Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Azért vannak hiányosságok. Tökéletes játék nincs és nem is lesz mivel nyilván a készítõknek sok mindenben kompromisszumokat kell kötniük. Nézzük mit rónak fel legtöbben a játéknak.

Multiplayer loot system: ha négyen játszotok és valahol találtok egy nagyon jó tárgyat ami mindenkinek kellene vita lesz belõle mert erre nincs semmiféle szabály, hogy ki veheti fel.

Kevés ellenség típus: azt írják, hogy ugyan a játékban elég jól sikerültek az ellenségeink, de sajnos meglehetõsen kevés fajta van belõlük.

Nincs minimap: ez egyértelmû, pedig a Diablo szerû játékokban ez elég alap lenne.

Változtathatatlan karakter kinézet: errõl alant már volt szó.

Csak egy aktív skill kasztonként: a skill tree -ben lévõ skilljeink ugyanis egytõl egyig passzívak, erõsítenek általában valamelyik támadásunkon, képességünkön.

Ha eszembe jut még valami leírom...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

böröczk
Nfon jól lerökönyödtek a kérdésemen, pedig csak Rage-nek akartam kedvezni : DDD
De legalább csináltam kis pörgést vele : D

Kumiho #2179

böröczk
Mert pont ez az, amit még baromira élvezek az ilyen játékokban (falloutban, oblivionban is), azt igazán letojom, hogy apró részleteltérések miatt több billió fegyvert tartanak számon, de hogy nincsen ruha, akár személyre szabott (kasztra), mint pl mass effecben (minimum annyi fajta páncélzat, pedig az aztán nem sok)

Kumiho #2179

böröczk
én : DDDD

Ez a páncélzat dolog most nagyon elszomorít. Mert attól, hogy fps a nézet, ez alap dolog lenne egy ilyen játéknál. Remélem, lesz kiegészítõ, vagy minimum a játék második részében (ami pc-re is megjelenik természetesen, mert annyian megveszik az elsõ részt!) ezt a problémát javítják. Ha másért nem, én ennek tudom be a 8-as értékelést és nem 10-est.

Kumiho #2179

Nagylaci
Igen erre én is csak annyit tudok mondani, hogy egy Diablo szerû játékban illene a karakter kinézetének változnia ahogy egyre magasabb szintû lesz és jobb cuccokat szerez. Multiplayer -ben az is gáz lesz emiatt, hogy mondjuk négy soldier tök egyformán néz majd ki ami azért kissé kiábrándító. Annyit lehet csak csinálni, hogy a karaktered ruhájának a színét egyedire állítod oszt' jónapot. 😞

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

offkorzreg
hát most nagyot csalódtam, pedig tök jó lett volna,basszák meg 😞

Nagylaci
Sajnos nem... Ez az egyik ami miatt még kritizálják a játékot, hogy a karaktered egyáltalán nem változik a játék során. Nincs páncél vagy ruha vagy sisak. Sokan azt várták volna, hogy úgy mint a Diablo -ban egyre brutálisabb páncélokat lehessen szerezni ami a karakter kinézetére is hatással van. Sajnos ez teljesen kimaradt a játékból csak a pajzsod véd a támadásoktól, de az csak egy energiamezõt von köréd ennyi.

offkorzreg
na ez is érdekelne,engem is

böröczk
Apropó láb meg minden, trillió fegyóról volt szó, viszont öltözetrõl, páncélzatról, stb, nem igen esett. Lesz ilyen, ha igen, akkor látszik majd a karakteren?

Kumiho #2179

Nagylaci
Melyik kommentel gumimokus nick -el az nfohump -on?! Mondom, hogy nem látni a lábat a játékban! 😄 😄 😄

böröczk
: ( Én lesem a live gameplayeket folyamatosan, de még sosem kaptam rajta, hogy a lába felé nézzen valaki, max olyan "lefelé nézést", amikor a földrõl szedegette fel a cuccokat, akkor meg értelem szerûen kiesik a képbõl a láb. : D

Kumiho #2179

Játékmenet, hangulat, történet esetleg még grafika ami egy játékban fontos, nem az, hogy röpködnek a számok, meg látszik-e a karakter lába. 😊 Meg Te emlékeim szerint nem szaroztad a játékot csak kijelentetted, hogy ez zavar.

Why so serious?

Nagylaci
Tele van a net gameplay videókkal, ha lenézel nem látod a lábad. Ez tuti! 😊

offkorzreg
amúgy hogy lesz ez?válaszhatunk a 4 karakter közül majd?vagy mi?nem igazán tudom.de én tuti a csajjal leszek majd ha lehet választani

böröczk
De még nincs rá bizonyíték, hogy ne látszana : D

Kumiho #2179

Rage47
neked jelentéktelen, másnak zavaró részletek (én szeretem, ha látszik a lába a karakternek - pl. l4d.)
Nyilván, de azért vélemény és vélemény között is van különbség. Egy értelmesen megfogalmazott kritikát elfogad az ember (még ha egyet nem is ért vele), de ha apró és tök jelentéktelen részleteket vesz valaki és az alapján szarozza a játékot akkor az zavarja az embert.

Why so serious?

böröczk
soha, ha nem lennének ostoba emberek, nem lenne vita, nem pörögne a topic, nem jelenne meg top10-ben, nem szereznének tudomást róla az emberek... : D

Kumiho #2179

Rage47
de másnak se tiltsd meg :>
böröczk
én is azt teszem

Kumiho #2179

Rage47
szabadon nyilváníthatunk véleményt
böröczk
Úristen, ez gusztustalan. Még egy rpgvel nem játszottál fijam.

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem nem az xp, nem a sebzés, hanem Tik. Mennyetek krájsziszezni.

Kumiho #2179

robotnyk
szerintem a sebzés az, nem az xp
Ne kérdezd, mert akkor elmondja miért szánalom...

Why so serious?

bertino
és ? <#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DarkSector
<#wilting>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
el lehetne viselni, ezt a "rajzolt" grafikát, csak sérüléskor, ne hullanának az ellenségbõl a kibaszott xp pontok....szánalom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na most meg minden az én hibám. Szép... 😊

Why so serious?

böröczk
Szerintem amúgy pont ez az a játék, ami körül nincs hájp, csak a mi szûk körünkben, amúgy meg André hibája minden, mert ha õ nem linkel anno a játékról, akkor még máig nem tudok róla, és most nem ülök bazihatalmas tûkön : D

Hát mindezektõl eltekintve Te is velünk fogsz játszani 😄

Jármûrõl még annyit, hogy vagy mind a négyen bele lehet szállni, ha pedig csak kettesével, akkor lehet egyszerre két kocsit is "idézni", ahogy a videókban csinálják a tagok. 😛

Kumiho #2179

böröczk
Fps, más nézetre nem igazán tudsz váltani, ha beleszakadsz, se : D

Kumiho #2179

böröczk
Nincs rá bizonyíték, hogy nem látod a karakter lábát. : D
Keze amúgy nem elég? : D

Kumiho #2179

Murder3
ez miylen szinten lesz fps?
fallout 3 szintne vagy normális fps-lesz rpg mechanikával?

Mert ah igen akkor bizony lehet érdemes lesz elgondolkoznom h gyûtsek-e rá.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Prince23
Csak szerettem volna ha sok komment születne a topikba. mit írtam én ezzel olyan durvát a játék szimpatizánsok felé, ami sértõ is lenne?
nekem a graf nem jön be (de ezt tudjátok, meg még jó pár usernek se), de a fõkoncepció az nagyon is. És itt a játékélmény sztem ütõs lesz. persze coopba.
A hype az jó dolog, csak veszélyes is tud lenni 😄

Jobb ez így. Ha négyen lehetne akkor az egyik vezet, a másik lõ, a többi két ember meg malmozik a hátsó ülésen mi? 😊

Why so serious?

Prince23
Óriási hiba 😄

Rage47
és hogy csak 2en lehet beszállni a kocsikba, és nem látod a karaktered lábát.
amúgy a probléma a teszterek szerint: - "papír vékony story"
- semmi loot system coopba, asszem kb ennyi 😄
JAAAJ!!!
Én még nem láttam ezt a vidit, de megéri megnézni!
Szólásszabaság van. Logannek egy ideje nem szimpatikus a Borderlands. 😊 De õ legalább kedvesen osztja, gyere inkább át a Dragon Age topikba olvasgatni, ott egyik okos az alapján szarozza a játékot, hogy a tüzes kard nem gyújtja fel az ellenséget, illetve hogy az egyik videóban a "faembert" nem felgyújtották hanem lefagyasztották és ez tök röhejes...

Why so serious?

böröczk
Szép benör, jöjjön már a játék : D

Kumiho #2179

böröczk
Logan, Te a Star Warsokat se nézed meg?
Idõnként idejössz, lepiszkítasz valamit, ami mintha a játékkal szimpatizálók ellen kívánna szólni, de nem elég burkoltan : D , aztán mintha mi sem történt volna, késõbb beböksz mégegy destruktív hozzászólást, és így tovább.. minek? : D

Kumiho #2179

Prince23
Bár csak az lenne <#integet2>

😄
télleg
Jó a banner. De alatta a feliratot módosítani kéne, ez már régen nem UE3-as. 😊

Why so serious?

Én azt se tudom mit írt xD
Rage47
mi ismerjük, csak te használod rosszul 😄
offkorzreg
de ismerjük.csak téged nem értünk mit akartál most ezzel

Prince23
Ti a smilyekat egyáltalán nem ismeritek?

bertino
olyan értelmesen beszél, hagyd, had bontakozzon ki xDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!