King\'s Bounty: The Legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Feltámasztást egyetlen 1x sem használtam, túl jól elvoltam látva pénzzel ahhoz, hogy ilyenekkel fáradjak. Néha sacrefice volt, az only hipnózott ellenfélre, de csak akkor, ha lusta volna visszabaktatni új team tagokért.

Prefered mágia:

-Fájdalom tükre /imádom, beszteszt! Fõleg hipnóval kombinálva :-D/
-Hipnózis /AI egybõl a "sajátját" kezdte támadni, közben meg távolról jól le lehet õket gyilkolni/
-Villám /sokk miatt és a sebzés miatt kedveltem rendesen/
-Sacrefice nagy ritkán
-Tûznyíl az Entek ellen fõleg...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Visszalapoztam, max 101 láttam... mi a fene az a +6?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

rotator
Kezdésnek: 107 quest van. 😉

19-es szinten vagyok, találtam pár 100 evil beholdert, royal snake-bõl is van durván 1000, a többi használt unitból meg nagy a bõség, szóval még mindig szinte a kezdõcsapattal nyomulok, de nagyon jók a kollégák. 😄 Két 3-as szintû gejzír után általában eléggé megroggyan az ellenfél életkedve, harmadik körig ritkán jutunk el, szóval egyelõre megy tipratás.

Fel lehet támasztgatni mindenkit (impossible ellen is), csak idõ taktika kérdése. Mondjuk elég játékélményrongáló tud lenni, és az egy súlyos hiba, hogy ez a leghatékonyabb taktika. Mondjuk hardon talán nem kellett volna erõltetni, de az impossible-t ezért nem fogom kipróbálni soha.
Tinman
Veszteségmentesre? :-)
Azt csak minden 10-re próbáltam poénból :-D Annyi pénzem volt, hogy nem tulajdonítottam neki jelentõséget. Pót egységek bevoltak tárazva, aztán onnan pótoltam mindig az elhullottakat.
Mondjuk hardon biztos kevesebb pénz jut... arra sajnos már nem lesz idõm soha :-/

119 volt 😊 Egyrészt kényelmes, lassan olvasó típus vagyok, másrészt hardon némely csata NAGYON elnyúlt, ha vesztesémentesre akartam kihozni. Néhány csata közben még itt is kellett hagynom kis idõre, nyilván azokat is beleszámolta a játékidõbe.
Tinman
Ja és 79 óra 24 perc volt a gametime.

Amúgy nem értem én ezt... írta itt valaki, talán Zó, hogy 111 óra körül volt neki a gametime. Komolyan mondon a játék ÖSSZES dögjét igyekeztem felkutatni, szerintem az összes questet megcsináltam mégsem tudtam tovább nyújtani... lehet kihagytam valamit? :-(((

Tinman
Ez is megvolt :-)

Tényleg megérdemli a The Legend alcímet... legkellemesebb emlékeim közé fogom sorolni, közepe felé már jobban megszerettem, mint a Heroest.

rotator
14-es szinten vagyok, eddig nem igazán tûnik nehezebbnek, mint normálon. A rage-em nagyon minimális, szinte alig használom a ládát, úgyhogy nem is fejlõdnek a szellemek, de mintha nem is hiányoznának, pedig harcossal nélkülözhetetlenek voltak, érdekes.

Tinman
Lovas, Smaragd "zöld" sárkány, Vörös sárkány, Ágyukezelõ törpe, piros beholder és Haas labirintusában nincs ellenfelem... olyan minimális veszteségeket szenvedek el, hogy csak lesek.
Mondjuk elment vagy 400k-m mire rájöttem, hogy nekem ez a perfekt combo a kimaxolt varázslataim mellé.

Vannak ilyen "hatalmas erejû" feliratú csapatok... max 4-5 lovast vesztek :-D

Én harcossal normálon simán kivégeztem persze gilbert papa is segített.Royal griff, griff, jeges maci,paladin, lovas volt a seregben.Varázsolni nem nagyon tudtam max védõket de meghót viszonylag könnyen.
Egyszer már végigjátszotta, nem kezdõ 😉

Amúgy a labirintus után már nem lesz holtjáték, szóval nem érdemes éppen most pihentetni. Én megtettem, mert azt hittem, hogy nem tudok visszamenni mászkálás nélkül, de tévedtem.
Tinman
Thx!
Amúgy Haas labirintusában vagyok, hát itt azért már elég unalmassá válik a játék. Az erõs ellen miatt, elég unalmas a lények folyamatos visszatápolása :-/

Tinman
Hiába, ha a vezetõi képességed harmatos, ki van ez találva gonoszul...

Októberig meg akkor viszed végig, ha munkanélküli vagy :-D

100 órát úgy bele lehet ölni, hogy észre sem veszed.

Fene tudja, talán rosszul ültették át angolba - és abból magyarba - az oroszt. Más magyarázatom nekem sincs.
rotator
Na, elkezdtem mágussal hardon. 😊 Az októberi dömpingig talán végigviszem. Még csak most kaptam meg a rage-boxot, eddig elég könnyû. Ja igen, mindjárt az elején az állatfarmon royal snake-eket forgalmazott a muksó, a mocsárban meg inkvizítorok voltak eladósorban. :}

Tinman
Kérdés:

Már párszor láttam a Démonok földjén, hogy "út a mennyország felé".
Ez csak ilyen vicc ugye? Mert nem úgy fest, hogy lenne ilyen a játékban.

Hát, én olyan felállással mentem neki, h Inkvizítor, Paladin, Knight, ArchMage és Orc Shaman. Scrollokat fel, és folyamatosan nyomulni elõre a leszakadó platformok miatt (Gilbert papa seregeinek egy része nálam emiatt veszett oda, persze lehet h patch-el javítottak már az AI-n).
JackSparrow88
Heló, bocsi h ideírok de az armored princess fórumja eléggé kihalt. Szal van vkinek vmmilyen trükkje h milyen sereggel zúzzam le az uccsó boss-t, Baal-t? Mert k*rva erõs enyhén szólva is, én könnyû fokozaton játszom de így is majd 110 ezer a Hp-ja.(még Khera-t vagy hogy hívják azt a nagy gyíkot is épphogy csak sikerült kinyírnom, de ez a démon még erõsebb)
Logikus ugye h tûzzel támadó egységgel nem sok értelme van, mivel immunis a tûzre, csak pici sebzést szenved tõle, szal akkor a fekete és vörös sárkány kapásból kilõve. Na jó de akkor melyek a legjobb lények ellene? Please help!

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Daell Drow
sziasztok Hela barlangjat hol talalom? valami szerelmi bajitalt kene elhoznom tole, de a kuldetes semmit nem ir hogy merre keressem.
Én már megkezdtem az Armored Princess-t. Nem rossz, van benne némi változás. Szerintem picit nehezebb is mint az alap.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Tinman
Nekiesnék szívesen én is majd még varázslóval, de nincs ennyi idõm.
Nincs újabb 100+ órám rá... sajnos :-/

Tinman
Egyetértek... viszont alig bírom kivárni AP-t :-/

Én elkezdtem ujbol játszani a játékot... Már 4-es szintû vagyok!!! 😄😄😄 ám, én is találkoztam az elõbb említett karddal, a nekrohívással is, de a kardot nem vettem meg... VISZONT a játék végén 2db Armageddon varázslat jutott a kezeim közé egy csata során a ládából... MEKKORA élmény volt, és még csomo mindent nem tudtam megcsinalni, szoval ujbol nekifutok... 😄 Már el is kezdtem.. 😊
Én még hivatalos fórumon olvastam arról a kardról, sajnios a végigjátszás során nem találkoztam vele. Ez is csak egy újabb érv az újbóli nekifutásra.
Tudom, azért írtam, hogy várom. A mondanivalód nem jött le.

Persze azt tudom, hogy sokan az orosz verzióval játszanak, Google Translate-tel fordított szöveggel "élvezve" a játékot, de arról hadd ne írjam le a véleményemet.
Tinman
Kings Bounty: Armored Princess (PC)
Release Date: Q4 2009

Tinman
Hatalmas volt a csábítás, amikor az elsõ nekro hívás scroll a kezembe került... no meg Equilibrium kardja... majdnem a sötét oldal elnyelt, de végül beláttam, hogy kutyából nem lesz szalonna. A Fable-t sem volt képes gonosz karival játszani.

Amúgy a fenti kardról jut eszembe, hogy mennyire jól átgondolt játék.

Ugyanis a kard elég hamar a sötétség kardjává változik át, ha embereket, elfeket, stb. ölök, még akkor is, ha azok a királyság ellenséges csapataiban vannak. Ha démonokat, élõholtakat irtok, akkor újra visszaáll semleges oldalra és nagy nyögvenyelõsen a fény oldalára. Ez utóbbi még sosem sikerült.

Amit ebbõl ki akartam hozni, az az, hogy a kard a semlegesség (kicsit kaotikus semleges AD&D-szerûen) mintaképe... nem számít, hogy az adott ellenfél a te személyes ellenfeled. Abs. binárisan gondolkodik... az élõholtak, démonok a rossz oldal, az elfek, törpék, tündérek, stb. a jó oldal... pontosan ilyen egy kaotikus semleges az AD&D-ben.

??? <#fejvakaras>
Tinman
warez :-P

Mi ez a Armored Pricess? Olyasmi jatek mint ez? 😄
Szerintem egyszeri végigjátszásból is egyértelmûen lejön, hogy itt nagy variálás sajnos nem várható. Ettõl függetlenül mindenképpen akarok még szent harcos lenni, ahogy elõholtakat vezérlõ hadúr, de az idõigényessége miatt egyelõre inkább más játékokkal játszva várom az Armored Pincesst.

Bár néha legszívesebben így is rávetném magam, azért le tudom még gyõzni a függõségemet 😊
Tinman
Hát ez eléggé lelohasztó :-/
Azt hittem a sztoriban is némi változás lesz... esetleg személyre szabottabb lesz pár quest etc.

" Sokat változik a sztori, ha paplovag helyett mondjuk varázsló hõst választok?
"

nos, maga a játék kimenetele nem nagyon. Elmondom, hogy SZEIRNTEM miben változik. Nekem mondjuk a Harcos jön be, de ha varászlót választanál akkor: Ahol mondjuk szoktak lenni ilyen szövegek: "gyere be harcos!" akkor ott "Gyere be varászló!" meg ilyenek.... ja és varászlónak elejen sok varászlata van, viszont a serege kicsi érted...
Tinman
Így tudtam én is...

Még 1 kérdés: Sokat változik a sztori, ha paplovag helyett mondjuk varázsló hõst választok?
Az a helyzet, hogy a kicsike hibái ellenére, jobban megszerettem, mint a Heroest... sokkal jobban :-D

Tinman
Hmmm... látom te is olyan mazó ürge vagy mint én... a játék 90%-át ezzel a béna felállással csináltam meg, aztán eluntam, hogy pl. a törpe ágyukezelõkbõl fele mennyiség is simán nagyobbat sebez a képessége miatt, mint 2x annyi íjász.

Aztán eléggé szeretek hipnotizálni, így vörös beholder/szemlélõvel váltottam ki a parasztokat. Sajna nekem a lovagok a lassúságuk miatt nem jönnek be... halomra ölöm õket maxra fejlesztett tüskés csapdával, aztán vissza szoktam õket lökni a mágusaimmal, szóval elég lassú bandának tartom. A lovasok már jobban tetszenek, az már döfi... fõleg egy kis fantomot rájuk, meg még egyet, aztán nulla veszteséggel megy a mészárszék :-)

"Cáfoljatok meg, ha tévednék, hogy az Armored Princessbe nem vihetõ át a hõs!" - nem tévedsz, nem lehet importálni hõst.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

800 feletti kardforgató - 168 lovag - 168 lovas - 600 feletti íjász - 600 feletti testór (22.500 vezetõi képesség) Ezt akartam, de a küldi miatt nem lett: 9 Fekete sárkány - NEM TOM MENNYI LEHETETT VOLNA Smaragdzöld sárkány - NEM TOM MENNYI LEHETETT VOLNA Vörös sárkány - asszem 15 Csontsárkány - ÉS VALAMILYEN ÍJÁSz.... lett volna rá pénzem, lett volna rá vezetõi képességem, és jóval erõsebb lett volna mint a fent említett seregem, amivel véget ért a játék... :'(
Ohh értem, mivel az autosave -nél beléptem azota a épületbe mai ott van a kiraly vaara melett, és a hidon ott el egy ***** testõr az a léghajos meg ne mvisz sehova, tehat akk ujrajatszom, mer még abba a piramisba de mentem be, ami ottvan Felsõ Hadar -ba, azér, mer nem hittem hogy egy küdletés miatt vége lesz a jateknak, na hát akkor ennyi. ujrajatszom majd..... És nagyon erõs seregem elsz, erõsebb, mint amilyen ez volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@
Tinman
"különben 1,5 hónapos munkám veszik oda,"

Ezt magyarázd el kérlek. Nem értem.
Miért veszne oda? Végigtoltad ennyi.
Tegyük fel, tudod folytatni... megkeresed az összes vacak szörnyet és leölöd, esetleg elmaradt kis küldit bepótlod. Lépsz max 2 szintet.

És akkor mi van? Ez nem a Baldur's Gate, hogy az 1.-ben kimaxolt karit, tulajdonságaival együtt átimportálhatod a 2. részbe.

Legalábbis tudtommal ilyet nem lehet. Cáfoljatok meg, ha tévednék, hogy az Armored Princessbe nem vihetõ át a hõs!

Tinman
Van autosave funkció, tuti az korábbi, mint, hogy leadtad a küldit... legalábbis csak nem tettél utána mást... vagy igen?

Ha leadtad a küldetést akkor annyi.

me 28-as vagyok (pár xp és 29 lennék) de leadtam a küdletést márk nak és kiirta h Gyõzelem és ennyi a játék? Még csomó mindent megkeleltt volna csinalnom.... pls segitsen vki ... :'( különben 1,5 hónapos munkám veszik oda, és 22.500 Vez. képesség és 1.500.000 arany ... 😞 :'(((
Nem tudja valaki hogy mit cisnaljak, ha visszatölteni nemtudom a játékot, de az utolso kuldetest nem akarom leadni es hogy tudjak tovabb jatszani még? ha a király lányát visszajuttattam a kiralynak (mark kiraly) akkor hogy jatszhatok tovabb? sehogy???
Tinman
Pár "érdekes" kép tõlem:

Ezen jót derültem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bokáig a pókokban :-D Egyébként az egyetlen monszta, amit nulla sérüléssel
öltem le:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Csúnya bug... kiszállsz, de vissza már csak a load segít :-/

Hátha valakinek segít, mert én a Moon Ghost nevû elsüllyed hajót kb. 2 órán át kerestem, aztán csak egy korrektebb öv volt a boltosnál, mert hogy ez csak egy boltos...

Tinman
Az hagyj ám, de hogy jutok el Mordorba?<#banplz>

Amiga
:-)))))

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

<#worship>

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu