King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindent el fognak mondani, amint odaérsz, nyugi 😊)
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
\" örökké nem eshet.... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
valaki aki megtalálta az összes obelisket az leírná h merre vannak? 1 hiányzik és már szinte mindenhol voltam :S max még a démonoknál lehet... vagy nem tudom... elfeknél (land of death-hel együtt) 1et találtam csak... orkoknál egyet se sztem, démonoknál se eddig... vagy az lenne a legjobb ha lenne vmi térkép neten amin mutatná az összeset 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A "törpicsekkel" kapcsolatban meg: csak viccesen akartam mondani. (Különben is, a hókuszpók is így hívta a törpöket. 😛)
Én úgy nézem, hogy ha már arra van szükségem, hogy "majd a 23. körben, amikor elfogy a manám...." akkor nekem már meszeltek😊 Egész "stílusom" ebben a játékban a köré épül, hogy nyerek 1-2 kör alatt.
Ezt meg ne vedd kötözködésnek véletlenül sem, de "törpicsek" a mesékben van😄
Ezt az egy dolgot sosem tudtam megemészteni, de ha a törprõl, mint fajról beszélünk, akkor az dwarf, nem pedig "kisnövésû törpe", mint pl midget vagy pygmy). 😊
Elvégre fantasy😊
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
A "rear monszta" a rage box harcosait jelenti? Azokból a második kettõ majd a törpicsekeknél jön.
Mindegyik képessége használható szvsz. bizonyos helyzetekben. A charges pl. nagyon jól jön nekem a mana utánpótlására amikor sokadjára szeretnék feltámasztani az adott csatában, és már nem lenne elég manám a gift-re, hogy az inkvizítoroknak visszaadjam ezt a képességet. Bizonyos kör után felezi, majd megint felezi a körönként visszanyerhetõ manát, szóval a charges és az Emerald Dragon manalopó támadása nagyon jól jön.
Nem azért szar, mert nem értem, hál isten se hülye nem vagyok se tipikus ungarische(ergo tudok angolul) csak nekem nem jó. Ettõl még másnak lehet fasza 😊
-a charges pl ha fogytán a manád vagy csak pont egy AP kéne h üss valakit... hátha eléd rakja le a bigyót 😄
-a labda elég durvát tud sebezni ha átgurul a pályán (minden egyes hexán ha átgurul akkor +100 sebzés), nekem olyan 3000-4000 körül sebzett így a vége felé
-az ice thorns is zsír, lenyomod a támadók köré , így mire leütik elmegy egy körük vagy megkerülik, úgy még több ált.
- a gizmo-ra gyúrni kell kicsit h többet sebezzen,de nekem már 1000-2000 között sebez valahogy... fekete sárkányra is elég jól sebez
de tény h a reaper a legjobb 😊
De, ha mindenn igaz 25 a max, vagy ilyesmi.
Készülget a végigjátszás, és már 6 térkép kész beszámozva. Freedom Islandig fent van a fõ szál leírása. Ha érdekel nézd meg itt
Valaki kérdezte a tárgyak upgrade-ét. Tárgylista jobb klikk a tárgyon, ha zöld és upgrade van ráírva, klikk a tárgyon az upgrade-re, és mehet is a csata. Az átkot is így kell leszedni a molnár gyûrûjérõl. A forgó fehér helyeken meg ásni kell. :-)
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
na ma végeztem végülis a játékkal😊 normal szinten varival... ha jól emléxem 53 órányi játékidõvel
de visszatöltöm majd még az utolsó mentést mert még volt egy pár küldi meg jó pár szörny 😄
bõvebb infok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
28-as level, 35 int-em volt a végén ha akartam de csak azért ennyi mert 3* is meg volt a +30% tûz sebzést adó nyaklánc és azokat használtam ha szükség volt amúgy +10% xp-t adó könyvet, meg a bot helyett is kardot mivel 50 csata után adott volna 10 might rúnát és még hiányzott 20 csata😄 viszont gyerekek közül jókat kaptam: +20% def, int és mana 😊 168 manám volt így. kb 21000 leadership. spiritek szintjei: 10, 17, 18, 19.
fire rain sebzése: 6000-6800, geyser sebzés: 1600-3300 (megjegyzem h "csak" 8 ellenségen sebez egyszerre, nem pedig minden ellenségen... van mikor többen vannak😊 )
itt egy kép is: http://www.csoki85.extra.hu/kb.jpg
amit még jó varázslat és sûrûn használtam a vége felé: pygmy... -40% élet és sebzés az ellenfélnek... többet ér néha mint a fire rain.
ha van kérdés akkor szívesen válaszolok egy-két dologra😊
lehet kezdek majd hardon egy paladint😊 mert ez a mágus túl könnyû volt
A törpéknél találtam a földön. Mivel a törp királyfit nem szabadítottam meg ezért nem tudok venni lovast, hiány vagy harminc.A limitem 52 db.
A következõt csináltam: Gyenge ellenfél betájol, csata indul. Jégkígyó+mérgezõ felhõ.Elsõ körben minnél közelebb vittem a kardforgatót az ellenfélhez. Következett a második kör, itt manavisszanyerõ a kardosra és be a felhõbe.Harmadik kör áldozat a kardosra és a lovasra, +3 lovas. Még egy kör áldozat, következõ feltámasztás. Utána az egész elölrõl, amíg lehet. A vége az lett két csata után, hogy a lovasok majdnem feltöltve és egy kevés kardforgatót pótolnom kellett. De majdnem teljes a haderõ.
Biztos volt már linkelve: modok
Jó az a kis ent akkor is. 😊
Sz@rra enchantolt voros vagy smaragd sarkany sokkal erosebb 😉
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ez még mindig a western Islandon keressem?
global: muse elf lvl 160+
Tényleg ha már a spirit jött szóba, vajon mennyi lehet nekik a max szint? Csak mert ez a Reaper már így is (lvl 10) elég ütõs a soul draining-el, de vajon meddig lehet még õket fejleszteni?
Amúgy nagyon jó kombókat lehet összerakni varázslatokból + tárgyak meg egységek amik egymást erõsítik. Higher magic-tõl nem kell félni, nekem 3-ason van de így is eltelik vagy 5 kör csatánként. Feketesárkányok ugye lerázzák a varázsatokat aztán elmegy az idõm a sacrifice/ressurect dolgokkal. Illetve ez a pain skull a sírba visz. 1%-onként csökken minden csatánál és veszi el a helyet értelmes dolgoktól.
Lehet már tudni a pontos mechanikáját a spiriteknek? Értem ez alatt az xp növekedésüket. Néha kapnak a nem offenzív dolgaikért is néha nem, számít-e ha több sebzést okoznak vagy többször elsütöm egy csatában. Amúgy meglepõen jó ez a játék csak konkrét infó ne hiányozna.
A team amivel kisérletezek: a 3 fajta sárkány, inkvizitor és evil beholderek. Gondolkodtam egy durva necromantán, csak élõholtak + dark commander 3as szint de nem tudtam idõben bérelni a jobb egységeikbõl. Talán impossibble szinten 😊