5584
-
Knabb #1622 Siren + Sniper best :D -
#1621 A Szirén beszólásai azért ütősebbek ennél :)
-
Richardix #1620 a katonát választottam énis, és nem bántam meg...
elég erős, nagyon jó skillek vannak.
meg tetszik, hogy mikor nyaki úton egyenlőtlenül kettéválasztok egy ellenfelet (megfogalmazás rulz :) felkiált a pali hogy "Bullseye!" :P -
#1619 Nekem csak egy nem tetszik: annyit kell járkálni mint a szemét:S
tudom hogy vannak kocsik, de oda is el kell sétálniXD -
#1618 Én is szirénnel vagyok, és szerintem frankó kis kari:) -
#1617 Meglepően jó lesz a csaj. Ezt az élményt pedig tetőzi, amikor fölényes női hangján kineveti az egyre erősebb ellenfeleit... nekem nagyon bejön :)
-
#1616 akkor ne adjam fel a szirénemmel a küzdelmet jobb lesz? -
#1615 ÉÉÉÉS IGEN! TE vagy az Isten! Nem fagy ki -
#1614 Én is alig használom, na és, rágyúrtam a madárra. Csak elengedem és hullanak a fejek. Legjobb. Asszem később beizzitom a pisztolyos skilleket is, úgyis a revolver a kedvenc fegyóm. -
#1613 Az elején mindegyik gyenguszka - a Szirén talán kicsit jobban - de aztán...
-
rumkola #1612 pont azt mondja hogy régebbit használj -
#1611 Kezdtem egy Huntert, de már annyira nem jön be. Alig használom a Snipert. Túl körülményes, nincs hozzá türelmem.
Szerintem kezdek egy újat, de nem tudok dönteni az Izomtóni és a Katona között. Melyiket ajánljátok, és miért? -
#1610 Kösz, ha tényleg megoldódik csak annyival hogy letöltök egy frissebb videó kari drivert, akkor te vagy azisten -
rumkola #1609 Megy vissza a 185.85 forceware -
#1608 Ja, bár mindenre lehet gondolni ebből, csak erre nem kb. Talán a "+100% cooldown reduction RATE" már egyértelmű lenne, de az egész ilyen jobb kezemmel a bal fülemet téma. Egy skill CD-je x, nem folyamatosan csökkenő valami. A skillnek meg ezt kéne csökkentenie %-osan azt jóccakát. -
rumkola #1607 Lagok, fagyások stb. megoldása:
KLIKK -
#1606 Ipon teszt 80% -
#1605 nem -
#1604 64 bit? -
xxxpaulxxx #1603 nekem is 7em van és fut hibátlanul:D -
rumkola #1602 nálam is, 9800gt
drivered? nálam a legújabb, szerintem vissza teszek egy régebbit -
Richardix #1601 igen mert nem azt írja h "-100% cooldown" hanem "+100% cooldown reductioN" azaz az újratöltési sebességhez adja hozzá annak a 100%-t.
azaz 1/100 másodpercenként helyett 2/100 másodpercenként -
Cat 02 #1600 Megfeleződik a cd-je csak. -
#1599 Tényleg elég jó a játék, csak amikor van vmi elementális fegyvered és véletlen közelről lőnéd az ellent akkor vagy a tűz v más borítja be a képernyőt és semmit nem látsz :D -
#1598 Siren Radiance egyébként hogy működik? Sebzés = Szint + amennyi pluszt kiír? szal 50es szinten ha kimaxolom akkor 55? Ha meg nincs rajta pont akkor gondolom 0... -
Richardix #1597 erről jut eszembe, nálam néha elkezd szaggatni a játék, nemtom miért. 1x próbáltam h leveszem teljesen a grafikát na akkor még jobban szagagtott :P
Pedig am van vasam, core 2 duo proci, 4GB RAM, vidikari is Geforce, szal még ATI-s gond is kizárva. -
Richardix #1596 ha már mindenki itt linkelget, nálam ez a terv az utsó 10 pontot nemtom még mire osszam majd el. -
Pares #1595 Mi a töködért? Ezerszer jobban néz ki, mint ha valami csiricsárés, szuperrealisztikusra csinálták volna. Egy az, hogy remek, újszerű hangulatot kelt, a másik meg az, hogy nem kell hozzá erőmű. Szvsz nagyon jól tették a készítők, hogy ilyenre csinálták, mivel így az amúgy középszerű grafika (ha megnézed az első screenshotokat, olyan DooM 3 szinten voltak...) is teljesen tökéletes és abszolút jó teljesítményt nyújt. Akinek nem tetszik, az ne játszon vele! -
#1594 15/10/20 Balanced Siren Talent Tree Build
:DD -
#1593 olvass majd vissza -
Jobboka #1592 valaki origi game? ha igen akkor vegyen fel... Jobboka a gamespy ID -m!!!
(törtösök nem érdekelnek) -
#1591 akkor már én is, nálam ez a terv. utolsó 10 pont (Grit és Stat) még változhat, többi így tűnik jónak. -
haxoror #1590 A Deploy leírása bénán van megfogalmazva, az alap 100sec cooldownt "csak" 50sec-re csökkenti én meg turretezni akarok nonstop szal kell a refire is -
#1589 Nekem csak akkor paraszt az xp-m ha vmelyik bátyám beül a gép elé.
Hú de ki szoktam velük baszkodni.Főleg Mutteral.XD
-
Noodlee #1588 Én ilyesmiben gondolkodom -
#1587 tornyos skilleket nem próbáltam még nagyon, de... ha Deploy 100% cooldown reductiont ad (ami azt kéne h jelentse h folyamatosan pakolhatod a tornyot, nem?), akkor Refire elég feleslegesnek tűnik, inkább Metal Storm. Fitness helyet pedig én mindenképpen Quick Charge-ra raknék, sokkal hasznosabbnak tűnik. -
Noodlee #1586 Az a skill még véletlenül sem jutott eszembe :)
Sokkal hasznosabb skilleket néztem ki magamnak, bár csak a skillek leírása alapján próbálok matekozni. -
haxoror #1585 Én valami ilyesmiben gondolkodom -
#1584 jajj... összefolytak kicsit a hozzászólások nálam mindegy, senki nem hal bele ha le van írva kétszer is. -
#1583 gondolom az Infrantry ágon lévő Metal Storm skillre gondolsz, és az bizony NAGYON életképes. elképesztő tömegmészárlásokat lehet vele rendezni, ajánlott, sőt, gyakorlatilag kötelező skill szvsz