magyarral talán menni fog😄 milyen egységeket érdemes vennem szerinted? unikornist pl nem találtam még sehol, se giantot, semmi jót nem találok😊 swordsman, íjász, archamge, priest, paraszt. ezek vannak😊 kicsit már unom ezeket jó lenen a vérfrissítés.
persil
Mind skill ágon kell megtanulnod az "inquisition" nevû skillt.
Csak utána lehet. De elég inkvizítort lehet venni a játék elején, ha vigyázol rájuk és mire többet tudnál venni, mint amit árulnak valszeg már lecseréled egy jobb egységre, ezért tök felesleges az egész.

hogy lehet inkvizitorrá upgradelni a sima priestet? mert ott a nyíl de nem elérhetõ az upgrade..
persil
Sehogy, mivel az 1.6.4 az újabb.
(félreértelmezted, a másik nem 1.6.7 hanem 1.6b7

persil
Ehh, a hajókedvelõknek 1-2 elrettentõ példa😊
Volt, hogy a hõsöm a hajóból túl messzirõl szállt partra, szinte "kiugrott" és nem tudtam visszaszállni a hajóba... 😄
A másik még mókásabb, amikor a hajóval csak néhány méterre álltam meg egy teleporttól, így amikor visszaszálltam a hajóba, akkor egyszerre történt meg a két dolog és lám, bekerültem a dungeon-be hajóstól együtt... 😄 Ez addig volt mókás, amíg ki nem derült, hogy ugyan nagyon faszán megy a vitorlás a föld alatt is, de teleporton már nem fér át(ergo ki nem tudtam jönni).

Szóval úgy tûnik érdemes menteni egyet partraszállás elõtt, és kipróbálni, hogy jó helyen vagyunk-e 😄

Botond
Nem volt hiba, én is azzal tolom, és teljesen kezelhetõ az is. Voltak apróbb problémák, de túl lehet lendülni rajta.
Lammer
uristen... <#szomoru1>