King\'s Bounty: The Legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prefered mágia:
-Fájdalom tükre /imádom, beszteszt! Fõleg hipnóval kombinálva :-D/
-Hipnózis /AI egybõl a "sajátját" kezdte támadni, közben meg távolról jól le lehet õket gyilkolni/
-Villám /sokk miatt és a sebzés miatt kedveltem rendesen/
-Sacrefice nagy ritkán
-Tûznyíl az Entek ellen fõleg...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
19-es szinten vagyok, találtam pár 100 evil beholdert, royal snake-bõl is van durván 1000, a többi használt unitból meg nagy a bõség, szóval még mindig szinte a kezdõcsapattal nyomulok, de nagyon jók a kollégák. 😄 Két 3-as szintû gejzír után általában eléggé megroggyan az ellenfél életkedve, harmadik körig ritkán jutunk el, szóval egyelõre megy tipratás.
Azt csak minden 10-re próbáltam poénból :-D Annyi pénzem volt, hogy nem tulajdonítottam neki jelentõséget. Pót egységek bevoltak tárazva, aztán onnan pótoltam mindig az elhullottakat.
Mondjuk hardon biztos kevesebb pénz jut... arra sajnos már nem lesz idõm soha :-/
Amúgy nem értem én ezt... írta itt valaki, talán Zó, hogy 111 óra körül volt neki a gametime. Komolyan mondon a játék ÖSSZES dögjét igyekeztem felkutatni, szerintem az összes questet megcsináltam mégsem tudtam tovább nyújtani... lehet kihagytam valamit? :-(((
Tényleg megérdemli a The Legend alcímet... legkellemesebb emlékeim közé fogom sorolni, közepe felé már jobban megszerettem, mint a Heroest.
Mondjuk elment vagy 400k-m mire rájöttem, hogy nekem ez a perfekt combo a kimaxolt varázslataim mellé.
Vannak ilyen "hatalmas erejû" feliratú csapatok... max 4-5 lovast vesztek :-D
Amúgy a labirintus után már nem lesz holtjáték, szóval nem érdemes éppen most pihentetni. Én megtettem, mert azt hittem, hogy nem tudok visszamenni mászkálás nélkül, de tévedtem.
Amúgy Haas labirintusában vagyok, hát itt azért már elég unalmassá válik a játék. Az erõs ellen miatt, elég unalmas a lények folyamatos visszatápolása :-/
Októberig meg akkor viszed végig, ha munkanélküli vagy :-D
100 órát úgy bele lehet ölni, hogy észre sem veszed.
Már párszor láttam a Démonok földjén, hogy "út a mennyország felé".
Ez csak ilyen vicc ugye? Mert nem úgy fest, hogy lenne ilyen a játékban.
Logikus ugye h tûzzel támadó egységgel nem sok értelme van, mivel immunis a tûzre, csak pici sebzést szenved tõle, szal akkor a fekete és vörös sárkány kapásból kilõve. Na jó de akkor melyek a legjobb lények ellene? Please help!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nincs újabb 100+ órám rá... sajnos :-/
Persze azt tudom, hogy sokan az orosz verzióval játszanak, Google Translate-tel fordított szöveggel "élvezve" a játékot, de arról hadd ne írjam le a véleményemet.
Release Date: Q4 2009
Amúgy a fenti kardról jut eszembe, hogy mennyire jól átgondolt játék.
Ugyanis a kard elég hamar a sötétség kardjává változik át, ha embereket, elfeket, stb. ölök, még akkor is, ha azok a királyság ellenséges csapataiban vannak. Ha démonokat, élõholtakat irtok, akkor újra visszaáll semleges oldalra és nagy nyögvenyelõsen a fény oldalára. Ez utóbbi még sosem sikerült.
Amit ebbõl ki akartam hozni, az az, hogy a kard a semlegesség (kicsit kaotikus semleges AD&D-szerûen) mintaképe... nem számít, hogy az adott ellenfél a te személyes ellenfeled. Abs. binárisan gondolkodik... az élõholtak, démonok a rossz oldal, az elfek, törpék, tündérek, stb. a jó oldal... pontosan ilyen egy kaotikus semleges az AD&D-ben.
Bár néha legszívesebben így is rávetném magam, azért le tudom még gyõzni a függõségemet 😊
Azt hittem a sztoriban is némi változás lesz... esetleg személyre szabottabb lesz pár quest etc.
"
nos, maga a játék kimenetele nem nagyon. Elmondom, hogy SZEIRNTEM miben változik. Nekem mondjuk a Harcos jön be, de ha varászlót választanál akkor: Ahol mondjuk szoktak lenni ilyen szövegek: "gyere be harcos!" akkor ott "Gyere be varászló!" meg ilyenek.... ja és varászlónak elejen sok varászlata van, viszont a serege kicsi érted...
Még 1 kérdés: Sokat változik a sztori, ha paplovag helyett mondjuk varázsló hõst választok?
Az a helyzet, hogy a kicsike hibái ellenére, jobban megszerettem, mint a Heroest... sokkal jobban :-D
Aztán eléggé szeretek hipnotizálni, így vörös beholder/szemlélõvel váltottam ki a parasztokat. Sajna nekem a lovagok a lassúságuk miatt nem jönnek be... halomra ölöm õket maxra fejlesztett tüskés csapdával, aztán vissza szoktam õket lökni a mágusaimmal, szóval elég lassú bandának tartom. A lovasok már jobban tetszenek, az már döfi... fõleg egy kis fantomot rájuk, meg még egyet, aztán nulla veszteséggel megy a mészárszék :-)
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Ezt magyarázd el kérlek. Nem értem.
Miért veszne oda? Végigtoltad ennyi.
Tegyük fel, tudod folytatni... megkeresed az összes vacak szörnyet és leölöd, esetleg elmaradt kis küldit bepótlod. Lépsz max 2 szintet.
És akkor mi van? Ez nem a Baldur's Gate, hogy az 1.-ben kimaxolt karit, tulajdonságaival együtt átimportálhatod a 2. részbe.
Legalábbis tudtommal ilyet nem lehet. Cáfoljatok meg, ha tévednék, hogy az Armored Princessbe nem vihetõ át a hõs!
Ezen jót derültem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bokáig a pókokban :-D Egyébként az egyetlen monszta, amit nulla sérüléssel
öltem le:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csúnya bug... kiszállsz, de vissza már csak a load segít :-/
Hátha valakinek segít, mert én a Moon Ghost nevû elsüllyed hajót kb. 2 órán át kerestem, aztán csak egy korrektebb öv volt a boltosnál, mert hogy ez csak egy boltos...
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu