King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persil
Ott helyben meg fogod látni mennyi van összesen, és azt is, hogy neked mennyi kell még😊
Mindent el fognak mondani, amint odaérsz, nyugi 😊)

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Értem thx. Viszont akkor felmerül a kérdés, hogy mennyi obeliszk van amit meg kell találni illetve, hogy látom e ezt vhol, hogy mennyit találtam meg az összesbõl?

\" örökké nem eshet.... \"

Count Adyn
Törpöknél van egy piramis ahova beengednek ha megvan mind, ott van egy értékes térkép. A király bácsi adott érte 50k pézt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mi van akkor ha megvan az összes obeliszk? Illetve mi jelentõssége van a játékban eme oszlopoknak??

az az egy megvan az elfeknél a great forestnél? 😊
Nekem is csak kettõ hiányzik, tényleg jó lenne a térkép.
arlaniában lehet lemenni a creiston mines-ba és ott át szépen upper hadar-ba, az már a törpök földje, igaz a fõvárosukhoz le kell menni lower hadarba, aztán át taron mines-ba, és onnan fel ardan peaks-re ... ennyi végülis😄

valaki aki megtalálta az összes obelisket az leírná h merre vannak? 1 hiányzik és már szinte mindenhol voltam :S max még a démonoknál lehet... vagy nem tudom... elfeknél (land of death-hel együtt) 1et találtam csak... orkoknál egyet se sztem, démonoknál se eddig... vagy az lenne a legjobb ha lenne vmi térkép neten amin mutatná az összeset 😊
hogyan jutok át Kordarba ha már megvan a quest hozzá?A hajo nem jo és a léghajos nem enged fel (gondolom azzal kéne mennem)
Kandurex
okés, thx

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Thx, most már ezt is tudom. Akkor van még mit fejlõdnie a Reaper-nek.

Magyarul adja ki itthon a seven m. Elvileg valamikor novemberben.
Kösszi a segitséget a rear monszta ügyben.Esetleg van arra mod hogy a már meglévö seregemet feljebb lehessen upgradelni ,és ne kelljen mindig ujjat venni vagy ezek fix level szintel rendelkeznek?
Kandurex
Sziasztok, úgy hallottam lesz vagy van?! hozzá magyarítás?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gandrus
Én mostanában gyakran vagyok úgy, hogy 5-6 kör alatt nyerek, meghagyok egy minimális ellenséget, és közben feltámasztgatom a csapataimat, akár a huszonharmadik körben is. 😊

A "törpicsekkel" kapcsolatban meg: csak viccesen akartam mondani. (Különben is, a hókuszpók is így hívta a törpöket. 😛)

persil
"Mindegyik képessége használható szvsz. bizonyos helyzetekben" Ezzel tökéletesen egyetértek, ezért javítottam ki magam a második írásomban, hogy szerintem szar😊
Én úgy nézem, hogy ha már arra van szükségem, hogy "majd a 23. körben, amikor elfogy a manám...." akkor nekem már meszeltek😊 Egész "stílusom" ebben a játékban a köré épül, hogy nyerek 1-2 kör alatt.

Ezt meg ne vedd kötözködésnek véletlenül sem, de "törpicsek" a mesékben van😄
Ezt az egy dolgot sosem tudtam megemészteni, de ha a törprõl, mint fajról beszélünk, akkor az dwarf, nem pedig "kisnövésû törpe", mint pl midget vagy pygmy). 😊
Elvégre fantasy😊

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

gandrus
A játék várhatóan novemberben jelenik meg magyar nyelven.
A "rear monszta" a rage box harcosait jelenti? Azokból a második kettõ majd a törpicsekeknél jön.

Sziasztok!Nemrég kezdtem játszani ezzel a kis játék csodával 😊 és meglehetösen tetszik is csak az a kis bökkenö hogy sajnos kimaradt az angol nyelv az életemböl.Ezért a legtöbb küldetést hasra ütés szerüen csináltam (na jo azért egy kicsit megprobáltam öket forditani).Viszont igy nem az igazi és magyaritást nem lelek hozzá.Ha tudnátok segiteni hogy van-e hozzá valahol leirás v magyaritás azt megköszönném.Amugy most már LV 16-os a paladinom és meg van már 2 rear monsztám is,és sikerült átjutnom a másik szigetre.De már leöltem ott is szinte mindenkit,és nem tom merre tovább.És hogyan lehet hozzá jutni a másik 2 rear monsztához?És gondolom még van egy rakás dolog amit fel sem fedeztem a játék során mert nem értem a szöveget 😞
gandrus
Szerintem is jó a fagyboszi. 😊

Mindegyik képessége használható szvsz. bizonyos helyzetekben. A charges pl. nagyon jól jön nekem a mana utánpótlására amikor sokadjára szeretnék feltámasztani az adott csatában, és már nem lenne elég manám a gift-re, hogy az inkvizítoroknak visszaadjam ezt a képességet. Bizonyos kör után felezi, majd megint felezi a körönként visszanyerhetõ manát, szóval a charges és az Emerald Dragon manalopó támadása nagyon jól jön.

persil
Reaper valóban nagyon csúnya, utóbbi idõben csak azt használom, a black hole-t nem tudom megunni 😄

persil
Én is el tudtam olvasni, hogy melyik skillje mit csinál... 😄
Nem azért szar, mert nem értem, hál isten se hülye nem vagyok se tipikus ungarische(ergo tudok angolul) csak nekem nem jó. Ettõl még másnak lehet fasza 😊

* +100% sebzés a labdánál
már miért lenne hulladék? jó mind1 skillje végülis 😊
-a charges pl ha fogytán a manád vagy csak pont egy AP kéne h üss valakit... hátha eléd rakja le a bigyót 😄
-a labda elég durvát tud sebezni ha átgurul a pályán (minden egyes hexán ha átgurul akkor +100 sebzés), nekem olyan 3000-4000 körül sebzett így a vége felé
-az ice thorns is zsír, lenyomod a támadók köré , így mire leütik elmegy egy körük vagy megkerülik, úgy még több ált.
- a gizmo-ra gyúrni kell kicsit h többet sebezzen,de nekem már 1000-2000 között sebez valahogy... fekete sárkányra is elég jól sebez

de tény h a reaper a legjobb 😊
persil
Nekem 20 (-+1) mindegyik, kivéve a jeges techmágust, mert az egy hulladék.
De, ha mindenn igaz 25 a max, vagy ilyesmi.

Sziasztok!
Készülget a végigjátszás, és már 6 térkép kész beszámozva. Freedom Islandig fent van a fõ szál leírása. Ha érdekel nézd meg itt

Valaki kérdezte a tárgyak upgrade-ét. Tárgylista jobb klikk a tárgyon, ha zöld és upgrade van ráírva, klikk a tárgyon az upgrade-re, és mehet is a csata. Az átkot is így kell leszedni a molnár gyûrûjérõl. A forgó fehér helyeken meg ásni kell. :-)

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

hi all!

na ma végeztem végülis a játékkal😊 normal szinten varival... ha jól emléxem 53 órányi játékidõvel
de visszatöltöm majd még az utolsó mentést mert még volt egy pár küldi meg jó pár szörny 😄
bõvebb infok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

28-as level, 35 int-em volt a végén ha akartam de csak azért ennyi mert 3* is meg volt a +30% tûz sebzést adó nyaklánc és azokat használtam ha szükség volt amúgy +10% xp-t adó könyvet, meg a bot helyett is kardot mivel 50 csata után adott volna 10 might rúnát és még hiányzott 20 csata😄 viszont gyerekek közül jókat kaptam: +20% def, int és mana 😊 168 manám volt így. kb 21000 leadership. spiritek szintjei: 10, 17, 18, 19.
fire rain sebzése: 6000-6800, geyser sebzés: 1600-3300 (megjegyzem h "csak" 8 ellenségen sebez egyszerre, nem pedig minden ellenségen... van mikor többen vannak😊 )
itt egy kép is: http://www.csoki85.extra.hu/kb.jpg
amit még jó varázslat és sûrûn használtam a vége felé: pygmy... -40% élet és sebzés az ellenfélnek... többet ér néha mint a fire rain.
ha van kérdés akkor szívesen válaszolok egy-két dologra😊

lehet kezdek majd hardon egy paladint😊 mert ez a mágus túl könnyû volt
Mennyi az int-ed, a mannád meg mondjuk a tûzesõ sebzésed? Csak kíváncsiságból kérdem, mennyire vagyok lemaradva.
penge25
Engem az amod érdekelne, ami egy tök új szigetet rak be a játékba, állítólag az oroszfanok dobták össze, de sehol sem találom <#szomoru1>

penge25
lordpeter már nem emlékszem de tuti, hogy eastern vagy western szigeten.

oks, sose voltam jó bibliából...
Mekkora találmány ez a sacrifice!
A törpéknél találtam a földön. Mivel a törp királyfit nem szabadítottam meg ezért nem tudok venni lovast, hiány vagy harminc.A limitem 52 db.
A következõt csináltam: Gyenge ellenfél betájol, csata indul. Jégkígyó+mérgezõ felhõ.Elsõ körben minnél közelebb vittem a kardforgatót az ellenfélhez. Következett a második kör, itt manavisszanyerõ a kardosra és be a felhõbe.Harmadik kör áldozat a kardosra és a lovasra, +3 lovas. Még egy kör áldozat, következõ feltámasztás. Utána az egész elölrõl, amíg lehet. A vége az lett két csata után, hogy a lovasok majdnem feltöltve és egy kevés kardforgatót pótolnom kellett. De majdnem teljes a haderõ.
Count Adyn
Jónás bameg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mázlista! Nekem bezzeg az a cet semmi jót nem adott. 😞

Találtam armagedont a bálna gyomrába! én kis Júdás.. 😄
Biztos megvan a stratégiai alkalmazása, nekem inkább a firestorm jött be. De ha a jó kis modokat letöltöd(fõleg az interface) akkor láthatod upgradelve mennyit sebeznének + csomó más dolog, nagyon hasznos

Biztos volt már linkelve: modok

Na, átmentem a land of deathre aztán gyorsan vissza is szaladtam.Szegény mágusom mindenhol stong vagy overpowered sereggel futott össze, itt még a varázslatok sem segítenek.Pontosabban igen mert levertem egy 200 õsvámpírból,300 vámpírból stb álló sereget de nagyok voltak a veszteségek.Az élet fáját azért elültettem az lenne a kérdésem hogy adott egy spellt ami sebzi meg elrettenti az élõholtakat, vagy mi, szóval ezt érdemes upgradolni(order magic) vagy sem?
Ok rendben. De azért maradjuk a realitások talaján, és nem pár lábbal a föld fölött lebegjünk. 😊
Jó az a kis ent akkor is. 😊

Lammer
ami a nagy erossege az a nagy hatranya is(nem tudod buffolni!) 😉
Sz@rra enchantolt voros vagy smaragd sarkany sokkal erosebb 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

De mondjuk az tuti, hogy a Black Dragon visz mindent!

Elõször is igen ha a max egységet vmi úton módon (lásd sacrifice) túlléped, akkor addig a gép veszi át az irányítást az egység felett míg vissza nem áll "normális" szintre. Másodsorban azért mondtam, hogy nagyon jó egység az ent mert a mellett, hogy közelharcra sem utolsó (A30,D36,H200,DMG25-30) rendelkezik a futás illetve a wasp swarm képességgel. Ez utóbbi egy távolsági támadás és nem gyenge (amellett még mérgez is). Ja én az sem megvetednõ, hogy csak 260-as leader kell hozzá. Igaz jól mondtad van egy hátulütõje nem nagyon szereti a tüzet. 😊

"hogy valamelyik szigeten van egy kripta, ha azt kinyítod, abban lesz egy kalóz szellem, akivel dumcsizol és az hirtelen eltûnik. Majd késõbb egy szigeten fogod megtalálni a szellemet, akit le kell nyomni és azon a kis szigeten ahol lenyomtad, ott kell ásni és ott lesz a gyémánt"
Ez még mindig a western Islandon keressem?
kösz penge az infókat!
Jó az ent? Ellenfélként találkoztam velük, a tüzet nem nagyon bírják meg lassúk.Nem kötözködni akarok, csak írd már le miért jó.
De a leadership korlát miatt nem tudod õket írányítani, vagy igen?
Nekem LVL 12 a "kõemberke"

global: muse elf lvl 160+

kHares: black dragon-t még nem próbáltam éleszteni (gondolom mivel immun mindenféle magicra nem is lehet) de emerald green-t már igen. Szal sárkánya válogatja.

Tényleg ha már a spirit jött szóba, vajon mennyi lehet nekik a max szint? Csak mert ez a Reaper már így is (lvl 10) elég ütõs a soul draining-el, de vajon meddig lehet még õket fejleszteni?

penge25
Gondolom a magek a vége felé félistenek leszenk, mert most lvl 15-ön is hardon nagyon arcosnak érzem magam 😊 mert nézegettem más fórumokat, meg a kézikönyvét a játéknak akár 50 intelligenciát és +50-60% plusz sebzést össze lehet még tárgyakból hozni

Lammer
(smaragd)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

penge25
A chaos nekem maxos ehehe piromániás vagyok 😊

penge25
Fekete sárkányt szerintem az armagedon spell sebzi nem? De csak fekete sárkányt nem lehet ugymond növelni sacrifice spellel növelni, a többit lehet nem?

Lentebb írtátok a sacrifice-al minden csapatot lehet növelni. Nos a sárkányokat nem. Az már tényleg durva lenne. Meg föltámasztani se, egyedül az inkvizítorok tudják a zöld(emerald?) sárkányokat ressurectelni.

Amúgy nagyon jó kombókat lehet összerakni varázslatokból + tárgyak meg egységek amik egymást erõsítik. Higher magic-tõl nem kell félni, nekem 3-ason van de így is eltelik vagy 5 kör csatánként. Feketesárkányok ugye lerázzák a varázsatokat aztán elmegy az idõm a sacrifice/ressurect dolgokkal. Illetve ez a pain skull a sírba visz. 1%-onként csökken minden csatánál és veszi el a helyet értelmes dolgoktól.

Lehet már tudni a pontos mechanikáját a spiriteknek? Értem ez alatt az xp növekedésüket. Néha kapnak a nem offenzív dolgaikért is néha nem, számít-e ha több sebzést okoznak vagy többször elsütöm egy csatában. Amúgy meglepõen jó ez a játék csak konkrét infó ne hiányozna.

A team amivel kisérletezek: a 3 fajta sárkány, inkvizitor és evil beholderek. Gondolkodtam egy durva necromantán, csak élõholtak + dark commander 3as szint de nem tudtam idõben bérelni a jobb egységeikbõl. Talán impossibble szinten 😊