5584
-
#1742 Bármelyik automatánál... -
#1741 Hol lehet eladni a fegyvereket? Mert én csak eldobni tudtam őket. -
#1740 én sajnos nem tudom,lvl 17 vagyok még csak ^^ -
#1739 Akkor lehet hogy be kéne írnom a wikibe >.< ott ez nem szerepelt :) azért gondoltam hogy bug.
Talált már valaki valami normális Eridian fegyvert? Nekem már másodszor esett egy sniper, talán 11011-es... villámokat lő... meg lassabban megyünk ha az van nálunk... elég gagyi :S szal eladtam. meg most is el fogom.
Most szereztem meg a kulcs utolsó töredékét, kb. mennyi van még hátra? Egyébként talán 22 óra játékidőnél tartok és lvl 31 vagyok. -
#1738 fícsör :) -
#1737 Most nyírtam ki a Rakk Hive-t :) könnyű volt :D meglepően könnyű... lehet túl imba vagyok? :S
Van egy narancs fegyverem, valami Equalizer a neve, repeater, piros szöveggel "It stings" van ráírva asszem... na most nemtom, hogy fícsör vagy bug-e, de nem kell tárazni vele... folyamatosan lehet lőni... (van egy hasonló revolverem is. az csak szimplán termeli a töltényt magának...) -
#1736 Lenne egy kérdésem:
Miért nem tudok hostolni szervert? se public, se private. illetve tudok, csak a join nem megy sajna. de én másra rá tudok csatizni :S -
MURopi #1735 de jó h nem akartam senkinek se válaszolni :D na mind1 :D -
MURopi #1734 a legeljén van 3 bandita ami folyamatosan visszaterem, azok elég érdekesek :) -
SovereignX #1733 Most pl vmi barlangban mászkáltam. Kiírtottam egy rakat banditát. Ilyen bazi nagy állatokat is. Megyek tovább tűzköpő óriás kutya majd egy rakat nagy páncélos fejű óriás kutya. Lőszerem jórésze elmegy rá. Vissza megyek mert hagytam ládában még - sacc 20 másodperc ha nem spintelek - erre újra ott vannak a banditák. Köztük a baszott nagyok is. Mondom kösz. Vissza felé újra óriás kutya. Ez kész! Mint egy Diabló! :) -
SovereignX #1732 Most hogy kicsit jobban elmerültem a játékban meg kell hagyni tényleg fasza lett. A grafikán túl tudtam tenni magam. Már csak egy vmi zavar. A visszatöltődő ellenfelek. Ami talán oké is lenne ha kimész egy területről és mikor vissza jössz ott vannak de mikor eltávolodsz egy picit hosszabb időre egy adott részről hopp vissza is jöttek. -
#1731 elég virtuál servernél megcsinálni? -
#1730 Ugye nehéz visszaolvasni?
-
Soad999 #1729 Hali! Vki nemtudja h h kell kikapcsolni a mikorofont amikor online játszunk? olyan idegesítő h autómatikusan bekapcsolódik
Köszi :) -
#1728 Nem,de rájöttem hogy ugyanezt kell megcsinálnom ott is. :) -
#1727 virtual servernél csináltad? -
#1726 Így jó a router beállitása?
-
#1725 Ilyen volt a Borderlands és ...
ilyen lett -
#1724 mennyire bonyolult,vagy baba feladat? -
MURopi #1723 lehet, hogy lopok vele de nem csalok mert eredetivel is lehet csalni és főleg nem hazudok mert a jó szándékúságom miatt engedtek be a torrent oldalra :) 1ébként vki segítene port forwardolásban? mert a portforwardingos oldalon nincs fent ez a router :( -
#1722 Hogyne tudnának. Ki kell engedni a readme.txt-ben írt portokat a routeren és voilá. Azonban ez mindenkire igaz, akár megvette akár nem. -
#1721 rosszul írtam, azt tudom mi. De hogy pl amultiba ruteresek nem tudnak inditan iszerve tigaz,max hamachival. -
#1720 Amit nem veszel meg, hanem letöltesz ingyér'... azaz lopsz, csalsz, hazudsz:) -
#1719 WAREZ, TÖRT, KALÓZ VERZIÓ, VIRÁGBOLTI VERZIÓ! -
#1718 Lehet, hogy megszépítettem az emléket... tegnap nyúltam hozzá :)
-
#1717 Ezt a nem bolti verziót nem értem. Kifejtenéd? -
#1716 Online. Viszont "nem bolti verzióval" is lehet multizni:) -
#1715 singlebe lehetnek társaid,vagy csak az online mód? -
#1714 Nálam 70 állitja defaultra, már a 85 is ugrásszerűen javit. A 100-at kicsit torznak láttam már, maradtam a 90-nél. -
#1713 Én 85-ről állítottam 100-ra.
-
#1712 Szerintem jóval kisebb. Majd letesztelem mindjárt. -
#1711 Én utálom a pacalt, de ez a játék ez az Isten
Reggel óta nyomom, és még felöltözni is elfelejtettem:) -
Richardix #1710 kiegészíteném azzal h ez a játék olyan mint a pacal. Vagy nagyon imádod, vagy nagyon nem. -
#1709 Diablo 2, kevesebb cucc tulajdonsággal, több fegyverrel, és kicsit hasonló monotonitással - viccesen, szépen és ütemesen tálalva.
Abszolút üde színfolt!
-
#1708 FPS-RPG. Hatalmas bejárható terület, 17millió fegyver, co-op játékmenet, rajfilm szerű grafika. Vagy tetszik vagy nem, megosztja a népet.
video -
Rol3nd #1707 hellosztok meg tudnátok mondani hogy "mit tud" ez a játék?JÓ,rossz,szar,isten? Mit lehet benne csinálni stb szóval ha valaki nagyon unatkozik mutassa be nekem a játékot(plz). -
#1706 [FullScreenMovie] -nál // -el kell kivenni ; helyett. -
#1705 Alapból úgíis visszaállítja minden játékindításkor, illetve játék közben is mikor területet váltasz, sőt olykor sprintelés után is.
Erre is találtam megoldást:
FOV Update
c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini [Engine.PlayerInput] szekciójában módosítsd a következő iránygombokat:
Bindings=(Name="W",Command="MoveForward | Axis aGas Speed=+1.0 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="S",Command="MoveBackward | Axis aBrake Speed=+1.0 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="A",Command="StrafeLeft | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="D",Command="StrafeRight | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Bindings=(Name="LeftShift",Command="advancedbutton bAdvancedButtonAux6 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
Így minden egyes mozdulatnál átállítja a FOV-ot, oszt így már kényelmes:) -
#1704 Játék indulásakor a videók, logok kihagyása:
c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini [FullScreenMovie] szekciójában:
[FullScreenMovie]
;StartupMovies=2K_logo
;StartupMovies=Gearbox_logo
;StartupMovies=NVidia
;StartupMovies=Loading
;SkippableMovies=2K_logo
;SkippableMovies=Gearbox_logo
;SkippableMovies=Attract
;SkippableMovies=NVidia
További portok:
3783 (Voice Chat Port)
27900 (Master Server UDP Heartbeat)
28900 (Master Server List Request)
29900 (GP Connection Manager)
29901 (GP Search Manager)
13139 (Custom UDP Pings)
6515 (Dplay UDP)
6500 (Query Port)
Quest ablak egérgörgő scrollozás:
c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini [Engine.PlayerInput] szekciójában keresd és írd át:
InputKeyName="MouseScrollUp",ModifierKeyFlags=42
InputKeyName="MouseScrollDown",ModifierKeyFlags=42
töröld a ",ModifierKeyFlags=42" részeket, tehát így nézzen ki:
InputKeyName="MouseScrollUp"
InputKeyName="MouseScrollDown" [/i]
Voice chat kikapcsolása:
c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini:
bHasVoiceEnabled=True
Weaponbob (fegyver mozgása, visszarúgása) optimalizálása:
c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini:
bWeaponBob=TRUE
Bob=0.005
Finom egérérzékenység (Mouse Smoothing):
c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini:
bEnableMouseSmoothing=True -
#1703 85