5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • zozyk
    Bármelyik automatánál...
  • triplet
    Hol lehet eladni a fegyvereket? Mert én csak eldobni tudtam őket.
  • offkorzreg
    én sajnos nem tudom,lvl 17 vagyok még csak ^^
  • armageddon666
    Akkor lehet hogy be kéne írnom a wikibe >.< ott ez nem szerepelt :) azért gondoltam hogy bug.

Talált már valaki valami normális Eridian fegyvert? Nekem már másodszor esett egy sniper, talán 11011-es... villámokat lő... meg lassabban megyünk ha az van nálunk... elég gagyi :S szal eladtam. meg most is el fogom.

Most szereztem meg a kulcs utolsó töredékét, kb. mennyi van még hátra? Egyébként talán 22 óra játékidőnél tartok és lvl 31 vagyok.
  • offkorzreg
    fícsör :)
  • armageddon666
    Most nyírtam ki a Rakk Hive-t :) könnyű volt :D meglepően könnyű... lehet túl imba vagyok? :S

Van egy narancs fegyverem, valami Equalizer a neve, repeater, piros szöveggel "It stings" van ráírva asszem... na most nemtom, hogy fícsör vagy bug-e, de nem kell tárazni vele... folyamatosan lehet lőni... (van egy hasonló revolverem is. az csak szimplán termeli a töltényt magának...)
  • Prince23
    Lenne egy kérdésem:

Miért nem tudok hostolni szervert? se public, se private. illetve tudok, csak a join nem megy sajna. de én másra rá tudok csatizni :S
  • MURopi
    de jó h nem akartam senkinek se válaszolni :D na mind1 :D
  • MURopi
    a legeljén van 3 bandita ami folyamatosan visszaterem, azok elég érdekesek :)
  • SovereignX
    Most pl vmi barlangban mászkáltam. Kiírtottam egy rakat banditát. Ilyen bazi nagy állatokat is. Megyek tovább tűzköpő óriás kutya majd egy rakat nagy páncélos fejű óriás kutya. Lőszerem jórésze elmegy rá. Vissza megyek mert hagytam ládában még - sacc 20 másodperc ha nem spintelek - erre újra ott vannak a banditák. Köztük a baszott nagyok is. Mondom kösz. Vissza felé újra óriás kutya. Ez kész! Mint egy Diabló! :)
  • SovereignX
    Most hogy kicsit jobban elmerültem a játékban meg kell hagyni tényleg fasza lett. A grafikán túl tudtam tenni magam. Már csak egy vmi zavar. A visszatöltődő ellenfelek. Ami talán oké is lenne ha kimész egy területről és mikor vissza jössz ott vannak de mikor eltávolodsz egy picit hosszabb időre egy adott részről hopp vissza is jöttek.
  • Rayden14
    elég virtuál servernél megcsinálni?
  • IMYke2.0.0.0
    Ugye nehéz visszaolvasni?
  • Soad999
    Hali! Vki nemtudja h h kell kikapcsolni a mikorofont amikor online játszunk? olyan idegesítő h autómatikusan bekapcsolódik
    Köszi :)
  • zozyk
    Nem,de rájöttem hogy ugyanezt kell megcsinálnom ott is. :)
  • DJ RX7
    virtual servernél csináltad?
  • zozyk
    Így jó a router beállitása?

• Prince23
    Ilyen volt a Borderlands és ...
    ilyen lett
  • Rayden14
    mennyire bonyolult,vagy baba feladat?
  • MURopi
    lehet, hogy lopok vele de nem csalok mert eredetivel is lehet csalni és főleg nem hazudok mert a jó szándékúságom miatt engedtek be a torrent oldalra :) 1ébként vki segítene port forwardolásban? mert a portforwardingos oldalon nincs fent ez a router :(
  • MerlinW
    Hogyne tudnának. Ki kell engedni a readme.txt-ben írt portokat a routeren és voilá. Azonban ez mindenkire igaz, akár megvette akár nem.
  • Rayden14
    rosszul írtam, azt tudom mi. De hogy pl amultiba ruteresek nem tudnak inditan iszerve tigaz,max hamachival.
  • MerlinW
    Amit nem veszel meg, hanem letöltesz ingyér'... azaz lopsz, csalsz, hazudsz:)
  • triplet
    WAREZ, TÖRT, KALÓZ VERZIÓ, VIRÁGBOLTI VERZIÓ!
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy megszépítettem az emléket... tegnap nyúltam hozzá :)
  • Rayden14
    Ezt a nem bolti verziót nem értem. Kifejtenéd?
  • MerlinW
    Online. Viszont "nem bolti verzióval" is lehet multizni:)
  • Rayden14
    singlebe lehetnek társaid,vagy csak az online mód?
  • pluhi
    Nálam 70 állitja defaultra, már a 85 is ugrásszerűen javit. A 100-at kicsit torznak láttam már, maradtam a 90-nél.
  • IMYke2.0.0.0
    Én 85-ről állítottam 100-ra.
  • pluhi
    Szerintem jóval kisebb. Majd letesztelem mindjárt.
  • triplet
    Én utálom a pacalt, de ez a játék ez az Isten
    Reggel óta nyomom, és még felöltözni is elfelejtettem:)
  • Richardix
    kiegészíteném azzal h ez a játék olyan mint a pacal. Vagy nagyon imádod, vagy nagyon nem.
  • IMYke2.0.0.0
    Diablo 2, kevesebb cucc tulajdonsággal, több fegyverrel, és kicsit hasonló monotonitással - viccesen, szépen és ütemesen tálalva.
    Abszolút üde színfolt!
  • MerlinW
    FPS-RPG. Hatalmas bejárható terület, 17millió fegyver, co-op játékmenet, rajfilm szerű grafika. Vagy tetszik vagy nem, megosztja a népet.

video
  • Rol3nd
    hellosztok meg tudnátok mondani hogy "mit tud" ez a játék?JÓ,rossz,szar,isten? Mit lehet benne csinálni stb szóval ha valaki nagyon unatkozik mutassa be nekem a játékot(plz).
  • MerlinW
    [FullScreenMovie] -nál // -el kell kivenni ; helyett.
  • MerlinW
    Alapból úgíis visszaállítja minden játékindításkor, illetve játék közben is mikor területet váltasz, sőt olykor sprintelés után is.

Erre is találtam megoldást:

FOV Update

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini [Engine.PlayerInput] szekciójában módosítsd a következő iránygombokat:

Bindings=(Name="W",Command="MoveForward | Axis aGas Speed=+1.0 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
    Bindings=(Name="S",Command="MoveBackward | Axis aBrake Speed=+1.0 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
    Bindings=(Name="A",Command="StrafeLeft | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
    Bindings=(Name="D",Command="StrafeRight | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)
    Bindings=(Name="LeftShift",Command="advancedbutton bAdvancedButtonAux6 | FOV 100",Control=False,Shift=False,Alt=False,LeftTrigger=False,RightTrigger=False,bIgnoreCtrl=False,bIgnoreShift=False,bIgnoreAlt=False)

Így minden egyes mozdulatnál átállítja a FOV-ot, oszt így már kényelmes:)
  • MerlinW
    Játék indulásakor a videók, logok kihagyása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini [FullScreenMovie] szekciójában:

[FullScreenMovie]
    ;StartupMovies=2K_logo
    ;StartupMovies=Gearbox_logo
    ;StartupMovies=NVidia
    ;StartupMovies=Loading
    ;SkippableMovies=2K_logo
    ;SkippableMovies=Gearbox_logo
    ;SkippableMovies=Attract
    ;SkippableMovies=NVidia

További portok:

3783 (Voice Chat Port)
    27900 (Master Server UDP Heartbeat)
    28900 (Master Server List Request)
    29900 (GP Connection Manager)
    29901 (GP Search Manager)
    13139 (Custom UDP Pings)
    6515 (Dplay UDP)
    6500 (Query Port)

Quest ablak egérgörgő scrollozás:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini [Engine.PlayerInput] szekciójában keresd és írd át:

InputKeyName="MouseScrollUp",ModifierKeyFlags=42
    InputKeyName="MouseScrollDown",ModifierKeyFlags=42

töröld a ",ModifierKeyFlags=42" részeket, tehát így nézzen ki:

InputKeyName="MouseScrollUp"
    InputKeyName="MouseScrollDown" [/i]

Voice chat kikapcsolása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini:

bHasVoiceEnabled=True

Weaponbob (fegyver mozgása, visszarúgása) optimalizálása:

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini:

bWeaponBob=TRUE
    Bob=0.005

Finom egérérzékenység (Mouse Smoothing):

c:\Users\Neved\Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowInput.ini:

bEnableMouseSmoothing=True
  • IMYke2.0.0.0
    85