King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge25
Thx Zóannagyvarázsló a sok infót!

Igen Zóanagyvarázsló jól mondja egy óhajt próbáltam kifejezni. 😊 De amúgy a magyar verzió még lehet idén kijön de ahogy elnézem a kieg állását, a Disciples III elõbb fog kijönni mint az. Bár az közel sem gond! 😄

\" örökké nem eshet.... \"

Hmm, igéretesnek tûnik 😊
Akkor jöjjenek az egyebek a kiegrõl.

Hivatalos oldal
Másik hivatalos oldal (a kiadó részérõl)

Az elõbbi Google Translate-telÉs az utóbbi

A három screenshot nagyobb felbontásban
Az új fõmenü
Amelie

Fórum infók:

Thinking about the little that we know so far, I have a couple of questions...

1. Will Princess Amelie be the only character you can choose? If this is so (as it appears to be) will there be any replayability in the game at all? Currently we have 3 different classes.

Sure, there are still 3 classes.

2. Will the tech tree be altered? (Might, Mind, Magic). Does this mean there will only be one tech tree, or what?

Skill trees will be changed significantly, with new skills added. Also, the whole Medal thing will act sorta like the 4th tree.

3. The pet dragon sounds okay, but only 9 skills compared to 16 in the main game is a bit of a reduction. Will there be any diversity in the way you play the game?

No details yet.

4. Will Princess Amelie marry husbands and have children etc. Personally I wouldn't mind, but I doubt the developers will do it like this. Will there be another system in place instead?

Apparently, the family system is replaced with hirable henchmen.

- new storyline, new gameworld
- new woman hero: princess Ameli with more 50 levels
- hero can flying on the pegassus at the global map

* 3 clasess: warrior, paladin, mage with only one portrait
* medail for excellent playing with bonuses
* new rage spirit - domesticous dragon with 9 unique attacks
* new race - lizards
* promptly traveling on the sea
* you can hire the squire
* contract system for chase trophies
* improved RPG system with more abilities, tree system 13-13-14
* new Traveling magic for the global map and some new spells
* 5 new unique bosses: Borer, Gremlion, Archidemon Baal etc.

Added infos from devs at russian forum:
* best optimalization for minor system requirements
* playing time more 10 hours
* quickly hero leveling
* more complicated battles
* demo - maybe
* you can't attack from the air
* abilities have 8-12 levels (in old KB only 3)
* spells have again 3 levels
* release date is maybe april 2009 (russian version)
* not multiplayer
* more colors for Drago spirit (yellow, black, blue...)
* flying is for quickly traveling too

Forrás
penge25
Ehehe a kiegrõl, aki tud oroszul 😊 Amit kihámoztam belõle és nincs a gamestar oldalán leírva 5 brutális boss lesz

kiegészítõ

Az alapjáték magyar felirattal jelenik meg elvileg rövidesen, ezt eddig is tudtuk, a kiegészítõrõl még nem tudni semmit, az a mondat egy óhajt hivatott kifejezni 😉
Te tudsz ebbõl magyar változatról?????? Hol van, vagy mikorra várható??????
Yepppi!!!! 😊 Csak jönne már és persze nem lenne gond ha mondjuk az is lenne magyar nyelven.

gandrus
King's Bounty küldetéslemez címe várhatóan:
Princess in Armor
Info

uhhh... ott járok most h bekommandóztam már a démonokhoz, találkoztam is egy démonnal aki megkérdezi ugye h mivel támadja meg a törpöket: én mondtam h elfekkel ... erre visszamegyek a törpök fõkastélyához amit ugye elfoglalt, megtámadom, erre úgy elvert mint szódás a lovát😄DD esélyem sincs ellene :S megyek tápolni sztem az elfekhez mert ott még csak körbehajóztam az egészet de belül még semmit se csináltam egyelõre 😊
amúgy démonoknál rohadt jó varázstárgyakat találtam: +800 Leadershipes, +4 def-es zászlót, +3 def-es és +400 LS-es sisakot, +6 def-es és sárkányok ellen 50% def-et adó pajzsot, Keru kardját is ugye (+3 attack, +3 int, +30%dmg a démonok ellen)
+ találtam náluk Demon-t, amit majd sztem veszek is csak még egyelõre elrontaná a moralt... durva egy jószág: mindig visszatámad, +50% dmg az 1-3 lvl szörnyekre, le tud rakni olyan pentagrammot is és még szörnyet is tud idézni 😄
Igen sajna nem lesz több boss fight sajna. 😞 Pedig az a pókos milyen jó is volt. Ahhoz képest a polip semmiség volt. Amúgy minden tiszteletem a tiéd, hogy warrival tolod és már ott jársz.

Amúgy azért haldoklik a topic mert mindenki végigtolta és egyenlõre nincs semmi kérdés, felvetés. Talán majd ha kijön a magyar verzió vagy netán egy kieg akkor fog csak igazán feltámadni hamvaiból mint ama bizonyos fõnix madárka! 😊

De addig is jó játékot minden bátor kalandozónak....

nem lesz több sajnos... pedig lehetne több sztem😊 talán a kieg-ben (lásd 1024. hsz)
Hát ja, pedig most nemrég találtam ide 😊

Na de most lenne egy kérdésem. lvl 14-es warrior vagyok és most öltem meg azta nagy pókot, lesz még ezután boss és ha lesz milyen lesz? Amúgy érdekes volt ez is, mert aszthittem, hogy a bossfight-ok mind a föküldetés közbe jönnek be, de már ez is és az elõzõ is csak egy mellék küldetéshez kellett...
Látom kezd meghalni ez a fórum......

global: muse elf lvl 160+

Azt a k*va ha én ezt tudom!! 😊 Nem kellett volna annyit rohangálnom a sárkányok miatt. 😞 No de sebaj, az ember holtig tanul. 😉

na de a rendes helyekre nem olyan egyszerû több egységet beszerezni mint amennyit lehet 😄
Végülis a többi slotban is annyi egységet tartasz, amennyit nem szégyellsz, csak csatában csúnyán visszaüthet 😊
uhhh... jó sokat rohangálhattál akkor mindig utánpótlásért😄 az a jó amúgy még benne h ott végtelen számú egységet tárolhatsz... azaz ott nem számít a leadership😄
Nagyon köszi és remélem hamarosan hasznát is vehetem mondjuk egy kieg kipróbálásánál. Vagy ha majd kijön a magyar változat.

A mind skilleknél van egy olyan, hogy reserve. Ezzel tudod aktiválni a két tartalék helyet.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Viszont volna egy kérdésem amire a játék végéig nem jöttem rá. Ahol az egységek kockái láthatóak ott a végén van két kis kocka ahova gondolom szintén egységek pakolhatóak. Csak arra nem jöttem rá, hogy miképp. Vagy lehet nem is jól gondolom??

Igen abszolúte egyetértek abban, hogy nem csak az év nagy meglepetése lett hanem szerintem is megérdemli az év játéka címet. Egyszerûen frankón nem lehetett felállni mellõle! Mondjuk nem mintha fel akartam volna. 😊 Ha kijön magyarul akkor egy palával csak nekiállok újból. Hacsak addig nem jön ki véletlenül a Disciples III! Bárcsak.....

Rájöttem sõõt végig is vittem!

Az utolsó csata egy kicsit túl könnyûre sikerült bár elõtte volt pár igazán húzós ütközet - pl. az undead várat bevenni nem volt egyszerû meg volt az quest ahol a sárkány tojást kellett összeszedni és egyszerre két sárkánycsapat támadott meg.
Idejét nem tudom mikor játszottam ennyit egy játékkal estéket gubbasztottam a monitor elõtt mint ahogy egy játékújság is egyetlen negatívumként az idõrabló jelzõt tudta csak megemlíteni.
A kedvenc egységem egyértelmûen a griffek mindenkinek visszatámadnak repülnek és a 90 hp sem annyira kevés.
Az biztos, hogy nehezen tudom elképzelni, hogy a varázslón kívûl hogy lehet végigvinni még normál fokozaton is mert ahogy néztem a többi talentnél a mind illetve might fülecskénél lényegesen semmirevalóbb képességek vannak mint a magic-nél.
Egy szó mint száz hiába jött ki sok nagy név ez meg szinte a fû alatt került elõ: számomra eddig az év játéka!
Tehát akkor rájöttél, hogy a Nexy kastélyban nem csak blababla a beszélgetés menete. 😊

Mekkora lámer voltam megvan csak még egy kört kellet dumcsizni😄DD
Sziasztok!

Nos nagyon jó a játék de sajnos elakadtam!

A démonok földjén járok levertem Bhaalt meglett a kulcs amivel be tudnám zárni a portalt Endoria meg Demonland között. Viszont ezt a labirintust egyáltalán merre találom illetve Nexy Castlenál van egy keymaster meg Xeona de velük sem tudok csak blablát beszélni ergo nem tudom merre kéne mennem mert a fõ küldinél aktyv, hogy find the key to the labyrint nem számít, hogy Nexy vagy Magnis kastélyban van viszont amint írtam Magnist bevettem Nexy-nél meg csak blablázni tudok.

Remélem nagyjából érthetõ voltam és tud valaki segíteni!

Elõre is köszönöm!
szinte.....

Üdv,

Mage lvl 6:

Attack: 5 Defense: 6 Int: 9
Leaders: 2890

és még szint semmit se csináltam😊

azért a harcos tud ha akar varázsolni... persze neki olyanokat érdemes ami nem függ az intelligenciától... én most hardon nyomom palával (1.-re normal mage) és mostanában azt szoktam csinálni h elõre teleportálom a royal snake-met, az likvidálja az ellenfél lövõseit, utána a lövõseimmel pedig szépen lelövöldözök mindenkit, és a legvégén feltámasztom a kígyókat😄 (na ahhoz persze nem árt egy kis int, de nem is kell olyan nagy)

de tény és való h a harcos a legnehezebb sztem is...
Hát én meg annak gratulálok aki végigtolta harcossal no magic mellett. Már ha egyáltalán lehetséges ilyen. 😊 Mert el nem tudom képzelni miképp lehet varázslatok nélkül boldogulni. A pala még elmegy mert ért vmit a mágiához, de a harcos?! Szal így mágus után nem kezdeném újra harcossal az tuti. Fõleg nem hardon.

Lovaggal is lehet varázsolni, nekem már lvl3-as a distrion magic-em, jó tápoló, szivató cuccok vannak benne amik elég sokat dobnak az egységeken. Ja igen aki végigtolta harcossal attól szeretném kérdezni hoyg a végére kb mennyin volt neki az attack és a defense? Én most 10-es vagok így van 21 attack és 23 defense.
Gratulálok mindenkinek aki már végigtolta a játékot. Én elvittem egy lovagot 21-ik szintig, de most egy varázslóval nyomom mert az élvezetesebb😊 Varázslatokkal gyorsan lehet aprítani az ellent😊

Megvolt az utolsó csata is, most kis pihi, aztán vazsival újra. Rendkívül addiktív a játék, és csodálatos, ahogy megcsinálták a fejlesztõk. Én egész végig nem untam meg a zenét, és volt úgy, hogy csak barangoltam a tájon. Mókusok, csaták közben futkározó nyulak, (hogy nem csapták õket agyon a tûzesõk? :-) ), lábát piszkáló küklopsz, incselkedõ demonesses, morcos lovagok, néhány egész poénos párbeszéd stb. Meg merem kockáztatni, hogy az utóbbi évek egyik legjobb stratégiai játéka.
a fõküldiket csinálgasd (amiket a király ad), és akkor egy idõ után oda kell menned. ekkor majd a kikötõben lévõ manussal kell beszélni, és õ odavisz

Inkább csapja agyon agyam a metál korbácsa, mint süllyedjek a közízlés mocsármocskába!

JackSparrow88
Mármint Greenworth-ben

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

JackSparrow88
csá, vki tudja hogyan lehet átmenni a "szabadság szigetére"? ( Islands of Freedom)Mert már elég sok küldit megcsináltam meg egy szinte már minden ellenfelet kinyírtam...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Mahamoti
King's Bounty Manual angol:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=4156&page=4

Utolsó oldal, várjuk a folytatást 😄
http://img256.imageshack.us/img256/1846/75113527tx9.jpg
Gratula!

Nálam így nézett ki a végén a kari. Pedig nagyon gondolkodtam, hogy Neoka-t lecserélem a démon csajszira, de mégsem tettem. Pedig akkor még jobbak lettek volna a statok, igaz nem lett volna ennyi a mana. Mind1 is nem bántam meg, és gyerkõcnek is csak Aiven és Gandalf maradt. Szerencse, hogy "kidobta õket" a gép. 😊)

http://img219.imageshack.us/my.php?image=67879067wt6.png

Lammer
enis 3ik lettem^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Hát a két +5-ös botot most fogom feltenni , mert most lett meg a démon menyecske (eddig a King's Hammer-t használtam mert 10%-al több törpét tudtam venni vele). Ha felteszem a két +5-ös botot akkor lesz 24-es intellect-em. De az a furcsa , hogy neked tárgyak nélkül is több az intellect-ed mint nekem tárgyakkal együtt. A +4-es bot és a +3-as gyûrû az meg nincs meg nekem sajnos. Nekem egyedül a Spirit of Rage szörnyeim erõsek, mert rengeteget használtam õket.

Mahamoti
Itt a hõs mind a 3 skill-el:
http://img384.imageshack.us/img384/8736/52158160zi6.jpg

Demeter: az imageshack-os direct link valamiért nem mûködik (copy+paste).

csokasg: igen a 84 mana nem sok, de gyakorlatilag a második körben az ellenfél veszélyes egységei már halottak voltak vagy jelentõsen megcsappantak. 😊

Ariakus: "Hogyan van ennyi intellect-ed?"
Tárgyakból +20 van (két +5 bot, +4 bot, +3 koponya, +3 gyûrû).
Te milyen intellect növelõ cuccokat kaptál, találtál? Mert ha minden quest-et, különbözõ épületekben található próbát megcsináltál kellet volna kapnod valamennyit ezekbõl.

Ráadásul én két játék alatt meg sem kaptam ezeket: 😞

Ancient Amulet:
+4 intelligence
+15 mana
Gives 10 runes of magic after 50 victories

Dead Skull:
+5 attacks
+5 intelligence
Hát sajna vége! 😞 Mondjuk a végsõ csata egy kicsit tényleg könnyûre sikeresett a mégcsak esélye sem volt (egy black hole és két armageddon). Ezt leszámítva errõl a gémrõl csak szuperlativuszokba tudnék beszélni! Az utóbbi idõk nagy meglepetése számomra, egyszerûen nem tudtam felállni mellõle (azért nagyon kíváncsi volnék, hogy hány órám van benne..). Nálam a Disciples és a Heroes 4 mögött ott a helye a képzeletbeli trónon! Ja amúgy nem tudom mennyire számít "jónak" normálon a 3-ik hely, de én meg vagyok elégedve a kis mágusom teljesítményével.
És ha kijön a magyar változat tuti nekikezdek hard-on. Most már legalább tudom, hogy mit csinálnék másképp.

Szal le a kalappal srácok, iszonyat ütõs gémét hoztatok össze!!!!!!!!!

Mahamoti: vmi gond lehet a linkkel amit adtál mert nekem semmi nem jön be róla. Csak mert kíváncsivá tett. Nálam lehet a gond, vagy nálad?

a törpök földjén upper hadarban tudod a jégkirálynõt aktiválni...
a reaper pedig ha elfoglalod fõküldiben bogacho várát taron mines-ban

farferi: nem muszáj Feonora a +3 intellect miatt mert ahogy látod mahamoti hõsén is, õ a démon csajt vette el aki 2 fegyvert is tud viselni és oda rakott intellectet adó botokat (2*5), mondjuk az mák h 2 olyat is talált és még a +4es is megvan neki😊
Sziasztok!

Hol van az a hely ahol a jégkirálynõt aktiválni lehet? Az elsõ szigeten már bejártam mindent de sehol se töltödött fel. Reaper templomát se találom. Mivel már elég sokan végigtoltátok remélem vki elárulja 😛

Na, én is jártam így.Panaszkodtam az int miatt de tényleg fel lehet vinni, például van egy varázsbot amit +5-re lehet upgradelni.Tudom, hogy nehéz közben a csata de majd újra veszed a csapatod, pénz azért csak van.A békakirálynõt mindenképpen el kell venni az is +3.Más, tp gyüjtés. A démonok tényleg erõsek, majdnem feladtam én is, aztán rájöttem egy trükkre.Remélem meg van higher magic képzettséged.A csata elején nem a sebzõ varázslatokat kell ellõni, hanem két 10 mannás fear-t az ellenfél alacsony szintû seregére.Ha neked 4. szintû lényeid vannak( nekem lovas, beholder, küklopsz, sámán, törpe lövész) az impek vagy cerberusok 3 körig semmit nem tudnak csinálni, a nagyobbakat addig lelövöd/ levarázslod addig.Használtam sûrûn a hipnózist is, inkább egymást üssék, mint téged.Ja és figyeld a sebzéseket, egy pain mirror az ellen felét elviheti ha szerencséd van, és itt nem számit az int.Remélem segítettem.
Mahamoti felraknál nekem olyan képet a hõsrõl, ahol a Might és a Mind skillek is ott vannak? 😛
nem gyenge kis mágus😄 viszont csak 84 manád van😊 de látom 3as koncentráció segít ebben😄
spiriteket látom nem annyira használtad: gondolom mindig levarázsoltál mindenkit😄D
a +800 LS-es zászlót nekem se mágusnak, se most paladinnak nem adta (remélem csak még nem adta mivel 8as szintû csak) pedig az nagyon jó lenne😊
Mahamoti
Bár nem írtad milyen feleséged van, de gondolom Feanora (+3 Intellect). Az, hogy milyen tárgyak lesznek random, de kb. kétszeri végigjátszás (normal, hard) alatt a fõbb intellect plusszoló cuccokat mindig megkaptam (+5 bot, +4 bot, +3 gyûrûk stb.) Ráadásul a játék vége fele olyan varázstárgyak is lesznek, amik a sebzést %-osan dobják meg.

Próbálkozzál különbözõ egységekkel, de ez a 14 intellect elég elkeserítõ és a démonok még erõsebbek lesznek. Ha nem megy, kezd el elörõl (esetleg normal-on), ennél biztos többet fogsz szerezni.

Itt a játékot megnyerõ hõsöm:
http://img356.imageshack.us/img356/61/18988122ea0.jpg