King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy-két kérdésem a hõsöddel kapcsolatban. Normal vagy hard fokozaton hoztad ezt össze? Honnan vannak azok a jó artifact-ok?(quest-bõl vagy találtad vhol?) Hogyan van ennyi intellect-ed?
Itt a hõsöm:
http://img356.imageshack.us/img356/61/18988122ea0.jpg
Néhány varázslat max sebzése:
Ice Snake: 7035
Fire Rain: 8065
Lighting: 8815
Armageddon: 8870
Eszméletlen jó játék lett. 😊
http://img356.imageshack.us/img356/61/18988122ea0.jpg
Néhány varázslat max sebzése:
Ice Snake: 7035
Fire Rain: 8065
Lighting: 8815
Armageddon: 8870
Eszméletlen jó játék lett. 😊
Tudom , hogy 24-es mage-ként kevés az intellect-em , de az a baj , hogy szintlépéskor kevésszer adott intellect-et , cuccaim sem adnak sokat. Nem is értem azokat az embereket akiknek ezen a szinten 25 vagy 28 az intellect-jük, hogy a jó fenébe hoztak össze annyit?
24 mage-ként nagyon kevés az intellected... kb dupla annyi kéne legyen és akkor jóval többet sebeznél a varázslatokkal. én pl levarázsoltam simán igaz csak normal szinten kezdtem elõször mágussal. most hardon nyomom paladinnal és egyáltalán nem vészes eddig, igaz csak 8as szintû vagyok😊
amúgy olyan egységeket vegyél amik többet sebeznek halottakon ha nem megy pl: priest, inquisitor, unicorn, black unicorn
amúgy olyan egységeket vegyél amik többet sebeznek halottakon ha nem megy pl: priest, inquisitor, unicorn, black unicorn
Én nem találtam a megoldást, elöször én is hard-on kezdtem, de csak szenvedés volt. 1 csata vehettem ujra az egész seregem, ha egyáltalán volt rá pénzem.
Hát én hard-on kezdtem neki a játéknak és nem volt igazán nehéz egészen addig amíg General Karador-t ki kell nyírni au undead szigeteken. Level 24-es mage vagyok a Rage szörnyek közül a Reaper már 21-es szintû, a kõgólem arc meg 20-as, a jégkirálynõ 19-es és a hüllõszörny meg 15-ös. Attack skill-em 12-es , def skill 17 , intellect 14. Egyszerûen túl erõs leet Karador, messze magasabb az attack és defense skill-je és a serege is nagyon erõs. Ha valaki hard-on tolta mage-el és van egy jó tippje azt szívesen fogadnám. Fejlõdni nagyon már nem igen tudok mivel már csak durva sárkány elenfelek vanna, a démonok pedig túl erõsek.
Na, én is végigvittem.A vége kicsit könnyû volt mágussal, 2 armadeggon után alig maradt ellenség.Hetedik lettem a listán, elsõre jó ez.Nagyon klasz játék.
Ja, tudok angolul, köszi 😊, de úgyláttam a többi se ad sokkal jobbakat, olyanokra gondoltam, hogy pl az human egységnek +100% sebzés, de látom hogy annyira egyik se imba 😄
Na eljutottam a végsõ csatához. De, hogy ezt miképp fogom megcsinálni azt még nem vágom. Egy kicsit sok az ellen a teknõc hátán....
\" örökké nem eshet.... \"
itt a lista a feleségekrõl
ebben le van írva minden, pl az is ha elhagysz egy feleséget akkor újra nem veheted el, viszi a pénzed 20%-át és a tárgyakat/gyerekeket (remélem tudsz legalább alapszinten angolul😄 )
ebben le van írva minden, pl az is ha elhagysz egy feleséget akkor újra nem veheted el, viszi a pénzed 20%-át és a tárgyakat/gyerekeket (remélem tudsz legalább alapszinten angolul😄 )
Sziasztok, elvettem mirblellát(kalózcsajt) vagy kit feleségül, de nekem nem igazán van szükségem a +sebzésre a pirate-oknak. Azt szeretném kérdezni, hogy kit lehet még feleségül venni, illetve, hogy lehet-e cserélgetni õket. Vmint megköszönönném, ha lebírnátok írni melyik mit is ad pontosan.
sztem ha végig az elsõ válaszra kattintasz akkor simán nekiugrasz... csak akkor rak a lávába sztem ha az utolsó pillanatban meggondolod magad😄
Baalt h lehet kinyírni, mert mikor én neki akarok ugrani, akkor minig kiröhög és elküld egy melegebb éghajlatra... 😄
Hát ez a labirintus nem egyszerû az már tuti!
ha legyõzõd a 7 formáját Haasnak a labirintusban akkor Skaar (labirintus elején a sárkány) megmondja a varázsigét amivel ha bemész a labirintusba akkor megkérdezi h használni akarod-e és egybõl a túloldalra rak ha igen... onnan meg marad a léghajó az elfektõl😊
Az orkoknál, a játék utolsó részében vissza lehet majd jutni valamilyen gyorsabb útvonalon Darionba ? Mert irtó nincs kedvem a labirintuson visszamászni, a megszokott seregem meg nem nagy kedvel cserélném újra ha veszteségek lesznek.
Akkor valszeg tényleg összeszedtem az obeliszkeket csak még nem mentem vissza a piramishoz. Mert azt gondoltam, hogy a démonoknál is kell lennie egynek. Na akkor go vissza a piramishoz, majd onnan a labirintis. De amúgy köszi a tippet.
Ja és neked is Nos!
Ja és neked is Nos!
A Magyaritasok.hu-n néztem elkezte-e már valaki magyarosítani, de azt írta magyarúl jött ki.
Ha valaki megvette a magyart az nem rakná fel a magyar file-okat?😊
Angol tudásom elég kezdõ és a questeket csak elnyomkodom, hátha kiírja, hogy Completed. Így elég sztoritlan.
...vagy kussoljak, oszt vegyem meg mi?😊😊😊
Ha valaki megvette a magyart az nem rakná fel a magyar file-okat?😊
Angol tudásom elég kezdõ és a questeket csak elnyomkodom, hátha kiírja, hogy Completed. Így elég sztoritlan.
...vagy kussoljak, oszt vegyem meg mi?😊😊😊
Baszott jó ez a game!!!!!!! 😊😊😊
918-as hsz-emben ott az összes obelisk helye ha nem találnád meg az összeset.
annyit súgok hogy ha a labirintusnál jársz akkor már meg kellett volna találnod az összeset amúgy 😊
annyit súgok hogy ha a labirintusnál jársz akkor már meg kellett volna találnod az összeset amúgy 😊
A démonoknál nincs obeliszk. Csak ott van, ahol King Fangor (ez a neve?) járhatott.
És befejeztem, nagyon tetszett. Nagyon szépen kidolgozott világ, várom a folytatást. Bár Murokban több volt a potenciál, mint ami belekerült. Rég kötött már le ennyire játék.
És befejeztem, nagyon tetszett. Nagyon szépen kidolgozott világ, várom a folytatást. Bár Murokban több volt a potenciál, mint ami belekerült. Rég kötött már le ennyire játék.
Viszont még egy dolog a démonokkal kapcsolatosan gondolom biztos év vagyok a vak, de nem igazán leltem meg ott az obeliszket. Vagy lehet, hogy nincs is azon a földrészen? Bár ezt kétlem....
Na most végeztem a démonokkal, irány a labirintus.
nem olyan bonyolult az😊 a lényeg h amelyik átjáróba bemész, visszafele nem biztos h ugyanoda jutsz ki😊
Huhhhhhhhhhhhh . . . . ezek nem vicceltek, amikor labirintusról beszéltek . . . . sok sikert annak aki odaér . . . .
(szerintem ne rontsátok el azzal, hogy azonnal térképet kerestek a neten 😊 )
(szerintem ne rontsátok el azzal, hogy azonnal térképet kerestek a neten 😊 )
köszi.
A tengeralattjárónál, upper izénél, ahol bejöttél a törpökhöz. Egy szinttel lejebb kell menni, onnan tudsz felliftezni.
Nem emlékszik valaki, hol van a fagyott "gleccser" aminek a tündéktõl kell vizet vinni.Megvan a víz de nem jelöltem meg a térképen, és nem találom.Valahol a törpéknél de hol?
sokat jah😄 6os szinten semmiféleképp😄 10es szint felett már lehet ha arra gyúrsz rá... de sztem nem ér annyit... vannak jobb skillek is az elején😊
ikon meg azért van ott h majd lehet (bár tényleg kiírhatták volna oda h mi kell hozzá (mivel amúgy a legtöbb mindenhez le van írva szépen minden), mert az elején engem is idegesített h miért nem lehet😄)
ikon meg azért van ott h majd lehet (bár tényleg kiírhatták volna oda h mi kell hozzá (mivel amúgy a legtöbb mindenhez le van írva szépen minden), mert az elején engem is idegesített h miért nem lehet😄)
Jujj...szóval sokat kell még ahoz is játszanom😊...6-os szinten ne álmodjak ilyesmirõl mi?😊
(hát de akkor miért van ott az az ikon?😛)
(hát de akkor miért van ott az az ikon?😛)
sehogy... csak a priest-et lehet inquisitor-rá akkor ha megvan a mind skillek közt az utolsó
Sziasztok.
Hogy lehet az egységeket upgradelni? Nekem szürke az az ikon az egységek tulajdonságai ablakban.😞
Hogy lehet az egységeket upgradelni? Nekem szürke az az ikon az egységek tulajdonságai ablakban.😞
Hmmm...és mondom Feanora...
...mostmár megyek aludni, mert nem is látok...
...mostmár megyek aludni, mert nem is látok...
mondom "élõ/holt feleségem"...
csak tudnék írni... :/
csak tudnék írni... :/
Egy kérdés...
Szélnek eresztettem szegény elõ/holt feleségem, ki megajándékozott egy gyermekkel akár kértem akár nem (biztos húúúzós egy esték voltak vele,csak remélni merem, hogy élõ formájában... 😉 ).
Teljesitettem kedvenc Fenora béka-tündérkisasszony kérését, és megmentettem békula barátocskáit. Rögvest hozzám is jött, én pedig nyomtam egy cuppanósat az ajkára. Namármost meg is jelent a szentem,mint feleség és kapok is tõle +3 Intellect-et.
Dehát könyörgömmmm... ez egy érdekházasság lett volna!!!... Nekem inkább a "+100% attack to snakes" kellene!!! Kedvenc kígyó seregemet kellene erõsitenie!! :/
Van rá mód, hogy rávegyem a csinipofis csajszit erre? Avagy nem kellett volna cuppanósat nyomni az ajkaira hanem az "I'll think about it"-et kellett volna választanom?
Jelenleg hiába beszélek vele, nem hajlandó béka formába változni, hogy a kígyóimat erõsitse. Vagy törõdjek bele, hogy õ már csak +3 intellectet fog adni?
Elõre is megaThX a segitségért!
Szélnek eresztettem szegény elõ/holt feleségem, ki megajándékozott egy gyermekkel akár kértem akár nem (biztos húúúzós egy esték voltak vele,csak remélni merem, hogy élõ formájában... 😉 ).
Teljesitettem kedvenc Fenora béka-tündérkisasszony kérését, és megmentettem békula barátocskáit. Rögvest hozzám is jött, én pedig nyomtam egy cuppanósat az ajkára. Namármost meg is jelent a szentem,mint feleség és kapok is tõle +3 Intellect-et.
Dehát könyörgömmmm... ez egy érdekházasság lett volna!!!... Nekem inkább a "+100% attack to snakes" kellene!!! Kedvenc kígyó seregemet kellene erõsitenie!! :/
Van rá mód, hogy rávegyem a csinipofis csajszit erre? Avagy nem kellett volna cuppanósat nyomni az ajkaira hanem az "I'll think about it"-et kellett volna választanom?
Jelenleg hiába beszélek vele, nem hajlandó béka formába változni, hogy a kígyóimat erõsitse. Vagy törõdjek bele, hogy õ már csak +3 intellectet fog adni?
Elõre is megaThX a segitségért!
jegecmaci nekem is sokáig a kedvencem volt😊 én szerencsére arlaniaban az egyik hajónál tudtam kb 400-500 db-ot venni az bõven elég volt, igaz utána a törpéknél is kb ennyi volt az egyik várban.
után talán cannoneer volt a kedvenc, meg küklopsz 😄
farferi: nekem a geyser 1700-3500-ig sebzett ugye 8 ellenre... na ilyet elnyomtam elsõ körben is kettõt meg a 2.-ban is... az azért az ellenfelek nagy részét lenyomta.
után talán cannoneer volt a kedvenc, meg küklopsz 😄
farferi: nekem a geyser 1700-3500-ig sebzett ugye 8 ellenre... na ilyet elnyomtam elsõ körben is kettõt meg a 2.-ban is... az azért az ellenfelek nagy részét lenyomta.
A mostaniak közül talán a sámán, mert erõs ,gyors és sokoldalú.Persze minden lénynek megvan az elõnye, hátránya.a macit én is szerettem.
A megoldás egyszerû. Van ugye a régebben belinkelt 1.6.4-es orosz patch, ami semmi mást nem csinál, mint leveszi a védelmet a játékról. Tehát ennek a patch-nek a felrakása után csinálj egy másolatot az immár védelem nélküli kb.exe-rõl. Ezután futtasd le az 1.6.5-ös hivatalos javítást, majd írd másold vissza az orosz kb.exe-t (felülírva az újat) és ennyi. Védelem nincs, a bejelentkezõ képernyõ szerint pedig a játék verziója 1.6.5.
KEDVENC EGYSÉGETEK?
Még nem értem a végére, most megyek a "pokolba, de eddig a legmegbízhatóbb egységem a jegesmaci volt.
Igaz mostanában nem fért be, de azért a brutaliti + masszív kritikus tulajdonság az állatoknak +50% támadót adó druidabottal igazi gyilkológéppé tette. Nekem eddig õk produkálták a legnagyobb sebzéseket. Csak kár, hogy nem kaphatók korlátlanul.
Még nem értem a végére, most megyek a "pokolba, de eddig a legmegbízhatóbb egységem a jegesmaci volt.
Igaz mostanában nem fért be, de azért a brutaliti + masszív kritikus tulajdonság az állatoknak +50% támadót adó druidabottal igazi gyilkológéppé tette. Nekem eddig õk produkálták a legnagyobb sebzéseket. Csak kár, hogy nem kaphatók korlátlanul.
Nem tudom, az én gejzírem csak 2000-et sebez pedig max. a destroyer meg a chaos skill is.Ráadásul 30 vagy 40 pont.nekem nem jött be, persze ha többet sebezne....
Azt hiszem feladom, a démonokkal nem bírok csak ha nagyok a veszteségek, állandóan visszaszaladgálni seregért meg nem fogok.Még ha a manna elég lenne talán, dehát egy normális varázslat 30-40 pont, és még azután is vannak jócskán.Lehet, hogy én vagyok a béna, bár a hõsöm skilljei jók,az inteligencia is magas, egyszerûen túl sokan vannak.Mit lehet pl. kezdeni 450-en impel, 200-300 cerberussal és 200 démonnõvel némi démonnal, archdémonnal megtámogatva.Hoppácska, mi lenne ha magas szintû lényeket vinnék meg íjászokat és fearral az ellen felét lebénítanám?( tényleg most jutott eszembe, nézve amit eddig írtam)Na ezt még kipróbálom ha hazaérek más ötletem nincs.
elõször is grat!😊
másodszor: normal szinten tolod? nagyon legyepált :S bár tény h te gondolom nem tudtál geysereket nyomni amik a fekete sárkányon kívül elég szépen sebeztek mindenkit😊 érdekes lesz így ha eljutok én hardon paladinnal odáig😄
másodszor: normal szinten tolod? nagyon legyepált :S bár tény h te gondolom nem tudtál geysereket nyomni amik a fekete sárkányon kívül elég szépen sebeztek mindenkit😊 érdekes lesz így ha eljutok én hardon paladinnal odáig😄
Sikerült!!
122 demoness
108 knight
218 cerberus
245 dwarf
és 14 küklopsz
Ezzel mentem neki, plusz 3-4 black hole és vagy 15 pain mirror fogyott el. (Maradt összesen 11 knight és 5 demoness a végére...)
De sikerült!
Óriási boldogság, mert anno C64-en is végigtoltam, és ez legalább akkora élmény volt. Még mindig ez a kedvenc játékom!
😊)
122 demoness
108 knight
218 cerberus
245 dwarf
és 14 küklopsz
Ezzel mentem neki, plusz 3-4 black hole és vagy 15 pain mirror fogyott el. (Maradt összesen 11 knight és 5 demoness a végére...)
De sikerült!
Óriási boldogság, mert anno C64-en is végigtoltam, és ez legalább akkora élmény volt. Még mindig ez a kedvenc játékom!
😊)
terasz:
én lvl28 mágusként normál szinten simán lenyomtam haas-t... fekete sárkány, piros sárkány, küklopsz, knight ill cannoneer volt a csapatomban... ennél persze lehetne ütõsebb hadsereget is összerakni de ennyi is elég volt😊 leadershipem olyan 20-22 ezer körül volt...
farferi:
+1 morál arra jó h +10% damage és +10% defense és +25% esély a kritikus sebzésre annak az egységnek... +2 a duplája, -1 meg természetesen az ellentettje
tárgyaknál csak annyi a lényeg h ne 0 legyen különben akkor nem adja meg a tulajdonságait.
huntert meg ahogy írta terasz.
én lvl28 mágusként normál szinten simán lenyomtam haas-t... fekete sárkány, piros sárkány, küklopsz, knight ill cannoneer volt a csapatomban... ennél persze lehetne ütõsebb hadsereget is összerakni de ennyi is elég volt😊 leadershipem olyan 20-22 ezer körül volt...
farferi:
+1 morál arra jó h +10% damage és +10% defense és +25% esély a kritikus sebzésre annak az egységnek... +2 a duplája, -1 meg természetesen az ellentettje
tárgyaknál csak annyi a lényeg h ne 0 legyen különben akkor nem adja meg a tulajdonságait.
huntert meg ahogy írta terasz.
Én nem vettem figyelembe a királyi kalapácsom morálját. Miután megváltozott, a sereg 2/3-da ráment a "nyugtatásra". 7-8 ezres tornyokat rakott ki és folyamatosan tûzlabdázott és villamosozott. És azt is meg kellett várnom, hogy visszacsökkenjenek az egység darabszámok, mert persze a tárgy leader-ét is elvesztettem és helyem se volt a kispadon. Kiver a víz ha rágondolok...