5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Richardix
    ééértem... és alapból mekkora a FOV? mert hát ha váltani kell...
  • MerlinW
    FOV: Field of view azaz látószög. Magasabb értéken nagyobb területet látsz be. 4:3-as monitoron 90 jó, 16:9-en 110, 16:10-ben 100
  • vzajcev
    Okos dolgok ezek köszi
  • pluhi
    Következzék egy batch script a gearbox forumáról. Minden inditás előtt automatán kimásolja az állásokat egy új könyvtárba. Ez a könyvtár alapon az első sorban látható, a backup könyvtárat nekünk kell létrehozni, hogy menjen.
    A [USER] ugyancsak átirandó értelem szerűen.
    Az egészet bemásolod egy bat kiterjesztésű fájlba és azt futtatod.

cd "C:\Documents and Settings\[USER]\My Documents\My Games\Borderlands\backup"

MD SaveData

cd SaveData

xcopy "C:\Documents and Settings\[USER]\My Documents\My Games\Borderlands\SaveData" /e

cd ..

for /f "tokens=1,2" %%u in ('date /t') do set d=%%v
    for /f "tokens=1" %%u in ('time /t') do set t=%%u
    if "%t:~1,1%"==":" set t=0%t%
    set timestr=%d:~6,4%%d:~0,2%%d:~3,2%_%t:~0,2%%t:~3,2%

rename SaveData SaveData_%timestr%

cd "C:\Program Files\Steam"

start steam.exe -applaunch 8980

Amint látszik ez a steam-es verzióhoz van, ha retail van fenn, akkor az utsó két sor helyére az exe elérési útja kell és start Borderland.exe
    Ha nem C-n van a game kellhet külön a x: parancs a meghajtó váltására.
  • Roger6
    Köszönöm a gyors segítséget!
  • Richardix
    mi az a FOV?
  • MerlinW
    Akkor hát pár trükk:

FOV állítása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini [Engine.PlayerInput] szekciójába:

Bindings=(Name="F9",Command="FOV 90",Control=False,Shift=False,Alt=False)
    Bindings=(Name="F10",Command="FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False)
    Bindings=(Name="F11",Command="FOV 110",Control=False,Shift=False,Alt=False)

F9,F10,F11-el váltogathatjátok. Minden pályarész váltáskor visszaáll defaultba. Egyébként ég és föld, nem lesz annyira csőérzés (én az F10-est használom azza a FOV 100-at).

VSync bekapcsolása (nálam erős volt a tearing):

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini [SystemSettings] szekciójába:

UseVsync=True

Egérérzékenység:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini [Engine.PlayerInput] szekciójába:

MouseSensitivity=30.0

60.0 az alapérték.
  • armageddon666
    ki kell kapcsolni mousesmoothingot. keress rá googleben, már nem emléxem hol... de configolni kell.
  • Roger6
    Lenne egy problémám. Szóval én elég alacsony érzékenységen játszom az egérrel minden játékban, de itt nem tudom eléggé levenni az érzékenységet. Szóval leveszem az egér felbontását is minimumra, és játékon belül is minimumra állítom, de ez is túl gyors nekem. Nem tudjátok, hogy valahogy át lehet írni-e valamit az ügy érdekében?
  • Richardix
    próbálgass minden szerót, engem is csak kevésre enged fel.
  • triplet
    Én is mennék multizni, de nekem nem működik. holott elvileg a nem eredetivel is jó az online játék. de nekem nem jó. lejár a timeout és annyi.
  • Rayden14
    nagyon szépen kössz;)
  • Richardix
    én multiznék szívesen, csak sajna én se találok soha jó társaságot.
  • pluhi
    WillowEngine.ini

bHasVoiceEnabled=False a VOIP rész alatt
  • Knabb
    Előfordult már velem is, hogy 4-5 helynövelőt leltem magamnál huzamosabb játék után :D

Viszont most értelmes társakat keresnék coop-hoz... mert a sok külfölditől hülyét kapok... Az egyik csicska, másik lagger, harmadik leszar mindenkit csak megy. Meg hát magyar emberekkel mégis csak jobban megértjük egymást :D
  • Rayden14
    Sziasztok. Ha multizok mindig recseg a mikrofonom, hogy lehet kikapcsolni?
  • MURopi
    kicsit fura dolog ez a multizás, nemtom hogy az miatt van-e de 80 helyes lett a tatyóm és csak 15ös vok :D (ujra kezdtem mert ujra lett rakva a gép )
  • Richardix
    jajj nem nehéz fejlődni.. csak mész előre azt amit látsz azt megölöd. :)
    Nem egy bonyolult recept :D
  • triplet
    Azóta meg van és mindjárt lvl 10:)
    mondjuk ez a sok mászkálás akkor is a sírba visz:C
  • haxoror
    Menj vissza TK-hoz, neki van még egy level 7-es küldetése.
  • armageddon666
    (+ akkor több XPt adnak :))
  • Richardix
    velem ez nem eshet meg.. a fíling kedvéért a bogarakkal mindig magam harcolok :P
  • Viktorr
    Hello!

Társakat mikor kapom magamhoz,hol lehet őket toborozni?
  • TDantes
    Igen? Na akkor erre figyelni kell.
  • Knabb
    Pl. vannak a robbanós bogarak, kurva idegesítőek, nem szabad átmenni rajtuk, mert kb 3-4en átmész, robban a verda...
  • pluhi
    Kéne neki, csak néha nem teszi. Bug.
  • TDantes
    Bár a jármű irányítása még mindig nem tetszik, maga a jármű jó. Mindenkit elütök vele. Nem is rossz, de gondolom a járműveket is csak szét lővik előbb-utóbb.

De mondjuk milyen már, ha elütöm meghal egyből, ha lövök rá, kell bele harminc tár...
  • Knabb
    AGYAT A NÉPNEK!!!!
  • armageddon666
    kilépésnél ment a játék nem? O.o "All progress will be saved" vagy valami...
  • Joker Brand
    lehet nem tudja hol kell menteni
  • triplet
    Felvettem azt a küldit ahol meg kell ölni csontfejet. de az lvl10-es én meg csak 7-es vagyok. hol öljek hogy jól fejlődjek? mert eddig mindig csak ilyen 5-ös meg 2-es szörnyekbe futottam bele. mellékküldetéseket én nem találtam.
    Ötlet?
  • lalakov
    És mentél mentési helyre kilépés előtt?
  • XeeN
    Sikerült nagyon felbosszantania a játéknak. Tegnap délután coop-ban játszottam egy barátommal. Miután átgyalogoltunk Old Haven-en, megbeszéltük, hogy később folytatjuk, de még felvesszük a claptrap által adott küldit. Amíg a srác a küldit olvasgatta, az egyik ládában találtam egy narancs(!) snipert, 25x dmg, 1.5 tűzgyorsaság, 6-os tár és 4x tűzsebzés. Örültem, mint majom a farkának, azonnal kézbe is vetem. Elköszöntünk egymástól, majd kiléptünk a játékból. Most reggel amikor betöltötte a játék az állást, megdöbbenve vettem észre, hogy eltűnt a fegyver, illetve félig kész csak a quest-t amit tegnap már leadtam 1x...
  • K kutya
    Old Havenbe lvl 29 karival mentem.Fasza kis városi hent az egész!
    A titka hogy sav lövő fegyverekkel mennyél be ,azokkal gyerekjáték!
  • MEdievil
    A játék nagyon jó de:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez még is mi a végén? hát ezért szenvedtem hogy a kurva átverjen és kössz ennyi volt semmi jutalom bejutok a vaultba vagy valami?! És most ott rohadok meg azon a sárgolyón hát szép kis befejezés.. xD A végén a ninja caltrapon sírva nevettem nagyon feldobták a játékot a hülyeségükkel. Fallout3-at messze veri hangulatilag és igazából minden téren, jöhetne folytatás vagy komolyabb kiegészítő (nem dlc)
  • csabarinkoo
    Ezt de utálom.. Mikor ez a laptop(claptrop) benyögi,hogy új küldi érhető el valakinél és/vagy valahol.
    Persze, teljesen természetes az,hogy megjegyzem az emberek nevét, meg egy adott pályarészen mi hol van,hogy felvegyem, pályarészből meg már annyi van,hogy kiesik a monitorból.
    Idáig nem adtam ennek hangot, de most ez a kis konzervdoboz hát 3 új questet is benyögött. Találd meg, köszi!
    Old Havent kicsit keményre gyúrták nem? =)
    jó hogy komoly drop van, de meg is kell érte küzdeni rendesen.
    Én szintemnek ez normál, persze ha 3an mennénk úgy lehet
    lvl 31

• Richardix
    pont most csináltam em génis, ahogy csaba is mondta, ott a falnál a "kicsit" leamortizált kocsiban van egy darab.
  • csabarinkoo
    Az az, ahol ketrec is van és benne egy tekerő amit (majd) el kell forgatni és annak a tetején is van egy darab? mert ha igen akkor az utolsó darab a domb szélén van egy TK-s autóban.
  • Dzsí Pí
    Calver, gondolatolvasó vagy, kösz:D
  • Dzsí Pí
    Kösz, akkor majd próbálkozom.
    Esetleg vki emléxik h hol találta?