5584
-
Jobboka #1822 vki aki most ment be new heaven be és van mikije + tud coopot indítani jön gamelni?? -
Richardix #1821 peeersze, mé nem rögtön Chuck Norris? :)
az olyan, 1 skillje lenne csak, de azzal 1 ütés a destroyer (bizony, a körbepörgőrúgás) -
Richardix #1820 kiütöttem? mi ez, Ki Nevet a Végén? :) -
#1819 kiütöttél valakit, egyszerre küldtétek el a hozzászólásotokat - ugyanaz a két hsz. száma, ebből láthatod. -
#1818 Favágó......akkor már inkább egy cukrász aki rigójancsikat hajigál. -
Richardix #1817 nemotm miért küldte el 2x sry :S -
Richardix #1816 Vgay mondjuk egy dual-wield kaszt... vadnyugati stílusba aprítani a korcsokat :) -
Jobboka #1815 nem lesznek új kasztok, pedig zsír lenne egy ninja mondjuk :D v egy favágó xD -
CamelX #1814 Nekem abszolut favorit Brick :D 3as szintű tüzesököllel aztán lehet aprítani. Más karakter nem igazán állna közel hozzám a többiekből. Valami pletyka nincs még hogy lesz DLC új kasztokkal? :) -
#1813 a szemei a gyengéje egyébként, miután kilőttem őket volt fél élete, öklök elő, és alig 10 másodperc alatt szétszedtem, akárcsak Destroyert! :P
Brick legnagyobb fegyvere az ökle ez nem vicc. Ha azokat előveszi nem marad sneki sem életben! :D -
CamelX #1812 Keresd a füstjeleket, elég messziről észrevenni. Oda kell küzdeni magad és a konténerben amiben égnek a gumi, az előtte lévő karral lezárni, hogy kivonja belőle a zoxigént :D -
Richardix #1811 végigvittem énis a sztorit.. 1x :)
basszus mikor azt hittem h most jön a vault, még 1 órán át kellett rohangolnom.. ah de hosszú volt a vége :S -
MURopi #1810 most old havenban tolom én, nem értem ezt a smoke signalosat h mit kéne :S -
CamelX #1809 Gondolom Acid ellenállással bír :) egyik elemental sebzés se jött be nálam ellene, alien stukkerrel fektettem ki :D -
MURopi #1808 nem értem én ezt... shotim ami 2x acidos és 57*7 et lő meg se karcolja Rakk Hive-t a géppityum ami 54 damages és 1xerre 4 golyót lő kb táranként 20% életét le vette :D fura :D -
MURopi #1807 én még csak 31es vagyok :( -
#1806 36osan 35ös mobok ellen ;)
most léptem ki... jó volt a vége :D bár kicsit könnyű... 42 slot van a tatyómban, abból 24 van kb. elfoglalva... van egy csomó fegyver amit nem tudok eldobni :( mármint... mind jobb valamiben mint a másik :D -
#1805 a fenét 0 skillel,megmarad minden skill meg cuccos -
Cat 02 #1804 Elvileg ha újrakezded 35ösökek lesznek a mobok.
Bár azt nem értem, h ilyenkor 0 skillel, 35ös mobok ellen ? D -
#1803 2nd playthrough -
#1802 Azt hiszem végigvittem. The Destroyert megöltem.
Nincsen seholsem már küldi. Az normális,hogy lvl 36 ként vége? 50ig meg online játékkal tudom felhúzni ?
-
#1801 megvan :D _ADS:ad
bocsi a felesleges hozzászólásért. -
#1800 teleport-ot hogy lehet használni? -
#1799 Na végre egy jó kis játék, ami lekötött eddig 1-2 óráig, és megadja az érzetet, hogy tovább kell vele játszanom :)
Nem csúnya, hangulatos, és titokzatos a játék folytatására nézve, és arra ösztönöz, hogy játsz vele. Szerintem ez 1 fasza játék lett. -
MURopi #1798 a circle of slaughter utolsó körében tartok, ki akar jönni segíteni?:D mert 27esen elég nehéz meg csinálni a 30as halálfejes badass bruisereket :D -
#1797 köszi! -
#1796 nah igen, így egyszerűbb lett volna! :D -
#1795 azért én is spoilerbe rakom
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vannak az út mellett a vezetékek, közülük kettőre föl lehet menni, és van rajtuk egy kapcsoló, ezután elmész a házhoz és ott a tetején van egy nagy kapcsoló (ezek után már tudsz gyorsutazni a pályák között) -
#1794 oszlopokon keresd. -
#1793 Elakadtam az egyik quest-ben kellene egy kis help:
(lvl 21+ felett már nincs spoiler)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A quest neve: Powering The Fast Travel Network.
Miután kimentettük Lucky-t ezt a quest-et adja és fingom nincs mit kell csinálni, mert a waypont-on nincs semmi. Ezt a 2 feladatot adja:
- 2 breakers thrown
- Master switch flipped
-
#1792 Nincs.
-
#1791 A campaign során nincs erre lehetőség? -
#1790 szerintem olyan nincs hogy rossz helyre,olyanokra pakold a pontokat a amiket sokat használsz neked fontos pl -
#1789 #1786...
-
kanduhr #1788 Valaki tudna tanácsokat adni Szirénnel, hogy mire pakoljam a pontokat?
MErt nem akarom rossz helyre pakolni egyiket sem. -
#1787 Itt például? -
#1786 BANNERBA - Borderlands WIKI
-
#1785 Online -
#1784 Társakat hol tudok toborozni? -
#1783 Remélem force Unleashedhez is lesz ott procikkal fognak tesztelni nagyon kiváncsi vagyok!