King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, de az angolt nagyon nyomatják. EU-ban két fontos nyelv van, az angol és a francia.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

shaba23
és ha az angolon kívül beszél 5 másik nyelvet?
persil
"na mindegy de az angolbol lehet majd valahogy angolt csinalni ? "
Ez elég valószínûtlen😄

De angolból magyart se csinálj, mert meg fog jelenni magyarul... érted szóval lesz magyar😊
Egyébként meg meg kell tanulni angolul, lassan egy utcaseprõnek is kötelezõ lesz.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Akkor valami probléma lehet nálad, mert nekem is van sok kép és oda teszi, ahova kell. Csinál magának saját shot mappát.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

persil
Ez minimum 10x lett leírva a fórumon... 😊

Meg kell tanulni hozzá a skillt.
(mielõtt megkérded melyiket... 😄 Mind ágon a legalsó, inquisition nevû skill.)

persil
Installnál ki lehet választani, hogy "inkább a játék telepítési könyvtárába tegye..." Bah figyelmetlen magyar user... -.-"

Skill kell hozzá.
shaba23
c:\Users\username😊\Documents\My Games\...
Tudja valaki, hogy hova rakja a mentéseket? Már mindent tûvé tettem ...
OK! köszi a helpet 😊 en angol verzioval tolom lesz allitolag magyar is vagy mar van is ?😛 na mindegy de az angolbol lehet majd valahogy angolt csinalni ?
Hali!
Hogyan tudom upgradelni a seregem? A priestnél ott van, hogy inkvizitor lehet belõle, de még se tudom. A többi egységnél meg meg sem jelenik az upgrade. Azokat nem is lehet?
Akkor ez rejtély.
shaba23
tisztában voltam vele, hogy a játék rejtett könyvtárba telepít, de ott nincs kép
Írtam alább is: rejtett könyvtárban kell keresni, azért nem látod.

Sajátgép -> Eszközök -> Mappa beállításai -> Nézet

Majd itt a 'Rejtett mappák és fájlok' megjelenítését jelölöd be.
shaba23
kiírta, hogy mentette a képet, de még csak mappa sincs😊
persil
/Screenshot saját könyvtárba. A játék mappáján belül.

persil
Az utsó kettõ tulképp magától beadja a derekát, ahogy haladsz a sztoriban, majd szólnak, ha ott jársz, szal nem maradsz le semmirõl.

A demó rejtett könytárba települt (ilyet sem láttam még), ezek szeritn a teljes is. Egyébként ott lesz, ahova telepítetted.
shaba23
hová menti a játék a képeket? nincs a telepítési könyvtárban, nincs a mentésnél és nincs vágólapon...
Koszi szepen en elkalandoztam teljesen masfele azert nem csianltam vegig eza Q line 😄 de igy msot vegignyomtam es beadta koszi szepen a helpet !
Megegy kerdes 2 spirit meggyoztem hogylegyen haver a 2 felsot a masik 2 hogykell ?
Én 20. szintû mage vagyok 29-es az intem valóban jól megdobja a spell sebzéseket 😉
Viszont sajnos a béka asszonyról lemaradtam mert az a küldim faildes lett 😞
úgyhogy marad mirabella mert szerintem jobban megéri pakolni rá cuccot mint szüleszteni 😄
Viszont a zombi nõnek jobbak a lehetõségei az tud artifactot is hordani mirabella nem, viszont lehet ratenni zászlót ami tök jó lett volna ha elõtte nem adom el a második upgradeelhetõ zászlómat 😞(
Én level 16 vagyok, de még csak 7,5k LS-em van és hát nem merek még upgradelni tárgyakat. Pedig kellene, mivel biztos vagyok benne, hogy frankó!

Lehet picit kevés a leadershippem (haverom 1 szinttel alacsonyabb és tízezer felett van neki!, persze õ mázlista, vett artifactot is, ami +800 stb). Intellectem 15, varázslatokat igencsak megdobja (és én sokszor rájuk támaszkodom).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

shaba23
jaja😊
De amikor a festményt meg a koponyát kell összeszedni a régi kastélyban, azt is meg lehet csinálni harc nélkül😊 Bár asszem oda még visszatérek.
Most mentem át a 2. szigetre, csak a temetõben lévõ vár urát kellene még levernem + a varázsló tornyában kell rendet rakni, de egyenlõre ezeket még passzolom. Nem is beszélve a tárupgrade-ekrõl...azok nekem valahogy túl sok egységembe kerülnek😞
Sephi
Temetoben ha a kriptakban jarkalsz, akkor eleg csak gyorsan megerinteni a kereszteket es meghal minden a kornyeken 😄

igy konnyu 😛P

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shaba23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A király questjeit addig megcsinálod, hogy le kell adni a pecsétet a rokonának. Aztán küldözgetnek ide-oda, végül, miután hallottad a hangokat, ott lesz a hero ablak bal alsó sarkában a 4 választható spirit. Ahhoz, hogy használni tudd õket, el kell nyerni a barátságukat ( mérgezõsnek pl kígyót/pókot kell adni enni)
Hi tudom hogy mar sokszor le lett irva de en meg mindig nem ertem hogy hasznalom a ragemet mert nicsen 1 spiritem se harcossal nyomom es lvl7 vagyok ha valaki megtenne hogy szajbaragosan leirja hogy jutok ilyen spiritekhez azt megkoszonnem 😊
BlackShadow
darionban mikor engednek be a bányába végre? már van egy pár küldetésem oda.. 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Avenger
Ha ugyan arra gondolok amire te akkor az quest, ha elég sokat felszedsz akkor vissza kell vinni egy szobrot az elsõ elf területen a tónál lévõ házhoz.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

shaba23
megvan az elsõ gyerek...+8 varázstekercset ad....3x töltöttem vissza és mindíg ezt adta...
persil
Persze😊

Ugyanúgy, ahogyan átmentél. Beszélni kell a kapitánnyal, aki a parton áll a kormányzó kastélya elõtt😊 (nyugati szigeten)

Igazából már az a kérdés, vajon vissza tudok-e menni valahogy Darionba😊!
Vki esetleg?😊
Hali!
Freedon Islandra hogyan lehet átjutni?
köszi
persil
"mire jok az evilnek az elfeknel ?" Ez mit jelent?😊

/de amúgy sem bittos, hogy tudok segíteni, mert elfeket nem bolygattam még eddig/

mire jok az evilnek az elfeknel ? ilyen lila izek amik porognek , és el tudod oket távolitnai...
nem is lesznek,mert mintha visszább azt olvastam volna,hogy novemberben magyarul jelenik meg...
persil
Szívesen x)

persil
Jahm 1/5 😊

Magyar fájlok nincsennek még a játékhoz?

Acorp alaplap, 486SX 25MHz, 256K VGA kártya, 2MB edo Ram, 13,5\" mono monitor, 2x BTC CD olvasó, 0,002x floppy, 40MB Conner HDD, Win 3.0, 86 gombos német billentyűzet, egér.

Ejha ez nagyon jó tanács volt, köszi szépen! Le is írtam, nehogy elfelejtsem.

Count Adyn
meg viszi a pénzed😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

persil
El kell válni.... 😄 De akkor megy a feleség is 😊
Egyébként 10 csata után születik meg a baba, onnantól, hogy beszélsz róla a nõnek(kiss your wife).
Szóval a 10-nél quicksave, és ha nem tetszik a gyerek, lenyomod újra a csatát.

Nekem a négy gyerek a következõket adja: 10% mana, 20% mana, 10% XP harcokban és 10 rage.

Öcsém kérdezte tõlem mosolyogva, ohgy vajon gyerekeket el lehet adni/kidobni (természetesen kizárólag a játékban, igaz akkor is csúnyán hangzik)? Mert neki nem igazán adtak jókat. De szerintem tuti nem.

persil
A gyerekek bónuszai teljesen randomok, anyától függetlenül.
Nekem egyébként attack/def. De csak két gyerekem van + 2 artifact.

persil
Asszem van pár már a törpöknél is.

persil
A béka csajszi +3 int-et ad.
(nekem is az van, mert a zombit ott hagytam a faszinál, mirabelle meg nem jó)

persil
Hali!
Royal snake/swamp snake kell, összesen talán 20-30 db.

shaba23
a békakirálylány gyerekei miylen bónuszokat adnak?
És melyik zombinõrõl van szó?
shaba23
a mocsárban a boszorkánynál. a spirit megmondja melyik fajta kígyó/pók kell neki
Botond
Mint ad a 4 gyerek? Nekem a 4 gyerek a zombinõtõl +3 attack, +5 def, +20% def, +20% attack. Ez szerintem elég jó így lvl14 körül is, de még combosabb volt lvl8on amikor születtek.
melyik szigeten lehet elöször sárkányt venni ?