Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Volt idõ, amikor én is rá voltam "kattanva" az online élményre... és az egyetemi éveim nagy részét így is töltöttem... hamar kiszoktam belõle.
Pedig a társaság és a játékos is jók voltak - Quake 2 és Quake 3, Unreal Tournament Classic, UT 2004.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

böröczk
Nem unalmas, nem értelmetlen, nem kevésbé snasszabb, mint a warez kifejezés. -.-" Bár ha mindenképp kötekedni kívánsz, rajta hát.

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
Ha Te mondod... <#hehe>
Azért, hál' Istennek, lehet benne egyedül is játszani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ezt a virágbolti verzió kifejezést haggyuk már, annyira unalmas és értelmetlen divat lett
böröczk
Mellesleg nem is szeretem a deathmatcheket.

Ebben is lehet elvileg, de az nem igazán mozgat.

Kumiho #2179

böröczk
Te bolond vagy? : D

Ennek a játéknak kooperatív módban van értelme.

Megyünk ketten, és csináljuk a küldetéseket, jobb, mintha egyedül szerencsétlenkednél : D

És ember, miért ne tudnám mit kell csinálni benne? : D Nem vagyunk elvégre értelmileg fogyatékos , szellemi csökevények. <#wilting>

Kumiho #2179

skyman14
ez ugye tört verzió? vagy eredetiben vetted steamról? mert én most tervezem beszerezni onnan.

IMYke2.0.0.0
Ember, azt se tudod mit kell benne csinálni és mész játszani online - erre gondoltam.
Tudod, ez nem Deathmatch / Team Deathmatch / Capture The Flag játék...

<#confused>

böröczk
Ha akarsz folytatást pc-re, igen.

Amúgy nem tudom, meddig fog mûködni online törttel, csak kitalálnak valamit.

30-áig modnjuk ne, mert addig szeretnék a virágboltival játszani. : D

Kumiho #2179

gyaaaj most azon gondolkodok, h megvegyem e ha törtön is megy minden rendesen
böröczk
?

Egy kedves barátommal játszottam kettesben privát onlájn, délután pedig toborzunk még két embert, egyikkel már elõre le lett beszélve, és indulhat a hepaj...
Ne csóváld a mutatóujjad Te meg : D

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
Szeretem, amikor még nem játszott senki vele, de máris mennek online-ra...
<#ejnye1>
Semmi értelme.

batya ha nem tetszik vmi ----->Google.com
böröczk
Úristen, nem kell hozzá hamacsi, megy online simán (kreálsz egy toszott gamespy accountot, ha még nincs, és szevasz), nekem ne küldözgesd amúgy meg az ilyesfajta szmájlikat, mert seggbe rúglak <#banplz>

Kumiho #2179

Úristen, leírtad, milyen hamachi verzióval játszol, és milyen beállításokkal? <#mf1>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

offkorzreg
na tök jókat olvasok,megy a coop is meg minden.örülök 😊
már nekem is megvan a játék,de még nem próbáltam.kb most keltem fel,de valakai jöhetne majd coopozni ^^

IMYke2.0.0.0
Rohadt sok szöveg, kis sikerélmény, változókkal teli fegyver és képesség nevek...

A "Proper" változat is akkor, mint a Reloaded 😊

böröczk
Úristen, olvass már vissza egy rothadt hozzászólást legalább : D

Kumiho #2179

grebber
Na meglestem ezt is és mint a SAW ez is INT-be tárolja a szövegeket és minden nehézség nélkül magyarítható!

Nem kell röhögni ezt csak próbaként anti angolosként szabadon fordítva csináltam<#eplus2> Átírtam menüt is az is jó lett!

Szerintem bevállalja majd valaki!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Hamachin megy valakinek a multi? Ha igen, akkor milyen verzióval és beállításokkal?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

böröczk
Ismerõsökkel kell játszani. Én csak azokkal játszom. Pont.

Kumiho #2179

böröczk
Simán megy warezzal is koop, LAN is mûködik hamacsival, de még csak az se kell hozzá, mert accounttal online lehet játszani.

Amiért megéri megvenni, hogy jöjjön PC-re is a folytatás, valamint az elsõ rész dlc-i.

Kumiho #2179

hát, de pont te írtad, h megveszed 😄 ha megveszed akkor szentem csak a coop miatt éri meg megvenni
lehet duelezni, h ki kapja meg mondjuk a cuccot ami esett vagy szimplán a cucc letesztelése végett egy duel, arénák meg ha már unod az A.I. -t
IMYke2.0.0.0
Valamit nagyon félreértesz. Én arra is gondoltam.
"elrontja az élményed, lövöldöz, lop, ökörködik, idõdet lopja stb."

Ez azt hiszem elég beszédes...

ez nem olyan online game amit te írsz.... lehet egymás ellen is, de a multi fõleg coopra alapoz....
IMYke2.0.0.0
Ez a játék elsõsorban Online és Steam-en is fut.
Ebbõl pedig következik, hogy a megvásárlóinak örömére mindenféle statisztika, beszerezhetõ bónusz és DLC gazdagítja õket.
Csak azok szívnak, akik nem szeretnek Online játszani, vagy nem szeretnek, nem akarnak és nem is tudnak, mint például én.

Hiába jobb "élõ" ellenfél ellen játszani, ha az még hülyébb - értsd: elrontja az élményed, lövöldöz, lop, ökörködik, idõdet lopja stb. - mint egy gépi társad...
...szerencsés esetben persze alaposan lökhet az élményeden egy emberi ellenfél / társ, de ez oly' csekély eséllyel bír, hogy nincs értelme miatta beruházni, beleélni magad...
S arról még nem is beszéltem, hogy ez az élmény mindig csak "ad hoc" lehet: ma ilyen volt a játék, de lehet hogy már holnaptól szar társak, ellenfelek rontják a napod és a kedved és így lesz ez mindaddig, míg egyszer csak észhez nem térsz...

jah, ha meghalsz akkor az uccsó checkpointra rak vissza és levesz pénzt
grebber
Na elvittem level 6-ig gyorsba.
Ha meghalunk akkor lesz valami vagy mi? Mert kiír bal oldalra valamit de lövésem sincs mit jelent.Annyit észre vettem hogy ír valami dollár és az egyre több.

Next PC upgrade: 2022

gfreak
kicsit félreértettelek..azt hittem ez is GFWL-es játék, ezért csodálkoztam hogy nem mûködnek az Achievmentek..

Racism is a weapon of mass destruction!

"The developers of Borderlands created a program that generates weapons based on a set of rules. In addition to this massive variety of weapons which can be found, your existing weapons can be upgraded with additional abilities. According to Game Informer, Randy Pitchford reported that the last weapon count for the game was an astronomical 17,750,000."

Giant Bomb
IMYke2.0.0.0
Direkt írtam - tököm tele van, hogy nem tud Kuglizni.

IMYke2.0.0.0
Elõször is, ezt nem szabad szó szerint venni... a lehetõség adott arra, hogy ENNYI fegyver legyen megtalálható a játékban.
Ez szimpla matematika.
A lehetõség pedig nem egyenlõ a létezéssel.

balee4
Éppen hogy nem nagy a gépigénye..., amúgy nekem asszem még ezen a héten sem lesz meg, netem van, de vmiért a torrentletöltés pár napja nem megy. Franc tudja miért.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

azt írták, h: utolsó számláláskor - 17,750,000 fegyó
kuci06
Borderlands_Proper-Razor1911

Proper Notes
~~~~~~~~~~~~
The usual suspects suprised us again. They not only released a self made iso,
which is totaly out of place for this game and wasts 1GB more space, but
this time they also rushed their (realy ugly looking) crack and removed the
"delay import" directory entry, which some of you allready noticed, loads the
PhysX subsystem. We are realy frightened what happend with our honored friends
in Reloaded! ... .. and by the way the game exe isn't the same as your
try media one. Next time better proof your words...

Reloaded:
"LordPe Deluxe by yoda" statement:
---------------------------
ERROR
This DataDirectory isn't registered in the PE header !
OK

Razor1911:
->Delay Import Directory
1. DelayImportDescriptor:
grAttrs: 0x00000001 (dlattrRva)
DLLName (R)VA: 0x019840B0 ("PhysXLoader.dll")
Hmod (R)VA: 0x01BD4998
IAT (R)VA: 0x01AF4554
INT (R)VA: 0x01A87554
BoundIAT (R)VA: 0x01A875EC
UnloadIAT (R)VA: 0x01A87608
TimeDateStamp: 0x00000000 (GMT: Thu Jan 01 00:00:00 1970)

Ordinal/Hint API name
------------ ---------------------------------------
0x0000 "NxReleasePhysicsSDK"
0x0000 "NxGetPhysicsSDKAllocator"
0x0000 "NxCreatePhysicsSDK"
0x0000 "NxGetCookingLib"
0x0000 "NxGetPhysicsSDK"
0x0000 "NxGetUtilLib"

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

triplet
amúgy tényleg sok fegyver van? mert mint ha egyszer azt olvastam volna hogy kb 20000 fegyver lesz benne, de csak ezért annyi mert a készítõk csináltak egy programot ami random gyártja a fegyvereket vagy mi volt.

IMYke2.0.0.0

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

IMYke2.0.0.0
1. nagyon
2. van
3. nagy - de remekül beállítható

triplet
jah és: mennyire nagy a gépigénye?

triplet
Két kérdés
1: mennyire kell angol tudás a játékhoz?
2: van benne multi? mert ha igen akkor "buy to the original"😊

IMYke2.0.0.0
A Live / Steam egészen más, mint az Offline - és a PC játékok nagyobb eséllyel nem Live-osak, Steam-esek, mint a konzolosak.

Ergo, annak csak örülni lehet majd, ha ebben is lesz Achievements - de online játékhoz.
S azért vagyunk pár millióan, akik nem játszanak azonnal egymás ellen... hanem szeretnek a géppel, saját tempóban, nyugisan játszadozni.

jah, de az live os game... lehet, h itt gamen belül lesznek, pl. challengek
gfreak
de PC-n is mûködnek az Achievmentek pl a GTA4-ben is teljesen rendben volt...vagy ott van a BatmanAA..

Racism is a weapon of mass destruction!

kár pedig poén lenne
IMYke2.0.0.0
Mivel Live Exclusive-ak az "Elérhetõ Jutalmak", nem hinném.

pc re is lesznek achievementek? (Challengek)?