5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Calver
    ollé
    az összes ilyen stílusú küldetésnél csak a területet jelzi a térképen, ahol szét vannak szórva a darabkák.
  • Richardix
    NE HALLAGSS A JELZŐRE!
    sejna a scavenger questeknél néha rossz helyre mutat a cuccos, nézz szét a környéken, ott lesz valahol.
  • Dzsí Pí
    Üdv all!
    Dahl Badlands-en van egy Scavenger's Revolver nevü quest, ugyebár össze kell szedni egy revolver darabkáit. Én az ucsót nem találom, a revolver-barellt, elvileg ott kéne lennie az outpostnál, ahol asszem majdnem az összes darabka ottvolt, de hiába mutat a térkép oda, nem találom sehol. Esetleg vmi földalatti rész?
    PLS help!
    THX
  • Richardix
    jah az online-ról: sok szerverre engem se enged fel, de néhányra igen
  • Richardix
    csak 1 aktív skilled van, a legfelső... a többi passzív skill ami vagy állandó hatás, vagy mondjuk öléskor ugrik be 1 pár másodpercre stb..í rja is.
  • Pares
    Jah, és külön megjegyzem, hogy a grafikája különösen tetszik! Szvsz atombomba grafika! Remek hangulatot teremt! A karakterek arca és kidolgozása is nagyon szép és érdekes. És nem utolsó sorban erőmű se kell hozzá. Grat. mégegyszer!
  • triplet
    nekem nem megy, letelik a timeout és nem csatlakozik:S
    rumkola: nvidia oldalára felmész ha nvidiád van, és kiválasztod melyik széria, milyen OP rendszerre, azt kész.
    Amúgy a kitolt skilleket(például az a teknősös a szirénnél ami lelassítja az ellenfeleket) azokat hogy aktiválom, mert nekem csak az alap skill van meg, ami megállítja az időt egy pillanatra, én meg gyorsabb leszek sokkal.
  • Pares
    Most így kapásból le tudnák írni 50 sornyi élménybeszámolót, de inkább csak annyit írok, hogy ez egy kibaszott nagy játék lett! Az elmúlt évek egyik legnagyobbja. Grat. Gearbox! Garantáltan megvevős!
  • rumkola
    melyik drivert tetted fel?
  • Richardix
    én nekem megy az online, csak kéne vmi olyan szeró ami nem laggol
  • Fenrir
    Egy alternatíva:

Borderlands multi hamachi-val
  • Richardix
    ne zavarjon h alant írtam, h itt nem eredetivel is lehet multizni rendesen. Igazából sikerült is felcsatlakoznom egy szerverre de laggolt mint a tetű... nincs vmi magyarok által lakott szeró? :S
  • triplet
    azt mér, és hogy?:O
  • Fenrir
    Én megvettem eredetiben mégsem tudok multizni :P
  • triplet
    Ez engem is érdekelne. és most jön az hogy: vedd meg eredetibe!
    de nincs warez topik:S
  • Richardix
    egy rövid és tömör kérdés
    Hogy tudok online játszani?
  • Richardix
    ez az "eredeti onli" vmi mánia nálad? am már tisztázva lett, eredeti-nem eredeti ugyanúgy tud multizni,
  • Jobboka
    vki akinek eredetije van: Echo141
  • triplet
    IMYke 2.0.0.0: te hol találtad meg a szövegeket? Meg vannak, csak annyi fájl van hogy nem tudom hol vannak a konkrét szövegekO_o
  • Richardix
    LAnozni? öhm.. kinevethetlek? :P
  • triplet
    Őhm... valakivel nem tudnék Lanozni?:)
  • Fenrir
    Játszanék multiban, de senkihez sem tudok csatlakozni. Ez most bug vagy feature? :)
  • zozyk
    Ez bug,indits új játékot.
  • csokicsiga #1639
    persze,de hogy,ez a bibi :D
  • triplet
    Ki kellene nyitni az ajtót nem?:D
  • csokicsiga #1637
    ott már túlvagyok,utánna van egy kis harc,és megáll egy bunker ajtaja elött.
  • triplet
    Kövesd a robotot bazdki, bebúj egy lyukon, te meg követed és c-vel leguggolsz és te is átbújsz. Ennyi
  • csokicsiga #1635
    sziasztok,én már az elején elakadtam,a robot,bemutatta,hogy kell löni,kinyitott egy kaput,kocsik jöttem löttem,megöltem mindenkit,és a robot egy csukott ajtónál megáll,mit csináljak,hogy tovább tudjak menni?
    Köszike!
  • armageddon666
    Nem is azt mondtam hogy gond van a megoldással... mármint játék szinten...
    Egyszerűen úgy zavar, hogy ha megpróbálnám beleélni magam... hát nem menne :S mert hülyeség... de mint játékmechanizmus, tökéletes megoldás...
  • wedge31
    Nekem tetszik ez a megoldás tudnánk mondani nem egy játékot ahol már egy lv1 kari simán lenyom egy lv20 igy legalább mindenki érzi a korlátait és van értelme a szint lépésnek.
  • armageddon666
    Hát... Eridian fegyverekbe végtelen van... Azok ilyen energiafegyverek... (eddig mondjuk egyet találtam, egy snipert... elég gagyi :S)
    Aztán van egy speckó Legendary revolver, ami termeli magának a töltényt...
    Aztán van talán egy olyan, aminél tárazni sem kell, de ebben nem vagyok biztos... lehet, hogy az is csak termeli magának... még nem találtam meg :)

• Richardix
    végtelen töltény? O.o
    olyan is van?
  • armageddon666
    Én emiatt tartom hülyeségnek a fegyveres RPGt... miért sebez a kispisztoly 808210782601782 csakmert egy 20 szinttel kisebbet lövök, vagy ha épp van egy lvl900as patkány, akkor miért nem tudom megölni rakétavetővel...

szal egy fantasynál oké, ott varázslunk, meg kardozunk... ahogy fejlődünk úgy leszünk erősebbek... de a fegyver sebzése miért más? :D (ahol nem kell célozni ott oké, rosszul célozzuk be a nagyobb szintűeket mert félünk tőlük vagy valami :))

Viszont itt nem tud zavarni... nem tudom miért, de valahogy leköt a játék :D
  • Shep
    Én is valami bugra gyanakszom, mindenesetre elég kellemetlen, mert egy tök jó puska veszett oda.
  • armageddon666
    Szirénnek a legjobb a szövege :D Meg nagyon tápos már így 30 környékén... Gladiátor küldiket megcsináltam 28on... illetve 29, mert közben felfejlődtem... 5 lvl30as Badass Bruiser, meg csomó hasonló szintű ellenfél -.- de második nekifutásra sikerült ^^ mondjuk több mint 1000 töltény volt :D SMG full kifogyott :D de van egy végtelen töltényes revolverem... az mentett meg.
  • pluhi
    Valami bug lesz az, vagy eldobtad véletlenül egy hosszabb E lenyomással.
    Nagyon durva a szintkülönbség szerepe a sebzés számitásában. Elképesztően visszaesik a sebzésed, már két szinttel nagyobb ellenfeleknél is. Lvl13-on mentem be Lost Cave-be, ahol az elején kutyák meg ráklények vannak. Egy 15-ös kutyába több tár belement (lila fegyók, nem rosszak). A rákok hamar kifeküdtek egy crittől és 900XP körül adott mindegyik, mire felocsúdtam 15-ös voltam. A kövi kutyapakknál 1-2 lövésből feküdt minden, az addig 30-50-et sebző revolverem 260-akat kezdett sebezni.
    Kicsit fapad módszer a játékos "kordában tartására", persze a fegyvereket generáló algoritmust nehezebb úgy kihozni (és hozzá igazitani a skilleket), hogy enélkül is hasonlóan haladjon az ember. Az mindenesetre hülyén néz ki, hogy az előbb még csak karcolgattam ezzel a fegyóval, most meg aláz.
  • Richardix
    akkor mondjuk fejlődj 1 darabig azt majd emgölöd késöbb.
  • Shep
    7. szintű vagyok :)
  • Richardix
    én nem tok ilyesmiről.
    Én meghalok csak visszateleportált a legközelebbi mentőálláshoz és jónapot.

Am ez a Skagzilla nem is volt olyan nagy kihívás.. igaz h 21-esen öltem meg, de akkoris... csak elfutsz előle, ha nyitva a szája belelősz egy sorozatot, aztán megint kergetőzsdi, és így tovább.
  • Shep
    Az elején meg kell ölni a Psycho 11 nagydarab barmot akkor mit ajánlottok hozzá, mert nem igazán akart sebződni. Ha meghalok a fegyverem oda lesz? Volt ugyanis egy tök jó puskám, de ez a barom megölt és utána már nem volt a tárgyaim között.