King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem kell megvárnod míg kiviláglik, elég ha úgy érzed, hogy itt a pusztában lehet van valami elásva, akkor elkezded vadul spammelni a "D" betût, és ha van kincs, akkor kiássa.
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
nekem szinte CSAK sarkanyaim vannak 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
2. + 5% def
3. +20% def
4. úton van😊
global: muse elf lvl 160+
békacsajtól van 2 kölköm, nekem az egyik +5vagy 10(nem emlékszem pontosan) manát ad, a másik meg +4 scroll helyet a spellbookban
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
(elindulsz és ahogy kijöttél a bányából bal kéz fele lesz egy lift, ami levisz alsó Hadar-ba. Ott szépen megkeresed a Taron bányát, amiben pedig lesz egy kijárat egyenesen a kastélyhoz.)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
nektek milyen seregetek vanik?^^
nekem lvl 27-es Mageem van es a seregem (most megyek le zuzni a Demonokhoz komolyabban)
- 8 db Fekete Sarkany
- 10 db Voros Sarkany
- 13 db Smaragd Sarkany
- 16 db Csontsarkany
- 14 db Kuklopsz
tarcsi: 54db Voros sarkany, 43 db Csontisarkany (tudom hulye vagyok fekete sarkanybol kellett volna "kispadozni, de kesobb jottem ra, hogy kispadnal "vegtelenszamu" unitom lehet es azt a 43 db csontit nem akarom kidobni 😄)
<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Nem talalom 😄
joval elobbre jarok, de visszaneztem az eddig nem megoldott kvesztjeimet es ott arvalkodott... hol a fenebe van?
sracok! "Annore"-t hol talalom, mar tokre elfelejtettem es nem jeloltem be a terkepen sem :C
Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!
A kérdõjel meg cirill betû lenne.
Szóval duplaklikk után ne kattints a gombra! Kimész kávézni vagy ilyesmi, és kb 5-6 perc alatt végzi el a dolgát.
Utána mehet is a játék😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Viszont a játék rendszerigényét nem tudom kitalálta ki, de egész biztos nem volt ép elménél😄(a hivatalos is egy baromság)
A megjelelölt MINIMUM gépnél sokkalta szarabb gépen is nagyon de nagyon szépen elfut a játék. Valami csodálatosan optimalizálták.
Nekem spec a jó öreg 1900+ os amd-vel és egy 9600 pro-val, szerény 1 giga ram mellett max grafon reccenés nélkül megy.. 😊 (1024ben, mondjuk nem is lehet más felbontást választani valamiért :S )
Ezek nélkül szerintem nem tudunk segíteni 😊
Találtam egy jó kis oldalt,ahol készül a full végigjátszás.Most 4 térkép van kész,számozottan elérhetõ karakterekkel és küldetésekkel.1-2 napon belül felkerül 1 mod,ami rengetek újdonságot és könnyítést hoz a játékba.
King's Bounty The Best : INNEN!
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De a lényeg, hogy itt látom magamnál, hogy a dolgok rendszeresen mások, több-kevesebb stb, mint amit mások írnak le, tehát egész biztos van benne valamiféle randomizáció.
Pl:van 1 óriásom, ami 900 hp-s. Ebbe "sebzek" a sacrifice-al mondjuk 300at, és utána ezt egy 10hp-s szörnyre irányítom, akkor a 10hp-sból kapok 30db-ot.
Szóval nagyjából jól gondolod csak annyi különbség, hogy nem egységeket számol, haem hp értkéket. Így lehet, hogy mondjuk parasztból tudsz venni végtelen de vörös sárkányból hiány van, akkor a parasztokra nyomsz sacrifice-t és annyi hp értékû sárkányt kapsz érte.
De pont e miatt inkább visszafele mûködik jól. Sok hp-s mobból amibõl egyet sem öl meg a sacrifice (tehát nem lesz veszteséged) nyomsz olyan mobra, amibõl már kevés van.
varriornak ezt adja magusnak paladinnak mast ?
Volt lentebb egy comment hogy metes visszatolt masad na most en eljatszottam ezt egymas utan 20 szor kb mindig ugyan az a gyerek szuletett😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
100%ban én kezdem a csatát az összes egységemmel, plusz varázsolok/tekercsek, szóval mire a tényleges csata elkezdõdött már csak olyan 18-20k hp-ja volt, talán kevesebb.
Az az érdekes, hogy hivataloson is mondták mennyire durva a srác, nem vicc de én összesen 9db lovast veszítettem a csata alatt 😄DD
más:
multkor egy gigászi harcot folytattam a 2. bossal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az a vicc h az egészet azért tudtam megnyerni iszonyú nagy túlerõ ellenében mert a pókok alig tudják sebezni a royal snake-eket (400 db pók sebez rajta 30-at kb)
mindezt 15-ös szinten vállaltam be, és úgy 90% szintnyi xp-t adott ^^