2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Tinman #2566
    Feltámasztást egyetlen 1x sem használtam, túl jól elvoltam látva pénzzel ahhoz, hogy ilyenekkel fáradjak. Néha sacrefice volt, az only hipnózott ellenfélre, de csak akkor, ha lusta volna visszabaktatni új team tagokért.

Prefered mágia:

-Fájdalom tükre /imádom, beszteszt! Főleg hipnóval kombinálva :-D/
    -Hipnózis /AI egyből a "sajátját" kezdte támadni, közben meg távolról jól le lehet őket gyilkolni/
    -Villám /sokk miatt és a sebzés miatt kedveltem rendesen/
    -Sacrefice nagy ritkán
    -Tűznyíl az Entek ellen főleg...
  • Tinman #2565
    Visszalapoztam, max 101 láttam... mi a fene az a +6?
  • rotator
    Kezdésnek: 107 quest van. ;)

19-es szinten vagyok, találtam pár 100 evil beholdert, royal snake-ből is van durván 1000, a többi használt unitból meg nagy a bőség, szóval még mindig szinte a kezdőcsapattal nyomulok, de nagyon jók a kollégák. :D Két 3-as szintű gejzír után általában eléggé megroggyan az ellenfél életkedve, harmadik körig ritkán jutunk el, szóval egyelőre megy tipratás.
  • Zóanagyvarázsló
    Fel lehet támasztgatni mindenkit (impossible ellen is), csak idő taktika kérdése. Mondjuk elég játékélményrongáló tud lenni, és az egy súlyos hiba, hogy ez a leghatékonyabb taktika. Mondjuk hardon talán nem kellett volna erőltetni, de az impossible-t ezért nem fogom kipróbálni soha.
  • Tinman #2562
    Veszteségmentesre? :-)
    Azt csak minden 10-re próbáltam poénból :-D Annyi pénzem volt, hogy nem tulajdonítottam neki jelentőséget. Pót egységek bevoltak tárazva, aztán onnan pótoltam mindig az elhullottakat.
    Mondjuk hardon biztos kevesebb pénz jut... arra sajnos már nem lesz időm soha :-/
  • Zóanagyvarázsló
    119 volt :) Egyrészt kényelmes, lassan olvasó típus vagyok, másrészt hardon némely csata NAGYON elnyúlt, ha vesztesémentesre akartam kihozni. Néhány csata közben még itt is kellett hagynom kis időre, nyilván azokat is beleszámolta a játékidőbe.
  • Tinman #2560
    Ja és 79 óra 24 perc volt a gametime.

Amúgy nem értem én ezt... írta itt valaki, talán Zó, hogy 111 óra körül volt neki a gametime. Komolyan mondon a játék ÖSSZES dögjét igyekeztem felkutatni, szerintem az összes questet megcsináltam mégsem tudtam tovább nyújtani... lehet kihagytam valamit? :-(((
  • Tinman #2559
    Ez is megvolt :-)

Tényleg megérdemli a The Legend alcímet... legkellemesebb emlékeim közé fogom sorolni, közepe felé már jobban megszerettem, mint a Heroest.
  • rotator
    14-es szinten vagyok, eddig nem igazán tűnik nehezebbnek, mint normálon. A rage-em nagyon minimális, szinte alig használom a ládát, úgyhogy nem is fejlődnek a szellemek, de mintha nem is hiányoznának, pedig harcossal nélkülözhetetlenek voltak, érdekes.
  • Tinman #2557
    Lovas, Smaragd "zöld" sárkány, Vörös sárkány, Ágyukezelő törpe, piros beholder és Haas labirintusában nincs ellenfelem... olyan minimális veszteségeket szenvedek el, hogy csak lesek.
    Mondjuk elment vagy 400k-m mire rájöttem, hogy nekem ez a perfekt combo a kimaxolt varázslataim mellé.

Vannak ilyen "hatalmas erejű" feliratú csapatok... max 4-5 lovast vesztek :-D
  • farferi
    Én harcossal normálon simán kivégeztem persze gilbert papa is segített.Royal griff, griff, jeges maci,paladin, lovas volt a seregben.Varázsolni nem nagyon tudtam max védőket de meghót viszonylag könnyen.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyszer már végigjátszotta, nem kezdő ;)

Amúgy a labirintus után már nem lesz holtjáték, szóval nem érdemes éppen most pihentetni. Én megtettem, mert azt hittem, hogy nem tudok visszamenni mászkálás nélkül, de tévedtem.
  • Tinman #2554
    Thx!
    Amúgy Haas labirintusában vagyok, hát itt azért már elég unalmassá válik a játék. Az erős ellen miatt, elég unalmas a lények folyamatos visszatápolása :-/
  • Tinman #2553
    Hiába, ha a vezetői képességed harmatos, ki van ez találva gonoszul...

Októberig meg akkor viszed végig, ha munkanélküli vagy :-D

100 órát úgy bele lehet ölni, hogy észre sem veszed.

• Zóanagyvarázsló
    Fene tudja, talán rosszul ültették át angolba - és abból magyarba - az oroszt. Más magyarázatom nekem sincs.
  • rotator
    Na, elkezdtem mágussal hardon. :) Az októberi dömpingig talán végigviszem. Még csak most kaptam meg a rage-boxot, eddig elég könnyű. Ja igen, mindjárt az elején az állatfarmon royal snake-eket forgalmazott a muksó, a mocsárban meg inkvizítorok voltak eladósorban. :}
  • Tinman #2550
    Kérdés:

Már párszor láttam a Démonok földjén, hogy "út a mennyország felé".
    Ez csak ilyen vicc ugye? Mert nem úgy fest, hogy lenne ilyen a játékban.
  • RZednik
    Hát, én olyan felállással mentem neki, h Inkvizítor, Paladin, Knight, ArchMage és Orc Shaman. Scrollokat fel, és folyamatosan nyomulni előre a leszakadó platformok miatt (Gilbert papa seregeinek egy része nálam emiatt veszett oda, persze lehet h patch-el javítottak már az AI-n).
  • JackSparrow88
    Heló, bocsi h ideírok de az armored princess fórumja eléggé kihalt. Szal van vkinek vmmilyen trükkje h milyen sereggel zúzzam le az uccsó boss-t, Baal-t? Mert k*rva erős enyhén szólva is, én könnyű fokozaton játszom de így is majd 110 ezer a Hp-ja.(még Khera-t vagy hogy hívják azt a nagy gyíkot is épphogy csak sikerült kinyírnom, de ez a démon még erősebb)
    Logikus ugye h tűzzel támadó egységgel nem sok értelme van, mivel immunis a tűzre, csak pici sebzést szenved tőle, szal akkor a fekete és vörös sárkány kapásból kilőve. Na jó de akkor melyek a legjobb lények ellene? Please help!
  • Daell Drow
    sziasztok Hela barlangjat hol talalom? valami szerelmi bajitalt kene elhoznom tole, de a kuldetes semmit nem ir hogy merre keressem.
  • zsotesz
    Én már megkezdtem az Armored Princess-t. Nem rossz, van benne némi változás. Szerintem picit nehezebb is mint az alap.
  • Tinman #2545
    Nekiesnék szívesen én is majd még varázslóval, de nincs ennyi időm.
    Nincs újabb 100+ órám rá... sajnos :-/
  • Tinman #2544
    Egyetértek... viszont alig bírom kivárni AP-t :-/
  • Noxter
    Én elkezdtem ujbol játszani a játékot... Már 4-es szintű vagyok!!! :D:D:D ám, én is találkoztam az előbb említett karddal, a nekrohívással is, de a kardot nem vettem meg... VISZONT a játék végén 2db Armageddon varázslat jutott a kezeim közé egy csata során a ládából... MEKKORA élmény volt, és még csomo mindent nem tudtam megcsinalni, szoval ujbol nekifutok... :D Már el is kezdtem.. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én még hivatalos fórumon olvastam arról a kardról, sajnios a végigjátszás során nem találkoztam vele. Ez is csak egy újabb érv az újbóli nekifutásra.
  • Zóanagyvarázsló
    Tudom, azért írtam, hogy várom. A mondanivalód nem jött le.

Persze azt tudom, hogy sokan az orosz verzióval játszanak, Google Translate-tel fordított szöveggel "élvezve" a játékot, de arról hadd ne írjam le a véleményemet.
  • Tinman #2540
    Kings Bounty: Armored Princess (PC)
    Release Date: Q4 2009

• Tinman #2539
    Hatalmas volt a csábítás, amikor az első nekro hívás scroll a kezembe került... no meg Equilibrium kardja... majdnem a sötét oldal elnyelt, de végül beláttam, hogy kutyából nem lesz szalonna. A Fable-t sem volt képes gonosz karival játszani.

Amúgy a fenti kardról jut eszembe, hogy mennyire jól átgondolt játék.

Ugyanis a kard elég hamar a sötétség kardjává változik át, ha embereket, elfeket, stb. ölök, még akkor is, ha azok a királyság ellenséges csapataiban vannak. Ha démonokat, élőholtakat irtok, akkor újra visszaáll semleges oldalra és nagy nyögvenyelősen a fény oldalára. Ez utóbbi még sosem sikerült.

Amit ebből ki akartam hozni, az az, hogy a kard a semlegesség (kicsit kaotikus semleges AD&D-szerűen) mintaképe... nem számít, hogy az adott ellenfél a te személyes ellenfeled. Abs. binárisan gondolkodik... az élőholtak, démonok a rossz oldal, az elfek, törpék, tündérek, stb. a jó oldal... pontosan ilyen egy kaotikus semleges az AD&D-ben.

• Zóanagyvarázsló
    ???
  • Tinman #2537
    warez :-P
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyon is :)
  • Noxter
    Mi ez a Armored Pricess? Olyasmi jatek mint ez? :D
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem egyszeri végigjátszásból is egyértelműen lejön, hogy itt nagy variálás sajnos nem várható. Ettől függetlenül mindenképpen akarok még szent harcos lenni, ahogy előholtakat vezérlő hadúr, de az időigényessége miatt egyelőre inkább más játékokkal játszva várom az Armored Pincesst.

Bár néha legszívesebben így is rávetném magam, azért le tudom még győzni a függőségemet :)
  • Tinman #2533
    Hát ez eléggé lelohasztó :-/
    Azt hittem a sztoriban is némi változás lesz... esetleg személyre szabottabb lesz pár quest etc.
  • Noxter
    " Sokat változik a sztori, ha paplovag helyett mondjuk varázsló hőst választok?
    "

nos, maga a játék kimenetele nem nagyon. Elmondom, hogy SZEIRNTEM miben változik. Nekem mondjuk a Harcos jön be, de ha varászlót választanál akkor: Ahol mondjuk szoktak lenni ilyen szövegek: "gyere be harcos!" akkor ott "Gyere be varászló!" meg ilyenek.... ja és varászlónak elejen sok varászlata van, viszont a serege kicsi érted...
  • Tinman #2531
    Így tudtam én is...

Még 1 kérdés: Sokat változik a sztori, ha paplovag helyett mondjuk varázsló hőst választok?
    Az a helyzet, hogy a kicsike hibái ellenére, jobban megszerettem, mint a Heroest... sokkal jobban :-D
  • Tinman #2530
    Hmmm... látom te is olyan mazó ürge vagy mint én... a játék 90%-át ezzel a béna felállással csináltam meg, aztán eluntam, hogy pl. a törpe ágyukezelőkből fele mennyiség is simán nagyobbat sebez a képessége miatt, mint 2x annyi íjász.

Aztán eléggé szeretek hipnotizálni, így vörös beholder/szemlélővel váltottam ki a parasztokat. Sajna nekem a lovagok a lassúságuk miatt nem jönnek be... halomra ölöm őket maxra fejlesztett tüskés csapdával, aztán vissza szoktam őket lökni a mágusaimmal, szóval elég lassú bandának tartom. A lovasok már jobban tetszenek, az már döfi... főleg egy kis fantomot rájuk, meg még egyet, aztán nulla veszteséggel megy a mészárszék :-)
  • zsotesz
    "Cáfoljatok meg, ha tévednék, hogy az Armored Princessbe nem vihető át a hős!" - nem tévedsz, nem lehet importálni hőst.
  • Noxter
    800 feletti kardforgató - 168 lovag - 168 lovas - 600 feletti íjász - 600 feletti testór (22.500 vezetői képesség) Ezt akartam, de a küldi miatt nem lett: 9 Fekete sárkány - NEM TOM MENNYI LEHETETT VOLNA Smaragdzöld sárkány - NEM TOM MENNYI LEHETETT VOLNA Vörös sárkány - asszem 15 Csontsárkány - ÉS VALAMILYEN ÍJÁSz.... lett volna rá pénzem, lett volna rá vezetői képességem, és jóval erősebb lett volna mint a fent említett seregem, amivel véget ért a játék... :'(
  • Noxter
    Ohh értem, mivel az autosave -nél beléptem azota a épületbe mai ott van a kiraly vaara melett, és a hidon ott el egy ***** testőr az a léghajos meg ne mvisz sehova, tehat akk ujrajatszom, mer még abba a piramisba de mentem be, ami ottvan Felső Hadar -ba, azér, mer nem hittem hogy egy küdletés miatt vége lesz a jateknak, na hát akkor ennyi. ujrajatszom majd..... És nagyon erős seregem elsz, erősebb, mint amilyen ez volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@