King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írta, hogy TV-rõl van szó, másrészt pedig szerintem a nyújtás igénytelenebb a fekete csíkoknál is. Az a baj, hogy elõbb-utóbb én is 16:9-re akarok váltani, nem a SÁTÁNRA*.

*SÁTÁN=nevetséges, PC-n kívül sehol nem hazsnált 16:10-es öszvérszabvány, hogy az egyszeri felhasználónak minél rosszabb legyen...
tototto
nekem a monitornál belehet állitani hogy mindig kinyujtsa a képet a széléig, csak hát ugye a 4:3as képnél az elég idétlenül néz ki 16:10ben, de 16:9 és 16:10nél már nem lehet olyan nagy a differencia szal nem is olyan zavaró
ezt szerintem midnen szélesvásznû monitornál belehet állitani az osd menüjében

Én is. <#smile> Csak 4:3-as, illetve 16:9-es képarány közt tudok váltani, mást nem lehet HDMI-n rákötött számítógépnél, csak TV-nél.

Kandurex
A monitorodon gondoltam 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Szabi84
mikor mész a hõsöddel akkor a kincsesláda helyén egy fénysugár jelenik meg, mindig ott vannak elrejtve a kincsek

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nem, semmit. <#shakehead> Ez sajnos ilyen.

Kandurex
Nyújtani nem lehet a képet?

Rinyálni maximum te szoktál. <#rolleyes> 1680x1050 az 16:10-es felbontás, ott nincs vele semmi gond (mint, ahogy 4:3/5:4-ben sem). 1360x768/1920x1080-as felbontás viszont 16:9-es, aminél két oldalt 2 fekete csík lesz látható. Hogy szemléltessem, itt van két kép:

1680x1050 (16:10)

1360x768 (16:9)

Kandurex
Nem értem ezt a wide dolgot, fogod és beállítod a monitorod natív felbontását,...mit kell ezen ennyit rinyálni?

(én 1680X1050 -be toltam és teljesen wide -os volt 😄)

Áhh, ma már egyre kevésbé probléma a widescreen a játékokal. Ami meg nem kezel normálisan valamit, azt általában meg szokták oldani (erre van a widescreengamingforum.com oldal). Viszont van ilyen is, mint ez a játék, de ez nem sok. Sajnos ez pont olyan, amit csak a fejlesztõk oldhatnának meg. <#shakehead>

#2455: Tudom, a demó nagyon bejött. Meg persze ismerem és meg is van az eredeti King's Bounty. Dehát...

Sziasztok! Nagyon tetszik a játék, csak már a leges legejején elakadtam. Nem tud valaki egy végigjátszást? Egyszerûen enm találom sehol a katakombákban a kiásnivaló lomot. pedig már vagy 10szer végignéztem. Please Help!
tototto
pedig elképesztõ jó játékot hagysz ki, én nem szeretem se az rpgt se a stratégiát, de a disciples3 mellett ez az egyetlen amivel jól szórakoztam, szerintem hatalmas játék
najo nem igaz mert a settlerseket is szerettem 😊

Értem. Mondjuk tudtommal ez elég sok játékra igaz, de mivel én 1280x1024-et használok, nincs ezzel kapcsolatban gyakorlati tapasztalatom.
Azt még hozzátenném, hogy a demó játék nagyon bejött, a teljes is jó lehet, de nem vagyok hajlandó vele játszani. Egyszerûen zavar a két oldalt lévõ fekete csík. Ez van, ilyen vagyok.

A demóval játszottam és ott volt már eleve rossz 16:9-ben az Aspect Ratio. Mikor megjelent, letöltöttem warezba, mert azt hittem, hogy csak a demó ilyen. Sajnos nem. Letöröltem, nem játszottam vele 1 percet se (azóta se és meg sincs). Vártam, hogy legyen patch, ami megszünteti a hibát. Azóta sincs. Fórumonjukon felettem a kérdést, hogy lesz-e javítás rá. Válaszra se méltattak.

Valóban nem volt eddig monitorban 16:9-es (már van egy ideje), de egyre többen használnak HDTV-ket a PC-hez is (én is), ami ugyebár 16:9. Ettõl függetlenül meg lehetett volna oldani (akár utólag egy patch-el, amit el is fogadtam volna), de nem. Végülis nekik ez a könnyebb, úgy látszik. Ezek után miért is venném meg? Warezra se méltatom.

Azért, mert vásárlás nélkül azért játszottál vele, így elég béna kifogásnak hat.

Azt mondjuk még megértem, hogy ez tényleg zavar, de nem a világ legnagyobb problémája, ráadásul a monitorok 98%-a sajnos nem 16:9-es képarányú 😞
Miért is lenne vicc? <#rolleyes>

Nem érdemes (szvsz) megvenni a PC GURU-s kiadást! Idézem egy másik fórumon lévõ hozzászólást:

"Megvan a King's Bounty. Sajna a Pc Guru nem jutott el addig mint a Gamestar a múltkori teljes játékokkal, magyarán sima bundle, nem a dobozos kiadás. Ráadásul nem is külön dvd, hanem egy DVD9-en együtt a Pc Gurus cuccokkal... <#shakehead>"

Aradebil2
jah lehet...mind1 nekem teljesen jó,sehol sem lóg ki😊

rotator
A Witcher meg 16:10-en bugzik, még a legújabb patch-csel is. 😞

Az 16:10-es képarány. Mondjuk szerintem vicc ezen lovagolni, de hát ez már az õ dolga.
Aradebil2
ööö nekem simán megy 1680*1050-ben

sherlock1
Hogy lehet visszaállítani a magyar feliratokat angolra?

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Meg is venném, ha végre kijavították volna a 16:9-es felbontások normális támogatását. <#rolleyes> Mivel sz@rnak rá, én meg nem veszem. <#gonosz3>

Aradebil2
persze hogy rúna

Szabi84
nabazz, egyik szemem sír, másik nevet

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tototto
köszi visszamentem én is demonisba és tényleg ott volt fent egyik boltbancsak elkerülte a figyelmemet 😊

a piramisban levõ térképet ti kinek adtátok el, inkább úgy kérdem mire cseréltétek el, a törpe +8védelmes páncélt, a király 250.000 aranyat, mágus 4*3 tekercset(ne ez lópikula), vagy elf 3*10 runa
egyenlõre ennyit kérdeztem meg, de kiváncsi vagyok ti mit sefteltetek 😄

bélanéni
Nekem a K'sB az elmúlt pár évben a kedvenc játékom volt, hihetetlen nagy felüdülés volt végigtolni. Több ilyen programot!!! <#help>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

pedig igaz
végre valamit mutat a nagy guru is
remélem a dvd borítót is visszarakták
bélanéni
Hát ez E L K É P E S Z T Õ!!!!!
Hihetetlen, most káprázik a szemem vagy tényleg az alig fél éves King's Bounty Legend a teljes játék a holnap megjelenõ PCGURU-hoz???
Én meg megvettem februárban 6.000 pengõért.
Ha nem elírás, és még SC2 elõzetes is van a lapban, minden elismerésem az övék és ajánlom mindenkinek aki kacsintgat a játék felé!!! <#worship> <#worship> <#worship> <#worship> <#worship> <#worship> <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Aradebil2
én a sacrificet a démonoknál találtam egy boltban😊 teljesen random az egész,pl az egész játék alatt nem találtam fire raint,az armored princessben meg már rögtön az elején😊

tototto
na démon földöd is jártam már, megszereztem a haas labirintusának kulcsát most léptem be oda, lassan vége a játéknak ez msot valami bug hogy még mindig nem kaptam meg? 😄

tototto
én még mindig a sacrifice spellt szeretném megszerezni de mi ennek a magyar megfelelõje, mert már a elfek után a dead valley meg a szürke pusztaság vagy mi a neve helyen járkálok a sárkányok között de mind hozzám képest "erõs" és elkéne a segitség mikor és hol kéne megtalálni ezt a spellt és hogy mûxik (mit csinál) pontosan, megköszönném ha valaki felvilágosítana

ollie
És angolul nem fogjátok forgalmazni? Az alapjáték is angolul kéne.

tototto
ez jól hangzik, emellett márcsak a disciples 3at várom magyarul, remélem az is magyarul lesz majd megvásárolható 😊

vandyke
Sziasztok!

Írásos szerzõdés még nincs róla, de szóban már megegyeztünk az 1C - Cenega kiadóval a King's Bounty: Armored Princess magyarországi forgalmazási jogairól. A lokalizációs anyagot 2 héten belül megkapjuk, de, megjelenési dátumról még nem tudok semmit.

üdv,
t.g.

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

vagy megnyitni notepaddal az nfo vagy readme fajlt ami valoszinuleg ott van a letoltott fajlok kozt, es elolvasni mit irtak bele 😊

ollie
Ja, meg kell venni.

Lacoka12
letöltötem a teljes verziot a netrõl de cd kulcsot kér hogy irjam be

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

3P
Semmi gond, köszi. Majd csak elindul egyszer.

Esetleg más ilyesmi?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sry, azt hittem ez már megy. <#szomoru1> Nem próbáltam ki, csak eszembe jutott, h van egy ilyen HoMM-os cucc.
3P
köszi

5 másodperc alatt összeszedett információ a weboldalról ;>

Register now to get exclusive information about the game and be among the first to join the Beta test

-tRs-Landor

3P
Köszi a linket. Rgisztáltam ide magam szépen végig nézem a tutorialt, de a játékot csak nem tudom elkezdeni. Valami tipp?

Hát, esetleg ez?
Heroes of Might & Magic: Kingdoms 😉
3P
Van egy kicsit off kérdésem.
Nincs ilyen Kings Bounty, vagy HOMM féle flashen játszható játék?
Nyár van és kevés bent az irodában a meló, de csak weben futtatható játék jöhet szóba. Szóval ismer valaki ilyet?

Sziasztok!
Jó hír: King's Bounty: Armored Princess - Oroszról- Angolra!
A King's Bounty: Armored Princess orosz feliratait lecseréli angolra.

Nem 100%-os, de játszható lesz így a játék! A file neve: (oc_ses.kfs).
Ezt kell bemásolni a A játék fõkönyvtára\sessions\addon\és itt felülírni a létezõ filet.
Csinálj biztonsági mentést az egész jétékról, bár nálam rögtön elindult hiba nélkül!
Én az orosz 1.0 verzióra tettem fel! A filet a letöltések\Patch&Mod\könyvtár 2. oldaláról tudjátok tölteni! Jó játékot!

Letöltés!!!

Jó játékot!<#email><#hehe>

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

<#eljen>

-tRs-Landor

Aradebil2
Végigtoltam,kb 430 ponttal,normal fokozaton,83 nap alatt,mage-el,elsõre nem is annyira rossz sztem😊 jó kis game volt

Aradebil2
huh megcsináltam Karadort...32 körig tartott,de végül royal thornsoknak hála sikerült behúznom a kötelezõt😊
a csapatomban volt 13k leadership mellett: royal thorns,inquisitor,black unicorn,knight,royal snake 😉