2966

AMENNYIBEN TETSZIK A JÁTÉK VEDD MEG!
WAREZ hozzászólások a fórumról kitiltás eredményeznek!
HA MAGYARÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGED, ÍRJ A TÉMÁBAN KÉRÉST!
  • Zóanagyvarázsló
    Mi lenne, ha egy normálisabb képfeltöltő oldalt használnál? Tele van az alábbi linkek velük. Nem szeretjük mi errefelé a kepfeltoltes.hu-t ;)
  • Noxter
    GH! Erről bezsélek, a képfeltöltés.hu -rol hiába linkelem be a "Beillezstés" mind a "Kép beszúrása" mind az "URL beszúrása" -val, UGYANUGY ezt irja ki: "Ez az oldal ne mengedi hogy képet töltsön fel a képfeltöltés.hu -rol." valami ilyesmit...
  • Nyugis
    sziasztok!

win7-et használok, és FOLYAMATOSAN kifagy ezzel a hibaüzenettel:

van ötletetek mi lehet a baj?
    legújabb driver, a vga nvidia MSI, 250gt.
  • gandrus
    Google a barátod.
  • Noxter
    jah, megvan, a képfeltöltésről nem engedi h belinkeljem a feltöltött képet, akkor hova töltsem fel? 100 valahány KB -os és csak 20 -at enged a "KÉPFELTÖLTÉS" izé itt...
  • Zóanagyvarázsló
    Print Screen a billentyűzeten :)
  • Noxter
    2009. szept. 21. 20:12 | galéria | válasz erre | #2559

Kedves Tinnman, énis elszeretnék kicsit dicsekedni az én karakteremmel, mond el létszives, hogy fotózzam én ezt így le ahogy te tetted :D
  • Zóanagyvarázsló
    Jelenleg angol nyelven csak letölthető formában kapható, így valamilyen bannkártya mindenképpen szükséges, de nem kell dombornyomottnak lennie.
  • Vass Gábor
    Nekem meg magyarul kéne a játék.
  • kutyu007
    Hello!
    Szeretném megvenni a King's Bounty Armored Princest!
    Tudnátok segíteni, hol tudom ezt megtenni? Nem rendelkezem bankkártyával.
  • Vass Gábor
    Ja ja én is imádom a játékot.
  • Zóanagyvarázsló
    Nem kell hozzá.
  • kakaoskalacs
    a kiegeszitö magában is mukodik vagy kell hozzá az alap jatek is?
  • navahok
    Valaki leírná hogy hogy leeht nagyítani a szövegméreten , régebben tudtam nagytani rajta de elfelejtettem hogy,és nem műkszik a keresls :(.
  • ricsa008
    vá már de vártam!!!!
  • Zóanagyvarázsló
    Egyelőre nem tudni, még az angol nyelvű dobozos megjelenésről sincs konkrétum.
  • 3P
    Sziasztok!

Ha jól tudom most jelent meg az angolverzió az Armored Princess-ből.
    Szeretnék érdeklődni, hogy lehet-e tudni, hogy megejelnik -e ez is magyarul itthon, és ha igen, akkor mikor?
  • tototto
    mintha írta volna itt valaki hogy nálunk magyarul jelenik meg a kiegészítő erről tud valaki hogy halad, vagy elvetették, már nagyon várom
  • Sheltem
    Gyerekek a kiegészítő lesz olyan hosszú(játékmenetben) mint az alapjáték?
  • Zóanagyvarázsló
    Ó, hogy ez a tetves nem enged "duplikálni"!

angol nyelvű demó
  • RZednik
    A hivatalos oldalon (is) kitolták a játék megjelenését november 20-ra. Szóval még pár hetet várnunk kell...
  • Demeter
    Ok, köszönöm.
  • Zóanagyvarázsló
    Hivatalos oldalon október 30-at írnak, de a fórumon már a lokalizációk miatt novembert. A magyar megjelenésről viszont nem tudni semmit.
  • Demeter
    Srácok úgy kb mikor jön ki a kieg??
  • Zóanagyvarázsló
    Az asztali gépén (Asus P5QL Pro, Intel E8500,4GB RAM, Gigabyte HD4850) is ezt produkáltam. Nyilván az is kevés lenne hozzá...
  • Botond #2581
    http://www.kings-bounty.com/eng/requirements.php

Dobozon nem csak az nvidia van felírva, hanem az atis min req is, ami x800, de mint említettem azzal is játszhatatlan, igaz legalább elindul valóban.
  • Zóanagyvarázsló
    Mármint mai játékoknál főleg errőkl van szó (pl. rosszul letöltött demók), mert ezekhez már nem kell a config.sysben turkálni :)
  • Zóanagyvarázsló
    Éppen ezt akartam én is kérdezni. Ilyen hibaüzenetnek elvileg corrupted fájlokál kell jelenetkeznie.
  • ollie
    eredeti a játék?
  • Botond #2577
    X800as kártya a minimum. Nekem a régi gépemben x800 xt pe van(vagyis a legerősebb x800as) és azzal is erősen szaggat, szóval inkább 850es vagy jobb kell ehhez.
  • narumon
    Nah jó régi topic, de én most jutottam a game-ig. Nem tudom felinstallálni mert a setupra csak felugrik meg eltünik egy dos ablak. cmd linebol inditva láthatóvá válik, hogy a "Program too big to fit in memory" hibával ugrik ki.
    Két gépen is probáltam. Az asztalim configja itt olvasható lent ezen Vista van, a notim egy 1.8Ghz Centrino, X700 vidkari, 2GB DDR, ezen Win7 van. Mi lehet a gond? Találkozott más is ilyen hibával?
  • balee4
    Mondjuk ezzel teljesen egyetértek..., pl Sacred 2 ha jól emlékszem 10k volt, még a megjelenés napján vettem és jópár száz játékóránál tartok.:)
  • Tinman #2574
    Ha egy játékkal mesés hangulatban el tudok tölteni majdnem 80 órát /lsd KB: The Legend/, akkor nekem nem sok a 10k sem érte. Örömmel fogok érte fizetni.
  • balee4
    Igen, ha nálunk is megjelenik (persze remélem szintén magyarul) azonnal megveszem, remélem marad az 5k-s baráti ár.:)
  • Tinman #2572
    Ezt én is szeretném tudni. Elvileg ez év utolsó negyedében. A fóuma szerint oct 30.
    Iszonyúan várom az Armored Princess-t ÉS NEM A WAREZT!

Én úgy vettem észre, hogy a Harag Szellemei által kapott XP-nek semmilyen köze nincs a csapatok által szerzett XP-hez.
    Ezért is van az, hogy amikor nulla harag szellemet használsz x alkalommal, akkor egy dekát sem fejlődik egyik sem.
  • balee4
    Nem tudni, hogy a kiegészítő mikor jelenik meg?, mármint az angol.

Még egy valszeg hülye kérdés: amikor a Harag szellemeit is használom harcközben, az XP amit ők kapnak, az levonódik a harc végén kapott XP-ből?
    Tehát azzal arányosan, hogy mennyi ellent intéznek el ők.
  • gandrus
    A Dublőrt én már első végigjátszáskor is viszonylag könnyen legyőztem, már akkor, amikor még csak max. az Elfeknél jártam. A következő cselt alkalmaztam. Bevásároltam Tüskéből, Tüske vadászból, Entekből, Ősi Entekből meg olyan egységekből, amik érzékenyek a tűzre, majd tűzesőt nekik. :) Így egész könnyű volt.
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig sárkányok ellen is nagyon jó tud lenni a Trap. Úgy rendeztem el a csata elején az egységeket, hogy borítékolható legyen, kit támadnak meg az idegesítő fekete sárkányok, és így szépen belerepültek a csapdáimba.

A Dublőr viszont csak másodjára kétszer olyan erős, elsőre csak 40 vagy 50%-kal acélosabb. Én is gondolkodtam hasonló susmuson, de végül csak azért is a megszokott bandával vertem le.
  • Tinman #2568
    Jogos... TRAP az must have, igaz a játék 3/4-től már nem nagyon van értelme a sárkányok ellen :-D
    Jégkígyót csak ritkán vetettem be, mert mire jól ki tudtam volna használni, mindig durvább sebzést tudtam előidézni a fájdalom tükrével aka mirrorral. Ezzel a varázslattal egy alkalommal 13.300-at sebeztem, de rengetegszer volt 10k sebzés. Remekül bevált, hogy hipnóztam egy egységet /lehetőleg jó gyengét, de nagy számút/ majd nekivezettem egy brutál, szintén ellenséges csapatnak. Annak rendje s módja szerint, azok akkorát ütöttek vissza, hogy a hipnózott egység 3/4-e garantáltan ott döglött. Eztán jött a mirror :-D LOVE IT!

Slow soha... minek is használtam volna, amikor rendszerint 2 körig a saját egységeiket ugrasztottam egymásnak.
    Haste szintén soha, elvégre nem nagyon használtam közelharci egységeket... eleinte igen, de az egész játékban nagyon a varázslatokra és a távolsági sebzésre fektettem a súlyt.

El is felejtettem mondani a Dublőr-ös küldetést.
    Ugye 2x kell gyak a saját képmásod 2x olyan erős verziójával megküzdeni. Első eset még rendben is ment... a 2. nem akart összejönni.

Végül kimaxoltam teljesen a karaktert és a végjáték előtt elmentem a játék leglooserebb csapatával. Ember íjász (remekül hipnózható vagy báránnyá változtatható), 6000 körüli paraszt (mirrohoz az ezres veszteség nagyon jól jött + lassú egység), zöld színű ent (rém lassú és rém érzékeny a tűzre), mérges pók (gagyi úgy ahogy van) és sima pap /nem az inkvizítor, mivel ezek is rém gyengék/.

Elképesztő volt az eredmény :-) Amikor ütős sárkányos felállással mentem úgy elkenték a számat, ahogy kell... ez a vérlúzer banda a 2x nagyobb szintén looser egységet meg szarrá verte, persze ehhez kellettek a szépen kimaxolt varázslatok. Tanulságos eset volt :-D

Barbáros futkosósból annyi rémlik, hogy ugye az egyik kormányzó próbált velük egyezkedni, ami 1x ment is, aztán már nem jött be, de én nem támadtam meg őket.
  • Zóanagyvarázsló
    Trap , Slow, Fire Rain, Ice Snake, Haste sehol? A "tükör" és a Geyser maradt ki nálam az ígéretesebbek közül, ezeket valahogy csak elvétve használtam, mert mindig volt mást varázsolnom. Van még ezeken túl is nem egy hasznos spell.

A villámból én is szerettem a csata elején bedobni kettőt, így ygakorlatilag sokkolva volt az egész sereg az első körre. De jobban megnézve, te is éppen ezt írtad :)

Visszalapoztam, max 101 láttam... mi a fene az a +6?

Köszönöm, hogy én lehetek a maximum :)

Amúgy eddig azt hittem, csak egyet nem teljesítettem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A barbárokhoz futkázósra gondolok, ott ők csúnya véget értek.