5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Knabb
    Siren + Sniper best :D
  • IMYke2.0.0.0
    A Szirén beszólásai azért ütősebbek ennél :)
  • Richardix
    a katonát választottam énis, és nem bántam meg...
    elég erős, nagyon jó skillek vannak.
    meg tetszik, hogy mikor nyaki úton egyenlőtlenül kettéválasztok egy ellenfelet (megfogalmazás rulz :) felkiált a pali hogy "Bullseye!" :P
  • triplet
    Nekem csak egy nem tetszik: annyit kell járkálni mint a szemét:S
    tudom hogy vannak kocsik, de oda is el kell sétálniXD
  • triplet
    Én is szirénnel vagyok, és szerintem frankó kis kari:)
  • IMYke2.0.0.0
    Meglepően jó lesz a csaj. Ezt az élményt pedig tetőzi, amikor fölényes női hangján kineveti az egyre erősebb ellenfeleit... nekem nagyon bejön :)
  • Tatyla
    akkor ne adjam fel a szirénemmel a küzdelmet jobb lesz?
  • triplet
    ÉÉÉÉS IGEN! TE vagy az Isten! Nem fagy ki
  • pluhi
    Én is alig használom, na és, rágyúrtam a madárra. Csak elengedem és hullanak a fejek. Legjobb. Asszem később beizzitom a pisztolyos skilleket is, úgyis a revolver a kedvenc fegyóm.
  • IMYke2.0.0.0
    Az elején mindegyik gyenguszka - a Szirén talán kicsit jobban - de aztán...
  • rumkola
    pont azt mondja hogy régebbit használj
  • I.C.ram
    Kezdtem egy Huntert, de már annyira nem jön be. Alig használom a Snipert. Túl körülményes, nincs hozzá türelmem.

Szerintem kezdek egy újat, de nem tudok dönteni az Izomtóni és a Katona között. Melyiket ajánljátok, és miért?
  • triplet
    Kösz, ha tényleg megoldódik csak annyival hogy letöltök egy frissebb videó kari drivert, akkor te vagy azisten
  • rumkola
    Megy vissza a 185.85 forceware
  • pluhi
    Ja, bár mindenre lehet gondolni ebből, csak erre nem kb. Talán a "+100% cooldown reduction RATE" már egyértelmű lenne, de az egész ilyen jobb kezemmel a bal fülemet téma. Egy skill CD-je x, nem folyamatosan csökkenő valami. A skillnek meg ezt kéne csökkentenie %-osan azt jóccakát.
  • rumkola
    Lagok, fagyások stb. megoldása:
    KLIKK
  • grebber
    Ipon teszt 80%
  • VRSDM
    nem
  • triplet
    64 bit?
  • xxxpaulxxx
    nekem is 7em van és fut hibátlanul:D
  • rumkola
    nálam is, 9800gt
    drivered? nálam a legújabb, szerintem vissza teszek egy régebbit
  • Richardix
    igen mert nem azt írja h "-100% cooldown" hanem "+100% cooldown reductioN" azaz az újratöltési sebességhez adja hozzá annak a 100%-t.
    azaz 1/100 másodpercenként helyett 2/100 másodpercenként
  • Cat 02 #1600
    Megfeleződik a cd-je csak.
  • Gunner
    Tényleg elég jó a játék, csak amikor van vmi elementális fegyvered és véletlen közelről lőnéd az ellent akkor vagy a tűz v más borítja be a képernyőt és semmit nem látsz :D
  • armageddon666
    Siren Radiance egyébként hogy működik? Sebzés = Szint + amennyi pluszt kiír? szal 50es szinten ha kimaxolom akkor 55? Ha meg nincs rajta pont akkor gondolom 0...
  • Richardix
    erről jut eszembe, nálam néha elkezd szaggatni a játék, nemtom miért. 1x próbáltam h leveszem teljesen a grafikát na akkor még jobban szagagtott :P
    Pedig am van vasam, core 2 duo proci, 4GB RAM, vidikari is Geforce, szal még ATI-s gond is kizárva.
  • Richardix
    ha már mindenki itt linkelget, nálam ez a terv az utsó 10 pontot nemtom még mire osszam majd el.
  • Pares
    Mi a töködért? Ezerszer jobban néz ki, mint ha valami csiricsárés, szuperrealisztikusra csinálták volna. Egy az, hogy remek, újszerű hangulatot kelt, a másik meg az, hogy nem kell hozzá erőmű. Szvsz nagyon jól tették a készítők, hogy ilyenre csinálták, mivel így az amúgy középszerű grafika (ha megnézed az első screenshotokat, olyan DooM 3 szinten voltak...) is teljesen tökéletes és abszolút jó teljesítményt nyújt. Akinek nem tetszik, az ne játszon vele!
  • armageddon666
    15/10/20 Balanced Siren Talent Tree Build

:DD
  • DarkSector
    olvass majd vissza
  • Jobboka
    valaki origi game? ha igen akkor vegyen fel... Jobboka a gamespy ID -m!!!
    (törtösök nem érdekelnek)
  • Calver
    akkor már én is, nálam ez a terv. utolsó 10 pont (Grit és Stat) még változhat, többi így tűnik jónak.
  • haxoror
    A Deploy leírása bénán van megfogalmazva, az alap 100sec cooldownt "csak" 50sec-re csökkenti én meg turretezni akarok nonstop szal kell a refire is
  • The Protector
    Nekem csak akkor paraszt az xp-m ha vmelyik bátyám beül a gép elé.
    Hú de ki szoktam velük baszkodni.Főleg Mutteral.XD
  • Noodlee
    Én ilyesmiben gondolkodom
  • Calver
    tornyos skilleket nem próbáltam még nagyon, de... ha Deploy 100% cooldown reductiont ad (ami azt kéne h jelentse h folyamatosan pakolhatod a tornyot, nem?), akkor Refire elég feleslegesnek tűnik, inkább Metal Storm. Fitness helyet pedig én mindenképpen Quick Charge-ra raknék, sokkal hasznosabbnak tűnik.
  • Noodlee
    Az a skill még véletlenül sem jutott eszembe :)
    Sokkal hasznosabb skilleket néztem ki magamnak, bár csak a skillek leírása alapján próbálok matekozni.
  • haxoror
    Én valami ilyesmiben gondolkodom
  • Calver
    jajj... összefolytak kicsit a hozzászólások nálam mindegy, senki nem hal bele ha le van írva kétszer is.
  • Calver
    gondolom az Infrantry ágon lévő Metal Storm skillre gondolsz, és az bizony NAGYON életképes. elképesztő tömegmészárlásokat lehet vele rendezni, ajánlott, sőt, gyakorlatilag kötelező skill szvsz