2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Jocisan
    King's Bounty Egységek + Táblázatok
    Remek egységeket bemutató táblázat, megspékelve összehasonlító táblázattal, talents táblázattal, abilities leírás, meghatározásokkal.
    Minden KB játékosnak ajánlott a letöltése.
    Innen-letöltés!
  • Jocisan
    Ha jól emlékszem egy térkép lapul a piramisban, és el lehet majd adni.
    Tündéknél rúnákat, King Mark-nál pénzt, törpöknél egy tápos pajzsot kapsz.
    Szóval érdemes próbálkozni, hogy kinek adod el, előtte egy mentés, majd járd körbe az uralkodókat.
    Remélem tudtam segíteni.
  • farferi
    Lassítás, fear, magic spring, pain mirror.direkt sebzőre én nem nagyon raktam.
  • RZoli89
    Hát..., a hivatalos oldalon nem találtam meg, a magyarfan oldalon csak annyit a "13 obeliszk helye" itt visszaolvastam olyan 1-2 száz kommentet, de nem láttam hogy lett volna róla szó. Játékban pedig még nem jutottam el mind a 13 hoz;)

Szabi84:Én mindenféleképpen vmi tápoló varázslatra gyúrnék. Olyan mint pl a kőbőr, siettség. De én csináltam olyat is hogy vettem pár Óriást, rápakoltam a célpontot és üthették egy darabig:) De amúgy a kedvencem a teleport volt párszáz tengeri medvével+a kalózcsaj feleség kombóval;)
  • Landor
    először is
    másodszor pedig, miért nem jársz utánna magad?! :P
  • RZoli89
    Ja igen..., le is van írva:) Csak azthittem, hogy vmiről nemtudok:P

Most találtam rá amúgy erre a forum-ra, gonoldtam hogy én is csatlakozom a társasághoz:)

Nos először is, én már 2-3 éve nem találkoztam olyan játékkal ami ennyi időre letud kötni, mint ez. A Heroes 4 óta:)
    Eddig 2 játékba kezdtem bele, "sajnos" elég sok játékidővel, mivel a harcosnál még csak úgyahogy tanuló voltam..., nem fejlesztettem ki a tartalékot, és mindenhonnan csatánként szaladgáltam haza utánpótlásért:D Azt sajnos kénytelen voltam abbahagyni, mert a démonoknál elfogyott a pénzem... Mostmár elég sokat tanultam szoval a mostani mágussommal nehéz szinten eddig nem voltak gondjaim.(A törpéknél járok). Igyekszem majd én is válaszolni a kérdésekre amiket itt feltesznek. De én is kíváncsi vagyok még pár dologra:)

Tehát, nem tudja vki hogy mi lesz ha megtalálom mind a 13 obeliszket? Gondolom ott törpföldön kinyitja azt a piramist, de milyen érdekes dolog van benne? Nem találtam erre semilyen utalást eddig.
  • Landor
    igen
  • RZoli89
    Ő lényegtelen..., mert én is most néztem utána a dolgoknak és, pont azért van eza upper hadar-os bug, amit írtam, mert nem jó a patch a magyar verziómhoz:), szoval felejtős amit mondtam:P

Azt írtátok hogy lehet pénz nélkül egységeket gyártani spellel, az "áldozatra" gondoltatok?:)
  • ladasz
    Hali.Egy magyarosítással megdobnátok?köszi
  • Szabi84
    Harcos kasztnál milyen varázslatokra érdemes gyúrni? Én eddig csak a gyorsítást, meg az áldást használtam, de lenne elég rúnám, kristályom fejleszteni, csak nem tudom mire költsek.
  • HaaS
    Tartok tőle, hogy semmi nem hibás, és annyi a gond, hogy az eredeti védelem (SecuROM, mittoménmi) sajnos nem minden hardver meghajtónál megy tökéletesen... ezért próbáld bármi másról indítani.
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor a patch a gond, az az angol, a német, a spanyol és a francia kiadáshoz jó.

Sajnos én nem tudok segíteni, de ez a patch már csak apróbb változtatásokat hoz, a lényeges az az előző volt, azt tartalmazza a magyar kiadás.
  • penti71
    Eredeti a lemez.Multi a patch (magyart nem írja)és a hivatalos oldalról szedtem le.

RZoli89 Honnan szedted le?

• Zóanagyvarázsló
    Hol érhető el a patch? Nem annyira magam miatt kérdem, hanem a hazai kiadással rendelkezők miatt. Ugyanis alapból 1.6.5 a hazai kiadás verziószáma, és a én a seven m oldalán nem találom az 1.7-et.

HaaS: Persze ha a DT nem teszik neki, vagy egyéb emulációs szoftver, akkor ez nem biztos, hogy segít.

Mindenesetre a sima lemezkép kevés, kell egyéb anti-SecuROM megolás, én a sajátomat írtam le.
  • RZoli89
    Van a hazai kiadáshoz 1.7, nekem is az van:)
  • HaaS
    Vagy a CD/DVD drive... próbáld virtuális drive-ról, vagy egy másik CD-meghajtóról.
  • Zóanagyvarázsló
    Azt írja, hogy az van bent. Én őszintén szólva a lemezzel nem is próbáltam, de mivel használható törés nincs hozzá, az Alcohol 120%-kal - az ingyenes Triallel is - lehet csinálni olyan image fájlt az eredeti lemezről, mellyel jól fut.

A másik lehetőség, hogy nem megfelelő patchet rakott rá, szerintem a hazai kiadáshoz nincs is még 1.7. Tehát az a kérdés, hogy milyen kiadású, verzójú a játék, illetve a patch.
  • Landor
    félve kérdezem: eredeti?
  • penti71
    Hali.
    Lenne egy kédésem?
    Az 1.7 patch után miért kéri az eredeti lemezt mikor az van bent.

Köszi
  • RZoli89
    Sziasztok, nekem aza problémám, hogy upper hadar-ban nemtudok beszélni senkivel..., nem reagálnak az npc-k. A házakba se tudok benézni. Kivéve egy alkemista bolt. Ott van felettük a jel, de rámegyek és semmi. Nembirom aktiválni a 3. rage box-os szörnyet sem...:( Már 2. szorra viszem a játékot és előzöleg nem volt gond, de már a régi mentéseknél is eza baj. Találkozott már vki ezzel a problémával?
  • bélanéni #2146
    Már megtaláltam, a Dokumentumok-on belül valahol van egy My Games, és ott vannak. Jó hír, akkor "szaladok" a boltba megrendelni
    Üdv Neked is! (honnan is ismerjük egymást?)
  • HaaS
    Haverom próbálta, igen. Hova teszi: save, + totalcom keresés C: 1 óránál nem régebbi fájlokra. És szia itt is bélanéni:)! Rég láttalak:)!
  • bélanéni #2144
    Srácok, bocs ha már volt: hova teszi a játék a mentéseket és angol játék mentéseit betölthetem-e simán magyar nyelvű játék alá? Előre is köszi!
  • 3P
    Teljesen egyet értek veled, nem ez a cél, csak furcsa volt olvasni, hogy vásárlás nélkül lehet lényeket csinálni, de akkor jóra tippeltem.
    Nem igen nagy a veszteségem és a pénz meg jelenleg elkölthetetlenül sok amúgy is.
  • Zóanagyvarázsló
    1. Feltételezhetően a vaerázslat megszerzéséig is rendelkeztél sereggel, de azért vásárolni sem feltétlen drága, illetve vannak ingyen csatlakozó csapatok is.

2. Csatán kívül? Na az már tényleg cheat lenne!

A végtelen manára és rage-re is lesznek idővel trükkök, előssorban Lina első képessége, valamint a Reaper is tud haragot szívni, az Emerald Green Dragon manaszívásáról nem is beszélve.

3. Szerintem kereken a 20. körben fullad ki végleg a regeneráció. A 'Concentration' képzettség mellett addig tárgyakkal is lehet fokozni, és persze a magas induló mana sem árt. A sült patkány nem hiányozhat egy valamire való kalandor étlapjáról! (Minimális leadershipért manát és rage-t ad.)

Ugyanakkor megjegyze, hogy ha karakteredhez nem illik, nem muszáj a trükkel élni, enélkül is teljesíthető a játék. Ez csak egy hasznos lehetőség. Komoly hátránya, hogy igazán jelentős túlerő legyőzése esetén akár 60 körösre is nyúlhat a feltámasztgatásokkal együtt a csata, ez pedig unalmassá teheti a játékot.
  • 3P
    Sziasztok!

Olvastam itt a fórumban korábban, hogy megoldható lesz a játékban később, hogy nem kell venni egységet, hanem gyárthatóak lesznek.
    Na most ha jól gondolom akkor ez az "áldozat", vagyis a Secrifice varázslat ugye? Azaz egy egységet feláldozva feléled belőle egy másik a mágia szféra szint és a HP függvényében. Jól gondolom? Kérdéseim:
    1. Na de akkor ehhez még is csak kell venni lényeket mégpedig a feláldozható lényeket ugye?
    2. Ezt én csak csata közben tudom elmondani. Nincs lehetőség, hogy ne csata közben tegyem ezt?
    A 2. ponttal az a baj, hogy a csata végén ugyan a mana regenerációm csata alatt, de sokáig tart ennyi manát összeszedni, illetve kivárni, és a 25. kör után már asszem nem megy a regeneráció. De ez is a 3. kérdésem, tehát:
    3. A mana regeneráció tényleg leáll 20-25. kört követően egy csatában?

• Zóanagyvarázsló
    Azért nem, de a nem tervezett veszteséget nem vállaltam, úgyis csak véletlenül keverdtem csatába, csak a "napszakmutatót" akartam megnézni, de nem tudtam megállni :)
  • rotator
    Miért, veszteség nélküli szent céllal játszol?
  • Landor
    oké
  • Zóanagyvarázsló
    A játékbeli időt, a játékban eltelt napok számát, illetve a napszakot írja ki.
  • Landor
    majd ha visszajön a szervizből az alaplapom, akkor megnézem hogy mire is emlékszem, mert addig sajnos nem megy(UGYEBÁR :D) a kölcsönlaptoppon a játek.. :(
  • Landor
    most kíváncsiságból megnéztem, alsó hangon 100k egy ilyen laptop ami megfelel ennek a minimumnak
  • cikasz
    hát ez szomorú :(
    azért köszi.
  • Szabi84
    A VGA szerintem a fejlesztők életükben nem halottak ilyen vga kártyáról, csak ATI meg Geforce.
  • Landor
    GPU (Video Cards): NVIDIA GeForce 6800 256MB or ATI Radeon X800 256MB or better (NVIDIA GeForce 7900 512MB or ATI Radeon X1900 512MB or better recommended)
  • cikasz
    A vga ram kevés vagy maga a vga karcsú?
  • Zóanagyvarázsló
    Kösz.

Landor: Nálam ott nem írja ki.

Előbb nagyon pórul jártam, kockáztattama végén, de amikor nem kellene megölni az ellenséget, akkor biztos maximumot, krtikust sebeznek a lényeim. 15 percnyi csata ment így a levesbe.
  • Landor
    - Intel Media Accelerator 950 (128 MB)
  • cikasz
    Sziasztok. Feltelepitettem a játékot egy lenovo laptop-ra, de miután elinditom nem történik semmi. egy kicsit kerreg a hdd de semmi.
    a config :
    - Intel Core Duo T2300 (1,6 GHz) processzor
    - 2GB DDR2 RAM
    - 80GB / 5400RPm SATA winchester
    - 15,4" WXGA kijelző (1280x800 felbontás)
    - Intel Media Accelerator 950 (128 MB)

nem tudja valaki mi lehet a baj? Sarki füszeres verzió. A nagy asztali gépemen megy hibátlanul.
    köszi
  • Landor
    emlékeim szerint save/loadnál is kiírja