Borderlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Multiplayer loot system: ha négyen játszotok és valahol találtok egy nagyon jó tárgyat ami mindenkinek kellene vita lesz belõle mert erre nincs semmiféle szabály, hogy ki veheti fel.
Kevés ellenség típus: azt írják, hogy ugyan a játékban elég jól sikerültek az ellenségeink, de sajnos meglehetõsen kevés fajta van belõlük.
Nincs minimap: ez egyértelmû, pedig a Diablo szerû játékokban ez elég alap lenne.
Változtathatatlan karakter kinézet: errõl alant már volt szó.
Csak egy aktív skill kasztonként: a skill tree -ben lévõ skilljeink ugyanis egytõl egyig passzívak, erõsítenek általában valamelyik támadásunkon, képességünkön.
Ha eszembe jut még valami leírom...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
De legalább csináltam kis pörgést vele : D
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Ez a páncélzat dolog most nagyon elszomorít. Mert attól, hogy fps a nézet, ez alap dolog lenne egy ilyen játéknál. Remélem, lesz kiegészítõ, vagy minimum a játék második részében (ami pc-re is megjelenik természetesen, mert annyian megveszik az elsõ részt!) ezt a problémát javítják. Ha másért nem, én ennek tudom be a 8-as értékelést és nem 10-est.
Kumiho #2179
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Kumiho #2179
Why so serious?
<#wilting>#wilting>e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Why so serious?
Hát mindezektõl eltekintve Te is velünk fogsz játszani 😄
Jármûrõl még annyit, hogy vagy mind a négyen bele lehet szállni, ha pedig csak kettesével, akkor lehet egyszerre két kocsit is "idézni", ahogy a videókban csinálják a tagok. 😛
Kumiho #2179
fallout 3 szintne vagy normális fps-lesz rpg mechanikával?
Mert ah igen akkor bizony lehet érdemes lesz elgondolkoznom h gyûtsek-e rá.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
nekem a graf nem jön be (de ezt tudjátok, meg még jó pár usernek se), de a fõkoncepció az nagyon is. És itt a játékélmény sztem ütõs lesz. persze coopba.
A hype az jó dolog, csak veszélyes is tud lenni 😄
Why so serious?
- semmi loot system coopba, asszem kb ennyi 😄
Why so serious?
Idõnként idejössz, lepiszkítasz valamit, ami mintha a játékkal szimpatizálók ellen kívánna szólni, de nem elég burkoltan : D , aztán mintha mi sem történt volna, késõbb beböksz mégegy destruktív hozzászólást, és így tovább.. minek? : D
Kumiho #2179
télleg
Why so serious?