King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Oksa, tehát tuti hogy fényenek is kell világítani ahol elásott kincs van <#vigyor5>

persil
Ezt egy kicsit meg kell fordítani... a fény világít ott, ahol kincs van(tehát csak együtt léteznek), direkt, hogy észrevedd.
De nem kell megvárnod míg kiviláglik, elég ha úgy érzed, hogy itt a pusztában lehet van valami elásva, akkor elkezded vadul spammelni a "D" betût, és ha van kincs, akkor kiássa.

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Lammer
felreertettel 😄
nekem szinte CSAK sarkanyaim vannak 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

penge25
Mondjuk én is maggel vagyok kicsit tartok én is a sárkányoktól, de tõlük még messze vok, állítólag a sárkányon nagyot vág a knight egység, asszem neki van 160 hp-ja

penge25
Figyuzzatok már, valaki talált már ásással kincset olyan helyen ahol nem világitott az a kis fényecske? Vagy tényleg csak ott vannak kincsek elásva, ahol az a kis fénycsík megjelenik?

Lammer
nah enmeg eljutottam odaig, hogy flusztraloan nehez lett... mage karival meg sarkanyokkal is szenvedek a demonvilagban... ellenek meg 'mecs' meg 'szlájti sztrongerek'... ami nem is lenne gond... de mindig van vesztesegem egy picike... es olyanbol ami nincs tarcsiban... akinek 82 nagyanyja van az maszkaljon vissza utanpotlasert :C

1. + 10 rage
2. + 5% def
3. +20% def
4. úton van😊

global: muse elf lvl 160+

penge25
Akkor az elsõ gyereket megvárom, remélem manát ad az sose árt, de több nem lesz mert scroll helyek nem kellenek nekem 😊 Gyerünk gyerekek kinek milyen bónuszokat adott a béka néni kölkei?

köszkösz, ez lettvolna tegnap az utolsó sejtésem, csak beszorultam 2 evil beholder sereg közé és már nem volt kedvem kimanõverezni közülük 😄

békacsajtól van 2 kölköm, nekem az egyik +5vagy 10(nem emlékszem pontosan) manát ad, a másik meg +4 scroll helyet a spellbookban

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

persil
Amint beérsz Kordar területére rögtön a creiston bánya után, épp ahogy kilépsz ott egy törpe, aki elmondja.

(elindulsz és ahogy kijöttél a bányából bal kéz fele lesz egy lift, ami levisz alsó Hadar-ba. Ott szépen megkeresed a Taron bányát, amiben pedig lesz egy kijárat egyenesen a kastélyhoz.)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

penge25
Békacsaj kölkei kinek milyen bónuszt adtak?

Lammer
<#zavart1>

nektek milyen seregetek vanik?^^

nekem lvl 27-es Mageem van es a seregem (most megyek le zuzni a Demonokhoz komolyabban)
- 8 db Fekete Sarkany
- 10 db Voros Sarkany
- 13 db Smaragd Sarkany
- 16 db Csontsarkany
- 14 db Kuklopsz

tarcsi: 54db Voros sarkany, 43 db Csontisarkany (tudom hulye vagyok fekete sarkanybol kellett volna "kispadozni, de kesobb jottem ra, hogy kispadnal "vegtelenszamu" unitom lehet es azt a 43 db csontit nem akarom kidobni 😄)
<#zavart1><#zavart1><#zavart1>

Lammer
EZ ENGEM IS TOKRE IDEGESIT!!444

Nem talalom 😄

joval elobbre jarok, de visszaneztem az eddig nem megoldott kvesztjeimet es ott arvalkodott... hol a fenebe van?
sracok! "Annore"-t hol talalom, mar tokre elfelejtettem es nem jeloltem be a terkepen sem :C

cs, engem az érdekelne hogy a törpék királyának kastélyát merrefelé találom? Creiston Mine után vagyok, a fenti részen nem találtam, lementem, ott se nagyon. csak rohangálok itt a szörnyek között, mert nem akarom nagyon leamortizálni a seregem velük 😊

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

persil
Nah ugye 😊
A kérdõjel meg cirill betû lenne.

Köszi, kínomban már azt tettem amit leírtál és úgy már teljes siker. A többiek számára : a második kérdõjeles ablakocskánál, ahol két sor lesz, na ott várni, amíg egy soros kérdõjelek lesznek.
persil
Én voltam pontatlan!
Szóval duplaklikk után ne kattints a gombra! Kimész kávézni vagy ilyesmi, és kb 5-6 perc alatt végzi el a dolgát.
Utána mehet is a játék😊

#606, ha jól látom a tied.
BlackShadow
<#lama>biztonsági másolat is mûködik patchelés után?<#lama>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

persil
Az oldal egész igényes😊

Viszont a játék rendszerigényét nem tudom kitalálta ki, de egész biztos nem volt ép elménél😄(a hivatalos is egy baromság)
A megjelelölt MINIMUM gépnél sokkalta szarabb gépen is nagyon de nagyon szépen elfut a játék. Valami csodálatosan optimalizálták.
Nekem spec a jó öreg 1900+ os amd-vel és egy 9600 pro-val, szerény 1 giga ram mellett max grafon reccenés nélkül megy.. 😊 (1024ben, mondjuk nem is lehet más felbontást választani valamiért :S )

persil
Milyen patch-et? Honnan töltötted le? Mi nem sikerült? Mit írt ki? Hol akadtál el?
Ezek nélkül szerintem nem tudunk segíteni 😊

Letöltöttem a patch-et, elolvastam amit írtak, hogy hogyan kell telepíteni, de mégse sikerült. Aki feltelepítette, az leírná hogy hogyan sikerült?
Gabisan
Hi All!
Találtam egy jó kis oldalt,ahol készül a full végigjátszás.Most 4 térkép van kész,számozottan elérhetõ karakterekkel és küldetésekkel.1-2 napon belül felkerül 1 mod,ami rengetek újdonságot és könnyítést hoz a játékba.
King's Bounty The Best : INNEN!

Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H

BlackShadow
ah azt a nõcit kissé hanyagoltam.. lehet nem kellett volna ^^ kössz

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

persil
Ez engem is érdekelne, de eddig csak utalásokat találtam rá.

persil
Persze, mintha új egységeket vettél volna.

persil
Beszélgess Mirabelle-el, akkor kerül elõször szóba. Elirányít majd egy kapitányhoz, aki segít😉 (hozzá amúgy is kell menned)

penge25
Még régebben olvastam, hogy az orosz fanok máris összedobtak egy új szigetet. Nem tudja valaki azt a modot honnét lehet leszedni?

Bemesz Arlaniaba es kozvetlenul jobbra, talalhato a magikus kapu.
es ha igy növeled a sárkányok számat az végleges lesz ? tehát csata után is megmarad ?
Akinek van tapasztalata nõi vonalon, az feljegyezné ide, hogy melyik milyen karakternek való? Nékem paladinom lenne..
A jatek elejen felvettem 1 Q de nem tudom mit kene csianlni ha valaki ismeri irja mar le legyszi ! The Magic Range a Q neve es 3 altart kell benne aktivalni elvileg csak tudnam hol? 😛
BlackShadow
😮 s az hol van? nem találkoztam eddig vele

persil
Igen tudom ez érdekes, arra tudok gondolni, hogy "minden új játék elején random generál mindent a játék" (tippeknél írja) tehát már az elején meghatározza, hogy mibõl mennyi/hol lesz stb.

De a lényeg, hogy itt látom magamnál, hogy a dolgok rendszeresen mások, több-kevesebb stb, mint amit mások írnak le, tehát egész biztos van benne valamiféle randomizáció.

persil
A spell szintjétõl függõen sebez valamennyit és ezért a sebzésértékért cserébe kapsz ugyanennyi "értékû" másik egységet.
Pl:van 1 óriásom, ami 900 hp-s. Ebbe "sebzek" a sacrifice-al mondjuk 300at, és utána ezt egy 10hp-s szörnyre irányítom, akkor a 10hp-sból kapok 30db-ot.
Szóval nagyjából jól gondolod csak annyi különbség, hogy nem egységeket számol, haem hp értkéket. Így lehet, hogy mondjuk parasztból tudsz venni végtelen de vörös sárkányból hiány van, akkor a parasztokra nyomsz sacrifice-t és annyi hp értékû sárkányt kapsz érte.

De pont e miatt inkább visszafele mûködik jól. Sok hp-s mobból amibõl egyet sem öl meg a sacrifice (tehát nem lesz veszteséged) nyomsz olyan mobra, amibõl már kevés van.

Na most nem lehet hogy attoli s fugg hogy te mivel jatszol ?
varriornak ezt adja magusnak paladinnak mast ?
Volt lentebb egy comment hogy metes visszatolt masad na most en eljatszottam ezt egymas utan 20 szor kb mindig ugyan az a gyerek szuletett😊
penge25
Mekkora már a hivatalos oldal, bazz lelövik a poént. Még azt is leírják, hogy 3 superboss van lol 😞

penge25
Nincs meg a spell csak ezt vettem ki az itteni meg más fórumokból is

penge25
Most ahogy kivettem ezt a sacrafize varázslatot nem ugy mûkszik hogy pl van 1 darab piros sárkányod meg vagy 800 parastod, fogod feláldozod a parasztokat a spellel és kapsz mondjuk +2-3 piros sárkányt?

persil
Bizony, freedom szigeteken
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a polipot
😊

persil
Ha neked is az van, akkor inkább az oprendszer lehet, én xp-t használok, vistát semmi pénzért nem tenném fel. Eddig nem volt problémám, semmilyen fagyás formájában.

köszi , de nekem is 1.6.4 van fent , vagy arra id rá lehet tenni ? amugy az opprendszerre gyanakszom , azért kérdem ti mivel toljátok ?
BlackShadow
hmm akkor kihagytam vmit? 😄 eddig a teki volt meg még az elejérõl

persil
Mondjuk 20as szint környékén csináltam elég szép sereggel + volt egy halom critem 😊

100%ban én kezdem a csatát az összes egységemmel, plusz varázsolok/tekercsek, szóval mire a tényleges csata elkezdõdött már csak olyan 18-20k hp-ja volt, talán kevesebb.

persil
Nekem õ a harmadik boss volt... 😄
Az az érdekes, hogy hivataloson is mondták mennyire durva a srác, nem vicc de én összesen 9db lovast veszítettem a csata alatt 😄DD

BlackShadow
én asszem freedomon szereztem meg.. de még egyszer sem használtam.. túl értékesek az egységeim 😊

más:
multkor egy gigászi harcot folytattam a 2. bossal
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pókica
.. hát olyan !50! körömbe került a dolog.. elfogyott a manna és késõn eszméltem h vannak tekercseim.. MAGIC SPRING nagyon fontos spell! (akkor jöttem rá 😄)
az a vicc h az egészet azért tudtam megnyerni iszonyú nagy túlerõ ellenében mert a pókok alig tudják sebezni a royal snake-eket (400 db pók sebez rajta 30-at kb)
mindezt 15-ös szinten vállaltam be, és úgy 90% szintnyi xp-t adott ^^

persil
Passz, elvileg a tekercsek is random esnek, szóval akár mikor megtalálhatod 😊

penge25
Ezt a sacrafice varázslatot kb mikor szerzem meg, lvl 8 mage vok de még mindig az elsõ szigeten pepecselek még sok sok küldim van

penge25
Akkor random a lurkók bonusza oks 😊

persil
Asszem pont ezt írtam 😉