5584

UE3-as Poszt-Apokaliptikus FPS-RPG Mad Max stílusban

Borderlands Armory topik link
  • Maxtreme

• pluhi
    Firefly Sirenem ellenne azzal a kis tüzessel.
    Bezzeg én csak szkópos shutgunt birok találni, meg szóró snipert...
  • MerlinW
    portforward.com, routered kiválaszt, borderlands, megcsinál amit ír, Ha nincs routered, tűzfalat kikapcs, vagy kiengeded a readme-ben írt portokat. Vagy visszaolvas:D
  • CamelX
    Simán übereli a tűzsebzés. na meg ilyen pontos nagytárú géppuskát is nehéz találni. Mondjuk én nem nagyon használok géppityut, de azért szoktam nézegetni. Shoti + rakéta only tápság van :)

Aki végigvitte már: 2es playthrough-nek ha nekiállok akkor ugyanazok a questek lesznek csak magasabb szintű ellenfelekkel? Belenéztem, de el ment a kedvem tőle mikor az elején újként üdvözölt a robot. Nyomom inkább az 1est szerintem 1 darabig amíg van pár érdekesebb bounty board mission.
  • Richardix
    megjegyzem, a 78-at sebzővel összesen 210 löszeres egyetlen tár :) szóval nem fogok vele kifogyni a harc hevében :P
  • Richardix
    van 1 modom (v mI) ami 55%-os tárnövelést ad, és 900 a max lőszerem.
    csak nemtom h 30 sebzéskülönbséget ellensúlyoz-e a 2x-es tűzsebzés.
  • gyuri12
    Ha van normális SDU-d,vagy micsodád(ami megnöveli a szállítható lőszermennyiségét) akkor mindenképpen a 78-at sebző. Tűzsebzés nagyon jól tud jönni, a nagy tár szintén.
  • Richardix
    armoryba is írtam, de itt is megkérdezem ha nem gond:
    a 2 közül ti melyiket választanátok?

Hozzáfűzöm rövid távra, vmint táposabb mobok ellen használnám, tehát a pontosság nem túl fontos.
  • Broafka
    ááá kösziii! :D
  • Calver
    enjoy
  • Broafka
    biztos ott vagy ahol kell lenned?
  • Broafka
    hi, nem tudja vlaaki honnan tudnám letölteni a játék zenéjét? mármint amikor új játékot kezdünk és bemutatják a karaktereket, nah az nekem nagyon bejövős :)
  • STREEX
    A következő a gondom ezeket a questeket mind megcsináltam és ott vagyok ahol fel lehetne markolni a jutalmakat, de egész egyszerűen nem tudok a use gombbal belépni a rendszerbe? ez a bug ugye megoldható?
    Másik kérdésem hogy a járgány mégse lehet átalakítani?Korábban mindenki azt írta hogy lehet de nem találok rá lehetőséget.
  • MURopi
    az is megy vagy 50ig vagy 100ig :) jó sok %dmg-t meg reload speedet ad az már a végén :D
  • Richardix
    ez egem is érdekelne.. már 16-os a géppusi profiency és remélem még jó soakt nő :)
  • sirdond
    profiency lvl-ből mennyi a maximum egy fegyvernél?
  • Richardix
    am nekem már a tököm kivan, hogy mindenből jönnek a legjobb fegyók, lilák, sárgák szintén, de gépfegyverből sose kapok ilyesmit. SMG-t meg rakétávatőt 4x elemental szorzó nélkül alig kapok, de gépfegyverre még egy szaros 1x-et se :( Ha meg igen, akkor feleanynit sebez mint az aktuális fegyverem.
  • Richardix
    soldier scorpioja se kutya azért. ha gáz a szitu vagy csk nem akarsz vacakolni a kis szarokkal kidobod, az szépen elintéz mindent, még rakétát is lő
  • Drephis
    hunter buildem, elég jó szerintem
  • MURopi
    és aztán várhatsz arra, hogy vissza töltődjön, néha meg csak kering fölötted mint valami hülye, bár bossra talán az a leghasznosabb mert ki küldöd el bújsz és tolja a dmg-t mint az állat :D
  • MURopi
    pisztoly nálam is nagyon bejövős :D nem annyira gáz a hunter, főleg ha sok szörny van :D mert ugye pisztolyban az 1ik képesség, hogy ha meg ölsz valakit akkor ezerrel el kezd töltődni az életed és szerintem a sniper rifles magazine növelő helyett a focus + accuracyja hasznosabb tud lenni :D főleg mert a pisztolyok és a revolverek piszkosul erősek viszont néha elég pontatlanok :D
  • pluhi
    Ja, 8 ellenfelet végigalázó Bloodwing tiszta haszontalan, pláne a cucceső belőlük, amit alig győzől összeszedni utána...
  • csabarinkoo
    Jó hát én se, azért halok mert esélytelen vagyok, hanem a second windnél valahogy mindig eltünnek látómezőn kivülre a mobok =)
  • gabo91
    Hali

huntert választottam, bár már megbántam...
    de nem akarom előröl kezdeni.
    valami ilyesmi elrendezésre gondoltam.
    Vagy mit javasolnátok.
    Leginkább pisztolyt használok.
  • csabarinkoo
    Na hát ezt sem tudtam, hogy minek arányába von, azt hittem,hogy szint. :)

Haxoror: Én is mindig legalább 3 szinttel felettük szoktam lenni =)

Nah igen, talán nem az erőssége a Soldiernek a a képessége, de legalább nem kell rohangálnom venni töltényeket, mert mindig minden fullon van. ( ammo regen) :)
  • pluhi
    Ha 2-3 szinttel a mobok felett vagy, mindegy mivel mész, csak karcolgatnak.
    A Flash az a Spark akar lenni, vagy mi?
  • MURopi
    sztem a berserk is nehezen hal :D növekedett idő amíg fekszik a földön és ha meg öl valamit a second wind teljes életre tölti, kicsit durva :D meg, hogy az ökle tud lángolni is és oda megy és üt 10-15öt és a legdurvább bossnak is fél életét le verte :D a hunternek talán a leghaszontalanabb a speciális képessége :S a hunter nem igazán való boss ölésre :(
  • haxoror
    Ja erről jut eszembe,
    sirennel vagyok és még SOHA nem haltam meg
    Ezt nem arcoskodásból írom mert a soldierrel azért meghalok néha de a sirennel még igazán bajba is csak ritkán kerülök

1.
    Quicksilver + Flash + Elementál SMG = minden meghal másodpercek alatt

2.
    Ha gáz van Phaserun és visszavonulás

3.
    Na talán ez a legfontosabb (vagy inkább fura) megcsináltam minden mellékküldetést és így a szintem MINDIG fölötte van legalább 2-3-al mint az ellené.

Kipróbáltam mind a 4 kasztot de a siren magasan a legerősebb.
  • MURopi
    ruházz be dolgokba :D mást nemtudok ajánlani :D minél több a pénzed annál többet vesz le az a szemét :(
  • csabarinkoo
    Ez lemaradt, de gondoltam benyögöm a fájdalmamat. Azért kissé megvisel mikor meghalok akkor közel 100k pénzt von le az a tetü. =))
  • haxoror
    nyugi, nem fog eltűnni :)
  • csabarinkoo
    Én végig shotgunnal megyek, néha érzem,hogy kicsit kamikaze feeling.. de az fossa közelröl a kritet.
    Mondjuk most van egy legedary sniperem ami olyan 3.5k kritel.
    Most léptem ki, így nincs kedvem kipróbálni, de az nem attól legendary,hogy addig van meg,mig ki nem lépsz a játékból ?
  • sirdond
    azért használom meele helyett, mert mindenfelé szórja a golyót, ráadásul kétszer :D
  • Cat 02 #1749
    Nem, mindenki megkapja az xp-t.
  • hapi
    Valaki felvilágosítana abban hogy coop-nál hogy oszlik szét az xp?
    Hallottam hogy a questekért csak a host kap xp-t.
    Most tervezzük haverokkal hogy elejétől végig játszuk, de ha ez igaz akkor a host mindig lehagyja a többieket fejlődésben.
  • Richardix
    0.0 az olyan pontos, hogy New heavenben 2 méterről becélzol egy automatát és fyrestoneba boneheadnek ad headshotot :P
  • Richardix
    0.0? az vérpontos XD
  • kuci06
    hát azt csakis közelre lehet használni :D
    nekem amit dobott, 0.0-s accuracy-val volt felszerelve :D
  • sirdond
    én most öltem meg sledge-t. menő a shotgun-ja :D
    közelre csak azt használom meele helyett
  • Prince23
    ?