King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ez elég valószínûtlen😄
De angolból magyart se csinálj, mert meg fog jelenni magyarul... érted szóval lesz magyar😊
Egyébként meg meg kell tanulni angolul, lassan egy utcaseprõnek is kötelezõ lesz.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Meg kell tanulni hozzá a skillt.
(mielõtt megkérded melyiket... 😄 Mind ágon a legalsó, inquisition nevû skill.)
Hogyan tudom upgradelni a seregem? A priestnél ott van, hogy inkvizitor lehet belõle, de még se tudom. A többi egységnél meg meg sem jelenik az upgrade. Azokat nem is lehet?
Sajátgép -> Eszközök -> Mappa beállításai -> Nézet
Majd itt a 'Rejtett mappák és fájlok' megjelenítését jelölöd be.
Megegy kerdes 2 spirit meggyoztem hogylegyen haver a 2 felsot a masik 2 hogykell ?
Viszont sajnos a béka asszonyról lemaradtam mert az a küldim faildes lett 😞
úgyhogy marad mirabella mert szerintem jobban megéri pakolni rá cuccot mint szüleszteni 😄
Viszont a zombi nõnek jobbak a lehetõségei az tud artifactot is hordani mirabella nem, viszont lehet ratenni zászlót ami tök jó lett volna ha elõtte nem adom el a második upgradeelhetõ zászlómat 😞(
Lehet picit kevés a leadershippem (haverom 1 szinttel alacsonyabb és tízezer felett van neki!, persze õ mázlista, vett artifactot is, ami +800 stb). Intellectem 15, varázslatokat igencsak megdobja (és én sokszor rájuk támaszkodom).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De amikor a festményt meg a koponyát kell összeszedni a régi kastélyban, azt is meg lehet csinálni harc nélkül😊 Bár asszem oda még visszatérek.
Most mentem át a 2. szigetre, csak a temetõben lévõ vár urát kellene még levernem + a varázsló tornyában kell rendet rakni, de egyenlõre ezeket még passzolom. Nem is beszélve a tárupgrade-ekrõl...azok nekem valahogy túl sok egységembe kerülnek😞
igy konnyu 😛P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Ugyanúgy, ahogyan átmentél. Beszélni kell a kapitánnyal, aki a parton áll a kormányzó kastélya elõtt😊 (nyugati szigeten)
Vki esetleg?😊
Freedon Islandra hogyan lehet átjutni?
köszi
/de amúgy sem bittos, hogy tudok segíteni, mert elfeket nem bolygattam még eddig/
Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként 10 csata után születik meg a baba, onnantól, hogy beszélsz róla a nõnek(kiss your wife).
Szóval a 10-nél quicksave, és ha nem tetszik a gyerek, lenyomod újra a csatát.
Öcsém kérdezte tõlem mosolyogva, ohgy vajon gyerekeket el lehet adni/kidobni (természetesen kizárólag a játékban, igaz akkor is csúnyán hangzik)? Mert neki nem igazán adtak jókat. De szerintem tuti nem.
Nekem egyébként attack/def. De csak két gyerekem van + 2 artifact.
(nekem is az van, mert a zombit ott hagytam a faszinál, mirabelle meg nem jó)
Royal snake/swamp snake kell, összesen talán 20-30 db.