King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*SÁTÁN=nevetséges, PC-n kívül sehol nem hazsnált 16:10-es öszvérszabvány, hogy az egyszeri felhasználónak minél rosszabb legyen...
ezt szerintem midnen szélesvásznû monitornál belehet állitani az osd menüjében
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
1680x1050 (16:10)
1360x768 (16:9)

(én 1680X1050 -be toltam és teljesen wide -os volt 😄)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#2455: Tudom, a demó nagyon bejött. Meg persze ismerem és meg is van az eredeti King's Bounty. Dehát...
najo nem igaz mert a settlerseket is szerettem 😊
Valóban nem volt eddig monitorban 16:9-es (már van egy ideje), de egyre többen használnak HDTV-ket a PC-hez is (én is), ami ugyebár 16:9. Ettõl függetlenül meg lehetett volna oldani (akár utólag egy patch-el, amit el is fogadtam volna), de nem. Végülis nekik ez a könnyebb, úgy látszik. Ezek után miért is venném meg? Warezra se méltatom.
Azt mondjuk még megértem, hogy ez tényleg zavar, de nem a világ legnagyobb problémája, ráadásul a monitorok 98%-a sajnos nem 16:9-es képarányú 😞
"Megvan a King's Bounty. Sajna a Pc Guru nem jutott el addig mint a Gamestar a múltkori teljes játékokkal, magyarán sima bundle, nem a dobozos kiadás. Ráadásul nem is külön dvd, hanem egy DVD9-en együtt a Pc Gurus cuccokkal... <#shakehead>#shakehead>"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a piramisban levõ térképet ti kinek adtátok el, inkább úgy kérdem mire cseréltétek el, a törpe +8védelmes páncélt, a király 250.000 aranyat, mágus 4*3 tekercset(ne ez lópikula), vagy elf 3*10 runa
egyenlõre ennyit kérdeztem meg, de kiváncsi vagyok ti mit sefteltetek 😄
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
végre valamit mutat a nagy guru is
remélem a dvd borítót is visszarakták
Hihetetlen, most káprázik a szemem vagy tényleg az alig fél éves King's Bounty Legend a teljes játék a holnap megjelenõ PCGURU-hoz???
Én meg megvettem februárban 6.000 pengõért.
Ha nem elírás, és még SC2 elõzetes is van a lapban, minden elismerésem az övék és ajánlom mindenkinek aki kacsintgat a játék felé!!! <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship> <#worship>#worship>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Írásos szerzõdés még nincs róla, de szóban már megegyeztünk az 1C - Cenega kiadóval a King's Bounty: Armored Princess magyarországi forgalmazási jogairól. A lokalizációs anyagot 2 héten belül megkapjuk, de, megjelenési dátumról még nem tudok semmit.
üdv,
t.g.
Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Esetleg más ilyesmi?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Register now to get exclusive information about the game and be among the first to join the Beta test
-tRs-Landor
Heroes of Might & Magic: Kingdoms 😉
Nincs ilyen Kings Bounty, vagy HOMM féle flashen játszható játék?
Nyár van és kevés bent az irodában a meló, de csak weben futtatható játék jöhet szóba. Szóval ismer valaki ilyet?
Jó hír: King's Bounty: Armored Princess - Oroszról- Angolra!
A King's Bounty: Armored Princess orosz feliratait lecseréli angolra.
Nem 100%-os, de játszható lesz így a játék! A file neve: (oc_ses.kfs).
Ezt kell bemásolni a A játék fõkönyvtára\sessions\addon\és itt felülírni a létezõ filet.
Csinálj biztonsági mentést az egész jétékról, bár nálam rögtön elindult hiba nélkül!
Én az orosz 1.0 verzióra tettem fel! A filet a letöltések\Patch&Mod\könyvtár 2. oldaláról tudjátok tölteni! Jó játékot!
Letöltés!!!
Jó játékot!<#email>#email><#hehe>#hehe>
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
-tRs-Landor